Beauty

Parfumnieuws | Balenciaga, Hugo Boss & Jil Sander

5 maart 2015

parfumnieuws-maart
Dat de warmere seizoenen eraan zitten te komen kan je goed merken aan de frissere kleuren en lichtere stoffen in fashion, de vrolijke kleurtjes in de nieuwste make-upcollecties en de nieuwe geuren die uit worden gebracht die vooral een stukje minder zwaar en intens zijn. Wel is er een duidelijke trend te merken om een wat mannelijke touch in parfums te verwerken. Vandaag laat ik drie nieuwe geuren aan je zien van Balenciaga, Hugo Boss en Jil Sander. Alle drie heel erg verschillend en geschikt voor totaal andere type vrouwen, maar ze zijn tè lekker en/of bijzonder om niet voor te stellen aan je.

parfumnieuws-maart-hugo-boss-woman-eau-de-parfum-1

HUGO Woman
Deze friszoete en ietwat stoere geur komt in een mooie eenvoudige ronde flacon met een rode rand rondom die heel erg clean aandoet, iets wat perfect bij het merk Hugo Boss past. Bij de eerste spray van deze geur moest ik gelijk aan mijn jeugd denken en aan iets van een snoepje, maar ik kom er niet op wat *heel frustrerend*. Het is een geurenmix van traditionele vrouwelijke geurnoten en onverwachte mannelijke geurnoten wat een minimalistische geur maakt die uniseks zou kùnnen zijn, maar zeker heel vrouwelijk is.

Je ruikt er rijpe boysenbessen, Italiaanse mandarijnen, rode grassoorten, jasmijn, pruimen, iris, Indiase zwarte thee, sandelhout, cederhout en amber in en het geheel maakt een bosachtige, citrusgeur met een zoet randje. Echt een geur die ik vind passen bij een wat jongere en energieke type vrouw en die erg lang op de huid blijft ruiken.

Eau de parfum 30ml, €45,00
Eau de parfum 50ml, €65,00
Eau de parfum 75ml, €83,00
Showergel 200ml, €30,00
Bodylotion 200ml, €33,00.

parfumnieuws-maart-jil-sander-simply-1
parfumnieuws-maart-jil-sander-simply-2
Jil Sander Simply
Deze wat meer klassiekere en poederige geur komt in een minimalistische en strakke ronde flacon met een mooie verhouding tussen goud en zwart wat heel classy oogt. Hij kan wat overweldigend zijn bij de eerste spray, maar geef de geur even de tijd zich te ontwikkelen en er komen heerlijke geurnoten voorbij. De geur is er eentje die je echt lekker vindt of juist helemaal niks voor jou is, maar ik kan me voorstellen dat hij echt zo’n signature geur wordt van de wat meer stijlvolle en klassieke vrouw die wat ouder is.

Je ruikt er bergamot, mandarijn, viooltjes, cederhout, nootmuskaat, muskus, patchoeli, leer en vanille in. Zoals je ziet: dit is zeker geen standaard geur en ook deze heeft weer een tikkeltje mannelijks in zich. Ook deze geur blijft zeker een tijdje op de huid achter: het grote voordeel van een goed eau de parfum!

Eau de parfum 40ml, €44,33
Eau de parfum 60ml, €62,10
Eau de parfum 80ml, €80,10
Showercream 150ml, €19,00
Bodylotion 150ml, €19,00
Deodorant 150ml, €19,00.

parfumnieuws-maart-balenciaga-b-parfum-1
parfumnieuws-maart-balenciaga-b-parfum-2

Balenciaga B.
Dit is één van de meest unieke flacons voor parfum die ik sinds lange tijd gezien heb en ik vind het prachtig. Het ziet eruit als een ijsblokje of versplinterd glas en de combinatie van de bijzondere vorm en het matte met de gladde dop met lijnen alsof het een bouwwerk is oogt heel sterk en maakt zeker een eyecatcher. De body van de flacon is trouwens geïnspireerd op de marmeren vloer van de Balenciaga salon in Parijs. De geur is ontwikkeld door Alexander Wang en is wederom wat stoerder, maar heeft ook erg fijne vrouwelijke kanten in zich.

Je ruikt er groene edamame, lelietjes-van-dalen, viooltjesblad, erwt, iris, cederhout, ambrettazaad en kasjmierhout in wat een unieke houtige maar tegelijkertijd ook weer bloemige geur maakt. Een geur voor de wat sterkere type vrouw die weet wat ze wil. Ook deze geur blijft heerlijk lang op de huid ruiken. Van bovenstaande drie geuren is dit mijn persoonlijke favoriet.

Eau de parfum 30ml, €61,05
Eau de parfum 50ml, €81,05
Eau de parfum 75ml, €99,44
Showergel 200ml, €39,44
Bodylotion 200ml, €42,22.

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan? Kan jij zo’n mannelijke touch in een geur wel waarderen of ben je meer van de lieflijkere geuren?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 21 maart 2015 at 16:48

    De Hugo Woman eau de parfum heb ik zelf en heb ik afgelopen maand zeer veel gebruikt!

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 9 maart 2015 at 22:55

    Heerlijke geuren, zoals jij ze omschrijft. Toch ben ik nog wel het meest benieuwd naar Simply van Jill Sander!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 8 maart 2015 at 14:52

    Die van Balenciage lijkt me heerlijk

  • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
    Reply Cindy | Life meets Beauty 5 maart 2015 at 20:32

    Jill Sander Simply spreekt mij het meest aan. Ik hou niet van zoet (al hou ik erg van La Vie Est Belle), niet van fruitig of fris. Ik hou meer van de wat pittige zwaardere parfums met eventueel iets bloemigs. De fles van Balenciaga is echt prachtig!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 5 maart 2015 at 17:44

    Ik ben echt benieuwd naar die van Hugo

  • Avatar van Dineke
    Reply Dineke 5 maart 2015 at 12:48

    De Hugo Woman lijkt me erg fijn, heb hier al goede verhalen over gehoor!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 maart 2015 at 08:57

    Hele mooie flacons!
    Nu het voorjaar eraan komt is het tijd voor bloemige parfums en citrusachtige geuren.
    Ik ben zo benieuwd naar de laatste 2.
    Eens snel langs de parfumerie winkel gaan om eraan te snuffelen.

    Xoxo

  • Avatar van Denise
    Reply Denise 5 maart 2015 at 08:19

    Hm, lastig om hier een favoriet uit te kiezen! Ik denk dat ik dan toch voor Balenciaga zou gaan!

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 5 maart 2015 at 08:06

    Ik ben meer een jongen dan een meisje, dus spreken deze geuren mij echt aan. Boss droeg ik vroeger, maar zou nu zeker voor de laatste geur gaan, het geurtje voor de rijpere vrouw… That’s me!

  • Avatar van Beau
    Reply Beau 5 maart 2015 at 06:41

    Mij spreekt de geur van Hugo Boss het meeste aan en dat komt omdat mijn man ook vaak Hugo Boss gebruikt, ik heb eens een keer per ongeluk mijn man zijn parfum van Hugo Boss gebruikt en toen kreeg ik de hele dag complimentjes dus ik vind een mannelijke touch absoluut geen probleem in een parfum ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.