Beauty

Parfumnieuws | Thierry Mugler Angel new star

18 maart 2015

thierry-mugler-angel-eau-de-parfum-refillable-star-review-4
Als jij net als ik een groot fan bent van de parfums van Thierry Mugler, dan wordt jij ook vast heel erg enthousiast van deze prachtige flacon. De bekende Angel eau de parfum is vanaf nu ook in een navulbare verpakking verkrijgbaar en de geur zelf blijft even lekker en bijzonder als altijd. Vandaag vertel ik er iets meer over, voor diegenen die Thierry Mugler wat minder goed kennen maar wel nieuwsgierig zijn.

thierry-mugler-angel-eau-de-parfum-refillable-star-review-2
thierry-mugler-angel-eau-de-parfum-refillable-star-review-3

De vorm van de flacon is ontworpen met een 3D-feeling en dat maakt hem vooral zo bijzonder. Het is geen standaard flacon die je echt goed neer kan zetten en hij ziet er van alle kanten weer net even anders uit. Eén vorm is overduidelijk herkenbaar: die van een ster. Ze lieten zich voor deze flacon inspireren door de platte ster van de 25ml en 50ml geur die zo kenmerkend is voor deze lijn, maar hebben hem in een 3D vorm gegoten. Je kan de fles op 5 vlakken van de bodem neerzetten en maakt zo een opvallende blikvanger tussen je andere parfums.

De fles zelf is trouwens gemaakt door de meester glasmakers van de firma Brosse, één van de oudste glasmakerijen van Frankrijk en het was een flinke uitdaging om het ontwerp de uiteindelijke vorm te kunnen geven. Het geheel is trouwens best zwaar, want voor de 75ml flacon werd maar liefst 245 gram glas gebruikt.

Dat deze flacon na te vullen is bij verschillende luxe parfumerieën is natuurlijk erg goed voor het milieu en ik vind het goed dat een merk hier zo in meedenkt. Zo schaf je dus één keer een flacon aan die je vervolgens altijd na kan laten vullen bij een parfumerie met een ‘The Source’ navulapparaat. Je bent zo in de toekomst trouwens circa een derde van de prijs voor een nieuwe flacon kwijt, dat scheelt flink!

thierry-mugler-angel-eau-de-parfum-refillable-star-review-1

Angel is een oriëntaal gourmand parfum en bestaat uit verschillende geurnoten. Zo ruik je er meloen, kokos, mandarijn, cassis, jasmijn, bergamot, suikerspin, honing, abrikoos, zwarte bessen, pruim, orchidee, perzik, lelietje-van-dalen, rode bessen, rozen, tonkabonen, amber, patchouli, musk, vanille, donkere chocolade en karamel in. Een flinke lading geurnoten waarbij vooral de fruitige en eetbaar zoete heel erg lijken op te vallen, maar de combinatie met enkele heerlijke bloemige geurnoten en de warme basis zorgt dat de geur in zijn geheel niet te zoet wordt maar juist warmzoet en verleidelijk. Je hebt hiervan maar enkele spraytjes nodig in de ochtend om de geur tot in de avond terug te kunnen ruiken op de huid.

De refillable Angel eau de parfum is verkrijgbaar in twee formaten: 75ml (€124,00) en 100ml (€150,00).

Stiekem ben ik net iets meer fan van Thierry Mugler’s Alien, maar Angel is ook een erg fijn parfum te noemen. De geur heeft wat unieks in zich waarvan ik weet dat niet iedereen het kan waarderen, maar het is zeker aan te raden hem eens te gaan besnuffelen als je hem nog niet kent.

Heb jij ervaring met de parfums van Thierry Mugler? Zo ja, welke is jouw favoriet? Zo nee, spreekt Angel jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 maart 2015 at 14:48

  Ik vind het stiekem heel leuk dat deze flacons hervulbaar zijn

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 maart 2015 at 07:20

  Ik ken de parfum toen ik ooit jaren geleden in een parfumerie winkel was waar toen een zangeres die heel beroemd was en nog steeds is het gezicht van dit merk was.
  Maar ik zal eens snel naar de winkel gaan om eraan te snuffelen want ik weet niet of het vernieuwd is.
  Prachtige flacon maar dan heb je ook wel wat moois.

  Xoxo

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 18 maart 2015 at 22:47

  Alien is mijn signature geurtje! Alleen mijn dop wordt weggevreten door de substantie erin, heb zelf de refill versie. Dus nu ruikt mijn kamer constant naar Alien

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2015 at 09:47

   Dat lijkt me nou ook niet bepaald een straf ;) Ik hou van die geur haha!

 • Avatar van jouvence
  Reply jouvence 18 maart 2015 at 21:35

  wauw, de flacon is prachtig.! ♥ mijn favoriet van Thierry Mugler is denk ik toch Aliën xx

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 18 maart 2015 at 21:34

  Ik vind het een heerlijke geur! Het is de geur van mijn lief. Deze fles is echt geweldig mooi!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 18 maart 2015 at 20:52

  Angel is niet mijn geur, maar onlangs testte ik Aliën en die vond ik wel erg lekker!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 18 maart 2015 at 19:40

  Deze geur vind ik al erg lang heel lekker, en toch heb ik hem nooit gehad! :-)

  Ik vond je blog nog maar net, maar volg je nu op Bloglovin!

 • Avatar van manon
  Reply manon 18 maart 2015 at 14:42

  Ik heb Alien, die is zo lekker, deze klinkt ook goed! Maar wel een stuk duurder.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.