Beauty

Skincare nieuwtjes van Nivea

20 januari 2015

nivea-nieuwtjes-januari-2014-8
Er komen regelmatig perspakketten binnen met nieuwe beautyproducten en ik kan niet alles voorbij laten komen op de website. Niet alleen omdat lang niet alles even interessant is, maar ook omdat ik ‘maar’ één huid heb en gewoonweg niet alles zelf kan testen. Toch zijn er zo nu en dan nieuwtjes van een merk die ik graag met je wil delen en zo is dat ook met de laatste 4 lanceringen van Nivea die de afgelopen week zijn binnengekomen. Een complete nieuwe gezichtslijn, een bijzonder uitziend serum, een bodylotion voor de droge huid en een verstevigende bodylotion voor onder de douche. Kijk mee voor meer informatie en rapid reviews van enkele producten.

nivea-nieuwtjes-januari-2014-9
Nivea Q10plus anti-rimpel serum pearls 40ml, €14,99
Dit nieuwe serum tegen huidveroudering zit vol met pareltjes met Q10. Het co-enzym Q10 komt van nature voor in de huid maar hoe ouder je wordt, hoe minder je er van overhoudt waardoor je een slappere huid en rimpels krijgt. Dit hydraterende gelserum vult een tekort aan en samen met hyaluronzuur en creatine belooft het een jonger en gladder uitziende huid.

Het serum heeft een frisse geur, trekt snel in en lijkt eerst redelijk geel op de huid maar eenmaal ingetrokken zie je daar niks van terug. Ik ga deze aan mijn moeder geven om uitgebreid te kunnen proberen, ik ben alvast benieuwd naar haar bevindingen!

nivea-nieuwtjes-januari-2014-6
nivea-nieuwtjes-januari-2014-7
Nivea bodymilk cacao 250ml, €5,49
Dat ik qua verzorgingsproducten voor mijn lichaam een liefhebber ben van cacaoboter is vast geen verrassing meer voor je. Het is namelijk een perfect ingrediënt tegen een droge huid èn heeft een heerlijke notige en warme geur. Het kalmeert en beschermt waardoor je een lekker soepel en zacht huidje krijgt. Naast cacaoboter zit er onder andere vitamine E, shea butter en kokosolie in.

De bodymilk is wat dunner van textuur waardoor deze goed uitsmeert en je er niet veel van nodig hebt. De warme en notige geur is aangevuld met de bloemige geur van lelies en rozen wat een erg lekkere combinatie maakt. Voor de superdroge huidjes misschien niet voldoende, maar voor mij persoonlijk zal hij in de herfst en lente perfect zijn. (Want: voor de zomer te vol en voor de winter te weinig voedend.)

nivea-nieuwtjes-januari-2014-1
Nivea cellular radiance lijn
Deze nieuwe lijn met gezichtsverzorgingsproducten is ontwikkeld voor een stralende en egale huid en gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Er zit onder andere lumicinol en magnolia extract in dat (pigment)vlekken tegen gaat, de huid egaliseert, rimpels en fijne lijntjes vermindert en de celvernieuwing stimuleert. De complete lijn bestaat uit de volgende 4 producten die allemaal verkrijgbaar zijn voor €17,99 per stuk:

nivea-nieuwtjes-januari-2014-2
Perfectionerende fluid SPF15 (40ml)
Deze crème met lichte textuur past zich qua tint aan aan je huid, wat bij mij helaas een te donker/oranje resultaat weer gaf :( Maar ik denk als je een iets donkerdere huid hebt dat je hier goed mee weg kan komen. De dekking is heel erg licht maar zorgt wel voor een fijne hydratatie en een net wat egalere huid.

Dagcrème SPF15 (50ml)
Deze dagcrème verstevigt de huid, verbetert de celvernieuwing, egaliseert, vermindert rimpels en geeft de huid een mooie en natuurlijke glow. De textuur hiervan is lekker licht en trekt snel in en is voor overdag een prima basis.

nivea-nieuwtjes-januari-2014-3
Camouflerende oogcrème (15ml)
Deze oogcrème wordt aangeraden in combinatie met de getinte fluid voor het mooiste resultaat. De oogcrème is qua tint voor mij nèt iets te donker, maar de dekking is redelijk transparant dus dat zal niet opvallen. Hij voelt lekker fris aan op de huid, trekt niet in de lijntjes en er zitten ingrediënten in die tegen donkere kringen en een opgezette huid (de zogenaamde puffy eyes) werken.

Nachtserum (40ml)
Dit serum werkt tegen vlekjes, oneffenheden en rimpels, verstevigt de huid en stimuleert celvernieuwing terwijl je slaapt. Je kan deze onder elke nachtcrème aanbrengen. Een klein beetje is voldoende om je hals, decolleté en gezicht mee in te kunnen smeren, hij trekt snel in en laat een lekker hydraterend laagje achter.

Heb je een erg gevoelige huid dan zou ik deze producten niet aanraden wegens onder andere de aanwezige alcohol, parfum en siliconen, maar ik denk dat dit voor de meeste normale huidtypes best eens een fijne verzorgingslijn kan zijn. Mijn aanraders: het serum voor de nacht en de dagcrème.

nivea-nieuwtjes-januari-2014-5
nivea-nieuwtjes-januari-2014-4
Nivea onder de douche bodylotion met Q10plus 250ml, €7,49
Deze verstevigende bodylotion voor onder de douche heb ik natuurlijk al direct enkele keren uitgeprobeerd, want ik ben gek op producten als deze. Na het wassen breng je deze op je vochtige lichaam aan, spoel je het overtollige af, dep je jezelf droog en heb je geen bodylotion verder meer nodig. Doordat je huid vochtig en warm is van het douchen trekken de ingrediënten lekker snel in waardoor je met een soepele en niet-plakkende huid onder de douche vandaan stapt. Deze bodylotion is voor elk huidtype geschikt, al zouden de erg droge huidjes misschien beter een wat voller product kunnen zoeken.

Zoals je ziet: een boel leuk beautynieuws van Nivea! Mijn aanraders zijn vooral de bodylotion voor onder de douche en de cacaoboter bodymilk om mee af te wisselen. Maar mocht mijn moeder nu helemaal enthousiast worden over het Q10plus serum of mochten er wat producten uit de Cellular Radiance lijn in mijn dagelijkste routine terecht komen dan hou ik jullie zeker uitgebreider op de hoogte.

Gebruik jij graag Nivea producten? Welk nieuwe product spreekt jou het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 1 februari 2015 at 23:31

  De bodymilk lijkt me heerlijk door, ja ja, de cacao. I love it! Weliswaar voor in het voorjaar, anders is het niet voedend genoeg. Mijn droge huid heeft in het najaar toch wel meer nodig

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 23 januari 2015 at 23:21

  De nieuwe bodylotion voor onder de douche heb ikzelf ook al een keertje geprobeerd. Mij viel vooral de menthol op die erin verwekt zit :-). Maar ik ga natuurlijk verder met het uitproberen van de nieuwigheden.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 22 januari 2015 at 16:53

  Heerlijk, vooral die bodylotion onder de douche lijkt me weer enorm lekker!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 januari 2015 at 09:08

  Nivea is altijd heerlijk. Mij spreekt de douche bodylotion het meeste aan.

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 20 januari 2015 at 20:32

  Die pearls spreken me aan (sucker voor goede marketing, hahaha) maar de hele cellular lijn klinkt wel goed. Ik ben niet zo van de bodylotions dus die niet. Denk dat ik wel wat van deze lijn wil proberen.

 • Avatar van Wesley
  Reply Wesley 20 januari 2015 at 20:01

  Ik heb ruim twee jaar lang bijna alleen Nivea Men Aftershave Balsem’s gebruikt, en als er niet zoveel aanbod was uit andere goede aftershave balsem dan had ik nu nog de Nivea Men Aftershave Balsem gebruikt. Voor ons mannen brengen ze overigens niet zoveel nieuwe producten uit, maar vernieuwen ze vooral bestaande namen.

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 20 januari 2015 at 13:49

  Ik heb zo’n blauw blikje van Nivea met de nostalgische nivea creme!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 januari 2015 at 12:46

  die body milk lijkt me nice :D

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 20 januari 2015 at 10:38

  Tof dat Nivea met nieuwe producten op de markt komt! Ik vind het zo’n fijn merk.

 • Avatar van alleenpuur
  Reply alleenpuur 20 januari 2015 at 10:04

  Wat een interessant artikel. Ik had nog niks gelezen over deze collectie en ben altijd weer benieuwd of ze leuke groene alternatieven hebben :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 januari 2015 at 09:53

  Het ziet er allemaal heel goed uit!
  Aangezien ik fan van dit merk ben zal ik snel alles gaan kopen ;-)
  Mijn huid wordt er elastischer van, het hydrateerd perfect en laat je weer een aantal jaren jonger door lijk waardoor je gaat stralen.

  Xoxo

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 januari 2015 at 08:58

  Dit lijken me hele fijne producten. Ik gebruik nu nog steeds die lotion onder de douche van Nivea

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 januari 2015 at 08:49

  Wat jammer dat de perfectionerende fluid iets te donker is

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 20 januari 2015 at 08:02

  Ik word er hebberig van, wat een heerlijk producten.
  Dat verstevigend Q10 onder de douche is ideaal voor mij, wil graag multitasken!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 20 januari 2015 at 07:19

  Jouw twee aanraders ben ik nu ook lekker aan het testen :) Vind de producten van Nivea sowieso erg fijn in gebruik x

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 20 januari 2015 at 06:54

  Ik gebruik dagelijks producten van Nivea :) de Q10 serum pearls spreken mij het meeste aan, gebruik nu de nachtcrème van Q10 plus en die bevalt mij ook heel goed

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.