Beauty

Bourjois Paris très Confidentiel | 1 seconde nagellak

5 januari 2015

bourjois-paris-tres-confidentiel-nagellak-1

Het is langere tijd redelijk stil geweest rondom Bourjois en er leek even weinig nieuws en vernieuwends te komen vanuit het merk, maar er is vanaf deze maand een nieuwe collectie verkrijgbaar en vandaag laat ik je daaruit de nieuwste kleuren 1 seconde nagellak zien. De Paris très Confidentiel collectie is geïnspireerd op de bekende frisse, moderne en vrouwelijke effortless Parisian chic look waarmee de Parijse vrouwen allemaal weg lijken te komen. Kijk je mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches?

bourjois-paris-tres-confidentiel-nagellak-3
bourjois-paris-tres-confidentiel-nagellak-4
bourjois-paris-tres-confidentiel-nagellak-5
Van boven naar beneden zie je de volgende kleuren:

46 Berry Important Person
Een diepe en winterse bordeauxrode cassis kleur die mij heel erg aanspreekt. Hij dekt zo goed als volledig in slechts één laagje, maar een tweede laagje geeft de kleur net wat meer intensiteit mee.

47 Indigo For It
Een wederom erg diepe kleur, alleen deze keer een donkerblauw die in het echt net wat meer paarsigs in zich heeft dan op de foto’s te zien is. Ook deze kleur dekt zo goed als volledig in één laagje, maar ook hier geeft een tweede laagje net wat meer kleurdiepte.

48 Nice Tomette You
De terracotta-achtige kleuren zijn echt niet aan mij besteed, ze doen me altijd een beetje ouderwets aan en de warmte erin matched niet goed met mijn huidtype. Toch vind ik deze tint op de nagels weer net wat leuker dan gedacht en staat het erg netjes. Deze kleur heeft twee laagjes nodig voor een volledige dekking.

bourjois-paris-tres-confidentiel-nagellak-2
Alle drie de kleuren hebben een creamy finish zonder enige glitter in zich en dat is en blijft toch wel mijn favoriete finish nagellak. De kleuren vind ik erg mooi, vooral de eerste twee spreken mij heel erg aan. Ok, als ik moest kiezen ging ik voor de diepe paarse Berry Important Person. Zo’n mooie winterse kleur.. Love it!

Deze 1 seconde nagellakken van Bourjois hebben een breed, plat en afgerond kwastje waarmee je voor de meeste nagels maar één strookje nodig hebt om de volledige nagel van lak te voorzien. De substantie is qua dikte ook precies goed, de dekking is fijn en de lak droogt snel en blijft met gemak meerdere dagen mooi op de nagels zitten. De hoogglans die doet denken aan een gellak vind ik persoonlijk ook erg mooi.

Deze 3 nieuwe kleuren Bourjois 1 seconde nagellak zijn verkrijgbaar voor €8,49 per stuk.

Spreken deze nieuwe kleuren nagellak jou aan? Ben jij een fan van de make-up van Bourjois?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 25 januari 2015 at 18:11

  Oh wauw, Berry Important Person is mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 januari 2015 at 22:50

  Wat een mooie kleuren, vind vooral Berry Important Person erg mooi en en Indigo for it ook, die andere spreekt me niet aan, al staat hij wel erg mooi op jouw nagels. heb nog niet veel van Bourjois, maar wat ik heb bevalt wel heel goed.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 6 januari 2015 at 20:57

  Ja, crème finishes genieten ook mijn voorkeur.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 6 januari 2015 at 18:17

  De paarse en blauwe kleur zijn erg mooi. Ik ben een echte nagellak liefhebber en toch heb ik maar een paar Bourjois nagellakjes. De flesjes van deze lijn zijn te groot voor in mijn Helmer en daarom koop ik ze niet

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 januari 2015 at 09:35

  Vind vooral de berry kleur heel erg mooi x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 januari 2015 at 07:29

  Prachtige kleuren ;-)
  Ik ben fan van dit merk.
  Alle kleuren zijn zo mooi.

  Xoxo

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 januari 2015 at 22:39

  Vind ze prachtig! Alle drie ❤

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 januari 2015 at 19:25

  gorgeous tinten ;D mooie foto’s ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2015 at 09:47

   Bedankt voor je compliment! ^^

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 5 januari 2015 at 18:58

  Supermooie kleurtjes!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 5 januari 2015 at 18:35

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 5 januari 2015 at 18:35

  Mooie lakjes zeg! Een plat kwastje is sowieso altijd prettig om mee te lakken vind ik.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 5 januari 2015 at 18:20

  De eerste twee lakjes vind ik erg mooi!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 5 januari 2015 at 18:03

  Wat een mooie lakjes, en wat heb je er prachtige foto’s van gemaakt ook! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2015 at 09:47

   Thanks voor je compliment, ik doe mijn best! :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 5 januari 2015 at 17:27

  Bourjois is één van mijn favoriete merken op het gebied van make-up, maar helaas niet van nagellak. Ik heb er een aantal lakjes van, maar vind de kwaliteit tegenvallen. Deze tinten vind ik trouwens wel erg mooi, maar ik ‘durf’ ze niet te kopen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2015 at 09:48

   Ai, jammer dat je er deze ervaring mee hebt :( Ik snap wel dat je dan niet snel een nieuw kleurtje meer uitprobeert..

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 5 januari 2015 at 16:39

  ohh, die eerste kleur is mooi.

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 5 januari 2015 at 15:11

  Leuke en mooie nagellak.
  Je moet wel goed kunnen lakken omdat het snel droogt.
  anders krijg je toch strepen.
  Zijn mooie kleuren met een leuke prijs…

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 5 januari 2015 at 15:11

  Ik vind de eerste kleur ook erg mooi, ik heb zelf geen ervaring met lakken van Bourjois maar de snelle droogtijd spreekt mij enorm aan :)

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 5 januari 2015 at 15:00

  Vind de paarse en blauwe nagellakjes echt een prachtige kleur!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 januari 2015 at 14:59

  Berry important person is echt mooi en origineel

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 5 januari 2015 at 14:56

  Mooie kleuren, die eerste spreekt mij ook het meest aan. Grappige namen ook beetje van OPI afgekeken volgens mij ;)

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 5 januari 2015 at 14:55

  Ik vind Berry Important Person echt heel mooi! X

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 januari 2015 at 14:55

  Hele mooie kleuren, alleen ik vind de potjes altijd zo raar haha.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 5 januari 2015 at 14:50

  Mooi kleuren

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 5 januari 2015 at 14:47

  Ik vind de blauwe en rode niet erg bijzonder maar Berry Important Person vind ik echt prachtig zeg!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 5 januari 2015 at 14:17

  Ja leuke kleurtjes van Bourjois!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 5 januari 2015 at 14:10

  Oeeeee de diep paarse kleur <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.