Reizen & vrije tijd

Dagje uit tip | Met korting naar de Vakantiebeurs

6 januari 2015

vakantiebeurs-korting-2015
Oh darling, let’s be adventurers.. Is deze bekende quote helemaal op je lijf geschreven en hou je van reizen? Dan kan ik je zeker aanraden om naar de Vakantiebeurs te gaan, want ook voor de actieve vakantiegangers is er dit jaar weer veel inspiratie te vinden. Onder het motto ‘je zou zweren dat je er al was..’ zijn er veel leuke activiteiten opgezet voor jong en oud om je alvast helemaal onder te dompelen in andere culturen en grensverleggende activiteiten. Tip: bestel je entreekaartje voor de Vakantiebeurs via de link onderaan dit artikel dan krijg je een fijne korting :)

Ik kan je nog niet alles verklappen wat er voor de actievelingen geregeld is, maar de Vakantiebeurs liet alvast weten dat er al een klimmuur en een duikbassin zijn besteld, dat je kan wandelen door de woestijn, op de Noordpool en in de jungle. Er is in ieder geval ook dit jaar weer veel te zien, te doen en te proeven waarmee de Vakantiebeurs levensechter dan ooit is. Voor de actieve vakantiegangers is hal 9 the place to be.

De gastlanden voor dit jaar zijn Spanje en Curaçao die je verrassen met gastronomische hoogstandjes, kookshows, dans, muziek en proeverijen. Verder zijn er de Vakantiebeurs Awards, het Reisadvies-op-maat paviljoen, het Zoom.nl fotografiepaviljoen en het Trein & Vakantiepaviljoen. De pleinen zijn ook dit jaar weer ingericht op de zes meest populaire typen vakanties; verre bestemmingen, outdoor & sport, steden & cultuur, familie & kinderen, cruisen & zeilen en kampeer & camping. Reisleiders, reisadviseurs, reisorganisaties en ervaren reizigers geven hier advies en tips uit eerste hand en er zijn natuurlijk interessante en exclusieve beursaanbiedingen.

Het is dit jaar alweer de 45e editie van de Vakantiebeurs en het wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur geopend en een entreekaartje kost via onderstaande link (of met de kortingscode TVB64811) slechts €11,00 in plaats van €15,50 aan de deur.

Klik hier om je kaartje voor de Vakantiebeurs 2015 met korting te bestellen.

Ga jij naar de Vakantiebeurs toe? Wat gaat jouw volgende reis worden?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Artikel in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Frederique
  Reply Frederique 7 januari 2015 at 23:59

  Het lijkt mij erg leuk om er eens heen te gaan met de kids. Dat valt dit jaar wel precies de week voor proefwerkweek van dochterlief dus dat gaat niet lukken, dan wordt er druk geleerd :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 januari 2015 at 06:42

  Het is een leuke beurs waar men veel inspiratie kan opdoen om een land uit te kunnen zoeken waar men graag naar op vakantie zou willen gaan.
  Ik was er lang geleden jaren lang naar toe geweest.
  De laatste jaren niet meer.
  Maar ik wil er zeker binnenkort naar toe gaan.

  Xoxo

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 6 januari 2015 at 18:16

  Ik ga er de afgelopen jaren ieder jaar naartoe :) heerlijk!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 6 januari 2015 at 15:53

  Klinkt heel leuk, maar voor mij is het wel wat ver ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.