Beauty

Bourjois Paris très Confidentiel | Color Boost glossy finish lipstick

24 januari 2015

bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-1
In de nieuwste Bourjois make-upcollectie voor de winter is geïnspireerd op de bekende frisse, moderne en vrouwelijke effortless Parisian chic look waarmee de Parijse vrouwen allemaal weg lijken te komen en kreeg de naam Paris très Confidentiel. In deze collectie zijn drie nieuwe kleuren Color Boost glossy finish lipstick terug te vinden die ik vandaag aan je laat zien inclusief informatie, foto’s, swatches, review èn natuurlijk full face looks zodat je ziet hoe de kleuren nu echt staan.

bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-2
bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-3
Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:
– 07 Proudly Naked (warm nude)
– 08 Sweet Macchiato (warm bruinrood)
– 09 Pinking of It (koel fuchsiaroze).

Ik heb al eerder enkele kleuren uit andere collecties van Bourjois ontvangen en vind het erg leuk dat ze nieuwe kleuren blijven ontwikkelen die bij de trends van nu passen. Het product zelf vind ik trouwens ook erg fijn! De glanzende lipsticks in de vorm van een dik potlood zijn gemakkelijk mee te nemen, brengen door de vorm gemakkelijk aan op de lippen, je voelt ze amper zitten, plakken niet, zijn waterproof, de kleur blijft redelijk lang zitten èn ze hebben ook nog eens een SPF15.

Mocht ik één nadeel benoemen dan is het dat ze een beetje in de lijntjes van de rand van je lippen kunnen gaan ‘bloeden’. Niet teveel product aanbrengen of van tevoren een goed (transparant) lippotlood aanbrengen zijn de trucs om dit te voorkomen.
bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-4
bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-5
bourjois-color-boost-glossy-finish-lipstick-review-swatches-6

Het was niet vreemd te bedenken dat de fuchsiaroze kleur overduidelijk mijn persoonlijke voorkeur heeft, maar ook de nudekleur vind ik helemaal niet zo verkeerd (ondanks dat deze een warme ondertoon heb en ik een koel type ben). Er zijn veel merken die soortgelijke lipproducten in het assortiment hebben, maar ik vind deze van Bourjois toch wel echt heel erg fijn. De dekking is medium te noemen, hebben een lichtzoete geur en smaak en overleven gemakkelijk een hapje en een drankje. Even bijwerken na een flinke lunch of diner is wel aan te raden.

De nieuwe Bourjois color boost glossy finish lipsticks zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisterijen voor €9,99 per stuk, maar ze zijn regelmatig met leuke acties voor een stuk minder te koop.

Spreken deze nieuwe kleuren jou aan? Ben jij meer een gloss, lipstick of lippenbalsem type?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 27 januari 2015 at 22:17

  Ik vind deze color boost lipsticks heel erg prettig! Ik heb er dan ook meerdere van in mijn bezit. Pinking of it vind ik tof! Toffe namen ook overigens!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 27 januari 2015 at 12:46

  Ik gebruik ook heel graag van die dikke lippotloden, mooie nieuwe kleurtjes ook!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 27 januari 2015 at 11:57

  Ik kan niet kiezen, alle drie zijn ze prachtig. De glossy finish en de chubby stick vorm maken dat dit soort lipproducten mijn favoriet zijn.

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 25 januari 2015 at 11:57

  Oeh ik vind deze wel heel erg mooI! Vooral die glossy finish, en dat ze niet helemaal dekken vind ik ook niet zo erg, dat vind ik juist wel een mooi effect! Die fuchsia staat je erg goed.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 25 januari 2015 at 11:26

  Ik vind ze alle 3 best leuk allen de fuchsia roze is het mooiste van allemaal, Staat je goed! Evenals je nieuwe kapsel,.. Love it :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:25

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Seren
  Reply Seren 25 januari 2015 at 02:16

  Waaauw, ten eerste, je haar!! Wat staat het je goed!! Je ogen, wenkbrauwen, ze komen nóg mooier uit! En de fuchsia tint staat je prachtig, maar ik vind de nude ook mooi bij je. De fuchsia tint is wel sprekender. Ik zou ook voor die 2 gaan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:28

   Ahwww dankjewel voor je compliment! Ik moet nog wel eventjes wennen hoor, maar vind het met de dag leuker ^^

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 24 januari 2015 at 23:12

  De kleuren staan je super leuk zeg

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 januari 2015 at 21:19

  Wauw wat een prachtige knalroze kleur die staat je zo goed!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 januari 2015 at 20:05

  oeh love die felle roze :D

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 24 januari 2015 at 19:12

  De Fuchsia is echt prachtig maar ik vind ze je allemaal goed staan hoor!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 januari 2015 at 19:05

  Wat een mooie kleuren!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 24 januari 2015 at 17:51

  Mooie kleurtjes zijn het! Zelf heb ik gemerkt dat ik vaker grijp naar een lipstick of lippenbalsem :)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 24 januari 2015 at 14:29

  De middelste kleur vind ik niet zo mooi, de andere 2 staan je prachtig en zijn ook meer mijn ding

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 24 januari 2015 at 14:15

  Alle kleuren staat je mooi

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 24 januari 2015 at 11:24

  Die laatste kleur vind ik erg mooi!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 24 januari 2015 at 10:58

  Ik vind de eerste en derde kleur mooi!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 24 januari 2015 at 08:59

  De fuchsiaroze kleur spreekt mij ook het meeste aan. Wat een prachtige tint! Ik vind de glans ook erg mooi.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 24 januari 2015 at 07:56

  De nude spreekt mij het meeste aan, ik gebruik het liefste lipstick maar daar kon nu wel eens verandering in komen ;)

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 24 januari 2015 at 07:47

  Die fuschiakleur vind ik echt ongelooflijk mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.