Beauty

Rimmel provocalips | Skinny Dipping & Little Minx

19 februari 2015

rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-1
Qua lipproducten ben ik meer een liefhebber van gloss of een verzorgende lippenbalsem met een kleurtje dan van lipsticks. Dit omdat deze toch vaak net wat meer uitdrogen en minder prettig dragen, laat staan de langhoudende variant. Van deze laatste ben ik wèl een grote fan voor feestjes, etentjes en bijvoorbeeld zakelijke afspraken omdat ik me dan geen zorgen hoef te maken om mijn lipstick. Een goede langhoudende lipstick die niet uitdroogt, afgeeft of afbrokkelt vinden is alleen best lastig.. Rimmel gaat de uitdaging aan en introduceert eind deze maand de Provocalips 16h kiss proof lip colour. Ik kreeg alvast twee kleurtjes toegestuurd om uit te proberen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review en full face looks.

rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-2
rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-3
rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-4
De lipstick komt in een huls met een sponsapplicator waarbij aan de ene kant de kleur zit en aan de andere kant een verzorgende lippenbalsem. Het is de bedoeling dat je je lippen vetvrij en schoon hebt, de lipstick aanbrengt en eventjes met open mond wacht tot deze droog is en vervolgens breng je als laatste stap de gloss kant aan. Ik ontving de kleurtjes 700 Skinny Dipping en 310 Little Minx, een bruine nudekleur en een opvallende fuchsiakleur. Zoals je hierboven kan zien is de pigmentatie van beide kleuren intens en is de substantie ietwat vloeibaar. Dit heeft als groot voordeel dat je je lippen met een mooi dun laagje kan bedekken en dat hij nauwkeurig aangebracht kan worden. De glosskant voelt voor mij eerder als een balsem en ik was benieuwd naar de ingrediënten, maar deze kan ik helaas nergens terug vinden..

rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-6
rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-7
De bruine kleur staat niet helemaal verschrikkelijk, maar doet gewoonweg helemaal niets voor mijn look. Hij staat wat ouwelijk, ‘kaal’ en kleurloos bij mij maar ik kan me indenken dat er vrouwen zijn bij wie dit een mooie nudekleur zal zijn. De fuchsiakleur – en dat is geen verrassing – is meer mijn kleur en staat lekker fris en jong en ik krijg er meer uitstraling van. Ik vind dit dan ook een prachtige kleur en heb hem al regelmatig gedragen. De twee stappen voelen na het aanbrengen direct al niet trekkerig of uitdrogend en ook als je de gloss/balsem niet meer opnieuw aanbrengt voelt de lipstick alsnog prettig aan gedurende de dag. Yay!

rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-5
Een hapje en een drankje, zelfs een wat vettigere hap, overleeft ‘ie prima en tijdens de ‘mokjestest’ zie je echt maar minimaal een beetje kleur op het mokje wat een drankje verder al helemaal niet meer zichtbaar was. Hij blijft bij mij dus echt de hele dag door op z’n plek zonder dat ik me zorgen hoef te maken of mijn lipstick er nog wel OK op zit. Wel vind ik het fijn om af en toe een laagje balsem aan te brengen, ook omdat dit een mooie glans geeft. Aan het eind van de dag zie ik een klein beetje ‘afbrokkeling’ aan de binnenkant van mijn lippen waar de lipstick langzaam verdwijnt, maar dit is van een klein afstandje al niet meer zichtbaar. Verwijderen is trouwens wel tricky: zorg dat je een make-upremover op oliebasis in huis hebt voor je deze lipstick gaat dragen. Met alle andere removers ben je namelijk flink aan het boenen, terwijl het met een oliereiniger zo gedaan is.

Ik ben erg enthousiast over deze Rimmel provocalips lip colour (€11,99, 7ml) en ga zeker nog kijken naar de andere vier kleuren als ze eind deze maand verkrijgbaar zijn.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 13 maart 2015 at 20:12

  Vooral little minx staat je geweldig! Zelf weet ik nog niet helemaal wat ik van deze producten moet vinden, want als ik hem bij wilt werken gaat hij heel vies ophopen, wanneer ik op de dag alleen wat drink dan blijft hij prima zitten maar een dag zonder voedsel is ook zo wat, dilemma!

 • Avatar van tessa grace
  Reply tessa grace 1 maart 2015 at 14:21

  Wauw. Little minx is echt een prachtige kleur. Ik heb i’ll call you en play with fire gereviewd op mijn blog maar little minx ga ik zeker nog bij kopen.
  Liefs

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 25 februari 2015 at 21:06

  Heel mooi! (op de bruine na…) Ik ben alleen wel bang dat het toch droog gaat aanvoelen op den duur. Tenzij je steeds de transparantie kant gebruikt…

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 februari 2015 at 15:26

  love die felle roze :D

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 19 februari 2015 at 23:03

  Toch vind ik de bovenste bruine kleur je erg mooi staan hoor! Heel zacht.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 februari 2015 at 20:44

  De tweede kleur vind ik echt prachtig

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 19 februari 2015 at 18:59

  de roze tint vind ik echt onwijs mooi, hij staat je heel erg leuk…de andere vind ik wat minder mooi om te zien

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 19 februari 2015 at 18:30

  Ze zien er erg goed uit. En wat goed dat ze niet afgeven.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 19 februari 2015 at 17:31

  Mooi vooral de roze :) en wat fijn dat ze aflaten op een kopje ;)

  • Avatar van Beau
   Reply Beau 20 februari 2015 at 09:46

   Oeps NIET aflaten ;(

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 19 februari 2015 at 14:23

  Die eerste doet inderdaad niks voor je maar die tweede zeker wel! En fijn dat ie zo goed blijft zitten zeg!

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 19 februari 2015 at 13:22

  Mooie kleuren! Ze staan je goed!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 19 februari 2015 at 13:15

  Ziet er goed uit. Beide kleuren staan je ook mooi

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 19 februari 2015 at 11:43

  Ik vind de roze heel erg mooi bij je staan. De bruine kleur is ook wel mooi, maar niet mijn ding

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 19 februari 2015 at 11:15

  Goed zeg ,deze wil ik ook wel gaan proberen. Ik vind beiden kleuren je mooi staan hoor, zelfs de nude staat je goed. Zelf houd ik ook wel van iets meer ‘knal’ kleur. Als je dan toch lippenstift draagt dan maar goed nietwaar?

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 19 februari 2015 at 10:33

  Vooral die tweede kleur vind ik erg leuk!

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 19 februari 2015 at 10:01

  Ik vind de roze variant heel mooi. Fijn dat ze zo lang blijven zitten!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 februari 2015 at 09:08

  Dat ziet er wel heel erg goed uit en ook fijn dat hij ook écht goed en lang blijft zitten!

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 19 februari 2015 at 08:41

  Dat bruine is inderdaad niets voor jou, maar het fuchsia kan je echt goed hebben. Ook goed dat ze lang blijven hangen, meestal is een lipgloss na een halfuur weg.

 • Avatar van mariëlle
  Reply mariëlle 19 februari 2015 at 08:36

  Ik vind ze zo positief klinken! Ik vind de roze kleur ook heel mooi!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 februari 2015 at 07:47

  Wauw, ik zag ze staan maar durfde nog niet. Nu spijt van dat ik mijn Kruidvat aanbieding niet heb gehad/geactiveerd.
  Ze staan je beide heel mooi.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 februari 2015 at 07:40

  Jaaaa heb Little Minx onlangs gekocht samen met Play with fire (de donkerste rode) en ben ook helemaal weg ervan, wil er nog meer. Maar laat deze bruine nude denk ik staan, heb ’t idee dat me die niet zo mooi zal staan.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 19 februari 2015 at 07:34

  Die zien er zeker heel mooi uit! Ik vind de nude je ook heel mooi staan hoor, maar idd de fuchsia is sprekender in je gezicht.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 19 februari 2015 at 07:17

  Vooral die roze variant vind ik erg mooi x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 februari 2015 at 06:55

  Zo, dat ziet er zeer mooi uit!
  Vooral de roze kleur.
  Fijn dat het niet afgeeft op een kopje of beker als men koffie of thee drinkt.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.