Fashion

New Jewellery ♥

12 februari 2015

axcent-etnic-watch-1
Dat ik enorm veel zin heb in zonniger weer en de lente kan ik heel goed merken, want ik begin al wat zomerse items om me heen aan het verzamelen uit de komende lentecollecties. Ik word er helemaal vrolijk van! Frisse kleurtjes en pasteltinten voor de nagels, lieflijk roze tot knallend fuchsia voor de lippen en leuke kleurrijke accessoires om een outfit alvast wat in de lentemood te brengen. En zo voegde ik onlangs ook deze twee nieuwe sieraden toe aan mijn verzameling; weer eens een horloge (ik kan het echt niet laten, het is mijn tic!) èn een classy minimalistisch paar oorbellen voor ‘elke dag’.

axcent-etnic-watch-2
Ik was al een tijdje op zoek naar een echt gouden paar oorbellen of oorstekers, waarbij die laatste sinds de geboorte van Shae een stuk veiliger te dragen zijn voor me (lees: grijpgrage eksterhandjes). Toen ik dit paar oorstekers in de sale spotte voegde ik ze dan ook snel toe aan mijn bestelling. Ze zijn heel erg klein, gemaakt van 14 karaat goud en hebben een kleine zirkonia als blikvanger. Het zijn voor mij echt de perfecte oorbellen voor ‘elke dag’ die toch net wat meer geven vanwege de mooie glinstering. Deze oorbellen zijn nu verkrijgbaar voor €29,99.

axcent-etnic-watch-3
axcent-etnic-watch-4
Maar het meest blij ben ik toch wel met mijn nieuwste horloge. Is hij niet geweldig zomers en vrolijk?! Ik was even bang dat het goud misschien te geel zou zijn, maar eenmaal om valt het heel erg mee en is het juist best een lichte kleur goud (iets wat ik samen met rosékleurig goud de mooiste varianten vind). Het horloge heeft een bandje met een etnisch-achtig printje, is geknoopt en heel gemakkelijk te verstellen tot zo’n beetje elke maat pols aangezien er geen voorgedrukte gaatjes aanwezig zijn maar je het pinnetje gewoon door het bandje duwt. Hij draagt lekker zacht en prettig en aangezien je het bandje gemakkelijk lo kan halen gok ik dat je hem ook voorzichtig met de hand zou kunnen wassen. Erg prettig met het warme, plakkerige zweetweer wat er aan zit te komen ;)

Het horloge is van het Scandinavische merk Axcent, is in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar en heeft een kast met een diameter van 41mm. Dat is redelijk aan de maat, dus als je erg smalle polsen hebt kan je wellicht beter op zoek naar een ander exemplaar. Ik vind hem zelf net kunnen omdat de kast verder heel minimalistisch is en redelijk plat, waardoor het geen ‘in your face’ horloge wordt. Er is naast de bovenstaande varianten ook nog een roségoudkleurige variant met in de band dezelfde kleuren als het meest rechtse model hierboven en ze zijn verkrijgbaar voor €89,00. Zowel het horloge als de oorbellen heb ik ontvangen via Lucardi.

Ik ben in ieder geval helemaal happy met m’n nieuwste aanwinsten ♥

Ik ben benieuwd… Heb jij eerder een schoenen-, tassen- of horlogetic of juist van nog iets compleet anders?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 13 februari 2015 at 21:50

  dat horloge bandje is heel mooi!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 12 februari 2015 at 21:51

  Super leuk horloge. Laat de zomer maar komen

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 12 februari 2015 at 20:36

  Wat een heerlijke bandjes, echt leuk. Ik heb niet echt een tic (geloof ik) hahaha

 • Avatar van Emy
  Reply Emy 12 februari 2015 at 18:12

  Desiree, wat een mooi horloge. Ik ben stikjaloers hoor!!!!! ☺

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 12 februari 2015 at 16:34

  Wat een leuk horloge! Vrolijkt een outfit echt op :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 februari 2015 at 14:44

  Wat een zonnig horloge!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 12 februari 2015 at 14:36

  Wat een vrolijk horloge, daar zou ik ook happy van worden. Leuk voor de lente/zomer!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 februari 2015 at 13:58

  Leuk horloge, lekker vrolijk door het bandje!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 februari 2015 at 12:04

  Aparte horloges. Vind het niet meteen wat voor mij, eerder voor jongere meiden. Door dat bandje vooral. De display vind ik wel mooi.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 12 februari 2015 at 10:29

  Oorbellen draag ik niet maar horloges wel! Heb er best veel. Was een ’tik’ van me. Hij is leuk en vrolijk!

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 12 februari 2015 at 10:28

  hij is echt super mooi, heel zomers!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 12 februari 2015 at 10:16

  Oeh die vind ik leuk!!!!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 februari 2015 at 10:16

  Oh wou die is leuk zeg! Ik heb zelf echt onwijs veel tassen. Zo veel dat ik er nodig wat weg moet doen haha.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 februari 2015 at 09:48

  Wat een leuke en kleurrijke horloge!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 12 februari 2015 at 09:47

  Zo’n horloge is niks voor mij, maar hij ziet er wel ontzettend vrolijk en leuk uit zeg! Weer eens wat anders al die kleurtjes! xoxo

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 februari 2015 at 08:53

  Heel mooi!

 • Avatar van mariëlle
  Reply mariëlle 12 februari 2015 at 07:59

  Aaahdie is echt gaaf zeg, ik ben gek op die print!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 12 februari 2015 at 07:54

  Ah wat een ontzettend leuk en vrolijk horloge! <3

 • Avatar van Dayony
  Reply Dayony 12 februari 2015 at 07:50

  Hey Desiree,
  Ik werd door een vriendin via Facebook geattendeerd op je stukje. Grappig zeg, dat bandje van je horloge. Ik knoop deze bandjes zelf al heel lang en verkoop ze sinds een jaar of 1,5 op mijn website. Mensen kennen me ook echt van die bandjes, vandaar dat mijn vriendin mij tagde ;).
  Groetjes en blogze! Dayony.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2015 at 09:18

   Hi Dayony, ik heb je reactie aangepast omdat het niet heel netjes is om je webwinkel in een reactie achter te laten. De link is nog wel klikbaar onder je naam. Leuke bandjes knoop je :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 12 februari 2015 at 07:24

  Aaaah! Dit horloge is echt zó gaaf! Lekker kleurrijk, echt iets voor mij!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 februari 2015 at 07:13

  Vind hem erg leuk en vrolijk eruit zien x

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 12 februari 2015 at 07:02

  Mooie vrolijke horloges :) ik heb zelf een schoenen tic ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.