Beauty Eten & drinken Fashion

Get ready with me | Date night

25 februari 2015

get-ready-with-me-date-night-5
Even lekker wegdromen bij de gedachte aan de eerste date night met Paul sinds erg lange tijd.. We hadden een datum geprikt en zo’n ‘meisje’ als ik ben, keek ik er naar uit als een verliefde puber. Ik vind het dan ook heerlijk om me dan helemaal op te doffen wat begint met een uitgebreide douche-, scheer-, scrub- en insmeersessie. Vandaag neem ik jullie mee op mijn voorbereidingen voor de laatste date night in deze ‘get ready with me’. Natuurlijk vertel ik je alles wat ik van top tot teen aan en op had èn waar we naartoe gingen.

get-ready-with-me-date-night-1
get-ready-with-me-date-night-2
Het was even goed nadenken, maar volgens ons was dit het eerste romantische uitje wat we echt met z’n tweetjes gingen doen sinds de geboorte van Shae zo’n 13 maanden geleden. Natuurlijk zijn we als gezinnetje regelmatig op pad en gaan we ook wel eens met familie en vrienden wat leuks doen, maar echt samen uit eten was lang geleden. We brachten Shae naar mijn ouders en kozen ervoor om dan ook lekker lang te gaan tafelen.

Mijn outfit van wat ik aan had zie je hierboven; een combi van vrouwelijk, casual en een beetje stoer. Het transparante deel in de blouse/trui maakt het net een beetje uitdagend en het is een combi waar ik me lekker in voel. Wat hierbij ook erg goed helpt is een mooi lingeriesetje onder de kleding, ik voel me dan instant een stuk vrouwelijker en sexier en dat straal je dan ook meer uit is mijn ervaring. Voor mijn nagels koos ik trouwens voor de prachtige rood-met-een-tikkeltje-roze dress to kilt nagellak van essie uit de autumn confidential herfst 2014 collectie. Eén van mijn favoriete rode lakken die in één laagje al zo goed als compleet dekt.

get-ready-with-me-date-night-7
Ik hou ervan om mijn sieraden wat meer ingetogen te houden op zo’n romantisch avondje en kies dan voor enkele eyecatchers zoals een subtiel oorbelletje met diamantjes en deze zilveren ring die ik onlangs van Pandora mocht ontvangen. Alhoewel ik bijna nooit zilver draag is het volgens de regels wel de sieradenkleur die beter bij mijn koele huidtype past en ik ben dan ook erg blij met deze mooie ring om mee af te kunnen wisselen. Het subtiele bloemblaadjesmotiefje in de rand en de girly rozegekleurde zirkonia’s maken het een perfecte ring voor bij een romanische gelegenheid ♥

Ik vind de ringen van Pandora trouwens echt heel erg mooi qua afwerking en het is een leuk concept dat je zo’n beetje je eigen ring kan samenstellen door er meerdere bij elkaar te dragen. Mocht je niet weten welke ringmaat je hebt dan kan je deze trouwens heel eenvoudig bepalen door een lintje comfortabel om je vinger te trekken en de lengte af te tekenen. Maak hier een rondje van, meet aan de binnenkant met een liniaal de diameter en tadaa: je hebt je ringmaat! Let op dat je voor een Pandora ring juist de lengte van je afgetekende papiertje moet hebben als ringmaat variërend van 48 tot 60mm.

get-ready-with-me-date-night-6
Qua make-up hield ik het geheel lekker zacht en vrouwelijk met een lichtbruine ooglook, een subtiele winged eyeliner en een lichte roze blush en lieflijk roze lipgloss. Ik hield me verder vooral aan mijn artikel met tips voor een frissere look, want ik had een slechte nacht achter de rug en wilde er toch lekker fris bij zitten. Ik gebruikte de volgende producten:

– Smashbox photo finish luminizing primer
– Smashbox photo finish hydrating under eye primer
– Max Factor CC cream
– Estée Lauder double wear concealer
– GOSH BB powder
– Smashbox contour palette
– Max Factor crème puff blush (05 lovely pink)
– Chanel ombre contraste duo oogschaduw (20 taupe délicat)
– Anastasia brow wizz (medium ash)
– NYC wonder pencil (onderste waterlijn)
– Inglot felt tip eyeliner pen
– Max Factor masterpiece glamour extensions mascara
– MAC cremesheen lipglass (petite indulgence).

get-ready-with-me-date-night-4
get-ready-with-me-date-night-3
We gingen eten bij restaurant Koi in Arnhem, een sushi & grill restaurant en we lieten het ons goed smaken. Lekker lang tafelen met lekkere hapjes, drankjes, een koffietje en goed dessert na, fijne gesprekken en een beetje onderling geflirt aan tafel.. Ja, hier was ik zeker aan toe. We hebben ruim 3 uur getafeld en sloten thuis nog af met lekkere bubbels op de bank. Love it! Gelijk maar afgesproken dat we dit toch zeker maandelijks moeten doen en dan ook weer eens naar de bioscoop, poolen, drankjes doen etc. ^^

Ga jij regelmatig op date night met je vriend/man/vriendin/vrouw? En ben jij er dan ‘ook zo eentje’ die zich lekker lang kan optutten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 1 maart 2015 at 23:01

  Wat zag je er prachtig uit. Zo’n zachte look staat je ontzettend mooi. Ik ga volgende week voor het eerst bij Koi eten met twee vriendinnen. Ben erg benieuwd, hoor er veel goede dingen over

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:16

   Ahww dankjewel! Je gaat het vast gezellig en lekker vinden. Ik ben echt fan!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 26 februari 2015 at 18:54

  Heerlijk he om je weer een keer op te doffen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 25 februari 2015 at 22:18

  wat leuk om dit te lezen, mijn kinderen zijn al de deur uit, maar mijn man en ik gaan regelmatig met elkaar op pas, heerlijk wandellen, fietsen en de ene keer zeggen we weinig en de andere keer kletsen we de oren van elkaar hoofd af…samen iets doen is zo leuk en echt iets waar men toch vaak veel te weinig tijd voor maakt..zo zonde!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 25 februari 2015 at 21:01

  Leuke Get Ready With Me! Ik ken hem alleen in een video, maar dit is ook hartstikke leuk! Zo af e toe doen we onze zoon ook even uit logeren en gaan we iets leuks doen. Ik kan daar zo naar uitkijken en neem lekker de tijd om mij op te doffen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 februari 2015 at 19:53

  super pretty look :D

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 25 februari 2015 at 19:28

  Super je outfit :) ik ga meestal eens per 3 maand met mijn man uit eten of samen uit, eigenlijk willen we wel vaker iets samen doen maar het komt er vaak niet van. Ik besteed op deze avondjes ook altijd extra veel tijd aan mijn look en dat vindt mijn man ook leuk ;)

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 25 februari 2015 at 14:03

  Leuke outfit!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 25 februari 2015 at 13:00

  Gave outfit, vind de laarsjes erg stoer! Die Pandora ring is echt supermooi met het blaadjesmotief in de rand. Ik heb geen relatie maar als ik een avondje wegga of een feestje heb ben ik ook lang bezig met optutten!

 • Avatar van Mirella
  Reply Mirella 25 februari 2015 at 12:22

  Mag ik vragen waar je deze kleding vandaan hebt.

  X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 12:29

   Hi Mirella, het is van de H&M plus size collectie :)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 25 februari 2015 at 11:37

  Wat een leuk artikel! Je kleding en lak, wauw, zo mooi! Je look vind ik altijd mooi en flawless.

 • Avatar van britta
  Reply britta 25 februari 2015 at 11:23

  oh wat zag je er leuk uit!!
  ik zat die avond 2 tafeltjes verderop met mijn vriend en dacht al dat je
  er kwam zitten maar had niet het lef om gedag te zeggen! haha
  desondanks heel leuk dat jullie zo hebben genoten van je avond!

  liefs,

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 11:38

   Haha, echt? Wat leuk! Volgende keer gewoon aanspreken hoor :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 25 februari 2015 at 11:18

  Wat zie je er mooi uit, alleen die sushi hoeft voor mij niet op een date night hihi

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 25 februari 2015 at 10:41

  Wat een mooie look! Ik vind het lakje van Essie heel erg mooi! <3 Ik ben gek op rood. Ik moet het even zeggen hoor, wat zien je wenkbrauwen er mooi uit haha. Als ik een avondje wegga, kan ik me wel uren bezighouden met optutten, ik vind het altijd super leuk om te doen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 11:39

   Thanks voor je compliment! ^^

 • Avatar van Patricia de Ryck
  Reply Patricia de Ryck 25 februari 2015 at 10:34

  Wij hebben dan nog geen kinderen, maar proberen wel regelmatig wel even tijd met z’n twee te hebben. Zo’n date night kan lekker thuis op de bank met verse sushi en House of Cards zijn, maar inderdaad er ook even lekker uit gaan. Optutten doe ik dan niet, want daar ben ik gewoon niet zo van. Maar natuurlijk ga ik dan niet in mijn slobbertrui ;)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 25 februari 2015 at 10:29

  Wat leuk. Wij proberen dat vaak te doen, omdat je soms wat tijd nodig hebt samen als koppel :)

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 25 februari 2015 at 10:28

  Haha! ‘Uiteraard’ doen wij dat veel te weinig, terwijl het zo ontzettend belangrijk is. We proberen/willen/hebben de intentie om wel eens per week de kinderen op tijd in bed te leggen en daarna zelf te gaan prutsen in de koken plus tafelen.

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 25 februari 2015 at 09:52

  Echt superleuk, zo’n romantisch avondje uit!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 25 februari 2015 at 08:48

  Mooi zie je er uit… En wat leuk een date-night. En Sushi,… Mmmmm.
  Potjandorie dan ben ik jaloers. Bij mijn man staat kind op 1 en dan kom ik. We gaan nooit samen weg. En ik geef toe dat het mij nu na 15 jaar ook eng lijkt. Waar moet ik over praten? Klinkt raar, maar mijn man is het zwijgzame type. Ik ga daarom vaak met vriendinnen op pad, waar ik lekker mee kan bebbelen en droge humor mee kan hebben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 10:21

   Ahhh, ik snap je angst daarin wel.. Misschien hem gewoon eens verrassen met een lunch? Is iets minder geforceerd misschien? Succes :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 februari 2015 at 08:44

  Wat leuk zo samen een romantisch avondje uit!
  Het is dan heerlijk om je mooi op te maken en mooie kleding aan te doen.
  Dit is heel goed geschreven.

  Xoxo

 • Avatar van JustKristel
  Reply JustKristel 25 februari 2015 at 08:40

  Mooie outfit! Die broek is echt fantastisch! Zelf heb ik ook regelmatig een date night en ga ik gezellig met mijn vriend een hapje eten.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 25 februari 2015 at 08:39

  wauw wat heb je een mooie make-up look gemaakt. niet teveel, gewoon mooi zacht en toch vrouwelijk, ik hou ervan!

  Wat goed dat jullie even samen wat gingen doen, hier staat het ook nog op de planning. af en toe is dat echt nodig, even geen papa en mama maar ook man en vrouw zijn :) O wat klinkt dat deskundig zeg haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 10:22

   Haha, ja maar het is ook gewoon ècht heel belangrijk dat je elkaar hierin niet uit het oog verliest!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 25 februari 2015 at 08:04

  Wat een leuk setje, ben dan stiekem wel benieuwd naar de complete outfit. Wij gaan regelmatig saampjes weg en maken het in het weekend ook wel eens romantisch in de woonkamer met een kaarsje, drankje en filmpje. Maar wij hebben dan ook nog geen kinders…. ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2015 at 10:22

   Gelukkig is Shae nog heel jong en ligt ze er lekker op tijd in (en slaapt ze goed door) dus die romantische avondjes op de bank zijn hier gelukkig ook regelmatig <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.