Beauty

Love & Toast happiness kit ♥

3 maart 2015

love-toast-happiness-kit-review-1
De laatste tijd leer ik redelijk wat nieuwe merken kennen en ook vandaag deel ik mijn eerste kennismaking met een – voor mij – nieuw merk met jullie. Deze keer is het het merk Love & Toast, wat opgericht is door parfumeur en designer Margot Elena waarin ze laat zien dat eco, bio, organic, veganistisch en duurzaamheid prima samen kunnen gaan met hip, trendy, effectief en betaalbaar. Een leuke manier om een merk te leren kennen is door middel van reisverpakkingen en deze happiness kit was dan ook perfect als eerste kennismaking.

love-toast-happiness-kit-review-2
Love & Toast is een vrolijk merk met heerlijke geuren en leuke printjes op de verpakkingen. De producten bestaan voor minimaal 97% uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van onder andere parabenen, sulfaten, minerale oliën en synthetische geur- en kleurstoffen. Ook fijn om te weten: de producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij en de verpakkingen worden gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkt.

De happiness kit bevat de volgende producten:

– Clementine Crush shower crème & bodylotion (elk 25ml)
– Daily shampoo & daily conditioner (elk 25ml)
– Green Tea & Mint lip scrub (7,5ml)
– Clementine Crush sugar scrub (12ml)
– Strawberry Fields lip butter (4,25g)
– Sugar Grapefruit perfume sample.

love-toast-happiness-kit-review-3
love-toast-happiness-kit-review-4
De Clementine Crush shower crème & bodylotion hebben beide de heerlijke zomerse en vrolijke geur van mandarijntjes, mango, vanillesuiker en guave. De showercrème schuimt wat minder dan een gemiddelde douchegel maar dat heeft met de ‘schonere’ ingrediënten te maken en is dus minder agressief voor de huid. Er zit onder andere aloë vera, abrikozenpitolie, panthenol en soja olie in en is zeker ook geschikt voor gevoelige huidjes. De bodylotion bevat onder andere saffloerolie, kokosolie, sesamzaadolie, shea boter, avocado olie en groene thee extract. Hij heeft een fijne substantie, laat zich prettig uitsmeren en trekt snel in. De opwekkende geur blijft best een tijdje achter op de huid, heerlijk!

love-toast-happiness-kit-review-5
love-toast-happiness-kit-review-6
De daily shampoo & daily conditioner zijn beide ook weer net anders dan je van de meeste haarverzorgingsproducten gewend bent, want door de milde reinigers schuimt de shampoo een stuk minder maar is dus ook weer vriendelijker voor je hoofdhuid. De combinatie met de conditioner die verzorgend is en er zeker voor zorgt dat het haar zachter en gladder wordt – zonder volumeverlies of slap haar – maakt een fijn duo. Perfecte formaatjes ook om mee te nemen met een weekendje weg :) De producten hebben trouwens echt een heerlijke geur die ergens heel zacht is maar ook weer verfrissend door de mint die erin zit.

love-toast-happiness-kit-review-7
love-toast-happiness-kit-review-9
love-toast-happiness-kit-review-8
De Clementine Crush scrub voor het lichaam (rechts op mijn hand) is een medium scrub te noemen en doet lekker zijn werk. Ook dit product heeft weer die heerlijke geur van mandarijntjes, mango, vanillesuiker en guave. Let wel op dat je niet te lang opgewarmd bent door warm douchewater want dan smelt de suiker al voordat je echt begonnen bent met scrubben. De scrub laat een olie-achtig laagje achter op de huid wat lekker verzorgend aanvoelt.

De Green Tea & Mint lip scrub (links op mijn hand) is lekker grof van structuur en valt niet direct van de lippen af waardoor je echt even lekker kan scrubben en je lippen achteraf glad, zacht en velletjesvrij zijn. Er zit onder andere shea boter, vitamine E en amandelolie in waardoor de lippen ook nog goed gevoed worden.

De Strawberry Fields lip butter is lekker zoetig van geur en smaak, maar zonder dat chemische smaakje wat veel lipbalms hebben. Yay! Er zit onder andere olijfolie, jojoba olie, shea boter, cacao boter, hennepzaadolie, aloë vera en vitamine E in en maakt dus een perfect verzachtend vriendje voor je droge, ruwe en gebarsten lippen. Hij voelt direct heel prettig aan en geeft ook nog een mooi en subtiel glansje.

De Sugar Grapefruit perfume is niet echt aan mij besteed, hij is namelijk iets te zoetjes voor mijn persoonlijke smaak, maar blijft wel lekker lang achter op de huid. Je ruikt er roze grapefruit, citrusnoten, warme musk en lelie in. Als de musk en lelie iets meer omhoog kwamen dan zou ik hem waarschijnlijk lekkerder vinden, maar helaas.. Wel is geur natuurlijk een persoonlijk dingetje en ik denk dat er veel vrouwen zullen zijn die deze geur wèl lekker zullen vinden.

love-toast-happiness-kit-review-10
Love & Toast is verkrijgbaar bij de Nederlandse webwinkel StrictlySelected en bovenstaande kit kost inclusief handig toilettasje €24,95. StrictlySelected is trouwens echt een webwinkel die het bekijken waard is. Niet alleen de layout is lekker fris en overzichtelijk, ook kan je er terecht voor merken die je niet op veel andere adresjes tegenkomt zoals Rock & Ruddle, Love & Toast en TokyoMilk. Je kan er betalen via iDeal, PayPal, creditcard en bankoverschrijving, de verzendkosten zijn maximaal €5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 maart 2015 at 22:56

  Ahhh!! Wat is dit voor heerlijke set? En wat een leuk merk! You got me curious, babe! Alles lijkt zooo lekker ♥

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 5 maart 2015 at 18:30

  Wat een leuke set en de geur lijkt me heerlijk. Ik ga zeker eens even rondsnuffelen op deze site. Ik houd er wel van als het merken zijn die je niet overal tegenkomt. Leuk!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 4 maart 2015 at 23:22

  Wat ziet dit er grappig en vrolijk uit, erg leuk om kado te geven, maar ook om kado te krijgen natuurlijk…

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 3 maart 2015 at 23:08

  wauw wat een leuke hebbedingetjes, de vrolijke kleurtjes doen me meteen aan de zomer denken.

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 3 maart 2015 at 20:25

  Dit is toch super leuk om cadeau te krijgen! (of te geven)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2015 at 21:19

   Oh yes, het maakt inderdaad echt zo’n feel good cadeautje ^^

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 maart 2015 at 20:06

  wat vrolijk verpakking

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 maart 2015 at 19:33

  Wat hebben deze producten schattige verpakkingen

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 3 maart 2015 at 16:46

  Alleen al voor de leuke verpakkingen zou je het kopen. De producten klinken ook wel interessant

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 3 maart 2015 at 15:36

  Wat een vrolijke producten, erg fijn om steeds meer natuurlijke beautyproducten voorbij zien te komen :)
  Ik ga zeker een kijkje nemen op de site

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2015 at 21:20

   Mocht je nog tips hebben voor natuurlijke merken die ik echt eens moet proberen dan hoor ik het graag :)

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 3 maart 2015 at 12:56

  Lijken me fijne producten! Alleen al die verpakking is het kopen waard ;P

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 maart 2015 at 12:50

  Heel mooi!
  Het lijken me fijne producten!
  De parfum klinkt goed ik hou van die frisse citrus geuren.

 • Avatar van Kim ter Stege
  Reply Kim ter Stege 3 maart 2015 at 12:23

  Ziet er allemaal super cute uit zeg!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 maart 2015 at 11:48

  die scrub lijkt me nice :D

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 3 maart 2015 at 11:34

  Wauw ziet er super leuk uit, hele mooie verpakkingen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 maart 2015 at 11:21

  Ik ben helemaal verkocht door de verpakkingen, super leuk!

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 3 maart 2015 at 11:04

  Wat leuk!

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 3 maart 2015 at 10:47

  Ik zou het zo kopen alleen al vanwege de vrolijke verpakking!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.