Beauty

Newsflash | Bodycare cadeautips

27 januari 2015

bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-1
Ben je bijna jarig, kan je wel een fijn verzorgingsproduct voor je lichaam gebruiken en heb je geen idee wat je op je verlanglijstje kan zetten? Ken je iemand die bijna jarig is en wel een fijn verzorgingsproduct kan gebruiken? Of wil je gewoon jezelf verwennen met een lekker product? Vandaag deel ik enkele fijne bodycare cadeautips met je in verschillende prijsklasses. Kijk mee voor producttips op het gebied van lichaamsverzorging van Champneys, Treacle Moon en Aveda.

 bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-2
Champneys

Dit Britse merk is in Nederland verkrijgbaar bij de Boots apotheken en via hun webwinkel. Er zijn gelijknamige bekroonde spa resorts en een luxe lijn verzorgingsproducten waarmee je thuis een heerlijk wellnessmomentje kan creëren. De producten uit de Mediterranean Bliss lijn bevatten ingrediënten die traditioneel zijn in het Middellandse Zeegebied zoals vijgenmelk, olijfblad en groene tomaten.

De body glow (200ml, €8,95) is een stevige bodyscrub met kokosolie, olijfolie, shea butter, vitamine E, tomatenextract en extract van de vijg. Vanwege de bijzondere natuurlijke ingrediënten is de geur wel een beetje apart te noemen, want ondanks dat je zeker een verzorgende geur ruikt ruik je er ook wat kruidigs en ‘groens’ in terug. De scrub doet zijn werk prima en laat de huid achter met een verzorgend laagje, maar spoel je bad of douche naderhand wel goed na omdat het een glad laagje achter laat.

De shower cream (250ml, €7,45) heeft dezelfde bijzondere geur als de body scrub en komt in een lekkere grote tube. Zoals in de meeste douchegels zitten er geen heel bijzondere voedende of verzachtende ingrediënten in, maar er zijn wel weer de natuurlijke extracten van tomaat, olijven en tomaten in terug te vinden. Zeker in combinatie met een puff krijg je er een vol schuim mee en het geeft een intense geurbeleving tijdens het douchen.

bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-3
bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-4

Treacle Moon
Dit merk staat vooral bekend om de heerlijk ruikende bad- en douchegels maar ze hebben nu ook drie bodylotions in het assortiment opgenomen. Ze komen in handige pompflacons met een inhoud van 350ml, zijn verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn filialen en kosten slechts €5,95 per stuk.

My Coconut Island is een zonnige en romige kokosgeur die me doet denken aan Pina Colada, The Raspberry Kiss is een friszoete geur die me doet denken aan een zomerse bosvruchtenmix en One Ginger Morning is een ietwat kruidige citrusgeur die me ergens aan de geur van colaflesjes doet denken (?).

De formules zijn vrij van parabenen, siliconen en minerale oliën en dierproefvrij. Er zit onder andere druivenpitolie, glycerine, shea butter en vitamine E in wat ze tot een fijne hydraterende bodylotion maakt. De substantie is erg prettig, smeert goed uit en trekt redelijk vlot in. Niet heel erg geschikt voor de echt droge huidjes, maar zo voor het hele jaar door als moisturizer voor het lichaam erg goed geschikt.

bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-5
bodycare-champneys-treacle-moon-aveda-6
Aveda
Deze beautifying body moisturizer (200ml, €34,00) is sinds kort verkrijgbaar. Je moet er misschien iets dieper voor in de buidel tasten, maar dan krijg je er ook een heerlijk verwenproduct voor terug. Allereerst is de geur heerlijk opwekkend, fris en kruidig, maar daarnaast bevat de bodylotion heerlijke ingrediënten voor de huid zoals olijfolie, saffloerolie, shea butter, sojaolie, lavendelolie, bergamotolie, rozemarijnolie, zonnebloemolie, glycerine en vitamine E. De crème smeert prettig uit, trekt snel in, laat geen plakkerig of vettig laagje achter, maar zorgt wel voor direct een soepele huid. De geur vind ik persoonlijk erg lekker, maar ik ben qua bodycare dan ook wel fan van de kruidigere wellnessgeuren.

Smeer jij je lichaam regelmatig in met een bodymilk of –butter of zou je dat eigenlijk vaker moeten doen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 27 januari 2015 at 22:18

  Omg, ja! Cola flesjes! Daar ruikt Ginger Morning echt naar, hahaha! Niiice, ik kwam er maar steeds niet op.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 januari 2015 at 09:35

   Haha, zie! Ben ik niet de enige die die geur zo herkent ^^

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 27 januari 2015 at 16:08

  de douchegels van Treacle Moon gebruik ik regelmatig, de bodylotions heb ik nog niet getest

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 27 januari 2015 at 13:41

  Laat ik nou toch in Februari jarig zijn :) en ik ga ook nog eens naar London eind Februari. Kan ik mooi de Boots daar eens onveilig gaan maken….

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2015 at 13:47

   Oeh, dat gaat een heerlijk shoppingtripje worden denk ik zo! ^^

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 27 januari 2015 at 12:45

  De eerste twee merken zijn nieuw voor mij, maar zien er interessant uit! Aveda ken ik natuurlijk wel, en ik heb deze bodylotion ook. Fijn product, in eerste instantie ruik ik lavendel, maar deze geur verdwijnt inderdaad naar een kruidige toets.

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 27 januari 2015 at 11:42

  Ik zag Treacle Moon altijd als een soort rip-off van Philosophy maar nu ik weet dat er geen siliconen, parabenen en minerale olie inzit zijn ze in mijn achting gestegen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2015 at 13:48

   De verpakkingen lijken er ook wel heel erg op natuurlijk.. Maar wel fijn dat deze ingrediënten er niet in zitten als je hier op let!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 27 januari 2015 at 11:37

  Wat een heerlijke producten. Ik ken Champneys niet, maar daar ga ik snel verandering in brengen hahaha

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 januari 2015 at 11:23

  Oh ik was gisteren jarig en wist al niet wat ik op mijn lijsjte moest zetten…..Nou ja, dan bewaar ik dit gewoon en dan kan ik altijd zien of ik mezelf zo af en toe met iets wil verwennen. Zelf gebruik ik altijd een bodybutter, bodylotion of een olie om te smeren, anders is mijn huid zo droog. Ook scrub gebruik ik iedere week, zelfs mijn voeten worden gescrubt. De producten die je laat zien lijken me heel erg lekker, vooral de creme van Aveda lijkt me erg fijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2015 at 13:49

   Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 januari 2015 at 10:01

  Ja de Treacle Moon body en and lotions lijken me zo lekker!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 januari 2015 at 09:27

  De spullen van Treacle Moon lijken me heerlijk! Maar heb ze nog nooit geprobeerd. Toch maar eens gaan doen denk ik zo.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 27 januari 2015 at 09:27

  Ik kan niet zonder bodymilk, bodylotion of body butter na gedoucht. Ze lijken mij fijne producten

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 27 januari 2015 at 09:10

  Ik kijk voor Aveda in Duitsland, is het goedkoper! Tip!
  En ik heb nu een bodybutterbar die ik meteen na het douchen op mijn natte huid smeer. Dan is het nog warm en werkt ideaal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2015 at 09:16

   Oh, wat een goede tip! Ik ben nog wel eens in Duitsland voor luiers etc. voor de kleine en om gewoon eens te snuffelen bij de drogisterijen daar. Zal ook eens naar Aveda uitkijken :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 januari 2015 at 08:15

  Wat ziet dat er goed uit!
  Het laatste product zou ik niet kopen ivm de hoge prijs.

  Xoxo

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 januari 2015 at 07:41

  Wat een mooie producten ik ben zelf erg benieuwd naar het merk Aveda alleen de prijzen van de producten houden mij een beetje tegen x

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 27 januari 2015 at 06:39

  Ik gebruik af en toe bodylotion na het douchen maar zou dit eigenlijk veel vaker kunnen dien ;)
  Ga zeker de treacle moon een keer uitproberen, ideaal een pompflacon en ook jog zonder parabenen en siliconen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.