Fashion

Plussize outfit inspiratie | MANGO Violeta

16 januari 2015

mango-violeta-plussize-1
Ik vind persoonlijk de MANGO kledingstijl erg mooi want deze zit vol goede basics en is stijlvol, vrouwelijk, een tikkeltje stoer en toch klassiek. Er is één grote maar: ik pas er niet in! Ik was dan ook heel erg blij toen begin vorig jaar de Violeta plus size collectie van MANGO werd geïntroduceerd in diezelfde stijl qua look & feel. De collectie is lekker uitgebreid, er komen regelmatig nieuwe items bij inclusief accessoires zoals schoenen en riemen met een bredere fit èn het is ook nog eens betaalbaar.

mango-violeta-plussize-15
mango-violeta-plussize-14
mango-violeta-plussize-13
mango-violeta-plussize-12
mango-violeta-plussize-11
mango-violeta-plussize-10
mango-violeta-plussize-9
mango-violeta-plussize-8
mango-violeta-plussize-7
mango-violeta-plussize-6
mango-violeta-plussize-5
mango-violeta-plussize-4
mango-violeta-plussize-3
mango-violeta-plussize-2
Sorry voor de overload aan foto’s, maar uit alle huidige lookbooks vond ik bovenstaande allemaal erg mooi de collectie weergeven en zie ik er veel items die ik graag aan mijn kast zou willen toevoegen. Zoals je ziet zijn er vaak leuke details gegeven aan bepaalde items door een ritsje op een schouder, bewerking van de stof, materialenmixen en dergelijke. Precies waar ik persoonlijk van hou.

Ik heb zelf al enkele items van MANGO Violeta in mijn kast hangen – voornamelijk vestjes en jasjes – en heb een flinke wishlist van items die ik er nog aan toe wil voegen. Mochten ze nu voor hun plus size collectie eens overgaan tot foto’s met een voller model dan zou het helemaal geweldig zijn, want dat geeft toch meer weer hoe de kledingstukken vallen. Handig om te weten: qua maatvoering vind ik het merk trouwens redelijk true to size. De kleding is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52.

Via de MANGO webwinkel kan je de complete Violeta collectie bekijken en bestellen, betalen gaat dan via creditcard, PayPal of iDeal, bij bestellingen boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Wist je trouwens dat het plussize webwinkeloverzicht regelmatig wordt aangevuld? Neem zeker eens een kijkje voor meer leuke shoppingtips :)

mango-celine-trio-bag-1
Nog een leuke tip: mocht je de Céline trio bag ook helemaal geweldig vinden maar ligt deze nèt buiten je budget *kuch* (lees: ongeveer €750,-) dan is deze look-a-like van MANGO volgens mij een erg leuk alternatief. Deze tas met drie vakjes heeft als opvallendste verschil dat deze sluit met één rits in plaats van drie. Oh, en het prijskaartje van €34,99. Love it! ♥

Spreekt de stijl van de plussize MANGO Violeta collectie jou aan? En mocht iemand weten waar een flink deel van de collectie in een fysieke winkel verkrijgbaar is, dan help je mij (en vast ook anderen) hier zeker mee :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van corinne
  Reply corinne 21 augustus 2015 at 21:14

  Ik vind de Violetta lijn ook vrij klein vallen. Moet vaak een maatje groter nemen. Vooral bij de armen en buste terwijl ik een c cup draag. De broeken pas ik sowiso niet. De stijl vind ik wel heel mooi.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 27 januari 2015 at 11:15

  In Eindhoven zit sowieso een Violeta winkel en ik dacht in Maastricht ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2015 at 13:49

   Oh, bedankt voor de tips!

 • Avatar van Els
  Reply Els 18 januari 2015 at 10:02

  Helaas hier slechte ervaringen met violeta.
  zeker mooie kleding maar toch echt niet true size.
  valt allemaal kleiner!
  Bij miss etam broek maat 46 of 48 en daar pas ik amper in de 54!!!
  Zo ook jasjes… stuk smaller aan de schouders.
  Nee ik loop de winkel tegenwoordig voorbij..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2015 at 09:19

   Hi Els, wat jammer dat jij deze ervaring hebt met dit merk. Ik denk dat het dan heel erg aan de lichaamsverhouding ligt met hoe de kleding valt. Fijne tip dus voor de andere dames: gewoon eens gaan passen! :)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 16 januari 2015 at 13:38

  Mooie kleding. Zitten wel dingen tussen die ik zelf ook zou dragen.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 16 januari 2015 at 12:39

  Wat een leuke dingen staan er tussen…heel basic, maar toch hierdoor juist iets extraas….prachtige collectie. zeker de moeite waard om eens fijn te gaan bekijken…

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 16 januari 2015 at 10:24

  Heel gaaf. Stoer en toch vrouwelijk. Ik twijfelde steeds om het een keer te passen. Bang dat het zo klein zou uitvallen. Dat kan zo’n domper zijn. Als je aangeeft dat de maatvoering redelijk true to size is, ga ik toch een keer kijken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2015 at 10:46

   Hi Petra, dat is in ieder geval mijn ervaring met de jasjes en vestjes. Hoop dat het voor jou ook goed valt :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 16 januari 2015 at 10:11

  Wat een prachtige outfits zeg!

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 16 januari 2015 at 09:47

  Mooie kleding! En ik vind de modellen helemaal niet zo plus sized ogen!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 januari 2015 at 09:35

  Het ziet er al mooi uit wilde op de website kijken maar kom steeds niet op de pagina met items uit die collectie, word steeds door gestuurd of zo morgen nog maar eens proberen x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2015 at 09:42

   Hi Bianca, ik heb dat met de MANGO shop ook als ik via mango.com ga, maar als ik deze link (http://aka.mangoshop.com/NL/violeta) gebruik kan ik het wel allemaal zien. Hoop dat dit bij jou ook werkt? :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 januari 2015 at 08:43

  De broek die ze aan heeft die heb ik ook, maar die heb ik dan van Bonprix :) Echt precies dezelfde!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2015 at 09:42

   Nu maak je me wel nieuwsgierig, welke broek bedoel je precies?

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 16 januari 2015 at 07:42

  Die jassen zijn zo mooi!
  Liefs

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 januari 2015 at 07:07

  Wauw, dank je voor deze handige shoptip!
  Mooie items.
  Ik ga meteen kijken ;-)

  Happy Friday Xoxo

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 16 januari 2015 at 06:55

  Ik vind het een goede ontwikkeling dat merken zoals Mango ook een plussize assortiment in hun collecties hebben, draag zelf heel vaak kleding van Mango :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.