Beauty Media

Valentijnsdag cadeautips

31 januari 2015

valentijnsdag-cadeautips-1
Ik heb er zelf helemaal niks mee om op gezette dagen aan een geliefde te laten weten dat je zoveel van ze houdt, ik vind namelijk dat je dat het hele jaar door moet doen ♥ Toch heeft dat hele Valentijnsdag een bepaalde invloed en kan ik het niet laten om mee te doen met deze commerciële dag om wat liefs te doen, zeggen of geven aan iemand die ik heel lief vind. Vandaag deel ik enkele leuke tips die perfect zijn om aan een vrouw te geven met Valentijnsdag, wellicht zie je zo leuke tips voor je zus of moeder? Om cadeautjes vragen voor jezelf is natuurlijk niet zo netjes, maar dit artikel als hint open laten staan op je laptop of tablet zodat je vriend/man het kan lezen kan natuurlijk wel ;)

valentijnsdag-cadeautips-2
Laat me jou zijn – Petra Kruijt
“Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan en een vriend die wil bouwen aan een toekomst waar zij nog niet aan toe is. Ze geeft gehoor aan haar vrijheidsdrang door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco. Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans shaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar vier jaar oudere zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.”

ISBN 9789401903721, 302 pagina’s, Uitgeverij Zomer & Keuning, €14,99

De geluksprofessor – Patrick van Hees
“Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In de eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden. Maar daarvoor moet hij tot in de diepste krochten van zijn eigen ziel afdalen. De geluksprofessor is een meeslepende, ontroerende en vooral inspirerende roman die haarfijn de tijdsgeest blootlegt. Hoe ver mag je gaan in de jacht naar geluk?”

ISBN 9789022572368, 254 pagina’s, Uitgeverij Boekerij, €19,95

Beide boeken zijn een aanrader om te lezen en alhoewel het alle twee romans zijn, is de insteek heel anders. Het één is een meeslepend en vlot geschreven verhaal met hier en daar leuke humor en het andere is inspirerend, spannend en geeft me een beetje het gevoel wat de boeken van Paulo Coelho mij geven. Heel verschillend, maar beide zeker het lezen waard.

valentijnsdag-cadeautips-4
Tip: bij Douglas kan je de komende tijd voor een heerlijk romantisch en uitgebreid Valentijnsdag-assortiment terecht. Van geurkaarsen en hartvormige kussens tot aan budgetvriendelijke cadeautjes en de duurdere luxe cadeaus met verzorgingsproducten en parfums. Ik denk dat iedereen hier zeker goed kan slagen om wat voor zijn of haar Valentijn te vinden. Ik kreeg zelf een superzacht Love-hartkussen en een klein giftsetje van I Love… Cosmetics in de zoete Raspberry & Blackberry geur toegestuurd om alvast in een romantische stemming te komen. Zo cute!

valentijnsdag-cadeautips-3
Als laatste tip van vandaag wil ik ook de nieuwe geur van philosophy aan je voorstellen: loveswept. Het is een sprankelende, frisse en positieve geur met hierin bergamot, viooltjes, jasmijn, lotusbloem, passievrucht, muskus, amber en wit cederhout. De geur is echt heerlijk om elke dag te dragen als je van zachte en lieflijke geuren houdt en het is een mooie aanvulling op de andere philosophy geuren. De geur blijft op mijn huid zo’n 4 uurtjes goed ruiken en daarna blijft er een subtiel maar erg fijn warm akkoord achter. Ben je hier fan van, dan moet je deze nieuweling zeker eens gaan besnuffelen. Let op: de geur is vanaf februari exclusief bij ICI Paris XL verkrijgbaar.

Eau de toilette 60ml, €42,11
shampoo, bath & shower gel 480ml, €20,56
bodylotion 480ml, €42,17.

Doe jij wat bijzonders met Valentijnsdag, of laat je de commerciële hysterie aan je voorbij gaan? Ik denk dat Paul en ik dit jaar geen cadeautjes doen, maar gewoon lekker gaan uit eten en daarna op de bank kruipen met een film (iemand nog leuke tips voor een romantische komedie?), kaarsjes aan en een drankje erbij ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 5 februari 2015 at 10:53

  Superleuk cadeaus tips

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 2 februari 2015 at 17:36

  Wij zullen niet veel bijzonders doen. Misschien een lief kaartje onder zijn kussen maar de cadeaus laten we achterwege. Het hoeft allemaal niet zo groots. H

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 februari 2015 at 18:40

  Wat eenl euke pakketje van Douglas, zelf doe ik niets aan valentijnsdag, terwijl ik bet wel gek ben op alle rode en roze harten waar je dood mee gegooid word….dat vind ik wel erg leuk om te zien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 08:59

   Af en toe is zoiets zwijmeligs als een roos ook gewoon heel erg leuk! <3

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 1 februari 2015 at 15:39

  Ik hou van Valentijn maar komt misschien ook omdat wij dan onze anniversary hebben. Ik moet wel zeggen dat ik met Valentijn liever 1 gemeende roos krijg dan een bos vol. Beter nog, lieve woordjes uit het hart. Kost geen geld en betekent veel meer <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:00

   Zo herkenbaar! Ik ben ook veel meer van een kleinigheidje dan enorme cadeaus, gewoon een lief briefje op de koelkast bijvoorbeeld *smelt*

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 1 februari 2015 at 09:41

  Wij doen ook niet met Valentijn. Mijn vriend vertrekt die dag op skireis met vrienden. De week ervoor zijn we 2 jaar samen en dat gaan we dan wel goed vieren met een etentje.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 februari 2015 at 04:15

  Superleuke tips. Ik doe er niks mee, bedoel leuk voor pubers denk ik. Maar mijn huwelijk is zo stoffig dat Valentijn niet echt iets toevoegd.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 januari 2015 at 22:25

  Leuke ideetjes heb je bij elkaar gezocht

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 januari 2015 at 21:19

  Leuke tips, ik heb niets met Valentijnsdag en zal er ook niets mee doen, maar de tips die je geeft zijn ook leuk zonder Valentijnsdag ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:04

   Daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in, ook ‘gewoon’ leuk om te krijgen of te kopen ;)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 31 januari 2015 at 18:56

  Leuke tips. Ik maak gebruik van de aanbiedingen die er zijn maar verder zegt Valentijnsdag me niet zoveel.

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 31 januari 2015 at 16:06

  Laat me jou zijn is echt een prachtig boek. Wij doen niet aan Valentijnsdag al heb ik wel een kleine verassing voor mijn vriend

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 31 januari 2015 at 13:11

  Leuke tips! Zelf ben ik een beetje aan het twijfelen of ik mijn familie iets geef of niet omdat vrijwel niemand bij ons iets doet met Valentijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:05

   Een kleinigheidje vanuit jouw kant zal toch vast gewaardeerd worden? Als jij iets wil doen, gewoon doen :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 31 januari 2015 at 13:08

  Ik doe ook niet aan valentijn, het is leuk, maar te commercieel… leuke tips heb je gegeven,

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 31 januari 2015 at 08:33

  Haha, ik laat de ‘hysterie’ aan me voorbijgaan. Ik vind het een té commerciële dag geworden. Mijn vriend deelt gelukkig dezelfde mening. Ook wel zo handig ;-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 31 januari 2015 at 08:32

  Die nieuwe geur van Philosophy lijkt me heerlijk! Wij doen niet aan Valentijnsdag, denk er net zo over als jij :)

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 31 januari 2015 at 07:45

  Leuk! Vind het tof dat je er ook boeken aan toevoegt! Keertje wat anders dan alleen de standaard makeup, parfum en skin/bodycare. Ik heb Roberto Cavalli Paradiso net nieuw, vind dat ook echt een topper voor valentijn (of je valentijnsdate :))

  xo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:06

   Die geur is ook zeker erg lekker! Brengt me helemaal in zomerse sferen :) Heb er vorige week ook een artikel over geschreven.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 januari 2015 at 06:57

  Inderdaad zo commercieel!
  Ik doe hier ook niet aan mee.
  Gewoon lekker zelf bepalen wanneer men iets moois aan elkaar wilt geven.
  Spontaan en er geen verplichting van maken.

  Xoxo

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 31 januari 2015 at 06:37

  Je hebt gelijk, je ontkomt niet aan Valentijnsdag, meestal doen wij ( manlief en ik ) er ook niets aan. Ik hou meer van aandacht en cadeautjes op totaal onverwachte momenten ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.