Fashion

Plussize | Boohoo Plus x Nadia Aboulhosn collectie

22 maart 2015

boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-1
Nadia Aboulhosn is een bekende plus size fashion blogger en model en kwam al voorbij in verschillende magazines zoals bijvoorbeeld de Italiaanse Vogue. Ze is een inspiratie voor veel vrouwen vanwege haar stijl, gewaagde attitude en dat ze haar rondingen op een positieve manier weet te showen. Ze draagt hierbij zeker mee aan een positieve vibe rondom size diversity in de media en dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik vind het dan ook geweldig dat een merk als Boohoo hier in de Boohoo Plus collectie een samenwerking mee is aangegaan om een toffe collectie te ontwerpen. Ik laat je vandaag de gehele collectie zien die vanaf morgen verkrijgbaar zal zijn.

boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-2
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-3
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-4
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-5
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-6
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-7
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-8
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-9
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-10
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-11
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-12
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-13
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-14
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-15
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-16
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-17
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-18
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-19
boohoo-plus-nadia-Aboulhosn-20
Zoals je ziet is het zeker geen collectie voor de muurbloempjes of types – zoals ik – die graag wat meer basic en toch wat meer bedekkende kleding dragen, maar als je van wat meer uitdagende en tight fittende kleding houdt zoals bodycon jurkjes dan zit je hierbij zeker goed. De kleding is in ieder geval eens heel wat anders dan de plussize kleding die je in de meeste winkels ziet hangen en is gericht op een jonger publiek die zich niet schaamt voor haar rondingen. Als ik één favoret item moest noemen dan zou ik voor het witte jurkje gaan die wat wegheeft van een oversized trui, alleen dan natuurlijk wat strakker en door de ritsjes onderaan de zijkanten zo sexy te dragen als je zelf wil.

Nadia Aboulhosn: “It has been such an amazing experience working with boohoo, they encourage me to be as creative as possible and I really appreciate that. The collection is inspired by my personal style; minimal androgynous with a touch of glamour, it’s all about body confidence and feeling strong in what you wear.”

Zoals je van Boohoo kan verwachten is de collectie meer dan betaalbaar, de items kosten tussen de €14,00 en €40,00 per stuk. De kleding uit de Boohoo Plus collectie is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52, je betaalt geen verzendkosten, je bestelling is binnen enkele werkdagen in huis en er zijn regelmatig leuke kortingsacties. Zo krijg je op dit moment met de code treatme 20% korting op alles, doe er je voordeel mee. Vergeet vooral ook niet even tussen de leuke accessoires en schoenen te snuffelen..

Op zoek naar meer plussize webwinkels? In dit handige webwinkeloverzicht verzamelde ik alle leukste adresjes bij elkaar :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Het Sushimeisje
  Reply Het Sushimeisje 27 maart 2015 at 18:05

  Ik vind dit echt heel belangrijk en op de universiteit wordt dit vaak gesproken. Ik merk echter dat dit hierbuiten veel minder is en dat vind ik jammer. Dus zelf al schrijf ik er maar een paar regeltjes over, hoop ik toch dat dit mensen aan het denken zet.

 • Avatar van Het Sushimeisje
  Reply Het Sushimeisje 26 maart 2015 at 19:47

  Ik vind het echt goed dat dit soort blogs er zijn!
  Ik probeer zelf op mijn blog ook af en toe aandacht aan diversiteit te besteden. Of in de foto’s of door er in de tekst iets over te zeggen. Ik vind het altijd zo jammer dat de rest van de media zo dun, lang en wit is terwijl er zo veel verschillende soorten mensen op deze wereld zijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2015 at 10:21

   Leuk! Dankjewel voor je berichtje, doet me goed om te lezen dat er meer mensen bezig zijn met ‘niet hokjes denken en doen’ :)

 • Avatar van Sasha
  Reply Sasha 25 maart 2015 at 11:00

  Ik vind het heel goed dat ze zo’n collectie beginnen, alleen betwijfel ik wel of alles zo flatteus staat met een maatje meer. Mijn persoonlijke favoriet is het zwarte broekpak met de kanten armpjes, die vind ik echt super mooi. En dat witte jurkje is inderdaad ook erg gaaf!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 maart 2015 at 14:34

   Ik denk met een niet te grote maat meer, maar daarna zal het wellicht wat minder worden. Maar: dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening en aan de andere kant vind ik het juist geweldig als iemand met een flinke maat meer zoiets draagt en zich er goed in voelt!

   • Avatar van Sasha Felter
    Reply Sasha Felter 25 maart 2015 at 14:36

    Dat is waar! Uiteindelijk is iemand natuurlijk vooral mooi als diegene zelfvertrouwen uitstraalt :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 23 maart 2015 at 21:53

  Een plussize dame zonder dikke buik, ik ken ze persoonlijk niet en daar zijn deze kledingstukken wel op gemaakt, op wat grotere vrouwen maar niet op echt dikke vrouwen, jammer!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 22 maart 2015 at 22:51

  hele mooie items zitten er tussen!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 maart 2015 at 22:38

  Ik vind het een heel mooie collectie. Boohoo heeft dat heel goed aangepakt met deze collectie.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 maart 2015 at 17:01

  Jeetje hele mooie fashion en goed betaalbaar.
  Meteen even in die webshop rondkijken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.