Beauty

Favoriete beautyproducten februari 2015

1 maart 2015

favorieten-februari-2015
Ik vond het knap lastig om over de afgelopen maand mijn top 5 favoriete beautyproducten bij elkaar te zetten. Ik heb op dit moment gewoonweg een erg fijne routine voor mijn haar, make-up en skincare dat ik bijna geen keuzes kon maken. Ik ben even flink streng geweest en als er de afgelopen maand vijf producten zouden zijn die ik jou echt kan aanraden eens uit te gaan proberen, dan zijn dat de producten die ik je vandaag laat zien. Ook deze keer is het lekker afgewisseld, zo komt er make-up, haarverzorging en huidverzorging voorbij. Kijk je mee?

clarins-instant-light-lip-balm-perfector-eclat-minute-baume-review-swatches-3
Clarins instant light lip balm perfector
Een hele mond vol voor een gekleurde lippenbalsem, maar het product verdient de naam. Hij geeft de lippen namelijk een mooie glans, een goede verzorging en zorgt er direct voor dat droge en schrale lippen er een heel stuk beter uit zien. Hij versmelt tijdens het aanbrengen op de lippen, geeft een mooie glans en plakt niet. Mocht ik één nadeel moeten noemen dan is het de boterzachte formule waardoor de balm waarschijnlijk best vlot op zal gaan.. Mijn favoriet is natuurlijk het lieve perzikroze kleurtje Coral ♥

kerastase-chronologiste-haarolie-haarparfum-review-3
Kérastase chronologiste fragrant oil
Als grote liefhebber van haaroliën heb ik er natuurlijk al enorm veel uitgeprobeerd en heb ik er een beste verzameling mee opgebouwd die ik afwissel met elkaar. Eén van de lekkerst ruikende en meest luxe haaroliën die ik ooit geprobeerd heb moet toch wel deze van Kérastase zijn. En stiekem is het dan officieel niet eens een haarolie maar een haarparfum op oliebasis. The best of both worlds dus, want je haar gaat er heerlijk van ruiken – naar onder andere jasmijn, mirre, rozen en muskus – en wordt lekker zacht, makkelijk doorkambaar en krijgt er een mooie glans van. Wel opletten dat je niet teveel gebruikt, want vettig haar wil natuurlijk niemand ;)

rimmel-provocalips-skinny-dipping-little-minx-review-swatches-1
Rimmel provocalips Little Minx
Tsjah, echt een nieuwtje is het niet meer dat ik sowieso enorm gek ben op fuchsia lipproducten, maar dit nieuwe lipproduct van Rimmel is wel héél erg fijn. Little Minx is ten eerste echt een prachtige en intens roze kleur met goede pigmentatie, ook is dit echt de best langhoudende lipstick die ik ken. Je brengt stap in – de kleur – aan op droge en schone lippen, wacht met je lippen van elkaar voor een minuutje en brengt stap 2 – de fixerende en verzorgende balm – aan. De kleur blijft de hele dag zitten, overleeft hapjes en drankjes, voelt niet onprettig aan en geeft niet af. Zoals je in de review kon zien doorstond hij met gemak de mokjestest.

alpha-h-skin-loving-vitamins-kit-1
ALPHA-H skin loving vitamins kit
Zoals je rechts onder de foto in de korte bio kunt lezen ben ik een ‘skincarejunkie’ en ik probeer dan ook graag verschillende producten en merken uit. Een nieuw merk wat ik recent ontdekte is Alpha-H. De skin loving vitamins kit gebruik ik dagelijks en ik merk zeker verschil in mijn huid en de set werkt perfect als boost om de huid snel in optimale conditie te krijgen. Ok, heel eerlijk komt dit denk ik ook door een ander product van dit merk wat ik sinds kort gebruik.. Liet ik in het artikel over bovenstaande kit nog een sample van de Liquid Gold zien, inmiddels is er een fullsize van in huis en ik ga je er binnenkort zeker meer over vertellen!

clarins-beauty-flash-balm-review-1
Clarins beauy flash balm
Als laatste kan ik deze topper van Clarins zeker niet overslaan tussen de favorieten. Dit SOS product kan je combineren met je dag- en/of nachtcrème, als masker gebruiken en als primer voor onder je make-up en op deze laatste manier gebruik ik hem zelf het liefst. De crème hydrateert, geeft een mooie glow, verfrist en zorgt dat de make-up mooi versmelt met de huid en de hele dag blijft zitten. In de review liet ik je het effect op full face foto’s zien en ik zou het daardoor bijna wel elke dag willen gebruiken in plaats van enkel als SOS product. Niet dat dit niet mag of kan natuurlijk, maar ik gebruik hem zelf liever echt voor de dagen dat ik het nodig heb na slapeloze nachten of met afspraken of etentjes en feestjes bijvoorbeeld. Oh, doe je trouwens al mee met de winactie waarbij ik maar liefst 3 x dit geweldige product mag weggeven?

Tell me! Wat was jouw absolute beautyfavoriet de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 2 maart 2015 at 08:26

  Die haarolie lijkt me echt fantastisch. Hier ook een groot fan van dat soort producten :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:15

   Ik ben natuurlijk gelijk benieuwd welke haarolie jouw favoriet is :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 1 maart 2015 at 15:18

  Mijn favoriete nieuwe product van deze maand is de pure red Laetitia lipstick van L’Oreal :) en van jou top 5 lijkt mij het laatste product van Clarins mij heerlijk ;)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 maart 2015 at 14:21

  Provocalips lijken mij superleuke lipprodcuten

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 1 maart 2015 at 13:14

  Wat een mooie producten! Zelf vind ik de nieuwe lipsticks van Rimmel helemaal niet zo fijn! Helaas :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:17

   Nohhh echt? Ben wel benieuwd waarom niet dan (nieuwsgierig aangelegd haha).

   • Avatar van Kim ter Stege
    Reply Kim ter Stege 7 maart 2015 at 10:19

    Ik heb een rode, die ik wel mooi vind. En een nude kleur. Deze vind ik niet zo mooi omdat deze de velletjes en lijntjes op mijn lippen erg benadrukken. Ook is deze erg ‘patchy’ als ik het aanbreng! Ik vind de apocalips persoonlijk dan veel mooier en fijner!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 maart 2015 at 11:45

  De producten van Rimmel heb ik dan zelf niet geprobeerd, maar ik begrijp wel dat het een favoriet van je is ja! Die dingen zijn er met een bijtel zowat nog niet af te krijgen haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:17

   Echt he? En dan met een oliereiniger veeg je het er wel zo af, heel gek eigenlijk.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2015 at 11:27

  Erg mooie favorieten!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 maart 2015 at 10:16

  Fijne producten (denk ik, want ik heb er nog niks van). Mijn voorkeur gaat uit naar Alpha producten… Daar ben ik benieuwd naar.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 1 maart 2015 at 10:15

  Meid, wat een prachtige favorieten! De nieuwe lipproducten van Rimmel London zou ik graag nog eens willen proberen.

 • Avatar van alleenpuur
  Reply alleenpuur 1 maart 2015 at 09:42

  Wat een prachtige producten zitten er tussen! De set zou ik ook wel eens willen testen.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 1 maart 2015 at 08:56

  Ik zou graag de Clarins balm winnen, mijn huid is op dit moment niet in een beste conditie. De balm lijkt mij ideaal. Leuke blog.

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 1 maart 2015 at 08:52

  De nieuwe Chanel Rouge Coco lipstick in de kleur 406 Antoinette. Op dit moment echt mijn lievelingskleur, en hij zit gewoon lekker & mooi ^.^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 maart 2015 at 11:19

   Oh, die is ook zeker prachtig!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 1 maart 2015 at 08:45

  Wat een fijne favorieten!!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 1 maart 2015 at 08:33

  Ik heb de Olea Curl Leave In cream van Kerastase en die ruikt ook zo overweldigend lekker. Heel goed merk. Is de prijs van de producten absoluut waard. Mijn favoriet van deze maand is eigenlijk een vrij eenvoudige, maar wel eentje waar ik zeer tevreden over ben: de handcrème van De Tuinen in de geur lavendel.

 • Avatar van britt
  Reply britt 1 maart 2015 at 06:48

  De Clarins balm perfector lijkt me echt een mooie verzorgende stick met een zacht kleurtje. Die ga ik me ook eens aanschaffen. :) mijn favoriet vd afgelopen maanden is m’n nieuw minerale Mac blush in de kleur Dainty.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2015 at 06:45

  De lipstick zien er heel mooi uit!
  Zo benieuwd ben ik naar de balm.
  Dit merk komt weet menig vrouwen telkens weer te verassen met mooie nieuwe make-up en huidverzorgingsproducten.

  Ik wens je een fijne en mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.