Huis & interieur Mama & Kind

New in | Foto in kristal & oppasboekje Shae ♥

12 januari 2015

cewe-foto-kristal-schrift-2
Ik ben echt gek op gepersonaliseerde fotoproducten en ik heb dan ook al meerdere keren geschreven over fotoborden, canvasdoeken en meer. En nu zijn er weer twee items bij gekomen waar ik helemaal enthousiast over ben. Ik mocht van CEWE enkele producten bestellen en koos voor een foto in kristal en maakte een handig oppasboekje voor Shae. CEWE staat vooral bekend om de fotoboeken, maar ze hebben ook een erg groot assortiment aan foto cadeauartikelen. Perfect om leuke dingen voor jezelf te maken als herinnering voor later, maar ook leuk om cadeautjes voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s mee samen te stellen.

cewe-foto-kristal-schrift-1
Foto in kristalglas
Deze foto van ons drietjes vinden Paul en ik zo ontzettend leuk dat we er al aan zaten te denken om er iets leuks mee te gaan doen. Toen ik na even rondsnuffelen deze optie zag was ik direct verkocht. Het is altijd even afwachten hoe zoiets er met je eigen foto en in het echt uit ziet, maar het is nog mooier dan verwacht. De houder en de foto in kristalglas zijn beide zwaar en breekbaar, dus op een veilige plek neerzetten is wel aan te raden. De foto is in het glas gelaserd en je kan hem dan ook van twee kanten bekijken, alleen is de foto aan de achterkant natuurlijk gespiegeld. Het is een erg mooie en luxe herinnering aan een leuk moment als gezinnetje geworden en ik ben er dan ook echt heel erg blij mee.  Je vindt dit product hier in de webwinkel voor €49,95.

cewe-foto-kristal-schrift-3
Oppasboekje Shae
Shae gaat wel eens een dagje naar opa en oma toe, naar een oom en tante of een dagje naar de gastouder. Eerder werden de bijzondere dingen van die dag dan doorgegeven via WhatsApp of op een briefje geschreven, maar het leek me leuk hier een apart boekje voor te maken zodat je hier later nog eens in terug kan bladeren. Uit de verschillende boekjes die er mogelijk waren koos ik er eentje met vrolijke kleuren en zette ik een toepasselijke foto van Shae met een smoothiesnor voorop ♥ De bladzijdes zijn uitneembaar, gelinieerd en hebben gaatjes voor in een mapje, maar je kan het boekje natuurlijk ook intact laten. Leuk om in bij te houden wanneer ze bij wie was, wat ze at en dronk, wat ze deden die dag en om leuke anekdotes en kinderpraat in op te schrijven. Je vindt dit product hier in de webwinkel vanaf €6,95.

Het personaliseren van beide producten was met de handige online tool binnen no time gedaan en de producten werden netjes afgeleverd (de kristalfoto zat stevig verpakt in een mooie geschenkdoos). De kristalfoto had een iets langere levertijd vanwege het laserproces, maar zo met de kerstvakantie tussendoor was het alsnog best vlot in huis. Klik hier voor de website van CEWE.

Bestel jij wel eens gepersonaliseerde fotocadeautjes voor jezelf of een ander?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Artikel in samenwerking met CEWE.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 1 februari 2015 at 14:59

  Wat een leuke spulletjes :D

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 13 januari 2015 at 10:41

  Mijn word volgende week 1 jaar en ik ben druk bezig om een album te maken. 365 foto’s, vanaf zijn geboorte tot aan zijn eerste verjaardag.
  Foto in glas is btw wel een heel leuk idee

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 januari 2015 at 22:22

  Vooral de foto in glas vind ik erg mooi! x

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 januari 2015 at 21:16

  Ik bestelde ooit veel, toen ze nog klein waren. Nu wil niemand meer op de foto. Behalve ik!!!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 12 januari 2015 at 19:04

  wat gaaf die kristal foto. De foto vind ik echt super cute met groot brillen

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 januari 2015 at 18:46

  ahh cute die foto in kristal :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 januari 2015 at 16:49

  Ah dat in kristalglas vind ik super!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 12 januari 2015 at 16:31

  Wat een mooie producten vooral de foto in kristalglas vind ik erg leuk!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 januari 2015 at 16:22

  Wat een superleuke dingetjes

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 januari 2015 at 16:17

  Wat leuk zo een boekje met fijne herinneringen ;-)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 12 januari 2015 at 15:47

  Leuk die foto in crystal, echt apart en een fijne herinnering.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 januari 2015 at 15:47

  Wat een lieve foto in kristalglas.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 12 januari 2015 at 15:37

  Die foto van jullie met die brilletjes is zo ontzettend lief, ik heb van ons gezin een hele mooi canvas van op het strand in Zuid Frankrijk in de woonkamer hangen en een canvas van ons overleden bulletje, ik heb zelf ook glazen onderzetters gemaakt voor mijn schoonmoeder met foto’s van haar eigen kinderen toen ze nog klein waren :) Kortom ik ben dol op gepersonaliseerde cadeautjes

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 12 januari 2015 at 14:49

  Aaah super lieve foto in kristalglas! Wij hebben een kalender met foto’s laten afdrukken. Die zijn ook heel gaaf geworden. Leuk hè dat er tegenwoordig zoveel mogelijk is op fotogebied. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 januari 2015 at 15:04

   Oh, zo’n kalender wil ik ook nog eens maken ^^ Enorm leuk al die mogelijkheden om zo persoonlijke herinneringen eens anders vast te leggen dan alleen op de standaardfoto’s :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.