Beauty Fashion

Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!

30 maart 2015

plussize outfit of the day lente 2015 6 - Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!
De lente is nu officieel begonnen, de klok is weer een uurtje vooruit en het duurt nu (hopelijk!) niet lang meer voor de zon zich vaker zal gaan laten zien. Zoals je de laatste tijd wel kan merken ben ik echt toe aan wat beter weer en ben ik al flink in de lentestemming aan het komen door vrolijke kleurtjes qua nagellak en make-up en zonnige parfums te gebruiken. Qua kleding kan je dan niet achterblijven en het was tijd voor wat meer kleur. Ik ben wel nog een beetje zoekende naar welke frisse kleuren leuk staan bij mij, maar wat ik je vandaag laat zien is in ieder geval erg vrolijk en perfect voor Pasen. Kijk mee voor wat plussize outfit inspiratie met deze Spring is in the air! outfit of the day.

plussize outfit of the day lente 2015 2 - Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!
plussize outfit of the day lente 2015 3 - Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!
plussize outfit of the day lente 2015 4 - Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!
plussize outfit of the day lente 2015 1 - Plussize outfit inspiratie | Spring is in the air!
Sinds ik het artikel over de ripped/destroyed jeans plaatste moest en zou ik er zelf ook eentje krijgen, maar deze moest wel aan wat eisen voldoen. Zo wilde ik het liefst een boyfriend model met een hoge taille en een klein beetje stretch en moest het geschaafde effect wat subtieler zijn. Na lang zoeken en vele broeken te hebben gepast kwam ik uiteindelijk uit bij deze van Miss Etam. Hij voldoet aan alle bovenstaande eisen en zit door de hoge taille en het kleine beetje stretch perfect. Wel had ik hem bij nader inzien gemakkelijk een maatje kleiner kunnen hebben.. Maar even wat warmer wassen en/of in de droger stoppen en hopen dat het helpt zodat hij net wat beter aansluit.

Het shirtje met de strepen is semi-transparant en ik draag er een langer wit hemdje onder die beide van Promiss zijn uit de XL collectie. Het frisgele jasje zonder revers en knopen in een korter model is van MS Mode en de shawl is van Pieces. Zonder shawl vond ik het wat kaaltjes – en met dit frisse lenteweer ook echt nog te fris – en de koele kleuren erin laten mijn gezicht wat meer spreken. De armbandjes zijn van My Jewellery uit het artikel van afgelopen zaterdag *klik*, de schoenen zijn van AQA die ik in dit artikel liet zien, de lipstick is mijn geliefde Yves Saint Laurent volupté sheer candy (<– linkje naar review) en de nagellak is de frisse Mint Apple van Sinful Colors.

Tip: op zoek naar leuke kledingmerken en heb je een maatje meer, vergeet dan niet dit handige overzicht met plussize webwinkels. Ik vond de foto’s en de combinatie van deze outfit of the day zo leuk en fris staan dat het je vast niet ontgaan is dat uit deze fotosessie mijn nieuwe profielfoto komt. Let the sun shine! :)

Ben jij ook al bezig om wat meer lente/zomer/kleur in je garderobe te krijgen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 april 2015 at 23:07

  Leuke foto’s, leuke outfit, love the nails en de sjaal! :)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 3 april 2015 at 15:21

  Hele leuke outfit. Het gele jasje staat je erg goed.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 april 2015 at 22:46

  Ik vind dit zo leuk om te zien! :) en ook goed dat je het doet hoor, leuke outfits heb je! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2015 at 08:56

   Dankjewel, doet me goed om te horen! :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 maart 2015 at 12:17

  Ik ben verliefd op het gele jasje

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 31 maart 2015 at 10:38

  Wat wordt ik toch altijd vrolijk van jouw outfit-foto’s…..wat zie er toch goed uit!! En ik ben weer geïnspireerd….dankjewel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 maart 2015 at 11:05

   Dankjewel voor je enthousiaste en lieve reactie, leuk! :D

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 31 maart 2015 at 09:52

  Die gele blazer is zó leuk! Ik ben dit jaar eens voor rozetinten gegaan. Een te gekke combinatie heb je aan, streepjestops, ik hou er van!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 31 maart 2015 at 06:51

  Wat een leuke outfit!
  Ik vind de combinatie van dat grijs met geel zo leuk :)
  En je schoenen!! <3

 • Avatar van klaartje
  Reply klaartje 30 maart 2015 at 22:47

  Ik ken het. Je neigt naar zwart/ grijs en vooral basics maar dat geel staat je super leuk. En het streepjes shirt eronder ook. Ik heb zelf twwe koraal roze items gescoord en wacht nu op de zon! x

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 maart 2015 at 22:00

  De fotos zijn echt heel leuk en dat geel…echt geweldig vrolijk en zo heerlijk lente achtig….

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 30 maart 2015 at 20:58

  Hele leuke outfit en wat staat die bril je goed, super!!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Fashion
Max Factor pan stik foundation review 12 true beige
Max Factor pan stik foundation

Altijd als ik ein-de-lijk een redelijk perfecte foundation gevonden heb krijg ik alweer de kriebels en ga ik op zoek...

Close