Beauty

Clarins instant light lip comfort oil

14 januari 2015

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-3
Oh, yes! Eindelijk kan ik je wat meer vertellen over de nieuwste lipcreatie van Clarins, namelijk de instant light lip comfort oil waar je op internet (vooral buitenlandse) lovende reviews kan lezen. Ik heb dit product al even geleden toegestuurd gekregen maar wilde rekening houden met de verkrijgbaarheid in de winkel voor ik erover schreef. Nu ze bijna bij de parfumerie verkrijgbaar zullen zijn kon mijn review dan ook niet langer op zich wachten!

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-1
clarins-instant-light-lip-comfort-oil-2
Ik vind het enorm leuk dat er nu echt eens wat nieuws op lipgebied uit wordt gebracht, want een lipolie als lipgloss is weer eens wat anders. Mocht je Clarins een beetje kennen dan weet je dat dit merk bekend staat om de heerlijke verzorgende oliën voor het lichaam en gezicht. Deze technologie hebben ze nu ook in dit nieuwste lipproduct gestopt voor gevoede, gehydrateerde en mooie lippen.

De basis bestaat uit plantaardige actieve bestanddelen zoals hazelnootolie, jojoba olie, zonnebloemolie, rozenmarijnextract, vitamine E en pruim-extract. De applicator is breder dan gewend in vergelijking met een normale lipgloss en brengt in één keer voldoende product aan voor beide lippen. Het product ruikt heel licht zoetig en ook de smaak is subtiel zoetjes en doet me ergens aan honing denken.

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-4
De kleur 01 honey is transparant met een iets warme ondertoon, maar geeft geen kleur aan de lippen. De kleur 02 raspberry is een limited edition kleur uit de nieuwste Garden Escape – waarover binnenkort meer – lentecollectie en laat een heel subtiel roze gloedje op de lippen achter. De glans die ze geven is net zoals die van een normale gloss, maar dan niet plakkend en ook zeker niet vet.

Ze voeden mijn lippen goed en dat gevoel houdt zeker voor een uur of 4 aan en na enkele dagen gebruik merkte ik al verschil in hoe mijn lippen eruit zagen en aanvoelden. De kleur van de roze variant had voor mij zeker iets meer zichtbaar mogen zijn, maar het comfort op de lippen en de mooie glans maakt het zeker goed. Daarnaast kan zo’n heel subtiel frisroze kleurtje wel gemakkelijk bij zo’n beetje elke look en gelegenheid gedragen worden.

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-5
Misschien was het slimmer om dit product uit te brengen in de winter waarin veel mensen juist  droge en schrale lippen hebben en wel wat voeding kunnen gebruiken, maar eigenlijk kan zo’n product als dit het hele jaar door niet ontbreken in je handtas. Het zal vast niet lang duren voordat budgetvriendelijke merken een soortgelijk product uit zullen brengen..

Deze lip comfort oils van Clarins zullen de komende weken binnenkomen bij de luxe warenhuizen en parfumerieën en zijn verkrijgbaar voor €21,00 (7ml). Tip: bij Clarins webwinkel Belissima krijg je 10% korting op de standaard verkoopprijs èn luxe miniaturen bij je bestelling.

Spreekt een voedende gloss in olievorm voor de lippen jou aan om eens te proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van fashion Creatures
  Reply fashion Creatures 23 mei 2016 at 13:25

  Wij verkopen hem op mijn stage echt een hele fijne lip oil idd

 • Avatar van Bjorn - Male - Avenue
  Reply Bjorn - Male - Avenue 2 februari 2015 at 22:19

  Hi! Had hem willen kopen bij Boots vorige week in London, maar uitverkocht :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 februari 2015 at 09:10

   Ahwww :( Hij is ook erg populair! Hoop dat je hem snel nog ergens kan scoren :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 januari 2015 at 20:55

  Wat leuk en innovatief is dit. Twee mooie kleuren ook! Ze liggen wat boven mijn budget, maar wie weet.. misschien worden ze wel zó populair dat ik overstag ga, haha.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 15 januari 2015 at 06:31

  Klinkt goed. Deze staat op mijn lijstje

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 januari 2015 at 21:16

  Deze ga ik zeker proberen, klinkt zo fijn!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 14 januari 2015 at 18:20

  Klinkt heel erg goed.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 januari 2015 at 15:45

  Klinkt goed. ik ben benieuwd!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 14 januari 2015 at 12:45

  Leuke review en het product heeft mij alvast benieuwd gemaakt naar meer!

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 14 januari 2015 at 11:55

  Klinkt als een fijn product

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 14 januari 2015 at 11:10

  Ik had ^meer kleur op de lippen verwacht. Waarom weet ik niet…

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 14 januari 2015 at 10:25

  Het is toch winter? Ideaal daarvoor! Enige periode waarin ik soms de vellen aan mn lippen heb hangen. Ze zien er prachtig uit!

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 14 januari 2015 at 10:07

  Zucht… Ik heb echt al genoeg lippenbalsems, maar deze schreeuwt echt “KOOOOOPEN” naar me!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 14 januari 2015 at 09:01

  Oh jee, ik denk dat ik één van de weinigen ben, maar dit product spreekt mij niet aan…

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 14 januari 2015 at 08:53

  Wauw, lijkt me een super fijn product! Wij hebben de afgelopen flink wat lipbalsems ingeslagen omdat droge lippen in de winter hier echt extreem zijn! Ben wel benieuwd of ik het toch niet erg vind glibberen door zo’n olie… Haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 januari 2015 at 09:27

   Ik vind het zelf dus minder glibberen op de lippen dan een gemiddelde lipgloss. Ben heel benieuwd naar jouw ervaring als je er eentje gaat proberen :)

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 14 januari 2015 at 08:15

  Als rechtgeaarde taalpurist kan ik het niet laten ;) In de derde alinea schrijf je zubtiel maar dat moet subtiel zijn. En je schrijft in de voorlaatste alinea dat je het misschien slimmer was om dit product in de winter uit te brengen maar het is voorlopig toch nog winter?
  Maar het lijkt me wel een ideaal product voor mijn droge schrale lippen. Ik gebruik nu vaak huidolie op mijn lippen als ik mezelf toch insmeer en tussendoor lipbalsem maar er is bijna niet tegen op te smeren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 januari 2015 at 09:28

   Ah, slordig foutje. Bedankt voor het melden, ik ga het gelijk even aanpassen! Ik bedoelde dat het misschien vanwege de voedende werking beter uitgebracht had kunnen worden in de wintercollectie dan voor de lentecollectie waar het nu onder valt :)

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 14 januari 2015 at 07:59

  Ziet er goed uit maar wat ik me afvraag, kun je deze olie ook in de zomer gebruiken?
  Normaal gesproken verbrand mijn huid heel snel wanneer ik olie gebruik in de zon.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 januari 2015 at 09:28

   Dat vind ik een heel erg goede vraag, ik ga hier zeker even navraag naar doen :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 14 januari 2015 at 07:42

  Het spreekt me zeker aan! Ik denk er eigenlijk nooit aan ome te smeren, zonde want m’n lippen zijn best droog. Maar vind alles zo vervelend voelen.. Misschien gaat hier verandering in komen, toch maar eens gaan proberen die olie :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 14 januari 2015 at 07:40

  Wat zien ze er allerschattigst uit! Maar bovenal lijken ze me heel fijn. Ik kan sowieso niet zonder lipverzorging en draag altijd iets van een lipverzorging bij me.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 14 januari 2015 at 07:34

  Oooooohw jaaaah! Wat mooi! Spreekt me wel aan. Mooie lippen en gevoed! Win win situatie!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 14 januari 2015 at 06:56

  Clarins is idd een fijn merk, lijkt me heerlijk een voedende gloss met olie :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 januari 2015 at 06:53

  Wauw, fijn dat bovengenoemd merk nu dit verkoopt!
  Ik heb van het merk weleens gehoord maar nog niet iets ervan gekocht.
  Na het lezen van dit artikel zal ik het zeker kopen.
  Want in het voorjaar en de zomer is een glanzende mond een must voor mij.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.