Lifestyle

Tip | Persoonlijk voedingsadvies via WhatsApp

9 januari 2015

mobile-foodcoach-2
Ik ben erg gehecht aan mijn smartphone, niet alleen voor de zakelijke doeleinden voor mijn site maar ook privé wordt er heel wat gesmst, gebeld en ge-appt met vrienden en familie. Hoe fijn is het dan dat je nu eenvoudig via WhatsApp ook persoonlijk voedingsadvies kan krijgen in een periode waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet tussen de overkill aan gezondheidsgoeroe’s, dieetboeken en zogenaamde superfoods. Vaak werkt een persoonlijk advies toch echt het beste en hier springt gediplomeerd voedingsdeskundige Bart Beukers handig op in met de Mobile Foodcoach.

mobile-foodcoach-4
mobile-foodcoach-3
Je vult op de website je persoonlijke gegevens in en een vragenlijst over je lengte, gewicht, eetpatroon, valkuilen, allergieën en eventuele ziektes zoals diabetes waarna het traject start doordat je 2 dagen lang alles wat je eet, drinkt en snoept doorstuurt via WhatsApp. Dit wordt door de foodcoach geanalyseerd en vervolgens krijg je elke week een opdracht om je eetpatroon aan te passen, gratis e-books waarin de achtergrond van de adviezen wordt uitgelegd gericht op voeding, ontspanning, inspanning en motivatie en kan je vragen stellen aan je coach. Tijdens het traject wordt het advies steeds aangepast aan de nieuwe situatie. Het krijgen van een gezond eetpatroon staat hierbij centraal, de eventuele kilo’s die je kwijt wil raken volgen vanzelf.

mobile-foodcoach-1

Ik vind het persoonlijk echt een leuk en uniek concept en denk dat zo’n persoonlijkere aanpak erg goed kan werken. Zeker in dit mobiele tijdperk is het natuurlijk een perfecte stok achter de deur dat de tips en adviezen via WhatsApp binnen komen, zo hoef je nergens in te loggen of naartoe te gaan en kan je er niet onderuit waardoor je er sneller echt mee aan de slag gaat. Ik ben het op dit moment ook aan het uitproberen en vind het prettig werken. De eerste adviezen voor meer momentjes voor een tussendoortje inplannen is een goede, inclusief tips wat ik dan kan nemen. Ik ga er in ieder geval lekker mee aan de slag de komende tijd :)

Een abonnement op de Mobile Foodcoach kost €9,95 per maand. Met de kortingscode gezond2015 krijg je nu korting op de eerste maand om het te proberen voor maar €4,95! Klik hier voor meer informatie en de website van de Mobile Foodcoach.

Spreekt zo’n persoonlijke aanpak via je mobiele telefoon jou aan? Welke kleine aanpassingen in jouw voedingspatroon behoren tot jouw goede voornemens?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Artikel in samenwerking met Mobile Foodcoach.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 januari 2015 at 10:31

  Wat lijkt me dit handig, vind de foto leuk! Ik ga hier even heelmgoed over nadenken.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 januari 2015 at 07:19

  Leuk en zo handig ;-)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 januari 2015 at 21:38

  Leuke tip.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 9 januari 2015 at 21:25

  Ik sport sinds 4 maanden bij een personal trainer en met hem heb ik via de app contact. Over het sporten maar ook over voeding. Hij beantwoord m’n vragen, stimuleert me, geeft me complimentjes etc :) werkt prima.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 9 januari 2015 at 18:47

  Ik ben al een keer goed onder handen genomen door een personal coach een aantal jaren geleden en die aanpak is zo goed geweest dat ik nu nog steeds zijn tips dagelijks gebruik:) Ik heb nu geen personal coach meer nodig maar ik vind deze aanpak wel heel leuk, succes hoor ben benieuwd hoe het over een maand gaat ;)
  Fijn weekend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.