Huis & interieur

Yankee Candle ♥

6 februari 2015

yankee-candle-us-candles
Even een korter artikel tussendoor omdat ik mijn enthousiasme graag met je wil delen. Gisteren kwam er een erg leuk pakketje van Yankee Candle binnen met hierin enkele producten in het teken van Valentijnsdag. Oh, wat ruikt het lekker allemaal! Vooral de Sweet Valentine swirl candle (met een brandtijd van zo’n 90 uur) in combinatie met de Illumalid maakt een prachtige combinatie en een heerlijke geursensatie. De kaars ruikt namelijk naar een mix van Sparkling Cinnamon en Vanilla Cupcake. Yum!

Wist je dat zo’n Illumalid er niet alleen leuk uit ziet, maar ook ervoor zorgt dat de vlam wordt gestabiliseerd waardoor de kaars gelijkmatiger opbrandt waardoor er geen kuilen ontstaan en je zo langer en beter kan genieten van de kaars? Ik voel een verslaving opkomen met al die heerlijke en intense geuren, mooie potten en Illumalids..

Yankee Candle is in 1969 opgericht in de Verenigde Staten en is nu uitgegroeid tot de grootste kaarsenproducent ter wereld waarvan de producten in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn. In Nederland is het verkrijgbaar bij US Candles (webwinkel) of in de fysieke winkel aan de Oude Vismarkt in Zwolle.

Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 9 februari 2015 at 17:00

  Wat ziet dat er leuk uit, zo’n illumalid.
  Heeft het ook nog een doel of is het voor the pretteh? ;-)

  • Avatar van Annebeth
   Reply Annebeth 9 februari 2015 at 17:00

   Doh… allang gelezen ;-) Zit ik naar die foto te staren :’-)

 • Avatar van Deirdre
  Reply Deirdre 8 februari 2015 at 21:11

  Ik vind ze ook heeeeelijk! Altijd als ik in Ierland ben neem ik er een hoop mee terug! Wist niet dat ik ze hier kon bestellen *had je me niet moeten vertellen!!* Zo’n Illumalid moet ik ook even halen!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 8 februari 2015 at 14:15

  Ik heb sinds een paar maanden ook Yankee Candle ontdekt, wat een heerlijke geuren! Zo’n llumalid heb ik ook, erg handig

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 7 februari 2015 at 22:53

  Heerlijk ben gek op Yankee Candle!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 februari 2015 at 21:25

  Superleuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 februari 2015 at 06:02

  Dat ziet er zo mooi uit!
  Het lijkt me heerlijk ruiken!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 6 februari 2015 at 21:43

  Ze zien er echt ontzettend leuk uit, helemaal om te geven met valentijn, echt schattig!

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 6 februari 2015 at 20:45

  ik ben dol op yankee candle… ik heb vorig jaar een paar van de kerstcollectie gekregen

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 6 februari 2015 at 19:06

  Ik heb nog nooit iets van yankee candle gekocht

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 6 februari 2015 at 18:20

  Ik ben echt fan van yankee Candle

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 februari 2015 at 17:46

  ik moet er echt weer eens een paar scoren :D ze ruiken zo lekker!

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 6 februari 2015 at 17:12

  Ik heb gisteren ook grote bestelling tarts gedaan en heb hier nog wat liggen. Ze zijn stuk voor stuk zo lekker! Heb mezelf ook een grote jar Red Rasberry gekocht en ik kan niet wachten tot ik die in mijn nieuwe appartement kan branden. De valentijn ruikt ook heerlijk trouwens! Veel plezier ervan!

  Liefs Agneta

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 februari 2015 at 16:17

  Ik ben er nog niet aan begonnen want de meeste zeggen je blijft kopen haha!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 6 februari 2015 at 15:45

  Kijk maar uit inderdaad! Ik heb Yankee Candle ook sinds kort ontdekt en de stapel groeit en groeit hier. Ik moet er binnenkort een speciale opbergdoos voor aanschaffen! Maar het is ook zooooo lekker!

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 6 februari 2015 at 15:31

  Oh hier ben ik erg benieuwd naar!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 6 februari 2015 at 15:08

  Die geur lijkt me heerlijk

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 6 februari 2015 at 14:50

  In de Magna Plaza in Amsterdam zit ook een Fysieke winkel :) wellicht voor de mensen in die buurt ook een fijn weetje. Daar kocht ik laatst ook wat heerlijke exemplaren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 februari 2015 at 21:36

   Thanks voor het delen van je tip!

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 6 februari 2015 at 14:43

  Ik ben zo benieuwd naar de geur! ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.