Lifestyle Persoonlijk

Personal | The Instagram Tag

8 januari 2015

instagram tag most likes - Personal | The Instagram Tag
“Tag, you’re it!” was het berichtje wat ik kreeg van de lieve Joyce van de heerlijke girly blog Pretty Brilliant. In het verleden vulde ik wel eens tags in en het leek me leuk om dit weer op te gaan pakken, dus dat ik nu getagged werd door Joyce voor The Instagram Tag moest dan ook wel een teken zijn :) Een tag is een ‘doorgevertje’ op het internet waarbij je vragen beantwoord waardoor je lezers je een stukje beter kunnen leren kennen. Deze tag staat geheel in het teken van Instagram en er komen dan ook veel persoonlijke foto’s voorbij. Kijk je mee?

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Hierboven zie je de 4 foto’s die het afgelopen jaar de meeste likes kregen en het is geen verrassing dat ze voornamelijk te maken hebben met de komst van ons kleine meisje Shae. De foto met de meeste likes is de detailfoto van haar handje een dag na de geboorte, de tweede is de foto van mijn korte kapsel wat ik sinds twee maandjes heb, de derde is de lucky shot van ons drietjes waarbij Shae enorm droog in de camera kijkt terwijl wij weer eens gek doen en de laatste is de foto van Shae toen ze één weekje oud was ♥

instagram tag last picture - Personal | The Instagram Tag
Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Dat is een foto van deze megamok cappuccino waarbij ik de perfecte schuimlaag maakte met de Senseo melkopschuimer. Hij maakt van magere melk zelfs nog een prachtig en heerlijk schuim, waardoor ik me minder schuldig hoef te voelen om de calorieën ;) De koffie is hier de laatste dagen trouwens hard nodig, want Shae zit in een ‘moeilijk-fase’. Slapen is moeilijk (hallo gebroken nachten *gaap*), eten is moeilijk en drinken is moeilijk, moeilijk, moeilijk. Het is een kwestie van geduld hebben en het gaat vast weer over. Even doorbijten dus!

instagram tag first picture - Personal | The Instagram Tag
Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Deze foto was de eerste die ik op Instagram plaatste om het uit te proberen. Dit was trouwens op 4 mei 2012, wat vliegt de tijd voorbij! Leuk ook om te zien hoe ons interieur veranderd is, want het paarse kleed, de Wii en de salontafel zijn ondertussen allemaal vervangen..

instagram tag self - Personal | The Instagram Tag
Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat vond ik lastig om met één foto te laten zien, want terwijl ik helemaal niet zo’n fan van de selfie ben, maakte ik er toch al best een boel. De leukste zijn die met mijn broer toen ik klein was, waarop ik zwanger ben en de foto’s samen met Paul en/of Shae. Maar zo hier en daar vind ik een selfie van mijzelf ook wel goed gelukt, leuk trouwens om te zien hoe anders ik eruit kan zien met ander haar, een bepaalde lipstick op of vanuit een andere hoek.

instagram tag travel 1 - Personal | The Instagram Tag
Van welke Instagramfoto krijg je ter plekke heimwee?
Dat zijn toch zeker wel de reisfoto’s! Ik hou ervan om te reizen en ben er enorm dankbaar voor dat ik voor mijn website regelmatig uitgenodigd wordt voor mooie tripjes, reizen en weekeindjes weg. Noorwegen is er eentje die ik enkele maanden geleden maakte en waar ik zeker samen met Paul en Shae naar terug zou willen, Egypte was een onvergetelijke luxe wellnessreis en zou ik ook zeker met Paul en Shae eens willen nadoen als Shae wat ouder is en Egypte wat veiliger voelt om weer naartoe te gaan en de laatste foto.. Ik vind het zo magisch om boven de wolken te zijn en krijg alleen bij het zien van de foto al kriebels in mijn buik!

instagram tag food - Personal | The Instagram Tag
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op de foto hebt gezet?
Tsjah, ik ben een enorme sushiliefhebber dus dat kan niet anders dan onder andere deze suhsifoto zijn geweest. Ik eet het graag, maar niet te vaak en probeer het tot eens per maand te houden waardoor het wel bijzonder blijft. Gelukkig is Paul er ook helemaal gek op, waardoor we ook wel eens sushi bestellen als het beter uitkomt. Ik ben trouwens benieuwd vanaf welke leeftijd Shae sushi mag en kan gaan proberen en wat ze ervan zal vinden..

instagram tag huisdier - Personal | The Instagram Tag
Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Qua huisdieren is het een beetje een rumoerige tijd geweest waar ik met veel verdriet op terug kijk. Zo hebben we afscheid moeten nemen van onze geliefde poes Smokey die overleed en hebben we voor onze hondjes Bo en Amy na vele jaren helaas in de zomer van 2014 een ander thuis moeten zoeken omdat het met Shae niet ging. We merkten al wat gedragsverandering tijdens de zwangerschap en na de bevalling ging het van kwaad tot erger. We hebben van alles geprobeerd en veel geduld gehad, gelijke aandacht proberen te blijven geven etc. maar helaas was het niet voldoende waardoor het niet meer veilig was voor Shae.. Nu hebben we qua huisdieren nog onze lieve en gekke poes Bandit van 12,5 jaar en poes Sassy van ruim 2 jaar. Gelukkig gaat dit heel erg goed met Shae ♥

instagram tag hashtag - Personal | The Instagram Tag
Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik kon het via Iconosquare gelukkig handig terugvinden en dit was #beauty. Hoe kan het ook anders?! Ik ben er gek op en het is echt mijn passie. Ik laat op Instagram onder andere achter-de-schermen-foto’s zien van perspresentaties en events en nieuwe producten die ik heb gekocht of ontvangen, dus #beauty komt vaak voorbij!

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik op de smartphone geen fotobewerkingsapps, maar ik ben op Instagram wel altijd even bezig om de foto’s net iets te perfectioneren en er een filtertje overheen te gooien. Mijn meest gebruikte filters hier zijn Amaro, Rise en Valencia (ook handig te vinden via Iconosquare).

Edit: deze tag is bedacht door Daniëlle.

Gebruik jij Instagram? Wat is jouw account? En.. wat is jouw favoriete Instagram account om te volgen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 10 februari 2015 at 17:29

  Kun je mij nog al bronvermeling toevoegen als bedenker van de tag, Desirée? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 februari 2015 at 18:15

   Ik heb je erbij gezet :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 25 januari 2015 at 20:31

  Leuke tag :) En wat kan een mens veranderen in een korte tijd! Wat uiteraard ook te maken heeft met kapsel, make-up enz ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:23

   Ja echt he? Vooral een kapsel doet heel erg veel natuurlijk, maar vind het leuk om eens te veranderen hiermee ^^

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 12 januari 2015 at 11:52

  Wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort van je overneem. Ben gek op Instagram namelijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 januari 2015 at 13:25

   Leuk als je hem overneemt, ben alvast erg benieuwd naar je artikel! :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 10 januari 2015 at 12:28

  Wat een leuk overzicht zo!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 januari 2015 at 22:04

  wat een leuke foto’s :D gave tag! mijn IG is @femketjesblog

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Lifestyle, Persoonlijk
vakantiebeurs korting 2015 - Dagje uit tip | Met korting naar de Vakantiebeurs
Dagje uit tip | Met korting naar de Vakantiebeurs

Oh darling, let’s be adventurers.. Is deze bekende quote helemaal op je lijf geschreven en hou je van reizen? Dan...

Close