Beauty

Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace

9 januari 2015

paul-and-joe-nail-polish-10-coral-necklace-1
Toen ik een tijdje geleden een leuk pakketje van ASOS binnen kreeg om de nieuwe producten in de beautycollectie te vieren kreeg ik direct een lach op mijn gezicht. Ze verkopen hier namelijk mooie merken die in Nederland over het algemeen wat lastiger te verkrijgen zijn en het is een leuke manier om eens wat anders te kunnen proberen. Zo zat er onder andere deze nail polish van Paul & Joe in, een merk waar ik nog niet eerder wat van geprobeerd had. De kleur 10 Coral Necklace is er in ieder geval eentje om alvast mee weg te dromen naar de lente en zomer. Kijk je mee voor meer informatie, foto’s, swatches en de review?

paul-and-joe-nail-polish

Paul & Joe is een designermerk wat zich voornamelijk op mode richt, maar ze hebben ook een erg leuke beautylijn. Het merk is in 1995 opgericht door Sophie Mechaly en noemde het merk naar haar twee zoons en in 2002 volgde de Beaute-lijn met make-up, verzorgingsproducten en nagellak. ‘Fun-loving sophistication’ is het motto van deze lijn en dat zie je terug in de vrolijke printjes, prachtige kleuren en mooie verpakkingen en vormen. Leuk detail: sommige fashion- en beautycollecties worden aan elkaar gekoppeld waarbij de print van de kleding ook te vinden is als verpakking voor de beautycollectie. Erg leuk!

paul-and-joe-nail-polish-10-coral-necklace-2
paul-and-joe-nail-polish-10-coral-necklace-3
paul-and-joe-nail-polish-10-coral-necklace-4

De nagellak heeft een creamy finish en is op verschillende manieren te dragen. Met één laagje krijg je een peachy French manicure effect wat ik persoonlijk erg mooi vind voor elke dag. Met drie laagjes krijg je een compleet dekkende milky perziktint die ik erg mooi vind en prachtig zal staan bij zongebruinde huidjes in de lente en zomer. Het platte en lange kwastje lakt prettig, de textuur is niet te dun of te dik en hij droogt redelijk snel. De lak bleef zonder basecoat en topcoat 4 dagen mooi op mijn nagels voor er beschadigingen zichtbaar werden, dus ook de houdbaarheid vind ik prima. Wat een heerlijk vrolijk lakje, kom maar weer door met die zonnestralen ^^

paul-and-joe-makeup-2
paul-and-joe-makeup
paul-and-joe-makeup-1

Paul & Joe is onder andere verkrijgbaar bij de webwinkel ASOS waar ik een enorme fan van ben. Ze hebben hier namelijk een flink uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen, tassen, accessoires en beautyproducten inclusief een erg leuke plus size afdeling waar ik altijd goed kan slagen. De beautyproducten van Paul & Joe zijn niet goedkoop, zo kost de nagellak uit dit artikel ongeveer €17,00 (12ml). De unieke verpakkingen en de mooie kleuren maken het een merk waar ik zeker meer van zou willen proberen. Van bovenstaande foto’s met make-upproducten word ik namelijk heel enthousiast, wat een hoog hebben-hebben-hebben-gehalte heeft dit zeg ♥

Heb jij ervaring met make-up van dit merk? Is het een merk wat jou aanspreekt om eens wat van te gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 januari 2015 at 10:36

  Wat een mooie flesjes zijn dit en wat veel kleuren, al vind ik ze wel wat aan de prijs. Deze kleur stsat je echt heel erg mooi. Wat zien de rest van de producten er ook mooi uit zeg, daar ga ik zeker even naar kijken :-)

 • Avatar van astrid v
  Reply astrid v 10 januari 2015 at 11:46

  Jaaa, Paul & Joe! Ik houd het al een tijdje in de gaaten want ze hebben heel vaak de meest adorable producten. Jammer van het prijskaartje alleen :/

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 10 januari 2015 at 09:19

  Ik ken het merk niet. De flesjes zijn heel erg mooi, alleen daarom zou ik er al een kopen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 9 januari 2015 at 19:17

  Oef, dit ziet er ontzettend leuk uit…hier word je gewoon heel erg hebberig van…ze zijn zoooooooooooo onwijs lief om te zien..

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 9 januari 2015 at 15:34

  Schattig flesje. Vind de prijs wel een beetje tegenvallen.

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 9 januari 2015 at 14:36

  Wow, die verpakking alleen als zijn al leuk. Die lippenstiften zien er echt leuk uit maar de blushes en (denk) oogschaduwdoosjes ook. Hmm denk dat ik ook maar eens op Asos moet gaan kijken. Dat heb ik nog nooit gedaan.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 januari 2015 at 14:31

  wat een mooi flesje ook :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 9 januari 2015 at 12:51

  Wat een mooi flesje zeg! En de kleur is echt helemaal mijn ding, ik ben dol op koraaltinten.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 januari 2015 at 11:37

  Oh my die verpakkingen, te cute! Mooie kleuren ook allemaal

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 9 januari 2015 at 11:37

  Wat een prachtige producten hebben ze, alleen om de vormgeving zou ik ze al kopen!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 9 januari 2015 at 10:50

  Mooi flesjes en mooi kleurtje ook

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 9 januari 2015 at 10:38

  Ik heb geen ervaring met dit merk. Maar alleen de flesjes vind ik al prachtig.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 januari 2015 at 10:24

  Ik kende dit merk ook nog niet. Ziet er allemaal mooi uit maar wel aan de prijs. Niet iets wat ik zo gauw zou kopen.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 9 januari 2015 at 10:17

  Prachtig kleurtje in een prachtig flesje! Staat zeker mooi in je stash!

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 9 januari 2015 at 09:57

  Oeh wat een lief kleurtje! Ik kende het merk al wel, ben het in London eens een keer tegen gekomen (ze hadden toen schattige lipsticks in de vorm van een kattenkopje!) maar heb er eigenlijk niets van gekocht. Door dit kleurtje heb ik wel weer zin in het voorjaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2015 at 10:31

   Ohh, ja die lipsticks! Die zou ik nooit gebruiken, want: zonde <3

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 januari 2015 at 09:14

  Wat een leuke kleur

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 9 januari 2015 at 08:21

  Ik heb nog nooit van het merk gehoord maar het spreekt mij enorm aan, ik vind de flesjes er ook prachtig uitzien en de kleuren ook :) Ik ga zeker eens even kijken op de website

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 9 januari 2015 at 08:21

  Jee wat mooi zeg! Die nagellakjes. Alleen al voor het flesje zou je ze kopen!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 9 januari 2015 at 08:17

  Wauwwwwww wat cute! Als nagelak addict zie ik hier weer een ‘die wil ik’ flesjes. Alleen als je er 1 hebt, wil je meer en dan schrik ik wel ff van de prijs. Oeps. Dat kan boontje niet trekken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2015 at 08:58

   Ohh, echt he? Als je zo’n verzameling aan wil leggen als die mooie foto uit dit artikel dan ben je een vermogen kwijt *slik*

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 9 januari 2015 at 08:16

  Wat een super leuke potjes, ik kende dit merk helemaal niet!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 9 januari 2015 at 07:50

  Nog nooit van gehoord het ziet er wel goed uit alleen denk niet dat ik het zelf voor die prijs zal kopen x

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 9 januari 2015 at 07:27

  Dat ziet er een heel erg fijn merk uit! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 januari 2015 at 07:13

  Wauw, dat zijn zeer mooie flesjes nagellak!
  Prachtige make-up.
  Inderdaad wordt men er heel hebberig van.
  Dit merk ken ik niet maar ga meteen een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.
  Dank je voor de shoptip ;-)

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.