Beauty

Favoriete beautyproducten december 2014

2 januari 2015

favorieten-december-2014-4
Er komen elke maand weer een heleboel nieuwe beautyproducten binnen, waarvan ik voor de artikelen enkel de meest opvallende of aansprekende producten aan je laat zien. Het is dan ook niet gek dat de favoriete producten van een maand vaak producten zijn die je al voorbij hebt zien komen in een afzonderlijke review. De 5 favoriete beautyproducten van de afgelopen maand waren vooral skincare producten en producten die ik perfect vind voor verwendagjes, me-time en cocoonmomenten. Lekkere verzorgende producten, warme geuren en diepe kleuren die perfect bij zo’n wintermaand passen. Kijk je mee?

Laat ik beginnen met Narciso Rodriguez eau de parfum. Wat een enorm lekkere geur, ik zou me er elke dag wel van top tot teen in willen hullen ♥ De geur is aan de ene kant heel vrouwelijk, maar heeft ook zeker een mannelijk randje in zich. Je ruikt er rozen, gardenia, muskus, amber, vetiver, wit en donker cederhout in terug en hij blijft erg lang op de huid ruiken. Zeker het besnuffelen in de parfumerie waard!

favorieten-december-2014-1
Toen het nieuwtje van de Douglas Naturals lijn met organic argan olie binnen kwam, ik me erover in las, de ingrediëntenlijstjes bekeek en de producten uitprobeerde werd ik steeds enthousiaster. Er zitten geen parabenen, siliconenoliën, synthetische geur- en kleurstoffen en meer van deze ‘slechte’ ingrediënten in, is niet getest op dieren en hebben het NaTrue zegel. De producten bevatten heerlijk verzorgende ingrediënten, ruiken lekker, zijn vriendelijk geprijsd en maken mijn huid heerlijk zacht. Vooral de body oil is een favorietje.

favorieten-december-2014-5
Nog een winters verzorgingsproduct is deze nieuwe gezichtsolie, de Paula’s Choice RESIST moisture renewal oil booster (pfoe, een lekkere tongbreker haha!). Er zit onder andere jojoba olie, saffloerolie, abrikozenpitolie, zonnebloemolie, cranberryzaadolie, teunisbloemolie en argan olie in, hij is heerlijk zuinig in gebruik, bevat geen geur- of kleurstoffen en maakt mijn drogere huidje in één keer weer lekker zacht en soepel. Zeker na een tijdje gebruik merk je de voordelen ervan en het blijft dan ook voorlopig in mijn avondroutine zitten.

favorieten-december-2014-3
Nog een onmisbaar product in mijn routine is de philosophy microdelivery peel, een product wat uit twee stappen bestaat en je één keer per week gebruikt. Het ene deel geeft een superfijne microdermabrasie scrub met vitamine C en het andere deel bevat zuren die gecombineerd met elkaar voor een erg zachte huid, een mooiere textuur en een gladder en egaler geheel zorgen. Het is misschien een kleine investering, maar het is zuinig in gebruik en je kan er flink wat wekelijkse behandelingen uit halen wat de duurdere aanschaf dan weer goed maakt voor mij.

favorieten-december-2014-2
Als laatste kan ik deze CAPTION nagellak zeker niet vergeten mee te nemen in dit artikel. Ik vind vooral de kleur crazy & like it erg mooi voor deze winterse tijd van het jaar. Je brengt de basecoat aan, direct erna de kleurlak in 2 laagjes en als afsluiting de topcoat. Zodra je alle tien de vingers gehad hebt kan je gelijk door met de volgende laag en na de topcoat is het geheel binnen enkele minuten volledig uitgehard. Je hebt zo dus je nagels binnen 10 minuutjes gelakt en het blijft ook nog eens lang zitten. Ik wil meer kleurtjes! ^^

Heb jij nog een echte beautyfavoriet gehad afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 januari 2015 at 19:13

  wat heerlijk producten

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 3 januari 2015 at 16:13

  Die nagellakjes zien er inderdaad erg interessant uit!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 januari 2015 at 09:32

  Leuke favorieten, ben nog steeds heel benieuwd naar die nagellak!

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 2 januari 2015 at 17:31

  Ik ben ook HE-LE-MAAL wegvan de philosophy microdelivery peel kit. Heb er ook een review van op mijn blog. Zo lekker! De CAPTION nagellakjes zien er super leuk uit trouwens!

  Liefs,
  Kim

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 2 januari 2015 at 16:42

  Ik gebruik ook graag Philosophy en gezien de enthousiaste reacties over die bodyoil moet ik die ook maar eens checken ;)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 2 januari 2015 at 16:40

  Door jou heb ik de body oil van Douglas gekocht, haha! Ben er echt ontzettend blij mee, wat een fijn product en leuk dat het nu weer terugkomt in deze post :)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 2 januari 2015 at 16:29

  Die Caption lak… WAUW!!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 2 januari 2015 at 16:03

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten van Paula’s Choice. Ik ben me aan het oriënteren op dierproefvrije producten en dat merk valt daar ook onder. Zelf heb ik vorige maand de producten van Louis Widmer ontdekt. Ik moet nog wat langer gebruiken, maar ik ben al echt heel erg enthousiast!

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 2 januari 2015 at 15:18

  Die body oil van douglas klinkt zo fijn!
  Liefs Lonneke

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 2 januari 2015 at 14:05

  Wat een superfijne producten!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 januari 2015 at 13:40

  Oooh Philosophy producten. Ik ga toch eens neuzen in de sale voor dit merk.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 januari 2015 at 12:33

  mooie favorieten :) zelf ben ik gek op de metallure LE liquid liner van catrice

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 2 januari 2015 at 11:57

  Mooie favorieten heb je! De body oil van Douglas lijkt me erg fijn, ga er binnenkort eens naar kijken!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 januari 2015 at 11:42

  Wat een fijne producten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 januari 2015 at 11:31

  Dat zijn mooie producten en fijn dat je weer je favorieten met ons shared.
  De body oil ga ik zeker nog kopen ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 2 januari 2015 at 11:16

  Ik heb door jou fijne reviews de body oil van de Douglas gekocht en gebruik hem nog maar net maar ben razend enthousiast :) en de philosophy micro delivery peel staat ook nog op mijn wishlist

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2015 at 15:24

   Hey, wat leuk om te horen dat je hem hebt gekocht en zo enthousiast over bent! :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 2 januari 2015 at 11:12

  Ahh, de body oil van Douglas ;-) De nagellak (met base- en topcoat) lijkt me erg fijn! Zondag komen mijn favorieten online. Yep, daar zitten (voor mij) een paar toppertjes bij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2015 at 15:25

   Ik ben alvast heel benieuwd! :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 2 januari 2015 at 11:08

  Wat een mooie producten! x

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 2 januari 2015 at 11:03

  Hey Desiree
  Ik heb niet echt aparte beauty producten gehad.
  Ben er wel achter gekomen dat van de head and shoulders waarop staat dat het je haar zacht en dik maak ook echt werkt. Gebruik altijd deze shampoo, maar had deze soort nog niet geprobeerd en heb zelfs minder last van haar uitval gehad.
  Tja nagellak is 1 van mijn grootste hobby’s en die heb ik weer stel gekocht met en zonder glitters, maar deze is ook mooi en de diepe kleur wauw. Ga even opzoeken waar je die vandaan heb. Want door mijn morfine vergeet ik nog wel eens heel vaak wat dat ik het dan later wil opschrijven en toch weer vergeet.
  Groetjes Willeke

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2015 at 15:25

   Bedankt voor het delen van de tip van de Head & Shoulders :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.