Beauty

Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)

24 maart 2015

marc jacobs daisy eau so fresh sorbet limited edition review 2 - Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)
Elk jaar weer word ik helemaal vrolijk van de limited edition Marc Jacobs Daisy varianten. Ze zijn lekker fris, sprankelend en bloemig en brengen mij gelijk in een vrolijke mood. Het zijn de perfecte geuren voor de lente en ik denk dat er erg veel vrouwen zijn die de geuren lekker zullen vinden, maar ook die flacons graag zouden willen toevoegen aan hun verzameling. Vandaag vertel ik je meer over deze frisse geur die je parfumverzameling zeker de nodige lente upgrade zal geven.


marc jacobs daisy eau so fresh sorbet limited edition review 3 - Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)
marc jacobs daisy eau so fresh sorbet limited edition review 4 - Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)
Daisy eau so fresh sorbet edition

De combinatie van de friszoete bloemen en sappig fruit is er eentje die ik normaal gesproken niet snel zelf zal uitzoeken, maar waardoor ik wel erg positief verrast word. Je ruikt er onder mandarijn, appelbloesem, lotusbloesem, magnolia, jasmijn, viooltjes, zachte houtsoorten en muskus in en ik denk dat de geurnoten lotusbloesem, magnolia, jasmijn en muskus mij hierin het meeste aanspreken en gelukkig zijn deze er ook goed in terug te vinden.

Bedenk wel dat de geur er echt eentje voor de lente is en in een eau de toilette wordt uitgebracht, dus verwacht geen heel intense geur die de hele dag door blijft ruiken. Wat het wel maakt is een perfecte geur voor de warme lente- en zomerdagen of voor het type vrouw wat van zo’n sprankelende en friszoete geur houdt. Ik bedenk me net dat deze geur het ook erg goed zal doen bij een wat jonger publiek en bijvoorbeeld een mooi cadeau maakt voor een jonge meid die bijvoorbeeld net geslaagd. Daar had je mij vroeger zeker blij mee kunnen maken :)

De eau de toilette blijft bij mij zo’n 4 tot 6 uur goed op de huid ruiken en zo aan het eind blijft er een wat warmzoete geur achter die me erg denkt aan een warme lucht zo aan het eind van de lente en in de zomer.

marc jacobs daisy eau so fresh sorbet limited edition review 1 - Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)
De flacon is natuurlijk ook een pareltje om te zien zo met de goudkleurige dop en de frisgekleurde kunststof bloemen die erop bevestigd zijn. Hij heeft bij mij in ieder geval een ereplekje gekregen naast mijn andere Marc Jacobs geuren. Ik ben namelijk enorm fan van deze flacons ♥

Naast bovenstaande variant is er ook een Daisy sorbet edition verkrijgbaar.

Marc Jacobs Daisy eau so fresh sorbet edition 75ml, €70,00
Marc Jacobs Daisy sorbet edition 50ml, €57,00

Wat voor type of welke specifieke geur draag jij het liefst in de lente? Spreken deze frisse geuren uit het artikel jou aan om eens te gaan besnuffelen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 29 maart 2015 at 15:52

    Toevallig was ik gisteren bij de parfumerie en kreeg ik een geurkaartje toegeschoven van deze Sorbet geur. Ik was aangenaam verrast, ruikt lekker en fris.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
seacret spa salt oil scrub pomegrenate review 1 - Seacret Spa pomegranate salt & oil scrub
Seacret Spa pomegranate salt & oil scrub

Ah, wat een heerlijke baan heb ik toch :) Ik vind nieuwe beautyproducten en merken ontdekken één van de leukste...

Sluiten