Beauty

H&M mini nagellakjes & quick dry spray

17 februari 2015

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-1
Op de één of andere manier heeft H&M echt een aantrekkingskracht op mij. Als ik in een stad ben waar er eentje is en ik ook maar even de tijd over heb, loop ik naar binnen met een vaste routine. Allereerst de kinderafdeling om te snuffelen tussen de schattige babykleding voor Shae, daarna kijk ik voor mijzelf bij de H&M+ plus sizes kleding en als laatste gooi ik een blik tussen de accessoires en make-up afdeling. En ja, als ik dan een schattig toilettasje, enkele leuke mini nagellakjes en een handige quick dry spray zie liggen moèt ik dat natuurlijk meenemen ;) Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-2
Ik heb al eens eerder van Herôme een sneldrogende spray gehad voor over de nagellak en deze deed best goed zijn werk, maar was helaas wel wat uitdrogend voor de nagelriemen. Ik zag deze variant van H&M liggen voor €3,99 (50ml) en was gelijk benieuwd. Het is de bedoeling dat je deze nadat je je nagellak hebt aangebracht – en even een klein minuutje hebt gewacht – over je vingertoppen sprayt waarna het helpt om de nagellak sneller te laten drogen. De spray heeft een nogal chemische geur en de minerale olie erin maakt de vingers ietwat vettig, maar hij is in ieder geval niet uitdrogend en doet zeker zijn werk. De nagellak is gewoon net wat sneller uitgehard en dat is met een kleine die mama graag test of als je haast hebt om de deur uit te kunnen erg fijn.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-3
Deze nagellakjes zag ik in 4 kleurtjes, ze kosten €0,99 per stuk en er zit 5ml nagellak in elk flesje. Vanwege het kleine formaat moet je er wel rekening mee houden dat ook het kwastje hierdoor een stukje kleiner is, dus als je fan bent van bredere en grotere kwastjes dan kan je deze schattige flesjes beter laten liggen. De kleurtjes hebben simpelweg de namen Pink, Grey, Mint Green en Nude gekregen en de letteropdruk op de dop heeft een bijpassend tintje.

H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-4
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-5
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-6
H&M-HM-mini-nagellak-nail-polish-quick-dry-spray-review-swatches-7
Ondanks het kleine kwastje lakken de nagellakjes best prettig, al droogt de lichtgroene kleur een heel klein beetje streperig op. Waarschijnlijk doet een druppel verdunner wonderen bij dit flesje. Wel vind ik het jammer dat de kleur echt lichtgroen is in plaats van het mintgroen wat de kleurnaam doet beloven. Er zit te weinig blauw in naar mijn smaak. Ah well, het is alsnog een lekker fris kleurtje die het in de lente erg goed zal doen. Ook de andere kleurtjes geven me een lentegevoel ^^ Op de grijze kleur na hebben alle lakjes 3 laagjes nodig om volledig te dekken (de grijze dekt in 2 laagjes), maar omdat de lak redelijk snel droogt ben je alsnog vlot klaar met je manicure.

Jep, ik wordt best vrolijk van deze aankoopjes en ben hierdoor benieuwd naar andere make-upproducten van H&M. Het is echt lang geleden dat ik hier voor het laatst iets van in huis had, maar zag ook leuke palettes, maskertjes, ‘chubby sticks’ en mooie kwasten liggen. De volgende keer maar even naar kijken.. Ohja, het make-uptasje van de eerste foto is dus ook van H&M en kostte volgens mij €2,99 (ik heb de bon niet bewaard en kan hem op de site niet meer vinden).

Koop jij wel eens nagellak of make-up bij H&M? Mocht je een aanrader hebben dan hoor ik het graag :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 19 februari 2015 at 19:38

  Dat zijn leuke kleuren! Ik heb er ook een paar van, schattige flesjes zijn het ook.

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 18 februari 2015 at 11:20

  Bij de H&M hier verkopen ze geen make-up…misschien maar goed ook haha

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 18 februari 2015 at 00:53

  Leuke nagellakjes. Ik heb een paar nagellakjes van h&m en de kwaliteit is echt goed.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 17 februari 2015 at 22:05

  Dat make up tasje is echt heel erg schattig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2015 at 09:00

   Ja he? Ik zag hem liggen en was verkocht :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 17 februari 2015 at 20:22

  Wat een leuke kleurtjes lak zijn dit, helaas heeft Utrecht geen cosmetica afdeling meer binnen H &M, dus ( snik snik ) kom ik er nu wel veel minder..

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 17 februari 2015 at 18:09

  Ik heb dat gevoel bij de Hema! Daar moet en zal ik altijd even binnenstappen.. En sinds kort heb ik dat ook met Kruidvat.. O jee! Het zou nooit in mij opkomen om nagellak/nagellakdroger in de H&M te kopen.. Ikzelf heb die van Yves Rocher, daar ben ik ook best tevreden van.. En sneldrogende nagellak is ook gewoon top!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2015 at 09:01

   Ohja, heel herkenbaar. HEMA is voor mij ook echt zo’n snuffelwikel <3

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 17 februari 2015 at 15:41

  Moet ook maar eens kijken naar die spray, super handig zeg! En wat een lieve flesjes. Mooie zachte kleurtjes, hou ik wel van!

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 17 februari 2015 at 12:54

  Ik heb eigenlijk nog nooit make-up of nagellak bij de h&m gekocht. Ik zie het als een kledijwinkel en that’s it. De lakjes zijn wel verbazend mooi

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 17 februari 2015 at 12:47

  Oh wat ziet dat er leuk en goed uit zeg! Mooi setje ook.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 17 februari 2015 at 12:44

  Leuke kleurtjes.

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 17 februari 2015 at 12:02

  Lieve kleurtjes! En ben benieuwd naar die spray!
  Trouwens ook een heel leuk setje zo samen om cadeau te doen aan iemand :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 17 februari 2015 at 11:59

  Handig, die quick dry spray. Ik heb er diverse gebruikt, maar ze waren het allemaal net niet. Vooral de chemische geur… ik gebruik nu een quick dry topcoat van Sally Hanssen, en die zorgt ervoor dat mijn nagellak binnen no time droog en uitgehard is. Aanrader! De kleurtjes lak zijn ook leuk, maar ik man beter overweg met een breed kwastje denk ik

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2015 at 15:58

   Bedankt voor je tip van de spray van Sally Hansen, die ga ik dan ook eens proberen!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 17 februari 2015 at 10:57

  Ik heb aardig wat nagellak van H&M liggen omdat het mij altijd goed bevalt. De kleurtjes die laat zien vind ik echt super leuk!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 februari 2015 at 10:22

  Dat zijn mooie nagellakkleurtjes en wat een schattige verpakkingen

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 17 februari 2015 at 10:19

  Wat een mooie lakken zijn dit!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 17 februari 2015 at 09:51

  Oh die lakjes zien er echt super cute uit!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 februari 2015 at 09:43

  Die sneldrogende spray maakt mij wel nieuwsgierig moet ik zeggen, toch eens kijken als ik bij de H&M in de buurt ben. Vind de grijze en de roze nagellak toch wel leuk :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 17 februari 2015 at 09:29

  Ik heb een topcoat die sneller werkt, de spray laat ik vaak staan. Toevallig gisteren nog gepakt uit mijn doosje en dacht echt waarom kocht ik dit?
  De lakjes vind ik supercute! Ik heb er twee. En een bbcream.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2015 at 15:58

   Is de bbcream goed en welke kleur heb jij? Ben bang dat de lichtste nog te donker zal zijn voor me..

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 17 februari 2015 at 09:18

  H&M is gruwelijk verslavend! Ik wil die spray uit proberen, lijkt me handig :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 17 februari 2015 at 09:02

  mooi kleuren.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 17 februari 2015 at 08:39

  Ik heb nog nooi make-up gekocht bij de H&M alleen maar kleding ;) de spray ga ik de volgende keer zeker meenemen en uit proberen

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 februari 2015 at 08:30

  Wat een mooie kleuren.
  Shopte ik er vroegen nooit maar nu soms wel ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 17 februari 2015 at 08:01

  Die lakjes zien er erg leuk uit! Ik moet zeggen, vroeger wou ik de H&M nooit binnen. De kledij vond ik maar niets en die winkels waren zo rommelig! De laatste jaren ben ik meer en meer in de ban geraakt van H&M. Ze zijn er erg op vooruit gegaan en nu wil ik ook steeds naar binnen. Al die snufjes … love it!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 17 februari 2015 at 07:46

  Ik moet ook altijd even snuffelen bij de H&M ook al weet ik dat voorlopig de kleding nog eventjes niet aan mij is besteed. Bij de accessoires moet ik altijd wel even tasjes omdoen, hoedjes op en kettingen voorhouden ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.