Huis & interieur

Interieur inspiratie | IKEA nieuwtjes ♥

26 maart 2015

ikea-brimnes-toilettafel-3
Toen gisterochtend het nieuwe persboekje van IKEA binnenkwam werd ik direct enthousiast. Er staan namelijk enkele wel heel erg leuke nieuwtjes in die je vanaf april in de winkels kunt verwachten en ik wil enkele van deze nieuwe producten dan ook erg graag met jullie delen. De items die ik vandaag met je deel zijn erg strak, basic erg ‘Pinterest’ en passen daardoor in verschillende interieurs en ik denk dat niet alleen ik er erg enthousiast van kan worden..

ikea-brimnes-toilettafel-2
ikea-brimnes-toilettafel-1
Brimnes toilettafel €69,95
Dit is de ideale oplossing voor als je niet erg groot woont en toch graag een plekje voor jezelf wil hebben waar je wat aan kan werken en tegelijkertijd als make-uphoekje kan gebruiken. Deze toilettafel ziet er op het oog strak en stylish fris uit, maar je kan een deel van het blad omhoog klappen waardoor er een spiegel en ruimte voor je make-up zichtbaar wordt. Love it! Mocht je trouwens nog wat inspiratie zoeken, ik schreef een tijd geleden een artikel vol inspiratie voor leuke en mooie make-uphoekjes.

ikea-knagglig-krat-4
ikea-knagglig-krat-3
ikea-knagglig-krat-1
ikea-knagglig-krat-2
Knagglig kratten €5,99/€9,99
De sloophouten kratjes met een vintage feel zijn niet aan te slepen en het is al langere tijd een enorme trend om deze in je interieur te hergebruiken. Ik vind ze zelf ook erg leuk, maar zou ze dan wel voorzien van een likje verf om ze zo glad af te werken en wat meer kleur te geven zoals het pastelroze voorbeeld. Perfect om speelgoed, knuffels, plaids, folders of tijdschriften in te bewaren en ze zijn ook nog eens stapelbaar. Handig!

ikea-mockelby-tafel-4
ikea-mockelby-tafel-1
ikea-mockelby-tafel-3
ikea-mockelby-tafel-2
Möckelby eettafel €349,-/€599,-
Als laatste wil ik je ook nog deze prachtige eettafels laten zien. Je hebt een uitrekbare versie die van een vierkante tafel van 79x79cm uitgeklapt kan worden naar een tafel voor zes personen van maximaal 150x79cm, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar de grote en vaste variant van 235x100cm. Een enorm grote massief eiken eettafel om aan te eten, gezellig na te tafelen, te lezen, werken.. Ik zie hem hier al helemaal in huis staan ♥

Persoonlijk ben ik een enorme IKEA fan en hebben we best wat hiervan in huis staan, maar ik probeer wel aan elke ruimte nog een eigen draai te geven en ervoor te zorgen dat het niet enkel IKEA is want anders wordt het net zo’n showroom en dat effect wil ik nu net niet creëren.. Met die verschillende nieuwe producten en een toffe papershop met regelmatig wisselend assortiment waar ik dol op ben is het wel weer tijd voor een shoptripje inclusief Zweedse balletjes ;)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 15 januari 2016 at 08:54

  I love Ikea! Ik wil mijn woonkamer ook wat strakker en ruimer maken. Maar dat kaptafeltje is ook wel echt super gaaf dus wie weet doe ik mijn slaapkamer ook wel wit;)

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 17 december 2015 at 11:54

  Leuk he Ikea! Ik zie vaak wel aan de meubels dat het ook daadwerkelijk van Ikea komt maar dat mag de pret niet drukken in accessoires die ze hebben! Laat nog voor een salontafel gaan kijken (uiteindelijk besteld op een webshop) maar we kwamen naar buiten met een kar voor keukenspullen en woonaccessoires haha)

 • Avatar van Line
  Reply Line 17 juni 2015 at 10:24

  Mooie foto’s! Ben dol op zulke inspiratie.

 • Avatar van gina
  Reply gina 14 april 2015 at 20:06

  Oeh die toilettafel is helemaal mijn stijl! Super gaafff ♥

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 28 maart 2015 at 10:08

  Die kratten vind ik enorm leuk!

 • Avatar van Glamourista
  Reply Glamourista 27 maart 2015 at 09:54

  Die toilettafel moet ik hebben!

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 26 maart 2015 at 23:46

  Wauw die toilettafel! Dat is toch wat wij vrouwen bedoelen! Ik heb zelf de Malm toilettafel, ook een topding. Die kratjes zijn ook super cute zeg! I love Ikea ;)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 26 maart 2015 at 23:19

  O jee, dit ziet eruit alsof ik binnenkort weer eens een bezoekje aan IKEA moet gaan brengen. Hele mooie spullen!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 26 maart 2015 at 21:51

  Ah ik vind die nieuwe spulletjes van Ikea zo tof! Super leuk artikel!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 26 maart 2015 at 21:49

  oelalalaaa er zitten echt hele leuke items bij!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 26 maart 2015 at 18:53

  Wat een supermooie accessoires, echt hele fijne inspiratie zo!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 maart 2015 at 17:51

  Mooie woonaccesoires!
  Vooral die kistjes die je zelf in elke gewenste kleur kan verven ;-)

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 26 maart 2015 at 17:26

  Ik vind IKEA echt super leuk! Er is voor iedereen, voor iedere stijl wel iets te vinden. De prijzen zijn zeer goed en je kunt er lekker eten! ;-) Ik zie al weer een paar leuke dingen voorbij komen, dus tegen die tijd maar weer eens binnen wippen!

 • Avatar van MoroccanMansion
  Reply MoroccanMansion 26 maart 2015 at 17:15

  Ikea heeft altijd leuke spulletjes. Die toilettafel is super mooi en handig!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 26 maart 2015 at 17:03

  Er zitten leuke dingen tussen. Binnenkort verhuis ik en zal ik zeker eens bij Ikea binnen springen

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 26 maart 2015 at 16:52

  Wat een fijne items heeft IKEA er weer bij! Ik kan ook echt niet wachten tot ik daar weer kan gaan shoppen.. Ben al aan het sparen voor een paar alex kasten hihi.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 26 maart 2015 at 15:41

  De mockelby reeks vind ik heel erg mooi

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 26 maart 2015 at 15:18

  Wat een mooie foto’s! Ik zou zo mijn hele huis bij de Ikea kunnen shoppen denk ik, hahaha.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 26 maart 2015 at 15:05

  Die toilettafel!! Hebben!!! Die kratten trouwens ook, die lijken me handig! Ik vind de tafel ook gaaf, haha ik kan me voorstellen dat je enthousiast was toen het persboekje binnenkwam ;-)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 26 maart 2015 at 14:43

  Hier ook een echte Ikea fan! Ik probeer het ook te combineren met spulletjes uit andere woonwinkels of juist uit van die woonboetiekjes, anders is het inderdaad érg Ikea. Ik ben ontzettend blij met de PAX kledingkast die we van Ikea hebben, dé aankoop van het jaar! Die eettafel is trouwens prachtig!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 maart 2015 at 14:10

  Die toilettafel is zo mooi!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 26 maart 2015 at 14:05

  Ik vind die lamp op het eerste plaatje erg mooi! En die eettafel <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.