Beauty

Max Factor crème puff blushes

10 januari 2015

max-factor-creme-puff-blush-review-swatches-2
Max Factor is voor mij echt zo’n klassiek drogisterijmerk met producten van goede kwaliteit voor een prima prijs. Vanaf komende maand worden er drie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd waarvan de crème puff blushes er één is en ik vandaag aan je ga laten zien. Voor mij persoonlijk is een blush onmisbaar in een make-up look omdat het net wat meer kleur, vorm en vaak een mooie glow aan de wangen geeft.

max-factor-creme-puff-blush-review-swatches-1 max-factor-creme-puff-blush-review-swatches-4
Deze blushes bestaan uit extreem fijngemalen multi-tonale pigmenten waardoor je ze mooi op kan bouwen om het gewenste resultaat te bereiken. Je zou ze zelfs vochtig kunnen gebruiken voor een intens resultaat, maar zelf ben ik meer van een subtiel blosje. De blushes komen in ronde zwarte verpakkingen met een transparant klepdeksel en goudkleurige details. Helaas staat er nergens op de verpakking hoeveel product er precies in zit, maar ze hebben een vrij normaal formaat voor een blush. Daarnaast.. wie heeft er nou ooit een blush volledig opgemaakt zodat je wist hoelang je er precies mee kon doen?

Je ziet hier van links naar rechts de vier kleuren die verkrijgbaar zullen zijn:
– 05 Lovely Pink, een zachtroze kleur met een goudkleurige glans (perfect voor erg lichte huidjes)
– 15 Seductive Pink, een oudroze/mauve kleur met een subtielere glow
– 25 Alluring Rose, een bronzen roze kleur met een goudkleurige glans
– 30 Gorgeous Berries, een paarsrozige kleur met een subtielere glow (mooi bij donkere huidjes).

max-factor-creme-puff-blush-review-swatches-5
Mijn favoriet is Lovely Pink en die draag ik dan ook op bovenstaande foto, maar ook Seductive Pink vind ik mooi staan bij mijn lichtere huidskleur. Alluring Rose is voor mij persoonlijk te bruinig en de Gorgeous Berries is te donker voor mij, maar de kleur zelf vind ik wel erg mooi. Misschien eens mee spelen om als oogschaduw te gebruiken!

De blushes zijn gebakken en goed gepressed waardoor ze niet poederig werken en ze echt mooi op te bouwen zijn. De glans die de blush aan de wangen geeft vind ik ook erg mooi en ze blijven bij mij de hele dag gewoon goed zitten, al is het voor bijvoorbeeld een etentje of feestje in de avond aan te raden een beetje extra aan te brengen voor net wat meer kleur en glans.

max-factor-creme-puff-blush-review-swatches-3
De blushes zien er prachtig uit, hebben mooie kleuren en een fijne kwaliteit.. Ja, zeker aan te raden om eens te proberen als je bij het Max Factor schap staat! Ze zijn vanaf komende maand verkrijgbaar voor €12,99 per stuk.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 januari 2015 at 20:47

  Lovely Pink is zeker heel erg mooi, was stiekem wel benieuwd naar de andere swatches! Ik lees al een aantal reviews over de Max Factor Creme Puff blushes en ik word steeds enthousiaster, ze zijn echt prachtig. Misschien toch zelf maar eens spieken binnenkort in de winkel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 januari 2015 at 23:02

   Ook fijn dat er van Max Factor vaak 1+1 acties zijn bij Kruidvat :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 januari 2015 at 10:28

  Wat een mooie blushes, ik ga zeker kijken, volgende maand, ben nog op zoek naar een mooie lichte blush. Jouw look vind ik erg mooi en de blush past perfect bij je, moo!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 11 januari 2015 at 18:52

  Wat een mooie blushes!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 10 januari 2015 at 20:34

  Heel mooie blushes!

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 10 januari 2015 at 20:14

  Dat ziet er inderdaad wel heel goed en mooi uit! :)

 • Avatar van Ypie
  Reply Ypie 10 januari 2015 at 19:44

  Prachtige blushes, die ga ik halen als er een 1+1 actie is!
  Liefs, Ypie

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 januari 2015 at 17:54

  ik vind die zo mooi!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 10 januari 2015 at 16:41

  Ahh wat een prachtige kleuren, vooral Gorgeous Berries vind ik steeds zo mooi gepigmenteerd!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 10 januari 2015 at 12:47

  Wat een prachtige blushes! Ze zien er heel erg luxe uit, zelfs een beetje MAC achtig! Ik vind Lovely Pink en Seductive Pink erg mooi en ik denk dat ik één van de twee zeker wel wil hebben na het lezen van je review!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 10 januari 2015 at 10:53

  Prachtige producten. Hier ga ik er zeker één van halen. Of misschien wel meerdere. Lekker kleurtje voor op de wangen. Ik zie trouwens steeds meer mensen iets ’tegen’ drogisterijmerken hebben. Ik vraag me een beetje af waarom.. Is daar een reden voor? Producten als Chanel bijv. bevatten soms meer ’troep’ ingrediënten dan drogisterijmerken. Wel afhankelijk van elk uniek product natuurlijk.. Ik ben wel nieuwsgierig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2015 at 13:16

   Ik heb geen idee hoe het komt, maar het viel mij ook al op dat dit de laatste jaren meer zo lijkt te zijn ontstaan. Ben ook wel benieuwd naar de reden hierachter..

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 10 januari 2015 at 10:47

  Max Factor vind ik ook een klassiek drogisterijmerk. En, dat is een reden waarom het mij niet zo trekt. Ik vind het merk meer geschikt voor ‘dames op leeftijd’. Oh jee, hopelijk stoot ik hiermee niemand voor het hoofd… ;-) Ondanks dit, heeft Max Factor prachtige producten! Deze crème puff blushes vind ik erg mooi. Het pigment ziet er goed uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2015 at 13:17

   Haha, nee ik snap je wel. Ik denk dat het komt door die klassieke look & feel wat het merk heeft.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 10 januari 2015 at 10:45

  Ik vind deze er stuk voor stuk heel tof uit zien!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 10 januari 2015 at 10:20

  Wat een mooie pigmentatie

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 10 januari 2015 at 09:48

  Mooie kleuren. Ik ben altijd huiverig voor Max Faxtor omdat er het gerucht gaat dat ze nog steeds op dieren testen. Weet jij of dit waar is?

 • Avatar van Wesley
  Reply Wesley 10 januari 2015 at 09:44

  Klassieke drogisterij merken voor vrouwen :) Weet je ook hoe oud het merk is?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2015 at 13:14

   Hi Wesley, het merk bracht haar eerste product uit in 1914 en bestaat dus meer dan 100 jaar :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 10 januari 2015 at 09:26

  Wat een leuke foto’s en laat ik nou net op zoek zijn naar een blush!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2015 at 13:17

   Ik ben bang dat je nog even moet wachten voor ze verkrijgbaar zijn, maar wie weet komt er dan wel gelijk een toffe actie mee?!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 10 januari 2015 at 08:35

  Ik gebruik vaak producten van Max factor, ga deze ook zeker proberen idd zeer betaalbaar

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 10 januari 2015 at 08:27

  Lijken me mooi blushes, mooi pigment

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 januari 2015 at 07:20

  De kleur die je op hebt is mooi en subtiel ;-)
  Duidelijke foto’s!
  Mooie make-up look.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2015 at 13:18

   Dankjewel voor je complimenten! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.