Beauty

Marc Jacobs | Daisy eau so fresh (sorbet edition)

24 maart 2015

marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-sorbet-limited-edition-review-2
Elk jaar weer word ik helemaal vrolijk van de limited edition Marc Jacobs Daisy varianten. Ze zijn lekker fris, sprankelend en bloemig en brengen mij gelijk in een vrolijke mood. Het zijn de perfecte geuren voor de lente en ik denk dat er erg veel vrouwen zijn die de geuren lekker zullen vinden, maar ook die flacons graag zouden willen toevoegen aan hun verzameling. Vandaag vertel ik je meer over deze frisse geur die je parfumverzameling zeker de nodige lente upgrade zal geven.


marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-sorbet-limited-edition-review-3
marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-sorbet-limited-edition-review-4
Daisy eau so fresh sorbet edition

De combinatie van de friszoete bloemen en sappig fruit is er eentje die ik normaal gesproken niet snel zelf zal uitzoeken, maar waardoor ik wel erg positief verrast word. Je ruikt er onder mandarijn, appelbloesem, lotusbloesem, magnolia, jasmijn, viooltjes, zachte houtsoorten en muskus in en ik denk dat de geurnoten lotusbloesem, magnolia, jasmijn en muskus mij hierin het meeste aanspreken en gelukkig zijn deze er ook goed in terug te vinden.

Bedenk wel dat de geur er echt eentje voor de lente is en in een eau de toilette wordt uitgebracht, dus verwacht geen heel intense geur die de hele dag door blijft ruiken. Wat het wel maakt is een perfecte geur voor de warme lente- en zomerdagen of voor het type vrouw wat van zo’n sprankelende en friszoete geur houdt. Ik bedenk me net dat deze geur het ook erg goed zal doen bij een wat jonger publiek en bijvoorbeeld een mooi cadeau maakt voor een jonge meid die bijvoorbeeld net geslaagd. Daar had je mij vroeger zeker blij mee kunnen maken :)

De eau de toilette blijft bij mij zo’n 4 tot 6 uur goed op de huid ruiken en zo aan het eind blijft er een wat warmzoete geur achter die me erg denkt aan een warme lucht zo aan het eind van de lente en in de zomer.

marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-sorbet-limited-edition-review-1
De flacon is natuurlijk ook een pareltje om te zien zo met de goudkleurige dop en de frisgekleurde kunststof bloemen die erop bevestigd zijn. Hij heeft bij mij in ieder geval een ereplekje gekregen naast mijn andere Marc Jacobs geuren. Ik ben namelijk enorm fan van deze flacons ♥

Naast bovenstaande variant is er ook een Daisy sorbet edition verkrijgbaar.

Marc Jacobs Daisy eau so fresh sorbet edition 75ml, €70,00
Marc Jacobs Daisy sorbet edition 50ml, €57,00

Wat voor type of welke specifieke geur draag jij het liefst in de lente? Spreken deze frisse geuren uit het artikel jou aan om eens te gaan besnuffelen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 29 maart 2015 at 15:52

  Toevallig was ik gisteren bij de parfumerie en kreeg ik een geurkaartje toegeschoven van deze Sorbet geur. Ik was aangenaam verrast, ruikt lekker en fris.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 26 maart 2015 at 00:20

  Ik heb deze geur geroken bij de Bijenkorf en hij is inderdaad heel lekker fris en lenteachtig maar toch zou ik deze geur niet snel kopen voor mijzelf. Ik vind de geur lekker ruiken als iemand anders hem draagt maar zelf houd ik toch meer van zoete geuren.

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 24 maart 2015 at 19:54

  Ik ben niet echt van de frisse en zoete geuren. Ik denk dan ook niet dat deze geur mijn hart zal veroveren. Ik heb vorig jaar wel Daisy Dream gekocht, want ik was toch nieuwsgierig en de fles vind ik te gek. Ik vind de geur lekker voor een dag dat ik niet veel bijzonders heb, als de zon schijnt of op en lazy zondag. Ik vind de flessen altijd wel super mooi!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 24 maart 2015 at 17:26

  De Daisy parfums zijn mijn favoriete parfums. Ben benieuwd naar deze geur

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 maart 2015 at 17:14

  lijkt me super lekker :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 maart 2015 at 15:01

  Leuke flacon, ben echt benieuwd naar de geur

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 24 maart 2015 at 12:56

  Die flesjes zijn echt supermooi

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 24 maart 2015 at 12:18

  Mooi flesje! Klinkt wel erg lekker!

 • Avatar van diana
  Reply diana 24 maart 2015 at 12:01

  die potjes zijn zooo mooi. alleen daarvoor zou ik hem al willen hebben.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 24 maart 2015 at 11:42

  Qua flacon is dit echt wel de ultieme lentegeur, supermooi.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 24 maart 2015 at 11:06

  Het is echt een super lekkere geur!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 maart 2015 at 10:38

  Daisy staat op mijn wishlist ;-)
  Ook die van Escada.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 24 maart 2015 at 09:43

  Wauw, wat een mooie flesjes weer! Ik ben erg benieuwd naar de geur, klinkt wel echt goed maar misschien net iets te fris voor mij. Ik ben dol op zoete geuren die echt wat langer blijven hangen. Maarrrr ik ga er wel ’s even goed aan snuffelen bij de parfumerie :D

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 24 maart 2015 at 09:27

  Oh wauw! Ik ben gek op de geuren van Marc Jacobs en deze spreken me dan ook zeker aan! <3

 • Avatar van agneta
  Reply agneta 24 maart 2015 at 09:08

  Ik ben gek op alle Marc Jacobs geuren en flacons. Deze komt ook zeker op mijn Wishlist.

  Liefs Agneta

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 24 maart 2015 at 08:59

  Ik ben dol op de normale variant van deze geur. Deze klinkt ook erg lekker. En die fles is zo mooi <3 Ik houd van frisse geuren, zelfs in de winter.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 24 maart 2015 at 08:56

  Weer zo’n fijne limited edition van Daisy! Dit is echt een van mijn favoriete geuren, gebruik de ‘classic’ al jaren. Ben wel heel benieuwd wat Sorbet kan toevoegen aan mijn collectie, aangezien ik Eau So Fresh en Daisy Dream ook al heb.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 maart 2015 at 08:28

  Zodra ik deze nieuwe geur zie ga ik even snuffelen, maar ik denk dat het daar bij blijft. Recent nog twee nieuwe geuren aangeschaft/gekregen… Desalnietteplus een geweldig mooi flesje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 maart 2015 at 10:54

   Ik zag al een prachtige Angel voorbijkomen inderdaad, heerlijk zeg!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 24 maart 2015 at 08:25

  Ik heb er nu al zoveel enthousiaste artikelen over gelezen. Ik ga ‘m toch eens in mijn handen pakken de volgende keer als ik bij een drogist ben.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 24 maart 2015 at 07:22

  Alleen al vanwege de flacon vind ik dit weer een pareltje x

  • Avatar van Kim ter Stege
   Reply Kim ter Stege 24 maart 2015 at 08:00

   wat een prachtige flacon! Ik ben dol op Daisy.
   Zelf draag ik ook erg graag Paradiso van Roberto Cavalli, Si van Giorio Armini en Valentina van Valentino.

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 24 maart 2015 at 10:54

    Paradiso bevalt hier ook verrassend goed!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 24 maart 2015 at 06:46

  Deze frisse geuren spreken mij wel aan, helemaal na het lezen van deze review :) Momenteel gebruik ik mijn lievelingsgeurtje van DKNY nog dagelijks daar zou dit geurtje weleens naast kunnen komen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.