Beauty

Lush Valentijnsdag collectie

3 januari 2015

Lush Valentijnsdag 2015
Net zoals de winkels van Lush ruik je de pakketjes van Lush ook al van ver aankomen (al kan je er met de nieuwe felgekleurde verpakkingen  helemaal niet meer omheen) en ruikt je hele kamer ernaar als je het eenmaal binnen hebt. Delish! De nieuwe Valentijnsdag collectie staat hier al eventjes te pronken, maar nu het bijna zover is dat je de collectie aan kan schaffen leek het me de perfecte dag om dit weekend mee te beginnen. De collectie is weer lekker zoet en romantisch en de vrolijkheid spat je tegemoet. Lees verder voor meer informatie en foto’s.

Lush Prince Charming
Prince Charming shower gel 100g, €7,95
“Kun jij wel een Prince Charming gebruiken in je leven? Stop het zoeken, want hier is hij. Zoet, verzorgend en een beetje stoer.  Marshmallowkruid en Fair Trade vanillestokjes vormen de basis van deze koninklijke showergel. Toe aan een decadent rustmomentje? Je knapt vast op van voedende amandelolie en verse granaatappelsap. Prince Charming is dit jaar nog charmanter dankzij de toevoeging van stoer sandelhout en de essentiële oliën van geranium en grapefruit. Pas wel op, want naast een zijdezachte huid maak je bij deze heerlijke prins ook kans op knikkende knieën.”

Een heerlijke zoete en bloemige geur met ergens wat fris erin verwerkt die je voor je lichaam en haar kan gebruiken, al vind ik hem zelf als douchegel wel het fijnst. Met een puff creëer je binnen no-time een flink schuim en de geur blijft nog best lang subtiel achter op de huid.

Lush The Kiss lip scrub
The Kiss lip scrub 25g, €9,95 (nieuw)
“Lipjes getuit, borstjes vooruit! Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub. Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes?”

De lipscrubs van Lush zijn een leuke gimmick die je zeker eens geprobeerd moet hebben. Ze zijn volledig eetbaar, dus je maakt je lippen vochtig, brengt wat scrub aan, masseert dit zachtjes in en likt je lippen af. Easy! De geur en smaak van The Kiss is lekker zoetjes en de voedende oliën laten de lippen zacht achter.

Lush heart throb bubbleroon
Heart Throb bubbleroon €5,95 (nieuw)
“De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastiche geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise.”

De warme en zonnige romige geur van deze bubbleroon vind ik persoonlijk echt heerlijk en ik kan dan ook niet wachten om ermee in bad te kunnen gaan. De vulling met goudkleurige shimmers zal het vast tot een feestje maken ^^ Een bubbleroon verkruimel je onder de kraan tijdens het vullen van het bad om zo megaveel superzacht schuim te creëren.

Lush floating flower bath bomb
Floating Flower bath bomb €5,50 (nieuw)
“Hallo, sensueel jasmijnbad vol prachtige kleuren! Een bloemetje voor Valentijn is nog leuker als je ‘m mee kunt nemen in bad. De verschillende lagen in deze bath bomb brengen je een regenboog aan kleur. De bloemblaadjes laten je bad blozen en verspreiden de rustgevende geur van jasmijn en ylang ylang.”

Deze bath bomb is lekker groot en heeft frisse neonkleuren wat je direct vrolijk maakt. De geur is lekker vol en je ruikt er duidelijk jasmijn in. Nu is dit één van mijn favoriete geurnoten, dus ook deze gaat even in een bakje om met de volgende vakantie mee te gaan. Nog eventjes wachten en dan kan ik een hele week elke dag genieten van een bad (en veel Lush uitproberen ♥)

Lush cupid's love soap
Cupid’s Love soap 100g, €6,50 (nieuw)
“Laat je raken door Cupido met deze heerlijk fruitige zeep vol verse vijgen en passievrucht. Deze hartvormige liefdeszeep heeft een opwekkende, fruitige geur. Ruik je ook een vleugje bergamot en rozenhout? Dat kan kloppen! Verse vijgen, sojayoghurt en passiefruit verzorgen en verzachten je huid.”

Ik ben persoonlijk geen grote fan van stukken zeep, maar de geur hiervan is wel weer erg lekker. Aan de ene kant ruik je veel zoetheid maar aan de andere kant is het ook weer zonnig te noemen. Ook lekker om bijvoorbeeld te raspen en in organzazakjes tussen het wasgoed en in je kledingkast te leggen.

Lush unicorn horn bubble bar
Unicorn Horn bubble bar €5,25 (nieuw)
“Glinsterende, pastel gekleurde bubbels gevuld vol lavendel- en neroli olie. Om bij weg te dromen… Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes!”

Ohhh yes, wat een prachtig item. Ik denk gelijk aan My Little Pony en de Troetelbeertjes in één en word hier dus erg vrolijk van. Lekker kinds! De geur is zonnig en kalmerend en de lavendel komt hierin zeker naar boven. Perfect om ’s avonds mee tot rust te komen en ik gok dat je huid na het bad vol kleine glittertjes zit, maar… who cares?

Jep, ook met deze collectie heeft Lush mij positief verrast! Ik ga de badproducten even bewaren en over een paar weken op vakantie meenemen. De mini-reviews zullen dan wel via social media voorbij komen :) Deze collectie is vanaf 9 januari verkrijgbaar.

Spreekt deze vrolijke en zoete collectie jou aan? Wat is jouw favoriete Lush product?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 5 januari 2015 at 20:48

  Hmmm wat een kleurrijke verschijning zo op je blog. Wat een heerlijkheid! Heart Throb ziet er heerlijk uit en ik word hier zo hebberig van!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 4 januari 2015 at 22:53

  Ooooh, alle producten zien er zo heerlijk uit weer. :O

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 4 januari 2015 at 20:37

  Die Unicorn bubble bar ziet er zo leuk uit! Prince Charming showergel had ik vorig jaar gekocht, vond hem erg lekker.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 januari 2015 at 10:44

  ah weer nieuwe producten! Prince Charming lijkt me echt heerlijk om eens te proberen :) Ook de bath bombs trouwens, maar ik heb vaak het geduld niet om in bad te gaan, haha!

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 3 januari 2015 at 19:37

  Ah wat ziet dat er allemaal super leuk uit! Vooral de bubblebar!! X

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 3 januari 2015 at 19:17

  wat ziet het er weer allemaal schattig uit….ik zie het al helemaal voor mij dat de bestelbus van de post stopt voor je deur en je al ruikt dat het een lush pakketje is..een postbode die helemaal naar lush ruikt!…
  Dit zijn natuurlijk onwijs leuke kadootjes als je dit zo ziet, daar moet je echt spontaan van glimlachen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2015 at 09:34

   Ja, het is echt zo! Zo’n vrolijk uitziend doosje met zo’n heerlijk geurende inhoud… Love it!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 januari 2015 at 19:10

  Lijkt mij heerlijk producten allemaal

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 januari 2015 at 18:38

  aaah zo cute allemaal :D

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 3 januari 2015 at 16:16

  De producten zien er op zich al geweldig uit! Zeer benieuwd naar!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 3 januari 2015 at 16:15

  Oh het ziet er allemaal zo eetbaar uit, haha! Ik heb zelf geen bad helaas, anders had ik alle bruisballen enz. ingeslagen. De showergel klinkt heel fijn :)

 • Avatar van Lois Lorinde
  Reply Lois Lorinde 3 januari 2015 at 15:54

  Ohoh, wat heerlijk allemaal!

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 3 januari 2015 at 14:45

  Er zitten weer leuke items tussen. Ik kreeg laatst een stuk zeep van Lush van mijn zoon en die ligt heerlijk in de kledingkast. Elke keer als ik nu de deur opendoe ruik ik een heerlijk citrusgeur van de zeep. Lekker.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 3 januari 2015 at 14:29

  Dat ziet er weer super uit allemaal! Prince Charming heb ik vorig jaar in huis gehaald :-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 januari 2015 at 14:09

  Wat een leuke collectie. Die showergel zou ik wel willen hebben!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 3 januari 2015 at 13:31

  Wat een prachtige, kleurrijke collectie!

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 3 januari 2015 at 11:05

  Ik ben erg benieuwd naar de showergel. En de unicorn horn bubblebar, hoe leuk! Eerst is er nog een gigantische bestelling vanuit Lush UK onderweg naar mij met allemaal kerst items, yes!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 3 januari 2015 at 11:00

  Wat een leuke, zoete collectie weer! Ik ben heel benieuwd naar de badproducten. Prince Charming had ik vorig jaar ook en wil ik dit jaar ook weer aanschaffen :-)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 3 januari 2015 at 10:21

  Oh, wat een leuke & toffe items! Het hartje (bruisbal) is té cute voor woorden! Alleen heb ik helaas geen bad :-( De lipscrub lijkt me erg fijn, maar anderzijds is er een goedkoper alternatief: de tandenborstel. Je hebt trouwens mooie foto’s gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2015 at 09:35

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 3 januari 2015 at 10:05

  Wauw, hier ga ik zeker wat van inslaan, geweldige lijn!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 3 januari 2015 at 10:01

  O wat een heerlijke badproducten zitten er tussen <3 Kan niet wachten tot ik weer eens bij een Lush in de buurt ben. Alhoewel dat misschien nog even kan duren en ik straks met een bevalling zit. Misschien online bestellen dan maar ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2015 at 09:35

   Het is echt tijd voor een Lushwinkel in Arnhem <3

   • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 5 januari 2015 at 14:11

    Oja echt heel erg tijd voor een Lush in Ernem. Waarom die er nog niet is begrijp ik niet :(

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 januari 2015 at 09:35

  Het lijken mij weer eens prachtige producten

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 januari 2015 at 09:17

  Oeh leuke producten, ben vooral benieuwd naar de douchegel! Heb helaas geen bad dus al die bruisballen enzo zijn dan helaas een stuk minder interessant ;).

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 3 januari 2015 at 08:48

  Oh de Prince charming klinkt errug lekker! En zo’n lipscrub wil ik ook nog eens proberen.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 3 januari 2015 at 08:16

  Ziet er zo leuk uit. Die lipscrub ga ik zeker kopen.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 3 januari 2015 at 08:08

  Ons bad is helaas lek :( maar als het bad weer gemaakt is dan weet ik wat ik als eerste ga doen :) met de heart throb van Lush het bad in.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 januari 2015 at 06:52

  Wat een leuke producten ;-)
  De lipscrub en showergel zal ik zeker kopen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.