Beauty Fashion

What’s in my bag!

25 januari 2015

whats-in-my-bag-januari-2015-1
Ik vind het altijd interessant om te weten wat andere vrouwen zo allemaal met zich meenemen in hun handtas en geef je vandaag een kijkje in die van mij. Heb ik gelijk de mogelijkheid om mijn nieuwste tas aan je te kunnen laten zien ;) Volgens mij neem ik minder dan de gemiddelde vrouw met zich mee en is mijn tas ook best netjes ingericht. Soms zie ik namelijk van die grote shoppers tot aan de rand gevuld voorbij komen en ik vraag me dan altijd af wat die meiden met zich meesjouwen. Maar goed.. What’s in my bag?

whats-in-my-bag-januari-2015-3whats-in-my-bag-januari-2015-2
De tas
Deze tas van River Island kwam ik tegen tijdens een rondsnuffelsessie op het internet en voor ik het wist had ik hem in mijn mandje gelegd, besteld en afgerekend. Ik was al een tijdje op zoek naar een tas in een middenformaat en deze is precies groot genoeg. De donkerblauwe kleur en de goudkleurige hardware, het stevige rechthoekige model wat mooi blijft staan als je hem neerzet, de handige magneetsluiting en de vakindeling haalden mij over. Oh, en dat je hem kan omtoveren tot een rugzakje vond ik ook erg leuk. Zo maak je snel je handen vrij!

whats-in-my-bag-januari-2015-5
Beauty
Het schijnt dat de gemiddelde vrouw 13 beautyproducten in haar handtas meeneemt met een waarde van zo’n €300,-. Ik hou het bij de basisdingen om mijzelf op een lange dag tussendoor even op te kunnen frissen en de lipproducten wisselen aan het seizoen en of ik in een lipstick- of glossperiode ben. Als ik mijn tas open doe zie ik direct dat ik in een roze glossy lipperiode zit ♥

– Decléor handcrème
Carmex lippenbalsem
– MAC dazzleglass crème in My Favoutite Pink
Clarins instant light lip comfort oil in Raspberry
Yves Saint Laurent volupté sheer candy in Succulent Pomegranate
– HEMA verfrissingsdoekjes
– Chloé eau de parfum

whats-in-my-bag-januari-2015-4
Overig
Ik heb altijd een notitieboekje en een pen in mijn handtas, een doosje mintjes, mijn portemonnee (Smart Little Bag van By LouLou), opvouwbare boodschappentas (handig bij spontaan shoppen, kapotgescheurde hengseltjes van een plastic tasje of als je uit werk of afspraken wat boodschapjes meeneemt) en mijn Ray-Ban zonnebril. En natuurlijk kunnen de sleutels en m’n telefoon (een Samsung Note 3 met stevige en handige S-View cover) ook niet ontbreken. Ik ben nog steeds erg tevreden over deze telefoon, dus de laatst ontvangen LG G3 heb ik aan Paul gegeven omdat zijn telefoon wel aan vervanging toe was. Hij blij, ik blij :)

whats-in-my-bag-januari-2015-6

Als ik een dagje onderweg ben voor zakelijke afspraken, perspresentaties en dergelijke switch ik naar een net wat grotere tas want dan neem ik  ook mijn systeemcamera (Sony NEX-5) en de Samsung Tab 4 10.1 tablet mee die ik van Groupon ontving omdat de winactie in december zo’n succes was. Hoe tof?! Hij is erg plat, licht, lekker snel en heeft een groot scherm zodat ik in de trein wat werk voor de site kan doen om de reistijd zo nuttig mogelijk te besteden.

Zoals je ziet: geen spulletjes voor kids in mijn handtas, behalve de identiteitskaart van Shae. Als ik met Shae onderweg ben dan neem ik standaard de luiertas mee waarin al haar spulletjes zitten. Zo hou ik het mooi gescheiden van elkaar en hoef ik niet steeds de tasinhoud te blijven wisselen.

Ik sleep toch eigenlijk best een boel met me mee als ik op pad ga. Grappig en confronterend om door zo’n artikel eens te zien! Kan je geen verzekering op je handtas + inhoud afsluiten? *slik*

Neem jij veel met je mee in je handtas? Als je nu moest tellen: hoeveel beautyproducten heb je er in zitten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 4 februari 2015 at 21:24

  Bedankt voor het kijkje in je tas, leuk om te zien!;-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 2 februari 2015 at 23:55

  Mooie tas! Qua beauty artikelen ben ik ook niet de standaard vrouw ;) Lipbalsem en een glossje of lipstick is het meestal.
  Leuke felroze toilettas :)
  En een opvouwbare boodschappentas, dat is denk ik nog wel handig om voortaan in mijn tas te doen (nu is het soms met volle handen de voordeur proberen open te maken bijv)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 januari 2015 at 10:26

  Wauw, wat heb je een supermooie tas van River Island gevonden

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Fashion
bourjois color boost glossy finish lipstick review swatches 1 - Bourjois Paris très Confidentiel | Color Boost glossy finish lipstick
Bourjois Paris très Confidentiel | Color Boost glossy finish lipstick

In de nieuwste Bourjois make-upcollectie voor de winter is geïnspireerd op de bekende frisse, moderne en vrouwelijke effortless Parisian chic look...

Sluiten