Beauty

Paul’s beauty top 5 (updated)

30 januari 2015

top-5-beauty-producten-man-Paul-6

Het is alweer een hele tijd geleden dat Paul zijn favoriete beautyproducten met jullie deelde en ik vond het tijd voor een update, want ook hij wisselt regelmatig qua producten. Het komt natuurlijk grotendeels door mijn werk dat hij zo’n interesse heeft voor beautyproducten, maar hij vindt het gewoon heerlijk om nieuwe producten uit te proberen en verzorgt zichzelf graag goed. Paul is ondertussen 35 jaar, heeft een normaal huidtype, scheert zijn hoofd en laat sinds enkele maanden een baard groeien waar hij heel trots op is. Vandaag deelt hij zijn beauty top 5, niet alleen leuk om te lezen maar misschien ook een idee om tips uit te halen als cadeautje voor jouw vriend/man/broer/vader?

top-5-beauty-producten-man-Paul-2
Rituals samurai magic shave, mild & caring shaving cream 300ml, €19,50
Deze scheercrème komt in een lekkere grote pot met een mooi houten deksel, de geur is licht kruidig en je ruikt er zo’n typische scheercrème/gelgeur aan en de substantie is echt die van een crème en lekker zuinig in gebruik. Paul maakt eerst zijn hoofd nat en brengt vervolgens een lik van de scheercrème aan, masseert dit een beetje in en gaat aan de slag met het scheermes. Hij heeft binnen no time een glad en zacht resultaat en na het droogdeppen voelt zijn hoofd niet droog of jeukerig aan. Wel vindt hij het altijd fijn erna nog een verzorgend product op zijn hoofdhuid te smeren, maar het is in principe niet per se nodig met deze verzorgende scheercrème.

top-5-beauty-producten-man-Paul-4
Orofluido oil 100ml, €15,95
Nu ik kort haar heb en dus minder verzorgingsproducten voor mijn haar hoef te gebruiken en Paul een flinke baard heeft die juist wel wat extra verzorging kan gebruiken, gebruikt hij Orofluido olie na het wassen van zijn baard. Een paar drupjes inwerken en de baard in model kammen: klaar! Zo voelt de baard lekker zacht aan en ruikt hij ook nog eens heerlijk. Wel is hij nog op zoek naar een baardproduct om hem meer in model te kunnen houden.. Mocht iemand een tip hebben? Er zijn namelijk zoveel soorten pommades en andere producten hiervoor verkrijgbaar dat hij niet weet welke eerst te gaan proberen.

top-5-beauty-producten-man-Paul-3
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ 200ml, €16,95
Deze voedende crème gebruikt Paul na het douchen graag over zijn hoofdhuid en zijn gezicht. Er zit onder andere niacinamide, karitéboter, glycerine en canola olie in en is voor iedereen te gebruiken, van vrouwen tot aan mannen en kids. De crème is heel zuinig in gebruik, je hebt echt maar een klein beetje per keer nodig, en is ook voor mij (Desirée) een skinsaver als mijn huid erg droog en geïrriteerd is.

top-5-beauty-producten-man-Paul-5
Vichy Idealizer multi-action moisturizer (3+ dagen baard) 50ml, €26,95
Deze dagcrème is bedoeld voor de mannen met een 3 dagen baardje, of meer, en is dus goed geschikt voor Paul. De huid onder de baard dient namelijk wel goed verzorgd te worden, anders krijg je last van droogte, irritatie en schilfertjes. De gelcrème is heel hydraterend, laat zich gemakkelijk door de baard op de huid eronder inwerken, trekt snel in en ruikt fris. Er zitten ingrediënten in met een hydraterende en oppeppende werking en gaat ook nog eens huidveroudering tegen. Paul is ondertussen aan zijn tweede flacon begonnen, dus dat hij er tevreden over is is duidelijk :) Ik vind dat zijn huid er goed uit ziet, zeker als ik het vergelijk met de mannelijke leeftijdsgenoten. Zijn huidverzorging werpt zijn vruchten af!

top-5-beauty-producten-man-Paul-1
Gucci made to measure 90ml, €96,50
Deze eau de toilette draagt Paul heel erg graag en vind ik ook erg lekker bij hem ruiken. Net als ik heeft ook hij een flinke parfumverzameling, maar deze geur staat tussen zijn dagelijkse favorieten. Het is een frisse, aromatische en kruidige geur en je ruikt er anijs, lavendel, oranjebloesem, bergamot, jeneverbes, kaneel, pruim, waterlelie, nootmuskaat, amber, leer en patchoeli in. De geur blijft bij Paul erg goed ruiken, als hij ’s avonds uit werk komt en ik geef hem een knuffel dan ruik ik hem zeker nog in zijn hals. Love it!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de beautyfavorieten van mijn man Paul te zien :) Gebruikt jouw vriend/man huidverzorgingsproducten? Kan je zo zeggen wat zijn favoriete product is?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 1 februari 2015 at 15:58

  De Vichy zou voor Koen ook perfect zijn! Goeie tip. Zelf vind ik Vichy ook heerlijk. Koen (en Dion) doen hier in huis inmiddels ook mee met mijn lust naar verzorgingsproducten. Vooral het uitkiezen van iedere keer iets anders onder de douche of in bad van Lush, the body shop of Rituals valt erg in de smaak.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:00

   Ah, zo heerlijk he als een man er ook een beetje mee bezig is ^^

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 31 januari 2015 at 23:14

  hier geen man die smeert, hij vindt het allemaal maar gedoe. Al weet ik wel dat ‘ie stiekem mijn conditioner gebruikt omdat zijn haar de laatste tijd wel erg zacht is ;)

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 30 januari 2015 at 20:18

  Haha, super leuk artikel! Mijn vriend is helemaal niet in to skincare. Ik smeer wel eens wat bij ‘m op. Maar hij houdt wel echt van parfum!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:07

   Nieuwsgierige Dees is gelijk benieuwd welk parfum zijn favoriet is?

   • Avatar van Kim ter Stege
    Reply Kim ter Stege 2 februari 2015 at 09:31

    Leuk dat je het vraagt! Hij heeft op het moment drie favorieten. De eerste is Reveal for Men van Calvin Klein, hierover komt morgen een artikel online + zijn review (altijd leuk toch!). Ook heeft hij zelf een geurtje gemaakt bij Perfume by Me, die blijven lang zitten hè?!

    Als laatste Invictus van Paco Rabanne, althans, een ‘dupe’ ervan! Ik koop vaak parfum bij de zaak Bargello. Daar verkopen ze de namaak/dupes van bekende parfums voor €16 geloof ik! Dus dat is zeker een aanrader!

    Liefs, xo

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:53

     Heel erg leuk om te lezen! Reveal is heerlijk ook :)

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 30 januari 2015 at 16:02

  Leuk om te zien. Mijn man heeft alleen maar Head & Shoulders. En zeep om zich te wassen. Meer niet.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 30 januari 2015 at 14:43

  Mijn vriend gebruikt dus echt geen verzorgingsproducten hé! Ooit zo’n mooie (en vrij dure) Biotherm set gekocht voor hem.. staat ‘ie gewoon nog in verpakking in de kast! Tsk tsk tsk. Soms zet ik heel overduidelijk een potje crème of aftershave op zijn kant van het plankje, en dan na veel aandringen gebruikt ‘ie er dan wat van. Zucht, stel je voor! :’) Leuk dat Paul zoveel lekkere producten gebruikt trouwens! Ik ben benieuwd naar het Gucci parfum. Mijn vriend heeft alleen Armani parfum en hij doet al 6 jaar met die fles….. -____-

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 15:19

   Ik moet erg lachen om je comment. Sommige mannen… :’)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 januari 2015 at 12:47

  Heel tof dat je je ook op mannen richt! Ik ben ook net aan een nieuwe mannenrubriek aan ’t werken :-) Mijn verloofde gebruikt vooral moisturizer, oogcreme en parfum.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 14:14

   Ah, leuk dat je met een mannenrubriek komt. Ik ben heel benieuwd!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 januari 2015 at 11:23

  Vind dit erg leuk om te lezen. Heb geen partner, maar een aantal producten,bijv de olie voor zijn baard, ga ik zeker aanbevelen bij een vriend met een baard en ook de andere producten zal ik zo hier en daar eens noemen, ik ken wel een paar mannen die best iets meer aan huidverzorgng kunnen doen ;-)

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 30 januari 2015 at 09:07

  Mijn man is gek op de thalossoscrub van collistar en gebruikt dag en nachtcreme van rituals. Ook heeft hij meer luchtjes dan dat ik er heb en gebruikt ook douchegel en deo van zijn faboriete luchtjes, mijn favoriet is Fahrenheit van dior, als hoj daar mee gedouched heeft ruikt hij zo lekker en de badkamer ook

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 09:51

   Wat leuk dat jouw man ook echt verzorgingsproducten gebruikt. Fahrenheit is echt zo’n klassieke supermannelijke geur, lekker!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 30 januari 2015 at 09:00

  Leuk om te lezen over verzorgingsproducten voor mannen, mijn man gebruikt La – Roche Posay ook en vind dit een geweldig product daarnaast gebruikt hij alles uit de Nivea lijn for men. Hij heeft een hele gevoelige huid en blijft daarom deze twee merken trouw ;)

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 30 januari 2015 at 08:58

  Wat een handige top om die Orofluido te gebruiken voor zijn baard! Dat spul is inderdaad heerlijk zacht en perfect voor de baard.

  Liefs Agneta

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 09:51

   En het ruikt ook nog eens zo lekker <3

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 januari 2015 at 08:52

  Wat een mooie producten gebruikt paul

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 30 januari 2015 at 07:59

  Zo jouw Paul heeft toch ook fijne spullen. Mijn Paul is helemaal niet in to verzorging (baal), maar goed heeft andere kwaliteiten.
  Hij gebruikt af en toe een geurtje (al jaren Roma). En nivea deo, that’s it.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 09:52

   Toen ik Paul leerde kennen gebruikte hij ook vaak Roma, it brings back memories :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 30 januari 2015 at 07:32

  Ik volg je blog nog niet zo heel erg lang, dus ik wist niet dat je artikelen laat zien omtrent de favoriete producten van je man. Leuk! Handig dat je Orofluido ook voor de baard kunt gebruiken.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 januari 2015 at 06:36

  Fijn artikel want een het is goed om te zien wat hun aan verzorgingsproducten gebruiken ;-)
  Dat mannen zich goed verzorgen is zo belangrijk.

  Xoxo

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 januari 2015 at 06:33

  Wat super leuk om te lezen! Tim gebruikt alleen heel af en toe en gezichtscrème en voor de rest vind hij wat dingen van Lush wel erg lekker, maar hij heeft geen eigen beautyfavorieten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2015 at 09:52

   Ik ben dan wel heel benieuwd.. Welk product van Lush gebruikt hij graag?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.