Fashion

New in | AQA sneakers

20 maart 2015

AQA shoes sneakers 1 - New in | AQA sneakers
Het merk schoenenmerk AQA klinkt misschien nog niet heel erg bekend, maar toch is dit merk flink bezig om menig schoenenkast te veroveren en voor mij is dit nieuwe paar sneakers mijn 2e paar van dit merk. AQA is een jong Nederlands merk en ze proberen op te vallen door de mooie en rijke materialen en de cleane modellen, maar voor komende lente en zomer is er een lijn met sneakers en runners uitgebracht met wat meer lef.

AQA shoes sneakers 2 - New in | AQA sneakers
AQA shoes sneakers 3 - New in | AQA sneakers
AQA shoes sneakers 4 - New in | AQA sneakers
Ik heb zelf dit toffe paar enkelhoge sneakertjes ontvangen en ondanks dat ik normaal helemaal geen fan ben van dierenprintjes, vind ik deze luipaardvariant wel heel erg leuk! Ze zijn lekker stoer met een vrouwelijke twist, zijn van buiten en van binnen van leer, hebben een handig ritsje waardoor ik mijn veters niet telkens opnieuw hoef te strikken en los te halen en hebben een uitneembaar voetbed wat een goede steun biedt.

Het viel mij direct op dat de schoen erg mooi is afgewerkt en een fijne voering heeft waardoor er geen harde randjes aan de binnenkant te voelen zijn maar juist een zacht geheel wat veel standaard blaren en schuur-/schaafplekjes zal voorkomen. Dit paar komt uit de nieuwe collectie en is verkrijgbaar voor €129,95. Voor meer informatie en verkooppunten kan je op de website van AQA Shoes kijken.

De schoenen van AQA worden in Nederland ontworpen door meerdere ontwerpers en worden handgemaakt in Portugal. Voor de zomercollectie lieten ze zich inspireren door de combinatie van de stad en de natuur wat je terugziet in bloemenprints, dierenprints en metallics.

AQA shoes sneakers 5 - New in | AQA sneakers
AQA shoes sneakers 6 - New in | AQA sneakers

Win een paar AQA Shoes!
Ik mag dit bovenstaande halfhoge model in goudkleurig/crocoprint/metallic uit de nieuwe collectie ter waarde van €129,95 weg gaan geven. Whooptiedoo!

Alles wat je hoeft te doen om kans te maken is je schoenmaat achterlaten als reactie onder dit artikel, maar natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden als je mij volgt via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ en dit artikel deelt via jouw social media kanalen. Zo heb je gelijk een extra winkans te pakken :) Deze winactie loopt tot en met vrijdag 27 maart 2015, 23.59 uur en de winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Ik zal de sneakertjes binnenkort ook nog in een outfit of the day aantrekken zodat je kan zien hoe ik ze combineer in een frisse lente combinatie.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 31 maart 2015 at 13:05

  Elegant en sportief; kan dat ook met maat 40? Ik ben klaar voor de test!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 maart 2015 at 22:33

  Maat 40 graag :-)!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 maart 2015 at 22:31

  Wauw ze zijn echt super! Maat 40 graag :-)!!

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 27 maart 2015 at 22:19

  Wat zijn ze gaaf!
  Maat 40

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 27 maart 2015 at 22:12

  40

1 11 12 13

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
diamonds by me ring 5 - New in | Zelf ontworpen geboortering ♥
New in | Zelf ontworpen geboortering ♥

Al sinds de zwangerschap en al helemaal sinds de geboorte van Shae vorig jaar januari denk ik er regelmatig aan...

Close