Beauty

H&M mini nagellakjes & quick dry spray

17 februari 2015

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-1
Op de één of andere manier heeft H&M echt een aantrekkingskracht op mij. Als ik in een stad ben waar er eentje is en ik ook maar even de tijd over heb, loop ik naar binnen met een vaste routine. Allereerst de kinderafdeling om te snuffelen tussen de schattige babykleding voor Shae, daarna kijk ik voor mijzelf bij de H&M+ plus sizes kleding en als laatste gooi ik een blik tussen de accessoires en make-up afdeling. En ja, als ik dan een schattig toilettasje, enkele leuke mini nagellakjes en een handige quick dry spray zie liggen moèt ik dat natuurlijk meenemen ;) Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-2
Ik heb al eens eerder van Herôme een sneldrogende spray gehad voor over de nagellak en deze deed best goed zijn werk, maar was helaas wel wat uitdrogend voor de nagelriemen. Ik zag deze variant van H&M liggen voor €3,99 (50ml) en was gelijk benieuwd. Het is de bedoeling dat je deze nadat je je nagellak hebt aangebracht – en even een klein minuutje hebt gewacht – over je vingertoppen sprayt waarna het helpt om de nagellak sneller te laten drogen. De spray heeft een nogal chemische geur en de minerale olie erin maakt de vingers ietwat vettig, maar hij is in ieder geval niet uitdrogend en doet zeker zijn werk. De nagellak is gewoon net wat sneller uitgehard en dat is met een kleine die mama graag test of als je haast hebt om de deur uit te kunnen erg fijn.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-3
Deze nagellakjes zag ik in 4 kleurtjes, ze kosten €0,99 per stuk en er zit 5ml nagellak in elk flesje. Vanwege het kleine formaat moet je er wel rekening mee houden dat ook het kwastje hierdoor een stukje kleiner is, dus als je fan bent van bredere en grotere kwastjes dan kan je deze schattige flesjes beter laten liggen. De kleurtjes hebben simpelweg de namen Pink, Grey, Mint Green en Nude gekregen en de letteropdruk op de dop heeft een bijpassend tintje.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-4
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-5
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-6
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-7
Ondanks het kleine kwastje lakken de nagellakjes best prettig, al droogt de lichtgroene kleur een heel klein beetje streperig op. Waarschijnlijk doet een druppel verdunner wonderen bij dit flesje. Wel vind ik het jammer dat de kleur echt lichtgroen is in plaats van het mintgroen wat de kleurnaam doet beloven. Er zit te weinig blauw in naar mijn smaak. Ah well, het is alsnog een lekker fris kleurtje die het in de lente erg goed zal doen. Ook de andere kleurtjes geven me een lentegevoel ^^ Op de grijze kleur na hebben alle lakjes 3 laagjes nodig om volledig te dekken (de grijze dekt in 2 laagjes), maar omdat de lak redelijk snel droogt ben je alsnog vlot klaar met je manicure.

Jep, ik wordt best vrolijk van deze aankoopjes en ben hierdoor benieuwd naar andere make-upproducten van H&M. Het is echt lang geleden dat ik hier voor het laatst iets van in huis had, maar zag ook leuke palettes, maskertjes, ‘chubby sticks’ en mooie kwasten liggen. De volgende keer maar even naar kijken.. Ohja, het make-uptasje van de eerste foto is dus ook van H&M en kostte volgens mij €2,99 (ik heb de bon niet bewaard en kan hem op de site niet meer vinden).

Koop jij wel eens nagellak of make-up bij H&M? Mocht je een aanrader hebben dan hoor ik het graag :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 19 februari 2015 at 19:38

  Dat zijn leuke kleuren! Ik heb er ook een paar van, schattige flesjes zijn het ook.

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 18 februari 2015 at 11:20

  Bij de H&M hier verkopen ze geen make-up…misschien maar goed ook haha

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 18 februari 2015 at 00:53

  Leuke nagellakjes. Ik heb een paar nagellakjes van h&m en de kwaliteit is echt goed.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 17 februari 2015 at 22:05

  Dat make up tasje is echt heel erg schattig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2015 at 09:00

   Ja he? Ik zag hem liggen en was verkocht :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
kerastase chronologiste haarolie haarparfum review 2 - Love it! | Kérastase chronologiste fragrant oil
Love it! | Kérastase chronologiste fragrant oil

Of het nu voor het haar, gezicht of lichaam is, ik ben een enorme fan van verzorgingsproducten waarin oliën verwerkt...

Sluiten