Beauty Fashion

What’s in my bag!

25 januari 2015

whats-in-my-bag-januari-2015-1
Ik vind het altijd interessant om te weten wat andere vrouwen zo allemaal met zich meenemen in hun handtas en geef je vandaag een kijkje in die van mij. Heb ik gelijk de mogelijkheid om mijn nieuwste tas aan je te kunnen laten zien ;) Volgens mij neem ik minder dan de gemiddelde vrouw met zich mee en is mijn tas ook best netjes ingericht. Soms zie ik namelijk van die grote shoppers tot aan de rand gevuld voorbij komen en ik vraag me dan altijd af wat die meiden met zich meesjouwen. Maar goed.. What’s in my bag?

whats-in-my-bag-januari-2015-3whats-in-my-bag-januari-2015-2
De tas
Deze tas van River Island kwam ik tegen tijdens een rondsnuffelsessie op het internet en voor ik het wist had ik hem in mijn mandje gelegd, besteld en afgerekend. Ik was al een tijdje op zoek naar een tas in een middenformaat en deze is precies groot genoeg. De donkerblauwe kleur en de goudkleurige hardware, het stevige rechthoekige model wat mooi blijft staan als je hem neerzet, de handige magneetsluiting en de vakindeling haalden mij over. Oh, en dat je hem kan omtoveren tot een rugzakje vond ik ook erg leuk. Zo maak je snel je handen vrij!

whats-in-my-bag-januari-2015-5
Beauty
Het schijnt dat de gemiddelde vrouw 13 beautyproducten in haar handtas meeneemt met een waarde van zo’n €300,-. Ik hou het bij de basisdingen om mijzelf op een lange dag tussendoor even op te kunnen frissen en de lipproducten wisselen aan het seizoen en of ik in een lipstick- of glossperiode ben. Als ik mijn tas open doe zie ik direct dat ik in een roze glossy lipperiode zit ♥

– Decléor handcrème
Carmex lippenbalsem
– MAC dazzleglass crème in My Favoutite Pink
Clarins instant light lip comfort oil in Raspberry
Yves Saint Laurent volupté sheer candy in Succulent Pomegranate
– HEMA verfrissingsdoekjes
– Chloé eau de parfum

whats-in-my-bag-januari-2015-4
Overig
Ik heb altijd een notitieboekje en een pen in mijn handtas, een doosje mintjes, mijn portemonnee (Smart Little Bag van By LouLou), opvouwbare boodschappentas (handig bij spontaan shoppen, kapotgescheurde hengseltjes van een plastic tasje of als je uit werk of afspraken wat boodschapjes meeneemt) en mijn Ray-Ban zonnebril. En natuurlijk kunnen de sleutels en m’n telefoon (een Samsung Note 3 met stevige en handige S-View cover) ook niet ontbreken. Ik ben nog steeds erg tevreden over deze telefoon, dus de laatst ontvangen LG G3 heb ik aan Paul gegeven omdat zijn telefoon wel aan vervanging toe was. Hij blij, ik blij :)

whats-in-my-bag-januari-2015-6

Als ik een dagje onderweg ben voor zakelijke afspraken, perspresentaties en dergelijke switch ik naar een net wat grotere tas want dan neem ik  ook mijn systeemcamera (Sony NEX-5) en de Samsung Tab 4 10.1 tablet mee die ik van Groupon ontving omdat de winactie in december zo’n succes was. Hoe tof?! Hij is erg plat, licht, lekker snel en heeft een groot scherm zodat ik in de trein wat werk voor de site kan doen om de reistijd zo nuttig mogelijk te besteden.

Zoals je ziet: geen spulletjes voor kids in mijn handtas, behalve de identiteitskaart van Shae. Als ik met Shae onderweg ben dan neem ik standaard de luiertas mee waarin al haar spulletjes zitten. Zo hou ik het mooi gescheiden van elkaar en hoef ik niet steeds de tasinhoud te blijven wisselen.

Ik sleep toch eigenlijk best een boel met me mee als ik op pad ga. Grappig en confronterend om door zo’n artikel eens te zien! Kan je geen verzekering op je handtas + inhoud afsluiten? *slik*

Neem jij veel met je mee in je handtas? Als je nu moest tellen: hoeveel beautyproducten heb je er in zitten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 4 februari 2015 at 21:24

  Bedankt voor het kijkje in je tas, leuk om te zien!;-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 2 februari 2015 at 23:55

  Mooie tas! Qua beauty artikelen ben ik ook niet de standaard vrouw ;) Lipbalsem en een glossje of lipstick is het meestal.
  Leuke felroze toilettas :)
  En een opvouwbare boodschappentas, dat is denk ik nog wel handig om voortaan in mijn tas te doen (nu is het soms met volle handen de voordeur proberen open te maken bijv)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 januari 2015 at 10:26

  Wauw, wat heb je een supermooie tas van River Island gevonden

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 28 januari 2015 at 16:47

  Leuk om te zien, je neemt nog best een hoop mee! Enne, parfum in je tas? Ben je niet bang dat die kapot gaat :O

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:09

   Nee joh, ik let altijd wel op dat het een stevig/dikkig flesje is als ik er eentje meeneem ;)

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 27 januari 2015 at 15:43

  Wow, ik zou willen dat mijn tas zo netjes was! Ik heb echt allemaal “zooi” er in zitten en ben altijd vanalles kwijt. Wat altijd in mijn tas zit: portemonnee, sleutels, deodorant, telefoon :)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 27 januari 2015 at 11:45

  Leuk artikel. 13 producten met een waarde van 300,-!! Ik ben een luie donder hoor, heb alleen twee lipsticks bij me en een lippenbalsem hahaha. Tussendoor bijwerken doe ik ook niet. Vind het zo goed als anderen dat doen, maar ik neem er de tijd niet voor. Bedankt dat je dit met ons wild delen. Fijne dag

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 januari 2015 at 20:58

  Mijn tas zit ook niet zo vol. Portemonnee, telefoon, handcreme, lippenbalsem, lipstick, luchtje, snoepjes, mijn medicijnen, pasjes, flesje water en dat soort dingen, niet heel bijzonder, gewoon praktisch

 • Avatar van Willeke de Heus-Alting
  Reply Willeke de Heus-Alting 26 januari 2015 at 01:07

  Ik heb ook een grote tas. Maar bij mij zitten geen standaard dingen in als bij een ander.
  Bij mij zit voornamelijk mijn medicijnen en paspoort ervan. Mapjes van ziekenhuizen en in een andere vak een
  Zakje met alle spulletjes voor mijn stoma en lichte nood kleding voor als het mis gaat met altijd een klein flesje van die onrsmeter zeep zonder water.
  Verder natuurlijk mijn portemonnee en mijn telefoon. Altijd lippen balsem en snoepjes als het ergens te lang duurt.
  Dus tja heb geen standaard vrouwelijke tas. Zou ik straks eindelijk na de operatie mijn bed uitmonden en dan weg mogen. Dan heb ik een mooi klein tasje waar ik wel wat make up heb en dan daar de portomonee en telefoon indoet en de grote tas in de auto laat staan.

  Dus dit is mijn tas hihi

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 25 januari 2015 at 22:58

  Ik vind het ook altijd super leuk om in andermans tas of spullen te neuzen. Altijd leuk om zo’n artikel te lezen. Fijne spullen neem je mee hoor. En een gemiddeld bedrag van €300,00 aan beautyspullen in de tas van een vrouw? Wow, dat is veel. Had ik niet verwacht.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 25 januari 2015 at 20:08

  Ik heb momenteel maar 4 beautyproducten in mijn handtas zitten, maar moet dan ook wel bekennen dat ik ze net uitgeruimd heb :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:23

   Ah, heerlijk he zo’n opgeruimde handtas!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 25 januari 2015 at 14:04

  mooi tas en leuk om te zien inhoud in je tas.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 25 januari 2015 at 11:58

  Leuke tas. Zelf neem ik enkel een lippenbalsem en wat haarspulletjes mee.

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 25 januari 2015 at 11:55

  Oeh dat vind ik ook altijd héel erg leuk om te zien! Wat heb jij een nette georganiseerde tas zeg! Ik heb een klein tasje (look a like celine kwam ik van de week achter, haha!) en daar zitten niet zo veel dingen in: een lipbalsem, mijn portemonnee en mijn Ray-Ban. En meestal ook nog wat losse bonnetjes en een haar elastiekje enzo. Haha! Ik heb nog wel een grotere tas waar wat meer in zit zoals een klein make-up tasje met ook wat medicijnen en mijn ziekenhuispasje, sleutel etc.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 25 januari 2015 at 11:23

  Gave tas! En wat veel kan er in. Mij tas mag niet zo vol ivm mijn schouder. Ga ik een hele dag weg, dan pak ik mij rugzak.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:26

   Als ik nog meer meeneem dan dit, zoals ook een flesje water en wat te eten etc. dan pak ik vaak ook een rugzak, zo handig en ’s avonds geen rugpijn ook ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 januari 2015 at 10:58

  leuk om te zien :D gave tas :3

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 25 januari 2015 at 10:41

  Mijn handtas is altijd een grote bende haha. Er zitten vaak allerlei bonnen in en ik heb nooit zin om ze uit te zoeken.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 25 januari 2015 at 10:34

  13 Beautyproducten?! Dit soort feitjes vind ik altijd zo leuk om te weten. Ik kom er trouwens niet aan. Ik neem alleen een lipbalsem mee en mijn lipstick. Erg leuk om te zien wat jij zoal in je tas hebt.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 25 januari 2015 at 10:02

  Ik moet eerlijk toegeven dat het in mijn handtas een rommeltje is ;( er zitten minimaal een stuk of zes make-up artikelen in en vooral veel losse pennen, notitieblaadjes, i-phone, sleutels, kleingeld, snoepjes, aspirines…zo kan ik nog wel even doorgaan. Superhandig dat je de spullen van Shae in een aparte tas hebt zitten dat voorkomt een hoop stress ;)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 25 januari 2015 at 09:52

  Leuk om te zien! Je portemonnee is mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:26

   Ik heb hem al jaren en hij blijft mooi. Lekker groot dus alles inclusief paspoort past erin :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 25 januari 2015 at 09:17

  Mooie tas! En leuk om de inhoud te zien. Je hebt toch wel aanzienlijk wat meer erin zitten dan ik meestal, haha. En qua besutyproducten kom ik niet verder dan 1 lippenbalsem :D.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 januari 2015 at 08:13

  Zoals je weet ben ik zo iemand met een enorme tas die tot de nok toe gevuld is. Volgens mij sleep ik niet eens zoveel meer mee dan jij maar zo’n zak-achtige tas is enorm snel rommelig. Nu wil ik ook zo’n mooie stevige tas!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:27

   Ik kan het echt aanraden, zoals je hebt gezien hoef je zo nooit echt te graaien/grabbelen als je naar iets op zoek bent (ok, en overal een vast plekje voor hebben in je handtas is ook wel aan te raden dan).

 • Avatar van petra
  Reply petra 25 januari 2015 at 07:55

  Leuk stukje, ik neem ook altijd van alles mee ;-)
  Wel grappig ik ben net in het boek begonnen van Youke Nagel, damestasjeslezen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2015 at 09:28

   Oh, nu ben ik heel benieuwd wat mijn tasinhoud over mij zal zeggen haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 januari 2015 at 06:47

  Leuk artikel!
  Je neemt hele belangrijke spullen mee.
  De tas is zo mooi.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.