Beauty

Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace

9 januari 2015

paul and joe nail polish 10 coral necklace 1 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace
Toen ik een tijdje geleden een leuk pakketje van ASOS binnen kreeg om de nieuwe producten in de beautycollectie te vieren kreeg ik direct een lach op mijn gezicht. Ze verkopen hier namelijk mooie merken die in Nederland over het algemeen wat lastiger te verkrijgen zijn en het is een leuke manier om eens wat anders te kunnen proberen. Zo zat er onder andere deze nail polish van Paul & Joe in, een merk waar ik nog niet eerder wat van geprobeerd had. De kleur 10 Coral Necklace is er in ieder geval eentje om alvast mee weg te dromen naar de lente en zomer. Kijk je mee voor meer informatie, foto’s, swatches en de review?

paul and joe nail polish - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace

Paul & Joe is een designermerk wat zich voornamelijk op mode richt, maar ze hebben ook een erg leuke beautylijn. Het merk is in 1995 opgericht door Sophie Mechaly en noemde het merk naar haar twee zoons en in 2002 volgde de Beaute-lijn met make-up, verzorgingsproducten en nagellak. ‘Fun-loving sophistication’ is het motto van deze lijn en dat zie je terug in de vrolijke printjes, prachtige kleuren en mooie verpakkingen en vormen. Leuk detail: sommige fashion- en beautycollecties worden aan elkaar gekoppeld waarbij de print van de kleding ook te vinden is als verpakking voor de beautycollectie. Erg leuk!

paul and joe nail polish 10 coral necklace 2 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace
paul and joe nail polish 10 coral necklace 3 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace
paul and joe nail polish 10 coral necklace 4 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace

De nagellak heeft een creamy finish en is op verschillende manieren te dragen. Met één laagje krijg je een peachy French manicure effect wat ik persoonlijk erg mooi vind voor elke dag. Met drie laagjes krijg je een compleet dekkende milky perziktint die ik erg mooi vind en prachtig zal staan bij zongebruinde huidjes in de lente en zomer. Het platte en lange kwastje lakt prettig, de textuur is niet te dun of te dik en hij droogt redelijk snel. De lak bleef zonder basecoat en topcoat 4 dagen mooi op mijn nagels voor er beschadigingen zichtbaar werden, dus ook de houdbaarheid vind ik prima. Wat een heerlijk vrolijk lakje, kom maar weer door met die zonnestralen ^^

paul and joe makeup 2 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace
paul and joe makeup - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace
paul and joe makeup 1 - Paul & Joe nail polish 10 Coral Necklace

Paul & Joe is onder andere verkrijgbaar bij de webwinkel ASOS waar ik een enorme fan van ben. Ze hebben hier namelijk een flink uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen, tassen, accessoires en beautyproducten inclusief een erg leuke plus size afdeling waar ik altijd goed kan slagen. De beautyproducten van Paul & Joe zijn niet goedkoop, zo kost de nagellak uit dit artikel ongeveer €17,00 (12ml). De unieke verpakkingen en de mooie kleuren maken het een merk waar ik zeker meer van zou willen proberen. Van bovenstaande foto’s met make-upproducten word ik namelijk heel enthousiast, wat een hoog hebben-hebben-hebben-gehalte heeft dit zeg ♥

Heb jij ervaring met make-up van dit merk? Is het een merk wat jou aanspreekt om eens wat van te gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 januari 2015 at 10:36

  Wat een mooie flesjes zijn dit en wat veel kleuren, al vind ik ze wel wat aan de prijs. Deze kleur stsat je echt heel erg mooi. Wat zien de rest van de producten er ook mooi uit zeg, daar ga ik zeker even naar kijken :-)

 • Avatar van astrid v
  Reply astrid v 10 januari 2015 at 11:46

  Jaaa, Paul & Joe! Ik houd het al een tijdje in de gaaten want ze hebben heel vaak de meest adorable producten. Jammer van het prijskaartje alleen :/

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 10 januari 2015 at 09:19

  Ik ken het merk niet. De flesjes zijn heel erg mooi, alleen daarom zou ik er al een kopen

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
what is in my shower januari 2015 2 - What's in my shower?
What’s in my shower?

Ik vind het zelf altijd erg leuk om te kijken wat anderen in hun badkamer hebben staan en snuffel dan...

Sluiten