Beauty

Favoriete beautyproducten januari 2015

1 februari 2015

favorieten-januari-2015

Het is alweer de eerste van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan je te laten zien. De eerste maand van het jaar ligt achter ons en de lente komt steeds dichterbij. Yay! Ik weet namelijk niet hoe het met jou zit, maar ik ben wel toe aan wat groen en kleur buiten en een fijn zonnetje ^^ Je kan het ook wel zien aan de favorieten die ik je vandaag laat zien, want of de geuren of de kleuren van deze producten zijn allemaal opwekkend en vrolijk. Ook deze keer heb ik het weer gehouden bij 5 producten. Kijk je mee?

Lush Prince Charming
Lush Prince Charming douchegel
Ook al ben ik helemaal geen fan van erg zoete geuren, toch pak ik deze Prince Charming er regelmatig bij als ik onder de douche sta. De geur is bij de eerste snuif zeker zoetjes te noemen, maar is verder ook lekker fris en warm en brengt me zo in zomerse sferen. Het fijne aan de douchegels van Lush zijn niet alleen de heerlijke en unieke geuren, maar ook zeker dat ze heerlijk schuimen als je ze gebruikt met een puff. Ik vind een flinke dot schuim namelijk heerlijk tijdens het douchen en badderen!

Klik hier voor het artikel over de Lush Valentijnsdag 2015 collectie waar deze douchegel in zit.

estee-lauder-pure-color-envy-sculpting-eyeshadow-palette-envious-orchid-2
Estée Lauder pure color envy palette – Envious Orchid
Waar ik voor mijn dagelijkse make-up routine een beetje vast leek te zitten in neutrale kleuren voor een ooglook, heeft dit palette me in laten zien dat ik toch echt weer vaker wat kleur moet gaan dragen. De paarse tinten in dit palette zijn namelijk prachtig en staan goed bij mijn koele huidtype. De pigmentatie van de oogschaduws en de prachtige verpakking.. Ja, dit is een palette wat ik er toch echt regelmatig bij pak sinds ik hem mocht ontvangen ♥

Klik hier voor de uitgebreide review over dit palette inclusief swatches en een full face look.

elie-saab-le-parfum-2
Elie Saab le parfum
Het was voor deze afgelopen maand erg lastig om een favoriet parfum uit te kiezen, want ik heb enkele heel fijne exemplaren mogen ontvangen. Toch denk ik dat ik in januari deze geur het meest vaak heb gedragen. Het is een luxe, klassieke, bloemige en vrouwelijke geur die het hele jaar door kan maar door het cleane gevoel wat deze mij geeft, is hij natuurlijk perfect voor de aankomende lente. Welke geur heb jij de afgelopen maand het vaakst gedragen? Als geurenmens ben ik altijd benieuwd naar andermans favorieten hierin :)

Klik hier voor het uitgebreide artikel over Elie Saab en dit parfum.

clarins-instant-light-lip-comfort-oil-3
Clarins instant light lip comfort oil – Raspberry
Eind vorig jaar hoorde ik dat er van verschillende merken voor 2015 een olieproduct voor de lippen uit zou gaan komen. Zo is er nu de Yves Saint Laurent volupté tint-in-oil en deze Clarins eclat minute huile confort lèvres. En oh, wat is dit een lekker product! Hij draagt als een minder-plakkende-lipgloss, geeft een heel subtiel maar vooral mooi verzorgd roze tintje aan de lippen, verzorgt ze goed en laat ze heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Perfect voor de winter, maar vanwege de frisse kleur snap ik wel waarom hij is uitgebracht in de lentecollectie.

Klik hier voor de uitgebreide review over deze oliegloss van Clarins inclusief full face look.

loccitane-shea-cleansing-oil-comforting-cream-light-review-1
L’Occitane shea cleansing oil
De shea verzorgingslijn van L’Occitane werd uitgebreid met twee nieuwe producten en alhoewel ik ze beide erg graag gebruik, kies ik voor dit favorietenartikel toch voor de cleansing oil. Je masseert een klein beetje in op je droge gezicht en ogen, neemt er wat water bij en maakt het tot een milky substantie en neemt met een washandje zo al je make-up van je gezicht. Het is zelfs met een zware full face make-up en waterproof eyeliner en mascara in een minuutje gepiept. En achteraf geeft het ook nog eens een lekker zacht huidgevoel en laat de olie geen waasje achter. Echt een aanrader als je regelmatig make-up draagt en je gezicht snel maar goed en zacht schoon wil maken.

Klik hier voor de uitgebreide review over deze cleansing oil.

Als jij één product moest kiezen, wat was dan jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 4 februari 2015 at 14:19

  Het lijken me hele fijne producten. De parfum van Elie Saab staat al een tijd op mijn verlanglijstje.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 4 februari 2015 at 14:13

  Wat een mooie producten zeg!

 • Avatar van Daphne | De Beautykoffer
  Reply Daphne | De Beautykoffer 1 februari 2015 at 20:36

  het parfum van Ellie Saab is zo lekker! Die staat echt op mijn wishlist haha.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 februari 2015 at 19:33

  dat parfum lijkt me lekker :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 februari 2015 at 17:49

  Wat een mooie producten, de claensing Oil van L’Occitane, lijkt me heerlijk en de lip comfort oil van Clarins zien er goed uit en ben wel benieuws hoe dat zal werken.
  Mijn echte favoriet deze maand is La Vie Est Belle van Lancome :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 1 februari 2015 at 15:38

  Jaaa Lush Prince Charming is té lekker! ♥ En Elie Saab staat nog op mijn wishlist, goddelijk parfum is dat :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 1 februari 2015 at 14:12

  Ik sluit me helemaal aan bij de geur van Elie Saab, wat heerlijk!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 februari 2015 at 13:00

  Oh wow, ik heb mezelf nog nooit zo kunnen vinden in een favorietenlijst! Al deze producten zijn stuk voor stuk ook favorieten van mij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:02

   Wat leuk om te lezen dat we dan zo dezelfde smaak hebben :)

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 1 februari 2015 at 11:10

  Mooie favorieten. Mijn nieuwe favoriet is de La Vie est Belle parfum. Elke dag weer heerlijk <3

 • Avatar van Jessoca
  Reply Jessoca 1 februari 2015 at 10:57

  Dit is echt een van mijn favoriete artikelen om te lezen hahahaha. Ik ben echt zo benieuwd naar die lipproducten van Clarins. Toch eens ff checken bij de parfumerie komende week ;)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 februari 2015 at 10:34

  Die Clarins lipoils… Heel beniewd naar. Mooie producten.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 1 februari 2015 at 10:29

  Ik ben echt heel benieuwd naar die lipolies!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 februari 2015 at 10:13

  Dat palette ziet er mooi uit! En ik wil die douchegel van Lush maar dt mag ik pas kopen nadat ik een gedeelte van m’n eigen voorraad op heb gemaakt, haha.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 1 februari 2015 at 09:57

  Heb gisteren de Clarins Lip oil gekocht. Ben er benieuwd naar

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2015 at 09:03

   Leuk dat je er eentje gekocht hebt! Ik ben heel benieuwd hoe deze bevalt? :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 1 februari 2015 at 09:51

  Wat een heerlijke merken en producten! De geur van Prince Charming lijkt me lekker!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 1 februari 2015 at 08:28

  Heerlijke producten! Die van Clarins en L’occitane staat op mijn wishlist. Die laatste lijkt mij ideaal voor double cleansing :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 februari 2015 at 07:52

  Prachtige producten die je favorieten zijn!
  Die palette met oogschaduw zal ik zeker kopen!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.