Beauty Eten & drinken Fashion

Get ready with me | Date night

25 februari 2015

get ready with me date night 5 - Get ready with me | Date night
Even lekker wegdromen bij de gedachte aan de eerste date night met Paul sinds erg lange tijd.. We hadden een datum geprikt en zo’n ‘meisje’ als ik ben, keek ik er naar uit als een verliefde puber. Ik vind het dan ook heerlijk om me dan helemaal op te doffen wat begint met een uitgebreide douche-, scheer-, scrub- en insmeersessie. Vandaag neem ik jullie mee op mijn voorbereidingen voor de laatste date night in deze ‘get ready with me’. Natuurlijk vertel ik je alles wat ik van top tot teen aan en op had èn waar we naartoe gingen.

get ready with me date night 1 - Get ready with me | Date night
get ready with me date night 2 - Get ready with me | Date night
Het was even goed nadenken, maar volgens ons was dit het eerste romantische uitje wat we echt met z’n tweetjes gingen doen sinds de geboorte van Shae zo’n 13 maanden geleden. Natuurlijk zijn we als gezinnetje regelmatig op pad en gaan we ook wel eens met familie en vrienden wat leuks doen, maar echt samen uit eten was lang geleden. We brachten Shae naar mijn ouders en kozen ervoor om dan ook lekker lang te gaan tafelen.

Mijn outfit van wat ik aan had zie je hierboven; een combi van vrouwelijk, casual en een beetje stoer. Het transparante deel in de blouse/trui maakt het net een beetje uitdagend en het is een combi waar ik me lekker in voel. Wat hierbij ook erg goed helpt is een mooi lingeriesetje onder de kleding, ik voel me dan instant een stuk vrouwelijker en sexier en dat straal je dan ook meer uit is mijn ervaring. Voor mijn nagels koos ik trouwens voor de prachtige rood-met-een-tikkeltje-roze dress to kilt nagellak van essie uit de autumn confidential herfst 2014 collectie. Eén van mijn favoriete rode lakken die in één laagje al zo goed als compleet dekt.

get ready with me date night 7 - Get ready with me | Date night
Ik hou ervan om mijn sieraden wat meer ingetogen te houden op zo’n romantisch avondje en kies dan voor enkele eyecatchers zoals een subtiel oorbelletje met diamantjes en deze zilveren ring die ik onlangs van Pandora mocht ontvangen. Alhoewel ik bijna nooit zilver draag is het volgens de regels wel de sieradenkleur die beter bij mijn koele huidtype past en ik ben dan ook erg blij met deze mooie ring om mee af te kunnen wisselen. Het subtiele bloemblaadjesmotiefje in de rand en de girly rozegekleurde zirkonia’s maken het een perfecte ring voor bij een romanische gelegenheid ♥

Ik vind de ringen van Pandora trouwens echt heel erg mooi qua afwerking en het is een leuk concept dat je zo’n beetje je eigen ring kan samenstellen door er meerdere bij elkaar te dragen. Mocht je niet weten welke ringmaat je hebt dan kan je deze trouwens heel eenvoudig bepalen door een lintje comfortabel om je vinger te trekken en de lengte af te tekenen. Maak hier een rondje van, meet aan de binnenkant met een liniaal de diameter en tadaa: je hebt je ringmaat! Let op dat je voor een Pandora ring juist de lengte van je afgetekende papiertje moet hebben als ringmaat variërend van 48 tot 60mm.

get ready with me date night 6 - Get ready with me | Date night
Qua make-up hield ik het geheel lekker zacht en vrouwelijk met een lichtbruine ooglook, een subtiele winged eyeliner en een lichte roze blush en lieflijk roze lipgloss. Ik hield me verder vooral aan mijn artikel met tips voor een frissere look, want ik had een slechte nacht achter de rug en wilde er toch lekker fris bij zitten. Ik gebruikte de volgende producten:

– Smashbox photo finish luminizing primer
– Smashbox photo finish hydrating under eye primer
– Max Factor CC cream
– Estée Lauder double wear concealer
– GOSH BB powder
– Smashbox contour palette
– Max Factor crème puff blush (05 lovely pink)
– Chanel ombre contraste duo oogschaduw (20 taupe délicat)
– Anastasia brow wizz (medium ash)
– NYC wonder pencil (onderste waterlijn)
– Inglot felt tip eyeliner pen
– Max Factor masterpiece glamour extensions mascara
– MAC cremesheen lipglass (petite indulgence).

get ready with me date night 4 - Get ready with me | Date night
get ready with me date night 3 - Get ready with me | Date night
We gingen eten bij restaurant Koi in Arnhem, een sushi & grill restaurant en we lieten het ons goed smaken. Lekker lang tafelen met lekkere hapjes, drankjes, een koffietje en goed dessert na, fijne gesprekken en een beetje onderling geflirt aan tafel.. Ja, hier was ik zeker aan toe. We hebben ruim 3 uur getafeld en sloten thuis nog af met lekkere bubbels op de bank. Love it! Gelijk maar afgesproken dat we dit toch zeker maandelijks moeten doen en dan ook weer eens naar de bioscoop, poolen, drankjes doen etc. ^^

Ga jij regelmatig op date night met je vriend/man/vriendin/vrouw? En ben jij er dan ‘ook zo eentje’ die zich lekker lang kan optutten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 1 maart 2015 at 23:01

  Wat zag je er prachtig uit. Zo’n zachte look staat je ontzettend mooi. Ik ga volgende week voor het eerst bij Koi eten met twee vriendinnen. Ben erg benieuwd, hoor er veel goede dingen over

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:16

   Ahww dankjewel! Je gaat het vast gezellig en lekker vinden. Ik ben echt fan!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 26 februari 2015 at 18:54

  Heerlijk he om je weer een keer op te doffen

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Eten & drinken, Fashion
disney mac cinderella collectie 1 - Newsflash! | MAC x Disney Cinderella collectie
Newsflash! | MAC x Disney Cinderella collectie

Het blijkt enorm succesvol om de bekende sprookjes te verfilmen en deze keer is Assepoester aan de beurt. In de...

Close