Lifestyle Persoonlijk

Personal | The Instagram Tag

8 januari 2015

instagram-tag-most-likes
“Tag, you’re it!” was het berichtje wat ik kreeg van de lieve Joyce van de heerlijke girly blog Pretty Brilliant. In het verleden vulde ik wel eens tags in en het leek me leuk om dit weer op te gaan pakken, dus dat ik nu getagged werd door Joyce voor The Instagram Tag moest dan ook wel een teken zijn :) Een tag is een ‘doorgevertje’ op het internet waarbij je vragen beantwoord waardoor je lezers je een stukje beter kunnen leren kennen. Deze tag staat geheel in het teken van Instagram en er komen dan ook veel persoonlijke foto’s voorbij. Kijk je mee?

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Hierboven zie je de 4 foto’s die het afgelopen jaar de meeste likes kregen en het is geen verrassing dat ze voornamelijk te maken hebben met de komst van ons kleine meisje Shae. De foto met de meeste likes is de detailfoto van haar handje een dag na de geboorte, de tweede is de foto van mijn korte kapsel wat ik sinds twee maandjes heb, de derde is de lucky shot van ons drietjes waarbij Shae enorm droog in de camera kijkt terwijl wij weer eens gek doen en de laatste is de foto van Shae toen ze één weekje oud was ♥

instagram-tag-last-picture
Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Dat is een foto van deze megamok cappuccino waarbij ik de perfecte schuimlaag maakte met de Senseo melkopschuimer. Hij maakt van magere melk zelfs nog een prachtig en heerlijk schuim, waardoor ik me minder schuldig hoef te voelen om de calorieën ;) De koffie is hier de laatste dagen trouwens hard nodig, want Shae zit in een ‘moeilijk-fase’. Slapen is moeilijk (hallo gebroken nachten *gaap*), eten is moeilijk en drinken is moeilijk, moeilijk, moeilijk. Het is een kwestie van geduld hebben en het gaat vast weer over. Even doorbijten dus!

instagram-tag-first-picture
Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Deze foto was de eerste die ik op Instagram plaatste om het uit te proberen. Dit was trouwens op 4 mei 2012, wat vliegt de tijd voorbij! Leuk ook om te zien hoe ons interieur veranderd is, want het paarse kleed, de Wii en de salontafel zijn ondertussen allemaal vervangen..

instagram-tag-self
Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat vond ik lastig om met één foto te laten zien, want terwijl ik helemaal niet zo’n fan van de selfie ben, maakte ik er toch al best een boel. De leukste zijn die met mijn broer toen ik klein was, waarop ik zwanger ben en de foto’s samen met Paul en/of Shae. Maar zo hier en daar vind ik een selfie van mijzelf ook wel goed gelukt, leuk trouwens om te zien hoe anders ik eruit kan zien met ander haar, een bepaalde lipstick op of vanuit een andere hoek.

instagram-tag-travel-1
Van welke Instagramfoto krijg je ter plekke heimwee?
Dat zijn toch zeker wel de reisfoto’s! Ik hou ervan om te reizen en ben er enorm dankbaar voor dat ik voor mijn website regelmatig uitgenodigd wordt voor mooie tripjes, reizen en weekeindjes weg. Noorwegen is er eentje die ik enkele maanden geleden maakte en waar ik zeker samen met Paul en Shae naar terug zou willen, Egypte was een onvergetelijke luxe wellnessreis en zou ik ook zeker met Paul en Shae eens willen nadoen als Shae wat ouder is en Egypte wat veiliger voelt om weer naartoe te gaan en de laatste foto.. Ik vind het zo magisch om boven de wolken te zijn en krijg alleen bij het zien van de foto al kriebels in mijn buik!

instagram-tag-food
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op de foto hebt gezet?
Tsjah, ik ben een enorme sushiliefhebber dus dat kan niet anders dan onder andere deze suhsifoto zijn geweest. Ik eet het graag, maar niet te vaak en probeer het tot eens per maand te houden waardoor het wel bijzonder blijft. Gelukkig is Paul er ook helemaal gek op, waardoor we ook wel eens sushi bestellen als het beter uitkomt. Ik ben trouwens benieuwd vanaf welke leeftijd Shae sushi mag en kan gaan proberen en wat ze ervan zal vinden..

instagram-tag-huisdier
Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Qua huisdieren is het een beetje een rumoerige tijd geweest waar ik met veel verdriet op terug kijk. Zo hebben we afscheid moeten nemen van onze geliefde poes Smokey die overleed en hebben we voor onze hondjes Bo en Amy na vele jaren helaas in de zomer van 2014 een ander thuis moeten zoeken omdat het met Shae niet ging. We merkten al wat gedragsverandering tijdens de zwangerschap en na de bevalling ging het van kwaad tot erger. We hebben van alles geprobeerd en veel geduld gehad, gelijke aandacht proberen te blijven geven etc. maar helaas was het niet voldoende waardoor het niet meer veilig was voor Shae.. Nu hebben we qua huisdieren nog onze lieve en gekke poes Bandit van 12,5 jaar en poes Sassy van ruim 2 jaar. Gelukkig gaat dit heel erg goed met Shae ♥

instagram-tag-hashtag
Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik kon het via Iconosquare gelukkig handig terugvinden en dit was #beauty. Hoe kan het ook anders?! Ik ben er gek op en het is echt mijn passie. Ik laat op Instagram onder andere achter-de-schermen-foto’s zien van perspresentaties en events en nieuwe producten die ik heb gekocht of ontvangen, dus #beauty komt vaak voorbij!

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik op de smartphone geen fotobewerkingsapps, maar ik ben op Instagram wel altijd even bezig om de foto’s net iets te perfectioneren en er een filtertje overheen te gooien. Mijn meest gebruikte filters hier zijn Amaro, Rise en Valencia (ook handig te vinden via Iconosquare).

Edit: deze tag is bedacht door Daniëlle.

Gebruik jij Instagram? Wat is jouw account? En.. wat is jouw favoriete Instagram account om te volgen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 10 februari 2015 at 17:29

  Kun je mij nog al bronvermeling toevoegen als bedenker van de tag, Desirée? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 februari 2015 at 18:15

   Ik heb je erbij gezet :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 25 januari 2015 at 20:31

  Leuke tag :) En wat kan een mens veranderen in een korte tijd! Wat uiteraard ook te maken heeft met kapsel, make-up enz ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:23

   Ja echt he? Vooral een kapsel doet heel erg veel natuurlijk, maar vind het leuk om eens te veranderen hiermee ^^

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 12 januari 2015 at 11:52

  Wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort van je overneem. Ben gek op Instagram namelijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 januari 2015 at 13:25

   Leuk als je hem overneemt, ben alvast erg benieuwd naar je artikel! :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 10 januari 2015 at 12:28

  Wat een leuk overzicht zo!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 januari 2015 at 22:04

  wat een leuke foto’s :D gave tag! mijn IG is @femketjesblog

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 8 januari 2015 at 18:49

  Wat een superleuke tag & foto’s. Ik gebruik Instagram eigenlijk te weinig en daarom heb ik maar een stuk of 20 foto’s op mijn account. :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 januari 2015 at 16:44

  Super leuke Tag is dit!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 8 januari 2015 at 16:36

  Conclusie van je selfie-collage: Jij ziet er áltijd goed uit! :D Ongeacht je lipstickkleur of kapsel! En ik blijf de gekke foto van jullie drietjes enig vinden hoor! Dankjewel dat je deze tag wilde overnemen Desiree! Ik heb genoten van jouw versie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 16:50

   Ahww, dankjewel lieverd! <3

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 8 januari 2015 at 13:38

  Leuk om te zien! Mijn account is @mama_angelique

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 8 januari 2015 at 13:30

  De foto met jullie drietjes en de brillen blijft zo meesterlijk goed!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 8 januari 2015 at 11:37

  Leuke tag hoor en ik kan je vertellen dat pubers ook heel leuk kunnen zijn.

  • Avatar van Beau
   Reply Beau 8 januari 2015 at 18:51

   zie dat mijn reactie er maar voor de helft op staat….maar zij willen helaas bijna nooit op de foto dus geniet ervan dat Shae zo klein is en dat je prachtige foto’s van haar kan maken,later als zij een puber is wil ze waarschijnlijk ook niet meer op de foto ;)

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 9 januari 2015 at 08:57

    Haha, ja dat zal vast een keer voorbij zijn inderdaad.. Nu nog lekker van profiteren ;)

 • Avatar van Willeke de Heus
  Reply Willeke de Heus 8 januari 2015 at 10:55

  Ik volg je ook op instagram. En heel leuk om dit te zien.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 8 januari 2015 at 10:39

  Superleuk instagram fotos. Die met bril jullie drieen zo leuk. Shae is zooooo cute

 • Avatar van Kirsten | Lifestyle Pearl
  Reply Kirsten | Lifestyle Pearl 8 januari 2015 at 10:36

  Wat een leuk overzicht zo! Ik volg je al een lange tijd op Instagram en vind het altijd leuk om je foto’s voorbij te zien komen. Op dit moment verdiep ik me in food & health en mijn inspiratiebron daarbij is denk ik wel @fitgirlcode en @dezusvanmnbroer

 • Avatar van Rory Blokzijl
  Reply Rory Blokzijl 8 januari 2015 at 10:34

  Leuk! Mijn favoriete filters zijn ook ‘Rise’ en ‘Valencia’. Ik volg je nu ook op Instagram. Mijn insta: RoryRJ
  Mijn nichtjes zijn favoriet: travellab.nl, thelavenderfactory, larissaverbon, serenaverbon (beautylab) en taraverbon.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 10:45

   Hey wat leuk, ik had de link met de ‘Verbon-zusjes’ helemaal niet gelegd! Maar herinner me nu jouw verhaal op Beautylab van een hele tijd geleden :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 8 januari 2015 at 10:34

  De foto van Shae en haar handje is zó mooi! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 januari 2015 at 10:18

  Wat is dit leuk! Ik herken er veel van…..vind het ellendig, dat jullie ondanks alle moeite die jullie erin staken,,de hondjes niet konden blijven, dat is zo moeilijk, gelukkig gaat het nu goed en dat is super! Mijn account is lindamouw66 maar ik ben niet zo’n fanatieke plaatser. Momenteel kijk ik veel naar beauty, huisdieren en natuurfoto’s.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 8 januari 2015 at 10:10

  Wat een leuke tag en wat een prachtige foto’s! Ik zal je eens volgen op Instagram

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 8 januari 2015 at 09:13

  Wat een leuke tag is dit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 09:16

   Voel je gerust vrij hem over te nemen en te doen op je site!

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 8 januari 2015 at 09:03

  Leuk om te zien! Ik volg je al een tijdje en herken veel foto’s uit dit artikel! Ik gebruik IG best intensief. Vind het ook heerlijk om veel inspiratie op te doen, voor namelijk voor mijn interieur! Ik volg dan ook redelijk wat interieur liefhebbers, er is daar onderling ook een super gezellige sfeer! Altijd elkaar helpen, tips geven etc. echt leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 09:09

   Ik vind jouw foto’s ook altijd heerlijk om te zien! <3

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 8 januari 2015 at 08:36

  Oh Dees, jij rockt dat korte haar zo!

  Leuk om zo weer even naar een paar gebeurtenissen te kijken he, ongelofelijk dat de geboorte van Shae alweer bijna een jaar geleden is.

  En die reisfoto’s, daar krijg ik ook altijd heimwee van haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 09:10

   Thanks voor je compliment! Het jaar is voorbij gevlogen, niet te geloven..

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 8 januari 2015 at 08:21

  Wat leuk om te lezen. En wat vind ik je toch een mooie vrouw, vooral met je nieuwe look.
  En jullie dochter is ook heerlijk om naar te kijken. Ooooh wat mis ik de kindertijd. Soms zou ik nog willen kroelen met zo’n hummeltje (mijn eigen kids) maar een boom van 1.87 en een van 1.70 leg je niet ff in je armen.
  Leuk om te zien deze tag! Fijne dag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 09:11

   Je maakt me aan het blozen, wat lief! Haha, nee zulke kids pak je niet meer zo in je armen nee haha. Fijne dag!

 • Avatar van Dees Barents
  Reply Dees Barents 8 januari 2015 at 08:15

  Mooi overzicht zo van bijzondere momenten!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 8 januari 2015 at 07:45

  Wat een leuk artikel is het geworden. En het heeft niet zo veel met je artikel te maken maar wat ben ik blij te lezen dat jou dochtertje ook een ” moeilijke ” fase doormaakt. Mijn dochtertje is bijna net zo oud als Shae en heeft precies hetzelfde. Pppfffff erg lastig maar elke fase gaat voorbij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2015 at 09:12

   Fijn dat er herkenning in te vinden is (nouja, voor ons minder fijn maar je snapt me wel haha). Ben ik niet de enige die er mee worstelt.. Het is een fase en het komt wel weer goed! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 januari 2015 at 06:55

  Leuke tag ;-)
  Wat een schattige en mooie foto’s om terug te kijken.
  Fijn artikel.
  Mijn instagram: chucky1012
  Ik volg diverse accounts die met beauty te maken hebben.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.