Beauty

Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color

19 maart 2015

bobbi brown heart shell swatches lip color review 1 - Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color
Qua dagelijkse make-up heb ik een redelijk vaste routine en is dit praktisch altijd hetzelfde, gewoon een zachte en frisse look waar ik me goed bij voel. Wel vind ik het hierbij altijd erg leuk om met de lipkleur te spelen omdat je zo zonder verder iets te hoeven doen gelijk een heel andere look kan krijgen. Onlangs ontving ik een sheer lip color en een creamy matte lip color van Bobbi Brown en ik kan met deze twee kleuren goed laten zien wat ik bedoel met dat enkel het aanpassen van een lipkleur je hele look verandert.

bobbi brown heart shell swatches lip color review 2 - Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color
bobbi brown heart shell swatches lip color review 3 - Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color
bobbi brown heart shell swatches lip color review 5 - Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color
Bobbi Brown creamy matte lip lip color – 29 heart
Deze romige lipstick met een zachte matte finish voelt niet droog aan op de lippen, maar juist verrassend hydraterend en voelt licht aan. De kleur heeft ook nog eens erg lange houdbaarheid en overleeft gemakkelijk een hapje en een drankje. Hij vervaagt langzaam gedurende de dag en je kan er zo een halve dag mee vooruit, maar voor het mooiste en meest intense effect is af en toe bijwerken wel aan te raden.

Deze dieprode kleur is een klassiek rood wat bij veel vrouwen wel mooi zal staan voor een opvallend kleurdetail of is zeker aan te raden voor die vrouwen die als signature look altijd rode lippen rocken.

bobbi brown heart shell swatches lip color review 4 - Bobbi Brown sheer lip color & creamy matte lip color

Bobbi Brown sheer lip color – 26 shell
Deze romige lipstick met een glanzende finish heeft een wat meer transparante dekking en er zitten fijne voedende en hydraterende ingrediënten in die de lippen verzorgen. Een goed gekleurde lippenbalsem dus. Love it!

Hij blijft iets minder lang mooi op de lippen dan de matte variant, maar draagt alsnog een redelijke tijd zonder dat je hoeft bij te werken. De kleur is een iets warmere nudekleur en ondanks dat ik een koeler huidtype ben vind ik hem helemaal niet zo verkeerd staan.

Zoals je kan zien heb ik bij beide full face foto’s dezelfde make-uplook en maakt de andere lipkleur er een heel ander geheel van. Leuk om te zien! Omdat beide lipsticks redelijk warm zijn heb ik ze gecombineerd met een wat warmere blush om meer eenheid in het geheel te brengen. De blush die ik gebruikt heb is ook van Bobbi Brown, deze bronzige perzikkleur is nieuw in het assortiment en heet Clementine. Beide lipsticks zijn verkrijgbaar voor €26,-.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 27 maart 2015 at 09:24

  Die lichte kleur is erg mooi

 • Avatar van Emke
  Reply Emke 24 maart 2015 at 17:59

  wat een mooie kleuren, ze staan je erg leuk!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 22 maart 2015 at 00:05

  Staan je erg mooi! En wat draag je een leuke sjaal :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 maart 2015 at 10:04

   Dankjewel! De sjaal is van Pieces <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
thierry mugler angel eau de parfum refillable star review 4 - Parfumnieuws | Thierry Mugler Angel new star
Parfumnieuws | Thierry Mugler Angel new star

Als jij net als ik een groot fan bent van de parfums van Thierry Mugler, dan wordt jij ook vast...

Sluiten