Fashion Mama & Kind

Mini & Me outfit | A touch of hot pink

10 maart 2015

 

mini me plussize outfit nike rayban 15 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
Outfitfoto’s maken was echt te lang geleden en dat terwijl ik het altijd leuk vind om bij andere curvy ladies te zien èn ik krijg er veel vraag naar. Maar ik heb besloten om het echt vaker te gaan doen en omdat het nog een beetje awkward aanvoelt om zo op straat op de foto gezet te worden en ik ook graag wat leuke outfitideetjes voor kindjes wil gaan laten zien kwam ‘Mini & Me’ in me op. Zo sla ik twee vliegen in één klap en heb ik een beetje steun aan m’n kleine meisje (en leidt zij mijn vreemde poses wat af). We hadden er in ieder geval heerlijk weer bij en het was de perfecte tijd om deze outfits aan te trekken waardoor we onze nieuwe Nike’s en mijn nieuwe zonnebril gelijk konden laten zien :)

mini me plussize outfit nike rayban 3 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 1 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 2 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 6 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 7 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 4 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 5 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 12 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 14 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 13 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
mini me plussize outfit nike rayban 11 - Mini & Me outfit | A touch of hot pink
Ik draag: zwarte broek Miss Etam / wit basic hemd en t-shirt van H&M+ plus sizes / lang grijs gemêleerd vest Junarose / Ray-Ban folding wayfarer zonnebril* / Nike Air Max Thea law pink print* / Bobbi Brown sheer lip color 26 Shell* / horloge ASOS

Shae draagt: printbroekje Zara / ‘Mom! Stop blogging me’ shirt Sproet & Sprout / grijs vestje met glansgaren Zara / Nike Free 5.0*

Voor mijzelf hield ik de kleding in dezelfde kleuren als de outfit van Shae en ik trok mijn favoriete lange vest van Junarose aan. Hij zit volgens mij nu niet meer in de collectie, maar gelukkig zijn er erg veel plussize webwinkels waar dit item terug te vinden is. De lange vesten zijn weer helemaal terug van weggeweest en ik vind ze perfect als tussenjas zo op een frisse lentedag of als cocoonmateriaal voor op de bank op een regenachtige dag ♥ Qua zonnebrillen ben ik helemaal fan van Ray-Ban’s en dit folding model stond al een tijdje op mijn wishlist. De print erin, de grootte, de compactheid als hij opgevouwen is, hoe hij de zonnestralen filtert.. Love it! Bedenk namelijk dat het heel belangrijk is om je ogen goed te beschermen, ook in de winter. Een goede zonnebril is daarom voor mij echt een must.

Ik probeer niet te vaak mijn kleding te matchen met Shae, maar ik probeer wel vaak rekening te houden met bepaalde kleuraccenten als we bijvoorbeeld naar een verjaardag of feestje gaan omdat het gewoonweg zo leuk uitziet. Natuurlijk let ik er wel op dat ik Shae comfortabele stofjes aantrek waarbij ik groot fan ben van de Zara joggingbroekjes met print. Het broekje wat ze hier op de foto’s aanheeft komt trouwens uit de jongenscollectie en gecombineerd met het leuke shirtje, vestje met glansgaren en de hot pink sneakertjes krijg je een wat stoerdere maar toch girly outfit.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Producten aangegeven met * heb ik van een bedrijf of merk ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 11 maart 2015 at 22:25

  Enorm leuke foto’s! En leuk toch, om voor bepaalde gelegenheden jullie outfit een beetje te matchen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 11 maart 2015 at 21:46

  Wat een heerlijke fotos van Shae en jou saampjes, Ze stralen echt 100% lente uit….Je schoenen zijn echt leuk, maar die van Shae zijn schattiger….echt leuk!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 10 maart 2015 at 21:28

  Jij en je mini zijn lekkere chickies, haha. Leuke kleding hoor! Gaaf shirt heeft Shae, die wil ik ook als ik ooit een mini krijg, haha. Mag ik je schoenen lenen trouwens? :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2015 at 15:08

   Haha, ofcourse! Maat 40,5 zijn ze en vallen als 40 :P

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 maart 2015 at 20:45

  Wat een geweldige foto’s Dees, je ziet er geweldig uit en Shae ook! Haar tshirt is echt hilarisch <3

 • Avatar van tessa grace
  Reply tessa grace 10 maart 2015 at 20:28

  Wat ben je een prachtige vrouw. Kapsel staat je super. Mooi hoe jij plussize mode op een pracht manier vol trots toont. Geeft mij als plussize drager ook een boost zelfvertrouwen voor mijn eigen blog.
  Liefs.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2015 at 15:09

   Wow, dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 10 maart 2015 at 20:27

  Wat een coole spullies, lieve foto’s van jullie samen!

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 10 maart 2015 at 20:09

  Echt leuk om te zien en wat een lekker ‘smoeltje’ heeft ze! Tof die kleur van jullie schoenen. Ik houd er wel van die lekkere felle kleuren.

 • Avatar van Geertje
  Reply Geertje 10 maart 2015 at 18:05

  Wat een mooie foto’s! En super leuke outfits! Gaaf om de schoenen te matchen met je kind… Hier willen de meiden ook altijd hetzelfde hebben als mij… (is soms nog best lastig ;-) ) En inderdaad, lange vesten zijn super als tussenjas. Ik heb niet eens een zomerjas. Het is of een vest of mijn winterjas.

 • Avatar van JustKristel
  Reply JustKristel 10 maart 2015 at 17:41

  Wat wordt ze al groot! Mooie krulletjes heeft ze. Jullie zien er beide heel erg leuk uit. Vind je Nike Thea’s echt geweldig.

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 10 maart 2015 at 16:49

  Wat leuk om te zien, mooie dochter heb je en wat leuk dat korte haar. Ik twijfel al heel lang tussen knal gele of knal roze gympies, ben er nog niet uit

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 10 maart 2015 at 16:32

  New girl on the blog here. Oh die matchende schoenen zijn fantastisch leuk dat je outfitpost samen met je dochter hebt gedaan het zijn hele leuke foto’s geworden.

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 10 maart 2015 at 16:30

  Ahh wat een te lieve foto’s en jullie schoenen zo leuk!! Ik vind zulke sneakertjes echt te cute en stoer bij kleine meisjes ^^

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 10 maart 2015 at 14:58

  Wat een prachtige foto’s! En hoe lief is je mini-me wel niet, en al zeker met dat schattige shirt!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 10 maart 2015 at 14:22

  Wat een lieve foto’s! En liefde voor je Nike Thea’s in die kleur! Ik vind het model erg leuk, blijf er steeds weer naar terugkijken. Ik heb zelf al een ander paar Nike’s in dat felroze, dus ik zal een andere kleur kiezen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2015 at 15:10

   Ik had het model ook al een tijdje op het oog, wist alleen nog niet een kleur te kiezen tot ik deze combi tegenkwam <3

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 10 maart 2015 at 14:10

  Hartstikke leuk en heel gaaf die roze schoenen van jullie!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 10 maart 2015 at 13:23

  Wauw! Wat een prachtige foto’s! Heel mooi! Ik vind je schoenen ook erg mooi!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 10 maart 2015 at 12:47

  Super mooie foto’s. Vooral de eerste wauw! Leuke setjes heb je ook gekozen bij elkaar. Ik wil ook zulke kleine roze nike’s ^^ zo ontzettend cute!

 • Avatar van Kelly caresse
  Reply Kelly caresse 10 maart 2015 at 12:38

  Wauw, jullie zien er prachtig uit! Je mag trots zijn op zulke prachtige foto’s! En de nikes vind ik ook echt heel tof, zou ik ook zo aandoen, heerlijk!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion, Mama & Kind
nesteldrang baby dreumes 1 - Personal | Nesteldrang 2.0
Personal | Nesteldrang 2.0

En toen was ons kleine meisje ineens geen baby meer. De ontwikkelingen die Shae doormaakt zijn niet meer bij te...

Close