Beauty

Haarnieuwtjes Remington, Braun, Guhl & Aussie

5 februari 2015

haarnieuwtjes-Remington-guhl-Braun-aussie-2
Sinds een paar maandjes heb ik kort haar waarvoor ik binnenkort een fotoshoot zal hebben zodat ik gelijk een paar mooie en kloppende profielfoto’s zal hebben, wel zo handig als jullie mij zien zoals ik er nu uit zie natuurlijk :) Er komen regelmatig haarnieuwtjes binnen, maar met mijn korte haar heb ik niet echt meer specifieke haarverzorgingsproducten of stylingtools nodig waardoor ik spontaan bedacht jullie wat over enkele nieuwtjes te vertellen èn daarbij een winactie te organiseren waarbij ik 2 lezers blij ga maken met een goedgevuld haarpakket ♥ Kijk mee voor de nieuwtjes van Guhl, Remington, Aussie en Braun en meer informatie over de winactie.

Guhl zijdeglans
Deze nieuwe lijn van Guhl zijn erop gericht om dof, droog en kwetsbaar haar weer glanzend en zacht als zijde te maken zonder het te verzwaren. Er zit onder andere orchidee olie in wat net dat beetje meer hydratatie geeft èn een heerlijke geur. Ook is er de glossinfusion-technologie aan toegevoegd wat ervoor zorgt dat voedende ingrediënten dieper in het haar doorkunnen dringen, ruwe beschadigingen herstelt en glans geeft zonder veerkracht te verliezen. De geur is een heerlijke combinatie van citrus, witte bloemen, hout en musk. Deze lijn bestaat uit een set van shampoo, verzorgende conditioner en direct herstellend masker wat (€20,79).


haarnieuwtjes-Remington-guhl-Braun-aussie-1
Braun Style & Go

In een nieuwe collectie met stylingtools introduceert Braun onder andere deze reisföhn en reisstijltang. De items hebben een multivoltage waardoor ze in verschillende landen te gebruiken zijn, de föhn is handig inklapbaar, de IONTEC-technologie in de haardroger en de keramische platen in de stijltang voorkomt pluis, versterkt de glans en verbetert de hydratatie van de haarvezels, er zit een redelijke kracht in de apparaten waardoor je niet onnodig lang bezig bent om je haar droog of glad te krijgen en zijn lekker betaalbaar. De föhns in deze serie gaan vanaf €19,99 en de stijltang kost €27,99.

haarnieuwtjes-Remington-guhl-Braun-aussie-3
Guhl kleurbehoud
Deze haarverzorgingslijn van Guhl is niet zozeer nieuw, maar wel heel erg fijn en wilde ik daarom graag meenemen in dit artikel. Er zit onder andere goji bes in wat zorgt voor een intensieve bescherming en vroegtijdig verlies van kleur en glans, waardoor je kleur tot wel 12 weken mooi kan blijven. Ook deze producten ruiken weer heerlijk trouwens! Er is een hydrophobic-film-technology aan toegevoegd wat de scheiding van pigmenten stopt en een water-equilibrium-technology wat het uitlopen van de kleur tegen gaat. Ook deze volledige lijn is verkrijgbaar voor €20,79.

haarnieuwtjes-Remington-guhl-Braun-aussie-5
Remington pro-ion straight hair straightener (S7710)
Deze nieuwste stijltang van Remington valt onder de nieuwe-generatie stijltangen en bestrijdt kroezende en statische effecten voor prachtig, glanzend en zacht haar. Er zit een triple ionic technologie in die het haar omhult met negatieve ionen wat je gladde look goed vasthoudt, zelfs tijdens onstuimige weersomstandigheden. De advanced ceramic ultra tourmaline platen zijn lang en smal en flexibel beweegbaar, de stijltang is in te stellen van 150C tot 230C, is in 15 seconden warm, heeft een handige geheugenfunctie, draaibaar snoer en komt met een hittebestendige opbergtas. Deze nieuwe stijltang is verkrijgbaar voor €57,99.

haarnieuwtjes-Remington-guhl-Braun-aussie-4
Aussie haarstyling
Als jij helemaal gek bent op de warmzoete geur van de Aussie haarverzorgingsproducten, dan ben je vast ook erg enthousiast dat Aussie nu ook stylingproducten in het assortiment heeft. Ook aan deze producten zijn ingrediënten uit de Australische wildernis toegevoegd zoals Australische sea kelp en boomschors van de Australische wilde kers. De hele collectie bestaat uit twee mousses, twee haarsprays, een Miracle Beach Spray en droogshampoos. De producten zijn verkrijgbaar voor €7,11 per stuk. Ik ben zelf fan van de Volume & Conditioning Mousse en Hairspray, perfect als onderdeel van mijn haarroutine met kort haar.

Winactie
Ik zal met bovenstaande producten twee ongeveer evenredige haarpakketten samenstellen waarin dus tools, haarverzorgingsproducten en haarstylingproducten zullen zitten. Wil jij één van deze twee pakketten winnen? Laat in een reactie onder dit artikel achter waar jij het meest benieuwd naar bent. Oh, en mij volgen via één van de social media kanalen (Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’) zou ik natuurlijk ook heel erg leuk vinden :) Deze winactie loopt tot en met zondag 9 februari 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van simone
  Reply simone 10 februari 2015 at 13:48

  Hi Desiré.

  Ik doe erg graag mee met de winactie! Ik kom net terug van vijf maanden buitenland waar mijn haren erg zijn uitgedroogd door de zon. De kapper heeft er al een flink stuk afgeknipt en mn haren geverfd maar toch blijft mn coupe droog en beschadigd. Ik wil dus heel graag kans maken op het Guhl kleurbehoud pakket.
  ik hoop heel erg dat ik win en kan dan ook een review plaatsen over hoe het is bevallen!

  Groetjes
  Simone

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 10 februari 2015 at 11:24

  Wat een leuke actie. Ik ben het meest benieuwd naar Guhl kleurbehoud (want ik gebruik kleurspoeling dus is wel handig dat het langer mooi blijft) en de stijltang omdat ik sinds kort een flip in heb en mijn oude stijltang (ruim 10 jaar oud) het niet meer zo goed af kan. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). gr. melissa

 • Avatar van Tara de Jong
  Reply Tara de Jong 9 februari 2015 at 12:47

  Ik doe zeker mee, sinds ik zwanger ben heb ik nog geen haarproduct gevonden wat mijn haar weer leven geeft :-(

  En elke dan een hoge knot boven op mijn hoofd is nog even leuk maar ben 4 augustus pas uitgerekend ;-)
  Misschien toch de schaar erin…..maar daar wil ik het liefst niet aan beginnen (op de puntjes, bij laten knippen na)

  Wie weet zit hier wel het wondermiddel tussen…. ;-)

  Ik volgde je al via instagram en bloglovin

  xxxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 9 februari 2015 at 09:13

  Ik ben het meest benieuwd naar de Aussie producten. Ik heb nu shampoo en conditioner van het merk, waar ik heel tevreden over ben…

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 8 februari 2015 at 22:24

  Het meest benieuwd ben ik naar Guhl zijdezacht. Kijken of dat nog wat uithaalt met m’n haar.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 februari 2015 at 21:51

  Ik ben heel benieuwd naar Aussie producten, denk vaak ze eens te proberen, maar blijf toch vaak bij mijn oude vertrouwde shampoo

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 8 februari 2015 at 14:27

  Fijn dat er nu ook Aussie styling producten zijn, ik ben al gek op hun shampoos en maskers! De Remington stijltang lijkt mij echt super :-) Ik doe graag mee met je actie en volg je op alle social media.

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 8 februari 2015 at 14:10

  Ik ben erg benieuwd naar de aussie producten. Ik heb er veel over gehoord maar ze nog niet gebruikt

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 8 februari 2015 at 11:08

  Wat een toffe actie zeg! Ik ken toevallig een aantal producten al. De guhl shampoo vind ik heerlijk, ben heel erg benieuwd naar de conditioner en het masker. Ik vraag me nu af waarom ik alleen de shampoo heb geprobeerd… de shampoo zorgde ervoor dat mijn blonde lokken ook blond bleven en niet gelig werden. Normaal heb ik daar echt zilvershampoo voor nodig. Van Remington heb ik een oude stijltang helemaal versleten. Als je een tang zo vaak gebruikt dat hij ‘op’ is, was het een fijne tang! Ik ben dus heel erg benieuwd naar deze! De aussie producten lijken me ook fijn, heb helaas geen goede ervaringen met de droogshampoo. Het is een heel fijn product, maar na een paar keer leek het gas op te zijn, waardoor ik er geen product meer uit kreeg. Ik heb dus twee bijna volle bussen weg moeten doen, zo zonde! Misschien gewoon een productiefoutje?
  Needless to dat dat ik heeeel graag mee doe met deze actie! Ik volg je via bloglovin en Facebook. Ik wens je een fijne zondag toe!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 7 februari 2015 at 12:42

  Ik ben vooral benieuwd naar Guhl kleurbehoud.
  Ik verf mijn haar altijd en baal steeds weer ongelooflijk dat de kleur na een paar weken zo anders is geworden.
  Ik volg op twitter, Bloglovin en FB.
  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 6 februari 2015 at 21:30

  Ik ben wel heel benieuwd naar de Aussie producten! Ik kreeg va een vriendin onlangs een proefje van hun 3 minute miracle mask, heerlijk en het rook ook super! Ik ben nu ook eigenlijk wel heel benieuwd naar hun andere producten, want ik vond dat het masker ook echt deed wat het beloofde.
  (ik volg je via bloglovin :))

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 6 februari 2015 at 17:37

  Grappig, jij gaat van lang naar kort en ik ben bezig om van kort naar lang te gaan. Ik heb er bovendien een kleurtje in. Durfde ik nooit, maar nu dus toch. Ik ben dan ook benieuwd naar de producten met kleurbehoud.

 • Avatar van Maart
  Reply Maart 6 februari 2015 at 14:17

  Je beschrijving over de “warm zoete” geur van Aussie maakt mij erg nieuwsgierig :-D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 februari 2015 at 11:45

  gave actie, ik doe mee :D ik ben erg benieuwd naar de guhl zijde glans lijn, lijkt me erg fijn spul en ben sowieso al jaren fan van guhl! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 februari 2015 at 10:35

  Wat een leuke winactie. De zijdezacht lijn van Gühl lijkt me echt heerlijk, een reisföhn staat al een tijd op mijn lijstje. Een gewone fohn is te zwaar voor mijn armen en ik ben nog steeds op zoek naar een goede, want die ik had was na een paar keer kapot. De producten van Aussie lijken me ook erg lekker, die heb ik nog nooit geprobeerd en volgens mij word dat hoog tijd…..:-)
  Ik volg je, maar dat weet je wel ;-)

 • Avatar van Melissa maria
  Reply Melissa maria 6 februari 2015 at 00:04

  Ik ken Aussie al en daar ben ik helemaal gek. Wat een heerlijk ruikende shampoo is dat. En je haar word echt zacht en glanzend. Dus ben onwijs benieuwd naar het andere pakket :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 februari 2015 at 23:35

  Ooh ben benieuwd naar de foto’s! Nieuwsgierig hoe het staat! Ik heb laatst m’n haar weer geprobeerd te verven. (Altijd goudblond). Alleen nu sloeg het helemaal oranje uit. Balen natuurlijk, dus nog een keer asblond eroverheen. Nu is het aardig droog, er mag bij mij dus ook wel een stuk af. Toch twijfel ik nog heel erg..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2015 at 09:13

   Ik zeg altijd maar zo: het groeit vanzelf weer ;)

 • Avatar van tessa grace
  Reply tessa grace 5 februari 2015 at 23:15

  Wat super gaaf dat je dit weggeeft. Ik ben heel benieuwd naar de kleurbehoud producten van guhl aangezien mijn geverfde haar bijna 3x per maand geverfd kan worden om doofheid tegen te gaan. En daarbij is een föhn natuurlijk altijd een practisch product om je haar mooi te kunnen stylen.
  liefs.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 5 februari 2015 at 22:21

  Ik ben met name benieuwd naar de Miracle Volume & Conditioning Mousse. Sowieso schept die toevoeging “Miracle” wel hoge verwachtingen. Ik zou onwijs blij zijn met een van de pakketten.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 5 februari 2015 at 22:13

  Goedenavond Desiree!
  Je weet er elke keer maar weer een superleuke actie van te maken; chapeau !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2015 at 09:14

   Leuk om te horen, dankjewel!

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 5 februari 2015 at 22:12

  Goedenavond Desiree!
  Je weet er elke keer maar weer een superleuke actie van te maken; chapeau !

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 februari 2015 at 22:09

  Wat een leuke spulletjes!

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 5 februari 2015 at 22:05

  Goedenavond Desiree!
  Je weet er elke keer maar weer een superleuke actie van te maken; chapeau !

  • Avatar van Donja
   Reply Donja 5 februari 2015 at 22:18

   Waar ik echt heel benieuwd naar ben (en dat is dan ook gelijk de reden waarom ik heel graag zou willen winnen

  • Avatar van Donja
   Reply Donja 5 februari 2015 at 22:20

   … is of mijn droge bos haar met krullen net zo stralend en blij van deze producten wordt als ik van het enthousiasme van jou over deze mooie producten

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 5 februari 2015 at 21:37

  Ik ben benieuwt naar de producten van Guhl, kleurbehoud.
  Heb vandaag mijn haar laten verven en ben benieuwt dat mijn kleur er dan langer in blijft.
  Anders zit ik weer snel bij de kapper.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 5 februari 2015 at 21:35

  Wat een leuke artikelen geef je weg. Ik ben zeer benieuwd naar de producten van Aussi en dan vooral de Volume & Conditioning Mousse en Hairspray voor mijn futloze haar. Van horen zeggen moet de geur ook onweerstaanbaar zijn. Ik ben zeer benieuwd.

 • Avatar van Liefs Linda
  Reply Liefs Linda 5 februari 2015 at 21:17

  Ik ben heel erg benieuwd naar de Aussi Volume & Conditioning Mousse en Hairspray! Maar ook de producten van Guhl voor meer glans lijken mij super fijn. Ik heb namelijk heel droog, dun en futloos haar :(

 • Avatar van 4Balou
  Reply 4Balou 5 februari 2015 at 21:09

  Het lijken me allemaal heerlijke producten. Wat een mooie en overzichtelijke blog heb je :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2015 at 09:14

   Dankjewel! Leuk om te horen :)

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 5 februari 2015 at 21:00

  Ik wil wel graag miracle beach waves uit een flesje. Voor een duik in echt zeewater is het hier nog iets te koud :) Ik volg je blogposts ook op je sociale mediakanalen.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 5 februari 2015 at 20:38

  Zelf ben ik wel benieuwd naar de droogshampoo van Aussie. Maar ik ben en ook heel benieuwd naar de guhl zijdeglans, voor mijn zoon. Hij heeft mega lang bruin haar en ik zou het graag zo mooi zien glanzen in de zon! Als jij voor de shampoo zorgt zal ik proberen om de zon te regelen ;-)

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 5 februari 2015 at 20:14

  Oh wat een geweldige winactie! Ik volg je al een hele tijd (lees jaaaarren) via verschillende kanalen maar deze keer volg ik je ook op instagram (leuk account heb je btw;)) Mijn favorieten zijn de Guhl zijde glans producten (mijn haar needs some shine, ugh) en de Remington pro-ion straight hair straightener (mijn stijltang komt vanuit de oertijd geloof ik:p)

  xoxo

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 5 februari 2015 at 20:14

  Wat lief dat je er een winactie van maakt nu je zelf kort haar hebt. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de stijltang van Remington. Ik volgde je al op alle 4 de social media kanalen die je aangeeft.

 • Avatar van klaartje
  Reply klaartje 5 februari 2015 at 19:58

  Leuke actie! Ik volg je op bloglovin. x

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 5 februari 2015 at 19:50

  De producten van Aussie ben ik super benieuwd naar! Heb er al veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd. Ben je gaan volgen op Insta! xoxo

 • Avatar van Emy
  Reply Emy 5 februari 2015 at 19:45

  Als krullenbol ben ik het meest benieuwd naar de curl define mousse van Aussie. Want de perfecte mousse heb ik nog niet gevonden. En omdat mijn haar snel pluizig is zou de glans shampoo van Guhl goed van pas komen!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 5 februari 2015 at 19:42

  Guhl fan hierzo!! *steekt hand op* Beide lijnen lijken me fijn. Maar die eerste, met citrus en musk? Goddelijk! Waag graag een kansje. Volg je op alle social media!

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 5 februari 2015 at 19:12

  De Guhl shampoo voor kleurbehoud lijkt me wel wat. Ik ga al een aantal jaar de grijze haren te lijf met een kleurspoeling :) en soms verdwijnt de kleur best snel. Zou fijn zijn als je met de shampoo toch de kleuring iets langer kunt uitstellen omdat de kleur langer mooi blijft.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 5 februari 2015 at 18:50

  Ik ben benieuwd naar de Aussie producten. Heb enkele nog maar de miracle moist getest en ben er heel tevreden over.

  • Avatar van Tania
   Reply Tania 5 februari 2015 at 18:51

   Oeps te snel. Ik volgde je al op Bloglovin, Twitter en Instagram.

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 5 februari 2015 at 18:15

  Ik ben vooral benieuwd naar de stijltang van Remington. Een stijltang van dit merk staat nog op mijn verlanglijstje. Ik heb een tijdje terug eens krullen met de stijltang laten maken in mijn haar en ik merkte echt verandering in mijn haarstructuur. Ik heb heel erg pluizig haar en dit was echt gewoon glad, dat heb ik nooit! Ik wil heel graag af en toe eens een good hair day hebben met lekker glad haar. Ik volg je via facebook, instagram en bloglovin!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 5 februari 2015 at 17:28

  Ik doe mee, leuk! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de producten van aussie, en specifiek een droogshampoo. Vraag me al een tijdje af of het werkt. (ik volg je op twitter, instagram en bloglovin trouwens)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 februari 2015 at 17:16

  Wauw, wat een leuke winactie!
  Ik droom al zo lang van een straightner dus ben er dan ook zeer benieuwd naar en ook naar de haarverzorgingsproducten van aussie. Met de handige stijltang kan ik eindelijk mijn kapsel stylen nu het half lang is.
  Ik volg je al allang op al je soc.med.k. en share dit graag voor je.
  Tweet ik dit en like het etc….

  Xoxo

 • Avatar van Dominique Arink
  Reply Dominique Arink 5 februari 2015 at 16:29

  Ik ben heel erg benieuwd naar de aussie producten. Ik heb namelijk andere producten van aussie al geprobeerd en daar ben ik zeer tevreden over maar deze producten ken ik nog niet!
  Ik volg je overal al :)

 • Avatar van Mandy Wagtmans
  Reply Mandy Wagtmans 5 februari 2015 at 15:58

  Mooie producten zeg! Ik ben het meest nieuwsgierig naar de Guhl Zijdenglans gezien mijn haren wel toe zijn aan een goede verzorging vooral nu ik goed 28 weekjes zwanger ben heeft mijn haar weinig glans en is het erg dof ik zou natuurlijk heel erg blij worden als ik weer een mooie glanzende coupe had daarom kom ik zeker graag een kans maken als lezer ik volg je al een tijdje via Facebook en heb ook zeker je bericht even gedeeld en ik ga natuurlijk heel erg hard hopen!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 5 februari 2015 at 15:16

  Ik ben het meest benieuwd naar Guhl Zijdeglans. Mijn haar is dof en vaak onhandelbaar. Ik zoek nog steeds naar een perfecte shampoo voor mijn haar en zou deze graag proberen.

  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter en doe graag mee!

 • Avatar van Charine
  Reply Charine 5 februari 2015 at 15:15

  Gaaf! Ik heb erg lang haar en verzorgings en stylingsproducten zijn ontzettend welkom! Ik volg je ol twitter en facebook allebei charine01 !

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 februari 2015 at 14:27

  Guhl vind ik wel een mooi merk. Betaalbaar en kwalitatief goed.

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 5 februari 2015 at 13:29

  Klinkt allemaal erg fijn!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 5 februari 2015 at 13:26

  Wat een leuke winactie, ik zou graag mee willen doen voor de stijltang. Met 3 dames in huis en 1 stijltang, zou het een uitkomst zijn om er eentje bij te hebben.

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 5 februari 2015 at 13:26

  Wat een mooie producten, en leuke acties! Ik ben zelf het meest benieuwd naar de Aussie producten, en dan vooral de mousse en droogshampoo. Ik heb al vele droogshampoo’s geprobeerd maar of ze werken niet, of ze laten een grijze waas achter.

  Liefs!

 • Avatar van Veerle Kop
  Reply Veerle Kop 5 februari 2015 at 12:47

  Wat een leuke actie! ik volg je al op de bovengenoemde social media. Ik zou blij zijn met allebei de pakketten. Ik heb nog nooit aussie gebruikt dus ben daar wel benieuwd naar :-)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 5 februari 2015 at 12:04

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten! Ik doe graag mee met de actie. :D

 • Avatar van Berdien
  Reply Berdien 5 februari 2015 at 11:55

  Wat leuk! Ik ben vooral heel benieuwd hoe de mousse van Aussie werkt sinds mijn kapsel echt geen kapsel meer te noemen is in de winter!
  – Ik volgde je al op Bloglovin (ByBird | Berdien Renes)
  – En volg je nu ook op Instagram (berdienrenes)

  Liefs

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 5 februari 2015 at 10:51

  Super! Ik wil graag pro-ion straight hair straightener winnen. Ik ben benieuwd naar Aussie producten

 • Avatar van Hanna
  Reply Hanna 5 februari 2015 at 10:28

  Wauw wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar de stijltang van remington. Ik heb namelijk de pearl wand van remington en ben hier heel erg tevreden over, dus ben benieuwd of de stijltang ook zo fijn is (dat denk ik wel namelijk). Ik volgde je al via Facebook en bloglovin, nu ook via Twitter. Liefs, Hanna

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 5 februari 2015 at 10:17

  Oh wauw, wat een uitgebreide review! Zie ik op het einde dat er ook nog kans is op een mega winpakket, uh dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik zweer echt bij droogshampoo en die van Aussie heb ik dus echt nog nóóit geprobeerd. Na al die toffe verhalen over deze lijn krijg ik nu eindelijk de kans om ze eens te proberen. Fingers crossed en succes iedereen! Liefs, Denise

 • Avatar van Femke Soulhouse
  Reply Femke Soulhouse 5 februari 2015 at 09:52

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de stijltang van Remmington!
  Zelf ben ik al een tijdje zoekende naar een fijne stijltang sinds mijn huidige het heeft begeven (na jaren trouwe dienst).

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 5 februari 2015 at 09:30

  Leuke winactie, ik doe graag mee. Alles lijkt me wel lekker, maar vooral de Guhl voor dof en breekbaar haar, wat ik na kleuren en in dit winterse weer heb! Ik volg je al op alle kanalen.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 5 februari 2015 at 09:23

  Wat een leuke post! Ik ben benieuwd naar je nieuwe coupe! Ik zag al wel wat op Insta voorbij komen :-) De producten van guhl lijken me heerlijk! Vroeger gebruikte ik altijd guhl, de geuren waren altijd zalig. Het reispakket is ook mooi. Wat lief dat je hier een winactie mee doet! Ik doe niet mee, ik heb zooooveel nog maar ik wens iedereen veel succes! liefs

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 5 februari 2015 at 09:23

  die stijltang en de producten zijn mooi :)

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 5 februari 2015 at 09:14

  omdat ik dun en moeilijke haren heb, gebruik ik graag de beste producten. dus ik doe graag mee

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 5 februari 2015 at 09:07

  reisföhn?! Lijkt me SUPER handig! Ik doe graag mee en volg je natuurlijk al lang :)
  Liefs, xo

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 5 februari 2015 at 09:02

  Leuke actie :) Ik zou dolgraag Guhl kleurbehoud en de Aussie haarstylingproducten willen proberen. Die lijken me super voor mijn droge, gekleurd, kort haar.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 5 februari 2015 at 08:56

  Ik ben erg benieuwd naar de Aussie en dan in het speciaal de Curl Define ander Shine. Ik heb beetje slag in mijn haar en ben benieuwd of het produkt echt doet wat het zegt.

  • Avatar van Esther
   Reply Esther 5 februari 2015 at 08:56

   En ik volg je via Facebook.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 5 februari 2015 at 08:52

  Ik ben gek op de Aussie producten en heel erg toe aan een nieuwe stijltang :-) Leuke actie!

 • Avatar van Natascha Velthuis
  Reply Natascha Velthuis 5 februari 2015 at 08:49

  Wat een leuke actie. Ik wil graag mee doen. Eerlijk gezegd ben ik erg benieuwd naar de producten van Aussie. Ik ken deze producten nog niet. En de producten van Guhl lijken me fijn omdat mijn haar gekleurd is. Ik volg je via diverse kanalen.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 5 februari 2015 at 08:49

  Wat een leuke winactie :) ik ga ook een gokje wagen, ik heb krullen en onlangs mijn haar gekleurd dus ik ben heel nieuwsgierig naar de producten van Guhl. Ook de producten van Aussie lijken mij heel fijn om te proberen, ik heb er al veel goeds over gehoord.

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 5 februari 2015 at 08:37

  ben groot fan van de producten van guhl, gebruik ik al jaren
  de producten van aussie ken ik (nog) helemaal niet, wel heel erg benieuwd naar

 • Avatar van sabine
  Reply sabine 5 februari 2015 at 08:31

  Met Aussie ben ik nog 0,0 bekend. Hoor wel veel goede verhalen erover maar wil het toch eens testen. Ik heb knalrood haar en moet dan ook vaak wel iets meer verzorging gebruiken ipv alleen wassen, staart erin en klaar..Word tijd voor een trst dagje met wat kan ik met mn haar geloof ik haha!
  Ik volg je zowiezo overal, ben gek op je leuke artikelen ^^

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 5 februari 2015 at 08:31

  Ik ben heel benieuwd naar Aussie haarproducten. Heb hier al wel wat artikelen over gelezen en het schijnen fijne producten te zijn, dat wil ik ook wel eens uitproberen!
  Ik volg je op BL, FB en instagram!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 februari 2015 at 08:21

  Ik ben eergister gepermanent(buurmeisje doet kappersopleiding dus kon geen nee zeggen) maar mijn haren zijn nu zo droog dat mijn haren wel een boost kunnen gebruiken. Ik volg je met Bloglovin en FB

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 5 februari 2015 at 08:14

  Goedemorgen! Ben benieuwd naar de Guhl zijdeglans-lijn. Heb een tijdje terug zo’n 40 cm blonde lokken laten afknippen en moet nog best wennen aan mijn kortere kapsel. Het viel altijd op door een mooie flinke knot of een dikke schuine vlecht, maar nu het korter en in laagjes is, moet ik het anders doen. Opvallen met glans, lijkt mij een prachtig ideaal, dus graag… Make me shine bright like a diamant

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 5 februari 2015 at 08:06

  Ik ben super benieuwd naar de tang van Remington! Ik heb er al 2 versleten en de laatste versie is ook wel bijna aan vervanging toe.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 februari 2015 at 08:06

  Ik doe ook een gokje wagen, ondanks dat ik niet echt super lang haar heb, vind ik het leuk om af en toe er krul in te maken. Of een flinke kuif. Je kunt er best nog veel mee. Vind goede haarverzorging ook een must.
  Heb nu een shampoo die mijn hoodhuid kalmeerde (haar uitval). Het is van Cosnature. #tip

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 5 februari 2015 at 08:05

  Ik ben erg benieuwd naar die Aussie producten. Ik hoor iedereen altijd over de geur praten, maar heb er zelf nog niks van geprobeerd!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 februari 2015 at 07:52

  Oeh ik ben enorm benieuwd naar de Guhl zijdeglans lijn! Maar eigenlikl ook naar de Braun reistools, Remington tang en de Aussi producten.. (; Wat een topproducten en een leuke winactie, hier word je vrolijk van!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 5 februari 2015 at 07:36

  Wat een mooie producten allemaal! Ben na alles wel benieuwd dus laat mij verrassen en maak graag een kansje met de win actie :-) Ik volg je al op alles , succes allemaal x

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 5 februari 2015 at 07:21

  Ik ben ENORM benieuwd naar de reisföhn! Ik heb een dikke bos en de hotelföhns zijn meestal verschrikkelijk… En ik volg je op Bloglovin en nu ook op Instagram :)

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 5 februari 2015 at 07:07

  Oeh, ik doe mee! Ik ben dol op de 3 minute miracle conditioner van Aussie en heb ook alle droogshampoos van dit merk geprobeerd, heerlijk. Die geur, mmm! Ik ben dus benieuwd naar de stylingsproducten van Aussie. :) En ik volg je natuurlijk via Bloglovin’!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.