Beauty

Clarins beauty flash balm

27 februari 2015

clarins-beauty-flash-balm-review-1
Eén van de wereldwijd bestverkochte producten en must haves van Clarins is toch wel de baume beauté eclair, ofwel de beauty flash balm. Een perfect SOS product waardoor je huid er direct meer ontspannen en gladder uit ziet en je kan hem op meerdere manieren gebruiken. Ik heb in het verleden al eens een tube opgemaakt en ben blij nu weer een nieuwe in huis te hebben, want met de onrustige nachten (Shae slaapt goed door, maar ik heb zelf moeite met goed slapen..) en de drukte overdag kan mijn huid soms wel wat extra’s gebruiken. Zeker op bepaalde momenten waarop je er net even wat beter uit wil zien zoals bij een afspraak of etentje.

clarins-beauty-flash-balm-review-2
clarins-beauty-flash-balm-review-4
In deze crème van Clarins zit onder andere hydraterende glycerine, gladmakend olijfblad- en hamamelisextract welke bekend staan een mooie glow te geven, verzachtende en kalmerende bisabolol, revitaliserend algenextract en rijstzetmeel wat de opperhuid zuivert in. Een combinatie die de huid dus hydrateert, een wat ‘verstrakkend’ effect heeft en een mooie glow geeft. Het product heeft sinds het bestaan al vele prijzen in de wacht gesleept en ik persoonlijk snap de hele hype rondom dit product wel.

clarins-beauty-flash-balm-review-3
Je kan het product gebruiken als een skinboost in de avond en ochtend, als een primer voor onder je make-up of 2/3 keer in de week als een gezichtsmasker. Ik vind he zelf het fijnst om te gebruiken in noodgevallen wanneer ik wil dat mijn make-up er langer en mooier op blijft zitten en mijn huid wel wat extra kalmerends en oppeppends nodig heeft. De crème heeft een heerlijk zachte geur, smeert prettig uit en trekt redelijk snel in. Hij kan af en toe wat ‘rullen’ in combinatie met make-up, maar als je je foundation direct op de nog vochtige en niet ingtrokken crème aanbrengt (dit ‘rullen’ kan ook voorkomen worden door de crème wat meer deppend aan te brengen in plaats van te smeren/masseren) heb ik hier geen last van en versmelten de crème en foundation mooi samen tot een glowy geheel waarbij mijn huid er direct heel ‘zacht’ en stralend uit ziet.  Ik kan het niet precies verwoorden zoals je merkt, maar het effect is heel erg mooi en goed zichtbaar op deze twee onderstaande foto’s die ik onlangs op Instagram plaatste.

De Clarins beauty flash balm is verkrijgbaar voor €38,00 en komt in een tube met een inhoud van 50ml. Bij Clarins webwinkel Belissima krijg je op dit moment 15% korting op dit product waardoor deze nu €32,30 kost en bij deze webwinkel krijg je altijd luxe miniaturen bij je bestelling meegestuurd.

clarins-beauty-flash-balm-review-5
Win 1 van de 3 Clarins beauty flash balms!
In samenwerking met Clarins webwinkel Belissima mag ik 3 lezers blij maken met een Beauty Flash Balm. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg Curvacious en Belissima op Facebook
2. Zoek het artikel op de Curvacious Facebookpagin over dit artikel op en like & share dit bericht
3. Laat een reactie achter voor welke momenten jij dit product zou kunnen gebruiken.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met vrijdag 6 maart 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 6 maart 2015 at 14:45

  Ik ben op dit moment (hoog)zwanger en de zwangerschapsglow gaat volledig aan mij voorbij deze keer. Mijn huid is grauw en ik ben nog geen product tegen gekomen die het verhelpt, ondanks dat ik er al veel geprobeerd heb. Als hij echt zo goed is, dan vraag ik me af of dit dan het product was waar ik naar op zoek ben geweest. Je artikel maakt me wel nieuwsgierig!

 • Avatar van floortje
  Reply floortje 2 maart 2015 at 23:54

  ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden !! ik hou van smeren en ik ben benieuwd naar het eindresultaat

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 2 maart 2015 at 00:45

  Ik sluit me bij je aan: heel gewenst bij afspraak of etentje. Avondje stappen kan ik daar nog aan toevoegen. Mooi product lijkt me.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 1 maart 2015 at 19:14

  De Clarins beauty flash balmen lijkt me een echte ‘must have’ voor jong en oud!
  Ik zou de balsem zelf het liefst ’s avonds als skinboost gebruiken zodat mijn huid ’s nachts kan herstellen.
  Ik volgde jullie allebei al op FB en heb de winactie daar ook gedeeld.
  groeten,
  Grete Karina

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 1 maart 2015 at 09:34

  Ik doe mee!

 • Avatar van karin
  Reply karin 1 maart 2015 at 09:14

  lijkt me heerlijk om mijn huid een oppepper te kunnen geven na een migraine-aanval. Daarna zie ik er namelijk niet uit, dus een beetje hulp zou mooi zijn

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 28 februari 2015 at 22:34

  Ik doe graag mee want zo kan ik mij erg mooi eruit laten zien voor de mooie zeldzame avondjes uit die ik heb samen met mijn vriend vooral nu we een zoontje van 8 maanden hebben. Zijn die avondjes uit erg zeldzaam en als ik ze heb dan wil ik er erg mooi uitzien en dan kan ik dit erg goed gebruiken.

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 28 februari 2015 at 16:09

  Schitterend echt een fantastisch merk super leuke actie!

 • Avatar van WNijssen
  Reply WNijssen 28 februari 2015 at 13:11

  Waanzinnig mooie actie, ik ben 56 en mijn huid kan zo nu en dan een extra boost gebruiken, slapen wil ook niet altijd even goed lukken dus het zal mijn huid zeer zeker goed doen!

 • Avatar van Joanne
  Reply Joanne 28 februari 2015 at 12:20

  Hoii,
  Wat een gafe winactie! Ik zou deze heerlijke crème in de ochtend gebruiken, dan zie ik er meteen een stuk frisser uit! Alvast bedankt en fingers crossed….
  X Joanne

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 28 februari 2015 at 11:56

  Meteen s morgens na het op staan en met opgefrist te hebben

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 28 februari 2015 at 11:15

  Nu ik zwanger ben ben ik vaak moe en zoek ontspanningsmomenten, en ik hoop dat dit er een van zou kunnen zijn. :) Dit is echt een super prijs!

 • Avatar van Ilsiie prins
  Reply Ilsiie prins 28 februari 2015 at 09:41

  Ohh wat een fijne prijs! Ook mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken. Stress is killing voor mijn huid, brrrr ahaha soms lijk ik wel een omaatje.. (neeeee dat is een grapje hoor) Ik doe wel heel graag mee aan deze toffe winactie, heb alle verplichte stapjes doorlopen.
  fijn weekend,
  groetjes ilsiee

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 27 februari 2015 at 22:17

  natuurlijk wil ik en Henk (ook natuurlijk) deze winactie meedoen. Gaan we samen testen. In mei op een kort reisje naar Florence omdat we 20 jaar getrouwd zijn dus zal goed in de koffer passen en mooi voor de romantische dinertjes zijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:21

   Wat een heerlijk vooruitzicht, alvast veel plezier met de voorpret!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 27 februari 2015 at 21:24

  Ik slaap al lang heel erg slecht, zie er dus vaak moe uit. Dit product lijkt me super.

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 27 februari 2015 at 19:35

  Lijkt mij heerlijk. Hier kan ik de winter wel mee doorkomen. Voor dagelijks gebruik dus hij gaat gewoon in de tas mee zodat ik hem altijd kan smeren.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 27 februari 2015 at 19:35

  Lijkt mij heerlijk. Hier kan ik de winter wel mee doorkomen. Voor dagelijks gebruik dus hij gaat gewoon in de tas mee zodat ik hem altijd kan smeren.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 februari 2015 at 19:07

  Oeh heerlijk! Heb alles gedaan (onder de naam Bianca en Sterre).
  Zelf zou ik dit als maskertje gebruiken of voor onder mijn make-up , maar als skinboost klinkt het eigenlijk ook heerlijk :-)

  Succes allemaal xxx

 • Avatar van Berdien
  Reply Berdien 27 februari 2015 at 15:03

  So nice! Clarins is mijn vaste verzorgingsproduct maar deze heb ik nog niet!
  Ik zou hem gebruiken voor de pittige ochtenden;-)
  – Bericht geliked & geshared
  – Volg jullie beiden ( Birdy Bird)
  Liefs

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 27 februari 2015 at 14:27

  Dat klinkt goed zeg. Ik ken het merk alleen van horen zeggen. Ik heb een vochtarme huid, en gebruik regelmatig SOS creme voor mijn handen. Maar mijn gezicht kan zeker ook wel wat TLC gebruiken.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 27 februari 2015 at 13:37

  Uiteraard op fb meteen meegedaan. Like en deel. Ik kan dit na een dubbele verhuizing in 1 jaar tijd wel gebruiken. Je ziet dat mijn huid aan verwennerij toe is!

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 27 februari 2015 at 13:15

  Ooh wat leuk, ik heb hier al vaak verlangend naar gekeken! Ik zou hier na een nachtje doorstuderen tijdens mijn tentamenperiodes goed gebruik van kunnen maken.. :)) Ik heb aan al je voorwaarden voldaan, dus fingers crossed!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 27 februari 2015 at 13:03

  Ik zou het denk ik s ochtends als boost gebruiken, maar als masker lijkt me ook heerlijk. Als ik er de tijd voor kan vinden…

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 27 februari 2015 at 11:59

  Ik ken dit product niet, maar wil er dolgraag kans op maken. Ik denk dat ik het vooral als masker zou gebruiken. Nu ik (vorige week) de 50 gepasseerd ben, wil ik toch wat meer aandacht aan mijn huidverzorging besteden, want ik wil er zo lang mogelijk goed uit blijven zien! Ik denk dat dit product mij hier heel goed bij kan helpen. Ook af en toe als “instant oppepper” komt ie vast goed van pas.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 februari 2015 at 11:29

  Wanneer ik weer al mijn ballen in de lucht hou en oververmoeid ben: werk, visagie, bloggen, huishouden, relatie, sport,…

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 27 februari 2015 at 10:14

  O die lijkt me fijn! Mijn huid kan door al het slaaptekort echt wel een boost gebruiken. Ik doe dus graag mee en heb al je voorwaarden gedaan :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 27 februari 2015 at 09:18

  Heerlijk, mijn huid kan ook wel een extraatje gebruiken door gebroken nachten

  • Avatar van Beau
   Reply Beau 27 februari 2015 at 09:19

   Dus ik doe graag mee :)

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 27 februari 2015 at 08:49

  Ik heb deze in het verleden ook wel eens gebruikt en het geeft echt een zichtbaar resultaat. Zo leuk!

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 27 februari 2015 at 08:40

  Ik ken het product! Super fijn vind ik het als primer onder mijn foundation. Ik zou graag meedoen.

  Liefs, xo

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 27 februari 2015 at 08:22

  Fijn product. Ik stoei altijd met mijn foundation… Het komt nooit mooi op mijn gelaat. Echter ik pas, heb recent al gewonnen en gun anderen ook een kans.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 februari 2015 at 07:30

  Dat zou fijn zijn om een goed resultaat te geven als ik make-up looks maak voor diverse romantische avondjes uit ;-)
  Ik heb dit geliked en geshared op diverse soc.med.k.
  Dus ook zoals nodig is om op deze prijs kans te kunnen maken.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.