Beauty

ALPHA-H skin loving vitamins kit

22 februari 2015

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-1
Zoals jullie weten ben ik een skincarejunkie. Ik hou ervan om mijn gezicht goed te verzorgen en als er een nieuw product op de markt komt met mooie beloftes en het past ook maar enigszins bij mijn huidtype en huidbehoeftes dan moèt ik het gewoon proberen. Misschien nog wel leuker dan een nieuw product testen is kennis maken met een compleet nieuw merk. Zo had ik persoonlijk nog niet eerder van ALPHA-H gehoord, maar ik was direct getriggerd naar aanleiding van een perspakket wat ik mocht ontvangen. Kijk mee voor meer informatie over dit merk en een review van de skin loving vitamins kit.

ALPHA-H is een cosmeceutical salonmerk uit Australië en het merk staat vooral bekend om de hoge percentages glycolzuur in de producten in combinatie met een hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en de laaggehouden pH-waardes. Hierdoor schrikt de huid op een positieve manier wakker en kunnen de producten tot in de diepste huidlagen hun werk doen. Maak je trouwens geen zorgen dat het heftige producten zouden zijn, want ondanks de effectieve werking zijn ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes.

alpha-h-1
Glycolzuur is een fruitzuur en valt onder de AHA’s (alfa hydroxy acids): wateroplosbare, natuurlijke en organische zuren met een anti-aging en huidverbeterende eigenschappen. Het is in te zetten bij pigmentvlekken, acne, grove poriën, een droge en vale huid en is de AHA met de kleinste molecuulstructuur waardoor het diep in de huid door kan dringen. Glycolzuur heeft de volgende werkingen op de huid:

– exfoliërend, het lost dode huidcellen op een milde manier op
– hydraterend, werkt als een huidbevochtiger door de sterk vochtbindende eigenschappen
– huidverstevigend, het stimuleert het huideigen genezingsproces voor een snellere collageen en elastine aanmaak
– helpt werkstoffen uit andere producten beter op te nemen omdat het als transportstof werkt en zo andere ingrediënten dieper de huid inneemt
– pigmentverminderend waardoor pigmentvlekken, zonsproetjes en schade door UV-straling vervaagt.

Heb je een erg gevoelige huid dan is het aan te raden met een lagere dosering te beginnen en om de dag in de avond te gebruiken en dit langzaam op te bouwen naar dagelijks gebruik met een hogere dosering. Ik heb zelf al meerdere keren een producten met gylcolzuur gebruikt en qua andere merken kan ik ook zeker de volgende producten aanraden; hannah glycolic gel 6%, Collistar pure active glycolic acid perfect skin peeling, emerginC vitamin C serum en philosophy the microdelivery triple acid brightening peel.

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-2
Skin Loving Vitamins kit 3x15ml, €54,95
Deze kit bevat de absolute toppers in vitamines voor je huid. Ik heb Vitamine A, Vitamine C en Vitamine E allemaal al eens los behandeld in een artikel als beauty ingrediënt en ben dus erg blij met deze set met nieuwe vitamines.

Vitamine A (0,5%) gebruik je als (nacht)serum en is in deze dosering de hoogst mogelijke die verkocht mag worden zonder doktersvoorschrift. Het stimuleert de celdeling, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, helpt DNA schade in cellen te voorkomen, vermindert grove poriën en acné uitbraak en bevordert de doorbloeding. Je gebruikt dit serum in de avond onder je normale nachtverzorging en er zit verder onder andere glycerine, amandelolie, teunisbloemolie, macadamia olie, jojoba olie en tomaatextract in.

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-3
Vitamine C geeft een echte oppepper aan de huid en helpt dus zeker bij een vermoeide en vale huid die last heeft van pigmentvlekjes. Je gebruikt dit serum in een kleine hoeveelheid in de ochtend en er zit verder onder andere druivenpitolie, hyaluronzuur en zoethoutextract in.

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-4
Vitamine E is een krachtige antioxidant wat de huid versterkt, ontstekingen en roodheid vermindert en littekentjes sneller laat helen. Daarnaast heeft het een sterk hydraterende werking op de huid. Je gebruikt dit serum in de ochtend en avond in een kleine hoeveelheid onder je normale verzorgingsproducten en er zit verder onder andere glycerine, macadamia olie, teunisbloemolie en amandelolie in.

De serums worden geleverd in gesealde flesjes met losse pipetjes die je hierna als dop kan gebruiken. Ze zijn alle drie erg zuinig in gebruik en waar de vitamine A kort wat op de huid tintelt en de Vitamine C heel iets warm aanvoelt, voelt het vitamine E serum heel verzorgend aan. Deze warme en tintelende ervaring is trouwens heel normaal en duurt ook maar heel even.

Kan jouw huid een oppepper gebruiken, heb je acne (gehad) en daar littekentjes van, kleine vermoeidheidsrimpeltjes en/of droogtelijntjes die je wil laten verdwijnen, oneffenheden, grove poriën en/of pigmentvlekjes dan kan ik deze kit zeker aanraden. Ik pak deze 3 vitamines er zelf regelmatig bij in kuurvorm als mijn huid echt wat extra’s nodig heeft en merk nu ik de 30 gepasseerd ben dat ik het eigenlijk wel dagelijks zou kunnen gebruiken.. Pre-anti-aging en preventief zeg maar.

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-5
Ik ben op dit moment ook wat losse producten van ALPHA-H in testertjes aan het proberen en ben tot nu toe zeker onder de indruk. Vooral de balancing cleanser en award-winnende liquid gold maken me enthousiast. Jep, ik heb een nieuwe skincare liefde ontdekt in dit merk ♥

Gebruik jij wel eens losse vitamineserums voor je huid? Wat is jouw skin saver qua product en van welk huidverzorgingsmerk ben jij fan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 23 februari 2015 at 09:50

  Ik ben er erg benieuwd naar geworden. Ik heb zelf milde acne, welk product lijkt je het beste voor mij?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 februari 2015 at 10:04

   Ik kan je aanraden zeker eens te mailen voor vrijblijvend advies met de webwinkeleigenaar van Alpha-H (zie linkje in eerste alinea van het artikel). Ik denk zelf aan de liquid gold bijvoorbeeld, maar de kit met 3 vitamines kan ook zeker voor verbetering zorgen. Succes! :)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 22 februari 2015 at 13:58

  Dat klinkt als fijne producten. Wat zijn er toch een mooie producten te koop (zo veel keuze ook :) ) Lijkt me heerlijk om deze eens te proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 februari 2015 at 09:21

   Er is inderdaad zo ontiegelijk veel op de markt, ‘helaas’ hebben we maar één huid dus kan niet alles uitproberen. Proberen er de interessantste/meest bijzondere producten tussen uit te pikken is best lastig ;)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 22 februari 2015 at 12:02

  Ah, ik vind het echt heel erg goed klinken en ik zou het graag een keer proberen, alleen mijn budget gaat dit niet toelaten haha. :( Ik heb zelf nog nooit losse vitamineserums gebruikt, maar ik ben nu echt heel benieuwd.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 februari 2015 at 11:51

  Zo’n vitaminesetje voor de huid lijkt mij heel handig. Vooral naar het verzorgende effect van de vitamine E ben ik heel nieuwsgierig

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 februari 2015 at 11:40

  Ik gebruik eigenlijk van alles, ben nu met het serum begonnen van Yentl, pure Argan.
  Maar ook nog een ander serum voor mijn hals/neklijn.
  Ik hou van flesjes met een pipet! Zo fijn in gebruik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 februari 2015 at 09:22

   Met Yentl heb ik zelf geen ervaring, maar ik ben zelf ook een groot fan van pure arganolie ♥

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 22 februari 2015 at 11:09

  Wat een fijn en duidelijk artikel! Ik heb nog niet van deze producten gehoord maar zoals ik het lees zijn ze absoluut het proberen waard. Top! Geniet nog van je heerlijke zondag! X

 • Avatar van Leen
  Reply Leen 22 februari 2015 at 10:53

  Ziet er erg leuk uit en zou zeker passen bij een huid zoals de mijne.
  Maar ik vrees er jammer genoeg voor dat mijn budget dit niet gaat toelaten.

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 22 februari 2015 at 10:18

  ziet er goed uit zeg en wat ziet het er mooi uit!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 22 februari 2015 at 09:47

  Goede review, het lijken mij heerlijke producten :) ik gebruik momenteel de anti-aging serum van Ther-me, uit de lijn van verzorgingsproducten van Thermae2000

 • Avatar van itgirlkym
  Reply itgirlkym 22 februari 2015 at 08:25

  ik vind dit een héél mooi merk. in België koop ik het via cultbeauty e-shop, helaas nog niet te koop in de winkels bij ons. ik ben heel grote fan van Liquid Gold! Nu ook super benieuwd naar de vitamines!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 februari 2015 at 09:23

   Het proefje van Liquid Gold nu om de dag in de avond aan het gebruiken en ik merk na enkele keren al zoveel verschil, echt een bijzonder product en daar gaat zeker een fullsize van komen ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 februari 2015 at 07:06

  Dit merk ken ik niet en gebruik nooit dit soort producten.
  Ben hier dan ook zeer benieuwd naar.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.