Beauty

Paula’s Choice skincare routine challenge

28 maart 2015

Paula's Choice skincare routine
Toen ik bijna 5 jaar geleden begon met Curvacious gebruikte ik voor mijn ochtend- en avondroutine zo’n beetje alleen producten van het merk Paula’s Choice. Dit is het huidverzorgingsmerk van beauty expert Paula Begoun, waar ik fan van ben als het gaat om haar frisse en nuchtere kijk op de cosmeticawereld en kennis over ingrediënten. Haar boeken staan dan ook als soort van beautybijbels in mijn kast en pak ik er regelmatig bij als ik wat over een ingrediënt of product wil opzoeken. Toen ik onlangs een mail ontving of het mij leuk leek een aangepast programma te ontvangen voor een skincare routine challenge werd ik dan ook direct enthousiast.

Ik was namelijk altijd tevreden over de producten van Paula’s Choice en ook de nieuwe producten die ik in de afgelopen jaren uitprobeerden bevielen wel. Vooral de AHA en BHA exfolianten van dit merk zijn aanraders. Een skincare challenge aangaan om weer even enkel en alleen producten van dit merk te gaan gebruiken maakte me dan ook direct enthousiast en vooral heel benieuwd. Zullen de producten mij net zo goed als voorheen gaan bevallen?

Na wat contact over mijn huidtype en huidbehoeftes werden mij verschillende producten aangeraden en deze zal ik de komende tijd gaan gebruiken. Ik zal wekelijks een foto maken van mijn blote-billen-gezicht en deze over een maandje naast elkaar zetten om tot een eindoordeel te komen. Het is natuurlijk interessant wat er in producten zit en wat ze beloven te doen, maar het echte resultaat is natuurlijk waar iedereen het meest benieuwd naar is toch?

Ik gaf mijn leeftijd (30) aan, dat ik een drogere en gevoeligere huid heb met hier en daar pigmentvlekjes en wat roodheid en dat ik op zoek ben naar producten die vooral egaliseren, gladder en zachter maken en tot rust brengen. Ik kreeg onderstaande producten toegewezen:

Paula's Choice skincare routine
Ochtendroutine
– RESIST optimal results hydrating cleanser 190ml, €24,90
– Clinical instant calm advanced redness relief toner 118ml, €23,90
– RESIST super antioxidant concentrate serum 30ml, €35,90
– RESIST cellular defense daily moisturizer SPF25 60ml, €32,90

Paula's Choice skincare routine
Avondroutine
– RESIST optimal results hydrating cleanser
– RESIST weightless advanced repairing toner 118ml, €25,90
– RESIST daily smoothing treatment 5% AHA 50ml, €27,92
– RESIST weekly resurfacing treatment 10% AHA 60ml, €28,72  (vervangt 1 keer per week de daily AHA treatment)
– RESIST barrier repairing moisturizer 50ml, €32,90

Het zijn bij elkaar natuurlijk een flink aantal producten, maar 4/5 stappen in de ochtend en avond is nog goed te doen zonder overzicht te verliezen. Alle producten zijn trouwens verkrijgbaar via de Nederlandse Paula’s Choice website.

paulas-choice-skincare-routine-challenge-1
Hierbij alvast een foto van hoe mijn huid er op dit moment uit ziet waarbij je me net in een slechte week treft vanwege het maandelijkse hormonenfeestje waarbij mijn huid altijd een stuk slechter is dan de rest van de maand :( Heel opvallend eigenlijk dat hier zo’n verschil in zit. Of is dit herkenbaar voor anderen? Je ziet in ieder geval duidelijk de roodheid, kleine onzuiverheden en fijne lijntjes en pigmentvlekjes rondom mijn ogen.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar deze nieuwe gezichtsroutine en vind het leuk deze skincare challenge aan te gaan met Paula’s Choice. Als skincarejunkie kan je op beautygebied bijna niks leukers en interessanters voor mij bedenken :) Omdat een huid er zo’n 4 weken over doet om te ‘vernieuwen’ komt er over een maandje een update met mijn ervaring met deze producten. Mocht je van een specifiek product een uitgebreide review willen zien dan hoor ik het graag van je zodat ik ervoor aan de slag kan gaan.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van klaartje
  Reply klaartje 28 maart 2015 at 13:11

  Wat gaaf dat je deze producten mag testen! Ik heb nog nooit iets van Hun gebruikt maar ben er wel enorm benieuwd naar. Dit merk staat ook goed bekend bij schoonheidsspecialisten. En het zal je huid zeker goed doen, al heb je al een super huid voor jouw leefdtijd! x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2015 at 19:11

   Ik ben er zelf nog wel eens onzeker over, dus heel erg bedankt voor je compliment!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 28 maart 2015 at 12:01

  Het grappige is dat ik de producten dus pas echt mis als ze op zijn en ik tijdelijk iets anders gebruik. Dan denk je dus dat ze “niets” doen. Maar ik ben wel erg blij met de producten. Ik wil de Clinical instant calm advanced redness relief toner nog een keer proberen. Ik heb psoriasis en 1 keer in de zoveel tijd heb ik er op mijn gezicht last van en dan helpt eigenlijk niets. Goed vethouden……

  Nelly

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 28 maart 2015 at 10:57

  Ik vind dat je huid er mooi uit ziet hoor, ik zou willen dat het bij mij altijd rustig was haha. Maar ik ben heel benieuwd wat je er van vindt!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 28 maart 2015 at 09:34

  Ik ben fan van Paula’s Choice! Tot nu toe alleen maar goede resultaten!
  Oooh en ja ik heb nu ook een bagger huidje! Hormonen en overgang lijkt af en toe net mijn tweede pubertijd!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 28 maart 2015 at 08:32

  Super leuk dat je deze challenge aan mag gaan en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 28 maart 2015 at 07:32

  Ik ben heel erg benieuwd. Paula’s Choice is één van de merken die op mijn lijstje staat (ja, kom ik weer met mijn dierproefvrije geneuzel), dus ik ben zeer nieuwsgierig. Ik ben vooral heel benieuwd naar de repairing toner.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 28 maart 2015 at 07:02

  Oeh ik ben echt benieuwd wat het gaat doen voor je huid. Ik heb namelijk hetzelfde huidtype (maar dan nog wat jaartjes ouder) als jij. Ik

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 maart 2015 at 06:59

  Ik ben er zo benieuwd naar want over het merk heb ik weleens iets gelezen maar nog nooit producten ervan gebruikt!

  Xoxo

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 28 maart 2015 at 06:56

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende update! Hopelijk werken deze producten erg goed :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 28 maart 2015 at 06:54

  Ik heb al veel gehoord over Paula’s Choice maar heb nog nooit producten van haar uitgeprobeerd, ik ben heel benieuwd hoe je er over 4 weken uitziet ;) heel herkenbaar hoor dat je huid er tijdens je hormonale week er slechter uitziet dat heb ik ook altijd :(

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.