Beauty

Random things & new in’s #5

13 januari 2015

fountain supplement 1 - Random things & new in’s #5
Regelmatig heb ik leuke dingen die ik graag met jullie wil delen of heb ik iets nieuw gekocht en/of gekregen wat ik graag aan jullie wil laten zien. Om geen erg korte artikelen te krijgen met niet veel tekst en maar één of enkele foto’s, begon ik een tijdje geleden deze rubriek waarin ik wat leuke nieuwtjes deel, handig bij elkaar in één artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe even bijgekletst te worden over wat nieuwe dingen :) Let’s go!

fountain supplement 2 - Random things & new in’s #5
Fountain
Met de slogan “a spoonful of beauty” word ik toch wel heel nieuwsgierig gemaakt. Dit internationaal beauty & health merk heeft hun vloeibare beautysupplementen naar Nederland gehaald en er zijn 4 soorten verkrijgbaar:

The beauty molecule, vertraagt het verouderingsproces met resveratrol en hyaluronzuur (granaatappelsmaak)
The hyaluronic molecule voor intense hydratatie (gembersmaak)
The phyto-collagen molecule, vult collageen aan met gehydrolyseerd collageen, wildep hytolankton en L-Glutathione (appelsmaak)
The super green molecule, houdt de PH-waarde op peil met alfalfa chlorofyl en kelp (kiwismaak).

De basis van elke flacon is hetzelfde, namelijk een hyaluronzuurformule verkregen uit veganistische bron. Door de vloeibare vorm worden voedingsstoffen beter opgenomen en gereguleerd door het lichaam. Je neemt een theelepel per dag direct vanaf de lepel of in een glas of flesje water.

Ik schreef al eens eerder over hyaluronzuur als voedingssupplement en ik merkte toen enkele opvallende positieve veranderingen en denk dat het zeker een aanvulling kan zijn op een gezonde, gevarieerde dagelijkse voeding. Ik ben nu begonnen met het uitproberen van The Beauty Molecule, mocht ik echt verandering gaan merken dan hou ik je zeker op de hoogte.

De flacons met een inhoud van 240ml zijn exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen en variëren in prijs tussen de €27,99 en €39,99. Je doet gemiddeld ruim een maand met een flacon.

Is dit iets waar jij in geïnteresseerd zou zijn?

head and shoulders limited edition feminine editions - Random things & new in’s #5
Head & Shoulders limited feminine editions
Dit merk wat bekend staat om de antiroosshampoos bestaat al 60 jaar en het is in mijn omgeving hèt merk als iemand vraagt om tips tegen roos. Voor mij is het ook één van de weinige merken die echt wat doet tegen roos als ik hier in vlagen last van heb èn waar mijn gevoelige hoofdhuid niet van op hol slaat. De flessen met de vrouwelijke prints zijn vanaf februari verkrijgbaar en brengen zo een beetje meer glamour in je badkamer. Sofia Vergara wordt het gezicht van deze lijn. Love her in Modern Family! Er zullen 5 varianten verkrijgbaar zijn, waarvan de 2-in-1 varianten mijn favoriet zijn omdat je hierna geen conditioner meer nodig hebt. Oh, en de geur van deze shampoos is echt heerlijk ♥

De shampoos hebben op een nieuwe verpakking na geen verandering qua formule en zijn verkrijgbaar voor €4,99 per stuk.

gilette venus snap embrace 1 - Random things & new in’s #5
gilette venus snap embrace 2 - Random things & new in’s #5
Gilette Venus Snap on the move
Als laatste nieuwtje voor vandaag heb ik dit superkleine maar doeltreffende scheerapparaatje te laten zien. Zoals je ziet op de foto met mijn hand is het echt een klein dingetje en wordt hij geleverd in een handige verpakking om mee te nemen met weekendjes weg of op vakantie. De mesjes scheren superglad, de kop is goed beweegbaar wat voor de bikinilijn en oksels erg fijn is en hij laat zich gemakkelijk uitspoelen. Zelfs zonder scheerschuim of iets dergelijks scheert deze nog prettig, wat zeker niet met alle scheermesjes zo is, wat komt door de vochtstrip die in combinatie met water zorgt voor een beetje een jelly scheerbasis. Handig om te weten: hier passen de gewone Venus mesjes ter vervanging op. Bovenstaand setje van het bakje en het scheerapparaatje met kop is binnenkort verkrijgbaar voor €14,99.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalina
  Reply Kalina 3 december 2016 at 23:26

  Kun jij mij vertellen wat voor ervaring je hebt gehad met Fountain?

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 14 januari 2015 at 18:25

  Ik ben heel benieuwd naar de resultaten van Fontaine. Ik word ook een dagje ouder en als dit helpt wil ik het wel proberen. En het kleine scheermesjes had ik ook op Amerikaanse blogs gezien. Zo cute

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 14 januari 2015 at 15:39

  Dat scheermesje lijkt mij erg handig! Wel een beetje pijnlijk, die prijs.. (daarom ga ik ook altijd naar de action voor scheermesjes haha, maar die zullen vast niet zo fijn werken als deze!)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 13 januari 2015 at 20:23

  Ben heel benieuwd naar je ervaring met die supplementen dus als je daar nog eens uitgebreider over wilt schrijven als je het een tijdje gebruikt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 januari 2015 at 09:29

   Als ik er echt verandering aan merk dan ga ik ze zeker nog eens voorbij laten komen! :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 13 januari 2015 at 15:27

  Ooeh die flessen van Fountain lijken me wel wat, ziet er ook mooi uit!

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 13 januari 2015 at 13:00

  Ik ben niet echt van de supplementen, maar die Fountain flesjes en verpakkingen zien er wel erg mooi uit :).

  Hoe smaken ze? Dat vind ik vaak nog het belangrijkste :D.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2015 at 14:44

   Ik drink het in een groot glas water dus dan is de smaak iets minder sterk natuurlijk, maar het is te doen. Wat zoetig wel :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 januari 2015 at 12:51

  Fountain huh? Nog nooit van gehoord. Maar ’t klinkt wel veelbelovend.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 13 januari 2015 at 12:26

  Die supplementen klinken wel interessant, ik heb er nog geen ervaring mee.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 13 januari 2015 at 12:12

  Ik ben alvast heel nieuwsgierig naar de Fountain producten

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 13 januari 2015 at 12:12

  Head en Shoulders zeker een favoriet! Mijn haar wordt er ook zo lekker zacht van en niet slap! Voelt heel gezond en niet zwaar. Dus ik zal zeker daar eentje van aanschaffen. Fountain lijkt me ook fijn, maar de prijs dan weer niet ;-)

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 13 januari 2015 at 10:48

  Ik vind die nieuwe verpakking van Head and Shoulders echt heel leuk. Een stuk leuker dan de gewone verpakking.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 13 januari 2015 at 10:44

  Eigenlijk vind ik de voedingssuplementen wel heel erg interessant, tenslotte ben ik er wel van overtuigd dat bepaalde stoffen een duidelijke aanvulling kunnen zijn , voor je natuurlijke schoonheden…

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 13 januari 2015 at 10:09

  Dat scheermesje is wel erg handig!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 januari 2015 at 10:04

  Super handig zo een kleine scheermesje !

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 13 januari 2015 at 09:47

  Leuke producten

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 13 januari 2015 at 09:33

  Nou, dat is handig zeg! Dat kleine scheermesje! Ideaal.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 13 januari 2015 at 08:50

  Het kleine scheermesje vind ik zo schattig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 januari 2015 at 07:48

  Het ziet er heel goed uit!
  Ben zo benieuwd naar de voedingssuplementen.
  Dat soort producten neem ik nooit.
  Omdat ik van middelbare leeftijd ben kan ik zoiets heel goed gebruiken.
  Vraag me af hoe vaak je dit per dag in moet nemen.

  Ik wens je veel succes Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2015 at 09:55

   Van de meeste neem je één theelepel per dag, en van eentje volgens mij 2 per dag :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 13 januari 2015 at 07:40

  Fijne review, ik gebruik eigenlijk nooit voedingssuplementen maar de beauty molecule van Fountain spreekt mij wel aan als ongeveertiger ;) of zou het al te laat zijn om ermee te beginnen als je de veertig al gepasseerd bent?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2015 at 09:56

   Ik denk persoonlijk dat je er op elke leeftijd mee kan beginnen om gezonde aanpassingen te maken of supplementen in te nemen, waarom niet?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.