Beauty

What’s in my shower?

7 januari 2015

what-is-in-my-shower-januari-2015-2
Ik vind het zelf altijd erg leuk om te kijken wat anderen in hun badkamer hebben staan en snuffel dan ook graag online rond bij de dagelijkse routines van bloggers, of het nu om het gezicht, de make-up of voor het lichaam is: als iemand een beetje hetzelfde huid- of haartype heeft haal ik er altijd wel tips uit. Ik hoop dat jij dit ook leuk vindt, want vandaag laat ik je zien wat ik in mijn douche heb staan. What’s in my shower? Een wisselend aantal producten, maar deze producten voor lichaam, haar en gezicht gebruik ik op dit moment!

Lichaam scrub & zeep
De Dermalogica exfoliating body scrub is op zichzelf al een heerlijk product wat goed zijn werk doet, maar samen met de Dermalogica the ultimate buffing cloth verricht het helemaal wonderen. De scrub is er eentje op crèmebasis zonder al te grove korrel die lichtjes schuimt en een verfrissende werking heeft. Er zit onder andere glycerine, lavendelextract, rijstolie en verschillende essentiële oliën in en laat mijn huid lekker zacht achter. De scrubdoek is superhandig in gebruik door de langwerpige vorm waardoor je ook je eigen rug, billen en achterkant bovenbenen een goede scrubbeurt kan geven. Hoe harder je druk uitoefent hoe steviger de scrubbeurt en hij werkt ook prima met een normale douchegel.

De The Body Shop hemp soap on a rope is een zachte zeep voor het lichaam die je door het touw handig op kan hangen zodat het goed kan drogen na gebruik. Er zit onder andere Fair Trade-hennepolie in wat vol zit met essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren en heeft een hydraterende werking op de huid. In combinatie met een puff krijg je er een lekker schuim mee en hij frist de huid lekker op.  Deze zeep is trouwens vanaf deze maand verkrijgbaar voor €9,00 (150g).

what-is-in-my-shower-januari-2015-4
Gezicht scrub & masker
Ik ga altijd douchen met een vooraf gereinigd gezicht, dus onder de douche gebruik ik dan alleen nog een scrub en een maskertje. Lekker handig achter elkaar door terwijl ik mijn haar was of als er een conditioner of haarmasker intrekt. Ik gebruik nog steeds erg graag de Dermalogica multivitamin thermafoliant die ik in dit artikel uitgebreider voorbij liet komen. Hij zorgt voor een lekker zacht gezichtje en pept deze lekker op door alle vitamines die er in zitten.

Het masker wat op dit moment onder de douche staat is het LOOkX 02 relax eye & face mask. Het is een gelmasker met een verzachtende en kalmerende werking en laat ik zo lang mogelijk intrekken en het is precies wat mijn huid op dit moment goed kan gebruiken. Echt een aanrader voor de gevoeligere en drogere huidtypes.

what-is-in-my-shower-januari-2015-3
Haarverzorging
Voor mijn haar gebruik ik de laatste tijd de OriginalMineral maintain the mane shampoo en conditioner. De shampoo bevat geen sulfaten en parabenen en hij maakt mijn haar tijdens het inwerken al zachter. Er zitten heerlijk verzorgende ingrediënten in zoals oliën, panthenol en sojaproteïne en ruikt ietwat kruidig en zoetig tegelijk. De conditioner heeft dezelfde bijzondere, maar lekkere, geur en bevat onder andere antioxidanten, essentiële vetzuren, zoete amandelolie, sheaboter en vitamine E en maakt mijn haar superzacht zonder dat het plat valt. De producten zijn wat duurder (€27,00-€29,00 per 350ml) in aanschaf, maar zijn zuinig in gebruik en bevatten milde en natuurlijke ingrediënten.

Als haarmasker gebruik ik afgewisseld met de OriginalMineral conditioner de Aveda smooth infusion smoothing masque. Bomvol voedende en verzachtende ingrediënten die mijn hoofdhuid ook prettig vindt en naast zacht, glad en makkelijk doorkambaar haar ook zorgt dat het minder pluizig is en beter bestand is tegen vochtig weer. Het masker is pas vanaf komende maand verkrijgbaar voor €27,00 (150ml) maar ik wilde hem al graag delen omdat ik er zo enthousiast over ben.

what-is-in-my-shower-januari-2015-1
Lichaam douchegels
Als laatste de douchegels die ik op dit moment het meeste gebruik. De Aveda beautitying creme cleansing oil is een nieuw product in het assortiment en weer een topper voor de droge huidjes. Hij ruikt heerlijk en er zit onder andere glycerine, sojaolie, zonnebloemolie, vitamine E, salicylzuur en verschillende essentiële oliën in. Zuinig in gebruik en zorgt voor een lekker verzorgend laagje op de huid. Perfect voor de drogere huidtypes en de wintermaanden waarin je wel wat extra verzorging kan gebruiken.

En last but not least, de Lush douchegels waar ik een flinke verzameling van heb. Op dit moment gebruik ik Prince Charming uit de Valentijnsdag collectie 2015, Hot Toddy en The Olive Branch het meest. Heerlijke en unieke geuren die me elke keer weer op weten te vrolijken ♥

Wat is jouw favoriete doucheproduct op dit moment? Wissel jij ook zo graag met verschillende producten, geuren en merken?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 januari 2015 at 20:49

  Heerlijke dingen gebruik je momenteel, vooral de Lush showergels, maar toen je mijn naam zag dacht je waarschijnlijk al dat ik dat zou zeggen haha. Dat Aveda Smoothing Masque klinkt verrukkelijk voor je haar zeg! Ook de TBS Hemp soap lijkt me erg prettig in gebruik, leuk ook dat touwtje eraan, waar zie je dat nog? Fijn artikel dit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 januari 2015 at 23:02

   Haha! Lush-lovers unite <3

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 14 januari 2015 at 18:21

  Leuk dat je ons laat zien wat je op dit moment gebruikt.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 januari 2015 at 08:45

  Hot Toddy staat bij mij ook in de douche, wat is dat een lekkere winter geur zeg, :)
  Zelf ben ik nog wel benieuwd naar Prince Charming eerlijk gezegd.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 januari 2015 at 22:37

  Wat leuk om te zien. Bij mijn wissele de douche-producten nogal. Ik heb Lush, ik heb Dove, een doucheolie van Balea en één die er al wel eeen jaar staat (die al verschillende keren is vervangen ;-)) Dat is een haman douche olie van Yves Rocher. Als ik helemaal klaar ben, dan gaat de kraan even uit. Dan smeer ik me hier nog even lekker mee in, het ruikt zo lekker en dat laat ik even intrekken. Dan afspoelenen afdrogen enzo kom ik lekker de douche uit,,waarna ik altijd ga smeren. Ook The Bodyshop is goed vertegenwoordigd, kreeg de shea bodybitter en douchespul met de kerst dus ik kan nog wel even voort.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 7 januari 2015 at 16:48

  Qua douchegels wissel ik regelmatig af. Ik gebruik vooral douchegels van The Body Shop.

 • Avatar van beau
  Reply beau 7 januari 2015 at 16:34

  Mijn favoriete douche product is al jaren de douche foam van Rituals, voor de rest wissel ik heel veel met producten maar Rituals staat altijd in mijn douche :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 7 januari 2015 at 14:49

  Ik heb zo onwijs idioot veel douche en badproducten inmiddels. Misschien dat ik er ook maar eens een artikel aan moet besteden :). Mijn favoriet is de rosé jam douchegel van Lush en mijn olive branch is helaas op. Die vind ik ook erg lekker met daarnaast hot toddy en de Argan douchegel van tbs en …. Zie ik heb teveel ^^

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 januari 2015 at 13:36

  Grote fan van de Age Smart lijn van Dermalogica hier! Die soap on a roap is ook wel super :-) Het uitzicht alleen al.

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 7 januari 2015 at 13:05

  Lijken me erg fijne producten! Mijn favoriete doucheproduct is op dit moment de Rituals foaming douche gel in de geur Hammam Delight. Zo heerlijk!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 7 januari 2015 at 12:28

  Ik hou van afwisseling onder de douche. Producten van Lush, Yves Rocher, Dr. Organics en natuurlijke zepen heb ik vooral staan.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 januari 2015 at 12:08

  Dat klinkt goed. Heb nooit dit merk producten gebruikt. Daar zal binnenkort een eind aan komen…..eens kijken of er nog iets in de sale gescoord kan worden….. ;-)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 7 januari 2015 at 11:51

  Die shower gels van Lush! Ik heb nog steeds niets van Lush gekocht. Dat staat nog op mijn lijstje. Zoals tot voor kort The Body Shop op mijn lijstje stond. Ik heb nu eindelijk een lijn gekocht bij hen en ben er superblij mee. Mijn favoriet op het moment is eigenlijk de showercream en bodylotion van Nivea Milk & Honey. Helaas voor het laatst, want hij is op en ik wil overstappen op dierproefvrij. Tsja, dan moet je soms iets heel moois loslaten ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 januari 2015 at 11:33

  Wat een lekkere douchegels van Lush!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 7 januari 2015 at 11:17

  Oooh die shower gels van Lush lijken me zo lekker!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 7 januari 2015 at 11:16

  Wat leuk om te zien wat jij in je douche hebt staan! De producten klinken allemaal erg fijn. Mijn favoriete product op het moment is de keratine conditioner van Andrelon. :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 januari 2015 at 10:57

  Die Hot Toddy heb ik ook net gekocht. Hij ruikt echt heerlijk!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 7 januari 2015 at 10:50

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat er bij een ander in de douche staat. Wat een fijne merken en producten gebruik je. Ik gebruik momenteel een zeepje van Aveda. Erg fijne substantie: zacht en droogt mijn handen niet uit.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 7 januari 2015 at 10:28

  Mijn favoriete shampoo is helaas op, de Chi Karetine lijn. En ook mijn favoriete scrub van dermatilogica. Mijn favoriete douchegel is van The Body Shop, de Moringa showergel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 januari 2015 at 10:32

   Oh, de Moringa geur is zo lekker. Die vind ik altijd perfect voor de lente/zomer <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.