Beauty

Budgetvriendelijke parfums | Christina Aguilera, Oriflame & Beyoncé

4 februari 2015

beyonce-heat-wild-orchid-parfum-review-2
Ik schrijf regelmatig over parfums op Curvacious.nl, maar vaak gaat dit over de luxere parfummerken wat een redelijke investering is om aan te schaffen. Daarom laat ik vandaag eens drie nieuwere geuren aan jullie zien van Christina Aguilera, Oriflame en Beyoncé die budgetvriendelijk zijn. En.. ze zijn nog helemaal niet zo verkeerd ook! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de reviews.

beyonce-heat-wild-orchid-parfum-review-1

Beyoncé heat wild orchid
Ook Beyoncé heeft een nieuw parfum op de markt gebracht en ook deze komt in dezelfde vorm flacon als haar andere geurcreaties, alleen deze keer heeft het een ombre fuchsiakleurig effect gekregen. De geur is zomers, bloemig en zoet en je ruikt er kokos, granaatappel, boysenbes, vlinderorchidee, kamperfoelie, magnolia, wit hout, muskus en amber in.

Bij het opsprayen van de geur komt er gelijk een zomerzoete kokosgeur naar voren die ik persoonlijk heerlijk vindt en me direct in zomerse sferen krijgt. Het bloemige hart en de zachtwarme basis spreken me ook heel erg aan. Ja, ik ben positief verrast! Het is geen heel complexe geur, maar het is er wel eentje die perfect is voor warme en zonnige dagen. De geur blijft op mijn huid ook nog eens verrassend lang te ruiken, na zo’n 6 uur dragen is de basis nog goed terug te vinden.

Deze eau de parfum is verkrijgbaar vanaf €16,27 (15ml).

oriflame-miss-giordani-parfum-review-2
oriflame-miss-giordani-parfum-review-1
Oriflame miss giordani
Dit parfum is geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl en is zeker meer gericht op de lente en zomer. Deze houtachtige citrusgeur is er eentje waar je van moet houden en je ruikt er mango, bergamot, grapefruit, neroli, roze peper, pioenroos, fresia, muskus, framboos, vanille, sandelhout en patchouli in.

Helaas komen de bloemige en warme geurnoten mij te weinig naar voren bij de geurbeleving waardoor dit niet echt een geur voor mij is. Maar als je van een friszoetig parfum houdt, dan moet je deze zeker eens weten te besnuffelen bij iemand die Oriflame distribueert of deze er besteld/gekocht heeft. De verpakking is klassiek, maar door de draai in het glas krijgt het net wat speelsheid mee. De geur blijft op mijn huid zo’n 4 uurtjes goed terug te ruiken.

Deze eau de parfum is verkrijgbaar voor €29,00 (50ml).

christina-aguilera-woman-parfum-review-2
christina-aguilera-woman-parfum-review-1

Christina Aguilera woman
Deze sensuele geur komt in dezelfde vorm flacon als de eerdere parfums van Christina, maar heeft nu een subtiel goudkleurig bloemmotief als versiering. De geur zou zelfvertrouwen en kracht uit moeten stralen en de sensuele kant in je naar boven moeten halen. Qua geurnoten zit dat wel goed, want je ruikt er ananas, bergamot, peer, peperbessen, rozen, viooltjes, magnolia, amber, honing, tonkabonen, sandelhout en muskus in. Een zoete en fruitige geur met een vrouwelijk en warm randje.

De fruitige explosie waarmee deze geur opent is voor mij persoonlijk geen feest, ik ben hier gewoonweg geen fan van, maar de peperbessen, magnolia, amber, rozen, sandelhout en muskus die er goed in naar boven komen is meer mijn stijl. Gelukkig blijft de warme en vrouwelijke met een ietwat zoetig randje het langst op mijn huid ruiken en het parfum blijft zo’n 4 uur goed terug te ruiken.

Deze eau de parfum is vanaf €27,00 (30ml) verkrijgbaar en er is ook een matchende bodylijn bij te koop.

Welk bovenstaand parfum spreekt jou het meeste aan? En wat is jouw alltime favoriete budgetvriendelijke geur?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 februari 2015 at 09:49

  Van het luchtje van Chrisina Agulera kreeg ik een tester en dat vond ik lekker ruiken, dus in een aanbieding gekocht, maar vind hem acteraf toch niet zo want gebruik het erg weing en het vervliegt snel, heb toch liever een luchtje wat je langer en intenser blijft ruiken.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 5 februari 2015 at 19:51

  Toch trekken deze geurtjes mij niet zo. Hou zeker wel van citrus en een frisse bloemengeur maar hij mag niet te houtig zijn. Is ook zo persoonlijk he ;-) Fijne review!

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 5 februari 2015 at 17:48

  Die van Christina is erg lekker die heb ik van mn vriend voor kerst gehad. Jammere van haar geuren is dat ze niet heel lang blijven hangen

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 5 februari 2015 at 09:27

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van bovenstaande parfums (merken) uitgeprobeerd. Wel tof dat je een post doet over betaalbare geuren! Ik blijf toch stiekem een Dior/Chanel/Ellie Saab fan :D

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 4 februari 2015 at 20:35

  Ik ben benieuwd naar deze geuren.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 4 februari 2015 at 14:15

  Die Heat orchid lijkt me wel lekker, maar van de normale Heat ben ik niet zo’n fan. Het geurtje van Christina Aguilera heb ik eerder eens gehad en die was inderdaad goed te doen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2015 at 14:50

   Ik ben benieuwd of deze nieuwe variant van Christina Aguilera je ook zo bevalt dan :)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 4 februari 2015 at 13:58

  Ik ben fan van de goedkopere merken. Ze zijn budgetvriendelijk en ruiken vaak echt lekker. Christina Aguilera vond ik heerlijk. Ik houd van zoete en bloemige parfums. En voor die prijs kun je nog eens wat proberen :-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 februari 2015 at 13:38

  Beyonce is altijd heerlijk! Ik heb bijna alles van haar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2015 at 14:50

   Dat moet een erg leuke en kleurrijke collectie maken denk ik zo ^^

   • Avatar van Manon
    Reply Manon 4 februari 2015 at 14:58

    Haha ja , blauw , rood , oranje, goud je kan het zo gek niet bedenken en dan dadelijk deze mooie nog

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 4 februari 2015 at 13:20

  Ik vind die van Christina Aguilera altijd super lekker!

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 4 februari 2015 at 13:09

  Ik ben benieuwd naar die van Beyonce! Ik heb alle andere parfums van haar ook dus ik hoop dat ik deze ook zo lekker vind!

 • Avatar van Denise J.
  Reply Denise J. 4 februari 2015 at 12:53

  Beyonce is heerlijk! Ik heb de oranje variant daarvan! :)
  Christina Aquilera heb ik heel lang geleden ook eens gehad. Ik kan me de geur niet meer goed voor ogen halen (of voor de neus halen.. haha flauw!), maar hij was helemaal op gegaan dus ik zal hem wel lekker hebben gevonden! ;)

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 4 februari 2015 at 10:58

  Ik heb die van Christina Aguilera en vind deze ontzettend fijn!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 4 februari 2015 at 09:41

  Ik weet niet wrm, maar bij het zien van de oriflame flacon dacht ik eerst aan escada :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2015 at 10:41

   De dop heeft ook zeker wat weg van de Escada Especially parfums ;)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 4 februari 2015 at 08:37

  Ik vind de geuren van Christina Aguilera altijd heel fijn om te dragen! <3

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 4 februari 2015 at 08:05

  Die Oriflame lijkt me heerlijk.
  Mijn budget geurtje (oei, niet lachen) is Gloria van der Bilt. Ik weet nog dat vroeger het echt een hype was. Af en toe nog best lekker.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2015 at 09:39

   Ik kan me ook nog herinneren toen ik jong was dat dat echt een heel trendy geurtje was ja, grappig!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 4 februari 2015 at 07:31

  Ze lijken mij alle 3 heerlijk ook fijn dat ze wat beter betaalbaar zijn :) x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 februari 2015 at 06:58

  De eerste twee geuren klinken heerlijk! Ik hou van parfums die naar bloemen ruiken, maar ook fruitige geuren zijn fijn. Het doet me aan het voorjaar denken ;-)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 4 februari 2015 at 06:50

  De geur van Christina Aguilera spreekt mij het meeste aan want die leen ik af en toe van mijn dochter;)

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 4 februari 2015 at 06:48

  Beyoncé heat wild orchid klinkt echt super goed! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.