Beauty

Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams

4 maart 2015

sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-1
Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van Sleek uitprobeerde en de oogschaduwpalettes waar ze zo bekend om staan hebben al tig keer op verschillende blogs gestaan, maar toch stond het i-Divine Bad Girl palette nog steeds op mijn wensenlijstje om eens te gaan proberen. Het palette is echt perfect als je van een smokey oogmake-up houdt, of het nu de klassieke zwart met grijze variant is of eentje met een pop of colour. Daarnaast spraken ook de Matte Me ultra smooth matte lip creams mij enorm aan en ik koos voor een nude kleurtje en een knalroze variant. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en looks.. Oh, èn een toffe winactie!

sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-3
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-2
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-4
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-5
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-6
Sleek i-Divine Bad Girl palette €9,99
Dit palette zit in de bekende platte en mat zwarte verpakking met hierop het logo in een glanzende opdruk. Voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld want er zitten maar liefst 10 kleuren oogschaduw in met een totale inhoud van 13,2g. De kleurtjes zijn zoals je kan zien op de swatches – droog gemaakt zonder oogschaduwbasis eronder – erg goed gepigmenteerd en er zit een mooie variatie in van glanzende en wat meer matte kleuren.

In combinatie met de koele en meer warme highlighters kan je er zelfs een subtiele make-uplook voor elke dag mee maken en ik vond het dan ook leuk om verderop in dit artikel twee verschillende looks aan je te laten zien. Leuk dat er in het palette naast de highlighters gekozen is om in paren van twee te werken in de kleuren grijs, zwart, groen, blauw en paars met telkens één mattere en één glanzende variant. Let er bij de blauwe kleuren trouwens wel op dat ze een klein beetje stainen op de huid, een goede oogschaduwbasis eronder is dus zeker aan te raden.

De oogschaduws werken heel erg prettig, laten zich goed blenden en de kleur blijft de hele dag door zo intens als wanneer ik hem aanbracht. Ik ben dus zeker blij met dit palette tussen mijn verzameling. Je hebt zo ongeveer een heel palette vol prachtige, intense en goede oogschaduws voor de prijs van bijvoorbeeld nog niet eens één refill oogschaduw van MAC. Wow!

sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-7
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-8
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-9
Sleek Matte Me ultra smooh matte lip cream €6,49
Ik zag deze balms en was direct heel nieuwsgierig. Een matte lipkleur in de vorm van een lipgloss verkrijgbaar in veel neutrale èn opvallende kleurtjes.. Dat begint alvast goed! Ik koos voor de mauve/oudroze kleur Petal en de superfelle roze neonkleur Brink Pink waarvan de camera helemaal vreemd ging doen. Als de kleur op de foto’s al enigszins fel overkomt, bedenk je dan dat hij in het echt nog veel en veel feller is.

Je brengt de lip cream aan met een sponsapplicator en door de combinatie met de dunnere substantie kan je dit gelukkig heel precies doen. Even wachten met de lippen iets van elkaar tot het droog is en de kleur is volledig matte opgedroogd en geeft vervolgens niet meer af. Hij is niet in de markt gezet als een langhoudend lipproduct, maar dat is het zeker wel want hij blijft superlang zitten en overleeft met gemak een hapje en een drankje.

Mocht je heel erg droge lippen van jezelf hebben dan zou ik wel van tevoren even je lippen scrubben en lichtjes insmeren, even wachten en het overtollige laagje van je lippen halen. Zo zullen de meeste velletjes verdwenen zijn en dat ziet er toch een stukje frisser uit.

sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-10
sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-11
Hoe verschillend staan beide looks? Ik kan er soms maar niet over uit wat koele en warme kleuren make-up met je kunnen doen en ik kan niet aangeven of ik nu een favoriet tussen de bovenstaande looks heb. Voor de bovenste koos ik voor een wat zwaarder aangezette oogmake-up in grijs- en paarstinten in combinatie met de Petal lip cream, wat een zachtere maar toch ook partyproof geheel maakt. Om de neonroze Brink Pink goed tot zijn recht te laten komen liet ik hier verder de oogmake-up rustig door de champagnekleurige highlighter te combineren met een klein beetje grijs in de arcadeboog en een donkergrijze vervaagde subtiele wing te zetten. Zo krijg je een heel vrouwelijk en fris geheel, al zeg ik het zelf. Deze lipkleur is echt perfect voor de zomer ♥ Mocht iemand een bijpassende nagellak weten…?

sleek-bad-girl-palette-matte-me-petal-brink-pink-review-swatches-12
Winactie
In samenwerking met de V&D webwinkel, waar Sleek MakeUP nu ook wordt verkocht, mag ik het geweldige Bad Girl palette 3 x weggeven. Je maakt kans door een tip voor Curvacious.nl achter te laten in de reacties onder dit artikel. Is er iets wat je meer of juist minder voorbij zou willen zien komen? Iets wat je graag anders zou willen zien? Zou je het bijvoorbeeld leuk vinden om af en toe tussendoor een kort artikel met een leuk nieuwtje of een tip voorbij te zien komen? Ik ben heel benieuwd naar jouw tip, opmerking en/of feedback :) Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 10 maart 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 10 maart 2015 at 08:08

  Wat een mooie kleuren!
  Lippenstift kan je ook op je wangen gebruiken als een soort blush.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 maart 2015 at 22:47

  Ahhh, die matte lip cream’s zijn too die for! Ik heb niet echt tips voor je blog alleen. Dus ik kan ook niet meedoen met de winactie denk ik, haha. Ja misschien meer Lush? Nee heb echt geen idee. Hij is precies goed zo!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 9 maart 2015 at 20:24

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee! Ik zou graag meer fototutorials zien, bijvoorbeeld een how to smokey eyes!

 • Avatar van elize
  Reply elize 9 maart 2015 at 14:28

  Supertof paillette! Ik doe graag mee. Mijn tip? Lastig! Misschien een blog-artikel waarin je meer verteld over kleuren en stoffen die je slanker laten lijken?

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 9 maart 2015 at 10:55

  Wauw, wat een prachtige winactie mag je organiseren! Die producten zien er helemaal top uit. Op je blog heb ik eigenlijk niet echt iets op aan te merken. Je artikels zijn altijd super uitgebreid, duidelijk. Ook je reviews zijn heel eerlijk en dat kan ik enorm waarderen. Jouw foto’s zijn van een geweldige kwaliteit en de manier waarop je fotografeert is top! Misschien is het wel eens leuk om een bepaald product door een aantal personen te laten testen. Bijvoorbeeld als er een product geschikt is voor alle huidtypes dan ook echt opzoek gaan naar personen met een normale, gemengde, droge en vette huid en allemaal dat product testen om zo te weten te komen of het echt waar is dat het product geschikt is voor alle huidtypes. Daarnaast is het ook leuk om al die verschillende (of net allemaal dezelfde) meningen te lezen ;)

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 9 maart 2015 at 10:25

  Wat een mooi merk is sleek! Wat ik graag wel meer wil zien is huidverzorgingsproducten van jou, maar ook voor kleine kinderen.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 9 maart 2015 at 09:09

  Ik vind tips over make-up erg leuk, mag voor mij vaak voorbij komen !!.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 9 maart 2015 at 09:06

  Heel erg mooi, ik vind de kleuren prachtig, ik doe graag mee.
  :)

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 8 maart 2015 at 18:18

  Je blog is super leuk, en heeft een prachtige layout. Het lijkt me leuk om meer over je persoonlijke leven te weten te komen (maar ik snap het als je sommige dingen prive wilt houden) of leuke shoplogs, diy’s super leuk allemaal! Het pallette is trouwens prachtig en super goed gepigmenteerd!

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 8 maart 2015 at 15:01

  Wat een leuke actie graag doe ik mee! Volg je overal!
  voor een tip zou ik zeggen DIY beautyproducten misschien, bijvoorbeld een lipscrub of een budget challange (beste make up voor het laagste bedrag).
  :)
  groetjes

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 8 maart 2015 at 09:43

  Pfoeh, een tip bedenken voor zo’n leuke site… moeilijk.
  Maar misschien wat meer over ‘volwassen-speelgoed’ Denk aan kleuren voor volwassenen, haken, breien etc… en ik weet niet of je zelf kunt haken enzo, maar anders misschien een leuk mutsje/sjaaltje maken, en die dan online posten met je favoriete make-up look!

 • Avatar van Jeannette de Jongh
  Reply Jeannette de Jongh 7 maart 2015 at 19:28

  de kleuren zijn echt prachtig, ik wil deze graag uit proberen.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 7 maart 2015 at 19:14

  Super leuke actie.. Je hebt een heel afwisselend blog, dat vind ik wel fijn.. niet iedere keer hetzelfde.. Wat ik misschien een beetje mis, zijn how-to’s.. Hoe jij die wing/ smokey eye / coupe etc nu gemaakt hebt. Mij lukt het namelijk zelden om het zo na te doen dat het ook lijkt op de foto :D

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 maart 2015 at 12:24

  Hoi! Super leuke actie!
  Als ik blogs lees ben ik vooral geïnteresseerd in swatches van beauty producten.
  Zou leuk zijn om die nog vaker voorbij te zien komen!
  Liefs

 • Avatar van Nancy Roos
  Reply Nancy Roos 6 maart 2015 at 23:05

  Mijn tip: doe wat lipgloss over de lippenstift, dan komen je lippen meer tot leven.
  De ogen van look 1 zijn het mooist maar de lippenstift is een beetje te flets erbij…
  Wel supermooie spullen!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 6 maart 2015 at 20:17

  Wat leuk,
  Mijn tip: het is altijd leuk om dingen te proberen
  Zo kom je er achter of die bruine lipstick jou toch
  Super leuk staat.

  Groetjes iris

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 6 maart 2015 at 20:15

  Wat staat deze make-up je erg mooie ik zou graag deze make-up winnen zodat ik er ook mooi en netjes eruit kan zien. Je doet het al goed genoeg je hoeft echt niks te veranderen gewoon wel zo door blijven gaan met deze mooie blog.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 6 maart 2015 at 19:57

  Ik doe graag mee aan deze winactie!
  Ik volg jouw blog stilletjes al een hele tijd en ik vind de afwisseling van de artikelen heel fijn. Het is goed verdeeld allemaal. Ikzelf kan niet genoeg krijgen van goede budget-reviews en nagellak reviews.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 6 maart 2015 at 16:16

  Ik lees altijd alles met veel plezier en je tips en tricks zijn ook (voor een leek als ik zeker)een verademing omdat ik denk dat je volgens mij nog een van de zeer weinige onafhankelijke bloggers bent .Je reviews e.d zijn oprecht.Het zou wel heeeeel leuk zijn vandaag op mijn verjaardag zo’n schitterend palette te winnen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2015 at 10:38

   Dankjewel voor je woorden Angeline, ik vind het een heel groot compliment!

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 6 maart 2015 at 15:48

  Ik doe mee! Ik zou wat vaker tips en tricks voorbij willen zien komen op het gebied van make-up en haar- nagel- en huidverzorging. Tutorials zijn ook altijd leuk, misschien een goede tutorial hoe jij jouw haar verzorgt en styled van begin tot eind.

 • Avatar van Irena
  Reply Irena 6 maart 2015 at 13:33

  Supermooie pallette! Ik wil het graag winnen.

 • Avatar van Sharon h
  Reply Sharon h 6 maart 2015 at 12:11

  Wat een prachtige foto’s heb je er bij gemaakt. En die lipproducten, wauw! Wat een mooie kleuren. Ik ben gek op het merk Sleek en ‘spaar’ dan ook de oogschaduw paletten, en deze heb ik nog niet haha! Ik waag een gokje. Wat ik leuk vind qua artikelen zijn outfit foto’s, en wat meerderen hier al zeggen, meer met plussize webshops enz!

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 6 maart 2015 at 11:38

  Leuke looks!

  Persoonlijk zou ik een tip willen geven op het gebied van food. Ik zou het leuk vinden als je meer recepten zou delen, werken met kinderen erbij zorgt er natuurlijk voor dat je soms wat minder tijd hebt. Daarom lijken me snelle maar toch gezonde recepten een leuk idee :)

  • Avatar van Brigitte
   Reply Brigitte 6 maart 2015 at 11:39

   Oh en als tweede tip! Af en toe een gastblog! Dit kan voor vanalles zijn, looks, haartutorials etc etc. Dat geeft jou meer rust en misschien ook wel een heleboel inspiratie?

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 6 maart 2015 at 08:42

  Wat een leuke win actie, zou graag meer korte artikelen zien met korte work-outs die je makkelijk kan doen tussendoor. GR Wendy

 • Avatar van Annie
  Reply Annie 6 maart 2015 at 03:18

  Oeh! Dat zou ik graag willen winnen! Mijn tip? : Ga vooral zo door! Wel zou het leuk zijn als er tips voor betaalbare kleding komen voor plussize modellen.

 • Avatar van Anke
  Reply Anke 5 maart 2015 at 19:28

  Wat een toffe actie weer, prachtige oogschaduw waarvoor ik erg graag meeloot. Gaaf!
  Mijn tip is meer beeldmateriaal. Ik ben zelf heel visueel ingesteld en ‘kijk graag plaatjes’ op een blog. Verder vind ik het super, ga zo door!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 5 maart 2015 at 18:40

  Alle mogelijk looks uit proberen, super leuk !

 • Avatar van Joanne
  Reply Joanne 5 maart 2015 at 16:45

  Hoi,
  Wat een gafe winactie! Ik zou wat meer reviews willen zien. Zo weet ik welke producten worth a try zijn en welke definitely not :) Alvast bedankt en fingers crossed…
  X Joanne

 • Avatar van Aleesha Verhoeff
  Reply Aleesha Verhoeff 5 maart 2015 at 16:21

  Het lijkt mij leuk om af en toe een oproepje te zien naar ervaringen. Zodat de lezers stukjes kunnen insturen en dan komt het op je blog te staan zodat iedereen daar weer van kan leren. Verder vind ik de site geweldig leuk.

 • Avatar van karin
  Reply karin 5 maart 2015 at 14:51

  ga lekker zo door.

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 5 maart 2015 at 14:44

  Zo, wat een lekker heftige kleuren!

  Tips.. Ik vind eigenlijk een heleboel al heel erg goed aan Curvacious! Wat ik zelf altijd wel leuk vind op blogs zijn interviews, dat ook anderen aan het woord gelaten worden. Maar dat moet natuurlijk maar net bij je passen. Ga vooral zo door zoals je nu bezig bent, dan kom ik zeker nog vaak terug!

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 5 maart 2015 at 14:14

  super artikelen ik duim mee

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 5 maart 2015 at 13:49

  Ik vind vooral de foto”s bij een blog heel erg fijn. Die maken meteen duidelijk wat je bedoeld. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden! En deze make up ziet er inderdaad super uit. Hele mooie matte kleuren.

 • Avatar van Diana Otten
  Reply Diana Otten 5 maart 2015 at 13:00

  Wat een mooie kleuren ik doe graag mee! En of ik nog tips heb……. eigenlijk alleen maar ga zo door want ik vind het altijd weer leuk om te lezen!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 5 maart 2015 at 11:15

  Wat een leuke actie. Ik heb zelf kleine kinderen; dus leuke tips/gadgets daaromtrent een ook verantwoorde (kinder) make up en nagellak.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 5 maart 2015 at 08:50

  Hi! Wat een toffe winactie!!

  Mijn tip is om te gaan filmen, lijkt me leuk om je je outfit te laten zien of een keer een make up tutorial of een get ready with me (met je mooie kindje natuurlijk

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 5 maart 2015 at 06:58

  Zucht… Wat een mooi palet is dit toch! Laatst mee in m’n handen gestaan maar stom genoeg niet gekocht! Je lippen zien er ook mooi uit. Wat ik graag ter verbetering zie op je blog; ik vind je fullface foto’s niet echt fullface. Zou graag je hele hoofd op de foto willen zien haha! En -wat ook al gezegd is- close-ups van je ooglook zou mooi zijn :) Verder heb je een fijne blog! :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 4 maart 2015 at 20:29

  Ik zou de Categorieën alfabetisch zetten. Maar dat is dan eigenlijk heel ver gezocht… Ik heb aan de inhoud niets op te merken.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 4 maart 2015 at 19:39

  Oeh die lipstick! Heel mooi! Ik ben al heel lang op zoek naar een mooi palette met paarse tinten voor bij mijn groene ogen. Dit ziet er uit als een leuke optie, omdat er meer in zit dan alleen maar paars.

  Eigenlijk heeft iedereen alles al gezegd wat ik zou zeggen: meer lachen, meer swatches (nat, droog en met primer) en een echte spannende, bijzondere look maken met de palettes. Als laatste zou ik inderdaad ook meer mama-gerelateerde, persoonlijke artikelen willen lezen.

  Succes! Lisette

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 4 maart 2015 at 19:35

  Wat een super leuk artikel en winactie! Mijn tip is of eigenlijk idee is om misschien elke maand een artikel te schrijven/maken wat bij de maand past. De kleuren van het palet zijn trouwens echt super mooi :)

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 4 maart 2015 at 19:16

  Wat een prachtige looks heb je gemaakt. Ze zijn beide echt goed in balans. Ik sla de winactie over, veel succes iedereen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 maart 2015 at 18:44

  gave actie, ik doe graag mee :D love sleek!

  wat ik meer zou willen zien is misschien wat nailart of extreme looks tussendoor? :D

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 4 maart 2015 at 17:59

  Wauw Sleek rockt ‘m weer met dit mooie palette! Die lipkleurtjes zijn ook super, lekker knal. Wat goed dat je open staat voor kritiek, bij de meeste winacties gaat het om zoveel mogelijk social media kanalen te volgen. En eerlijk, ik volg je overal maar hier heb jij als blogger ook meer aan. Wat ik meer zou willen zien op je blog zijn mama – gerelateerde artikelen en persoonlijke artikelen, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Ik vind het gewoon fijn om meer over diegene achter de blog te weten te komen.

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 4 maart 2015 at 15:39

  Wat een geweldig mooi palette! Ik doe graag mee. Ik vind posts over make up en over je dochtertje altijd leuk om te lezen! X

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 4 maart 2015 at 14:45

  Dat oogschaduwpalette is echt supermooi. Verder ben ik benieuwd naar je stash. Het lijkt mij wel leuk omdat eens te zien ;)

 • Avatar van Hana
  Reply Hana 4 maart 2015 at 14:25

  Wat een ontzettend leuke winactie, ik doe er graag aan mee! Een artikel met make-up tips en tussendoor reviews, zou ik echt tof vinden. Wat ik nog meer leuk zou vinden, is dat je wat meer persoonlijke nieuwtjes deelt. ik vind je site super leuk, ga zo door!

 • Avatar van Anke Boonen
  Reply Anke Boonen 4 maart 2015 at 13:57

  Wauw wat een mooi palette en mooie lipglossy.
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik waardeer altijd jouw fijne uitgebreide reviews die erg eerlijk zijn. Merk dat ik ze erg meeneem in mijn make up aankopen dus dat wil wat zeggen.
  Ik zou nog meer de kant van Mama Blogger ook leuk vinden maar dat is wellicht al een persoonlijke en bewuste keuze van jezelf. Ik geniet iig altijd van je blog en volg je ook op instagram (Anke80)

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 4 maart 2015 at 13:12

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee! Ik heb al veel palettes van dit merk (love it) maar deze nog niet. Artikelen die ik graag zie: looks! Ik vind het ontzettend leuk om mooie make-up looks te zien. Ik vind die donker roze matte lip cream je geweldig mooi staan!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 maart 2015 at 13:08

  Ik doe graag mee om kans te maken om het palette te winnen, echt heel gaaf! :) Een artikel met tips en leuke nieuwtjes tussendoor vind ik altijd erg leuk.
  Verder heb ik niet iets wat ik meer of minder wil zien, maar dat had ik bij een vorig artikel ook al eens gezegd. Vind de afwisseling die je nu hebt goed!

 • Avatar van corine
  Reply corine 4 maart 2015 at 12:59

  Leuke winactie! Ik zou het leuk vinden als je vaker artikelen over kleding of leuke diy zou plaatsen.

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 4 maart 2015 at 12:56

  Heeej, wat een toffe winactie heb je georganiseerd voor de lezers van je blog zeg! Hier word ik zeker erg vrolijk van, en maak daarom ook graag een kansje op deze leuke prijs! JUhmmmm mis ik nog iets, misschien een roddeltje tussendoor? Daar zijn alle vrouwen toch gek op whahah…
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  fijne dag, groetjes ilsiee

 • Avatar van Berdien
  Reply Berdien 4 maart 2015 at 12:36

  Hoi ! Er is al heel veel feedback gegeven zie ik, heel leuk dat je er open voor staat!! Laat ik dan maar iets schrijven over je laatste vraag; ja ik zou het super leuk vinden om af en toe een kort artikeltje te lezen en dan al helemaal als het tips bevat. Ik volg je blog via Bloglovin en merk dat ik sowieso sneller doorklik naar een artikel als ik denk; hee daar kan ik wat van leren/opsteken of ‘dat is iets nieuws wat ik ook wil kunnen’. En of course doe ik mee met de winactie, leuk!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 maart 2015 at 11:12

  Oeh ik wil wel meedoen, dat palette ziet er super mooi uit! Volgens mij heb ik al vaker feedback gegeven haha, maar ik vind vooral outfitposts leuk en inspirerend. En goede reviews van (nieuwe) beautyproducten zijn natuurlijk altijd welkom!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 4 maart 2015 at 10:54

  De producten zien er goed en mooi uit! Mijn tip : meer plussize fashion artikelen of outfit foto’s. Er is daar over gewoon veelte weinig te vinden op Nederlandse blogs :-) xxx

 • Avatar van Yasmina
  Reply Yasmina 4 maart 2015 at 10:53

  Erg leuke winactie, ik doe graag mee :)
  Ik vind je site super leuk, maar zou ‘m nog leuker vinden als je nog meer persoonlijke dingen zou delen, zoals bijvoorbeeld elke week laten zien wat je die week hebt gedaan. Xx

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 maart 2015 at 10:27

  Ik vind het palette heel erg mooi!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 4 maart 2015 at 10:26

  Wauw, wat een prachtige tinten! En, wat zijn ze goed gepigmenteerd! Tof dat je een winactie mag organiseren. Ik doe er dan ook graag aan mee. Ik volg je blog nog niet zo heel lang, maar er is wel iets wat mij opvalt. Je schrijft uitgebreide reviews waarin ik je eerlijke mening altijd ontzettend waardeer. Je foto’s vind ik van mooie kwaliteit. Ik lees je artikelen dan ook met onwijs veel plezier. Ik vind het geweldig dat jij de tijd neemt om te reageren op reacties die anderen achterlaten. Sommige grotere blogs doen dat niet, wat ik jammer vind. Je bent een knappe meid, volgens mij een fantastische partner en een lieve moeder. Ik zie je alleen zo weinig lachen op foto’s. Je kijkt altijd een tikkeltje serieus. Misschien doe je dit bewust om het product niet te laten afleiden door je lach. Maar, ik mis een kleine sprankeling bij je. Tsja, ik ben eerlijk…Hopelijk kun je het waarderen en stoot ik je er niet teveel mee voor het hoofd…Liefs Marloes

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2015 at 10:30

   Bedankt voor je uitgebreide comment, superlieve complimenten. Ik kan je eerlijkheid zeker waarderen en hoor het wel vaker, ik ben een serieuze kijker denk ik.. Ik ga er proberen wat aan te doen :)

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 4 maart 2015 at 10:05

  Ik vind je blog helemaal geweldig! Vooral de reviews en de looks zijn super!
  Door jou heb ik het merk Sleek ontdekt en ben ik helemaal fan van de mooie paletten.
  Ik heb er aantal van, maar het bad girl palette staat nog op mijn verlanglijstje!!

  Wat ik nog graag zou willen zien is een aantal verschillende looks met de paletten van Sleek.
  Er zitten zoveel mooie kleuren in een palette, maar ik weet soms niet hoe ik ze kan combineren om
  een mooie ooglook te maken.

 • Avatar van Braems Carine
  Reply Braems Carine 4 maart 2015 at 10:01

  Ik lees je blogs sinds kort en vind ze super! Ik begin me sinds kort meer op te maken, dus lees ik graag reviews over allerhande make-up producten. Sleek ken ik niet, dus zou fijn zijn deze te winnen. Doe zo verder!

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 4 maart 2015 at 09:47

  Mooie review! Ik doe dan ook graag aan je winactie mee. Ik volg je al een tijdje via bloglovin en ik zou het heel fijn vinden als je nog close-up foto’s zou maken van de ooglook! Liefs x

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 4 maart 2015 at 09:43

  Mijn (2) tip(s)! :D

  1. Foto’s zijn altijd leuk om naar te kijken en vooral als de foto’s duidelijk en mooi zijn gemaakt en dat is al zo bij jou, misschien is het wel leuk om meer foto’s van je look te laten zien en dan in verschillende houdingen. Foto’s zijn nooit teveel, juist altijd heel leuk!

  2. Zelf vind ik het altijd super leuk om veel persoonlijke ervaringen te lezen zoals : eten, avonturen of leuke ideetjes wat in je op komt. Niks is teveel zeg ik altijd hihi.

 • Avatar van mariëlle
  Reply mariëlle 4 maart 2015 at 09:41

  Wauw het palette ziet er echt goed uit, die wil ik heel graag winnen! Mmm mijn tip, moeilijk! Je foto’s zijn van goede kwaliteit, misschien wat meer lachen? Dat bedoel ik niet vervelend, ik kijk zelf ook veel te serieus haha! Verder vind ik make-up looks altijd wel leuk :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2015 at 10:27

   Haha, ik snap wat je bedoelt. Ben gewoon een serieuze kijker denk ik.. Ik ga het meenemen!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 4 maart 2015 at 09:32

  Super mooi collectie.
  Graag zou ik willen winnen. Ik zou willen zien af en toe over je prachtige dochter schrijf en misschien artikel over hoe je de tijd combineren tussen de blog en als mama.

 • Avatar van Sacha
  Reply Sacha 4 maart 2015 at 09:28

  Wauw, heel mooie make-up en erg betaalbaar!
  Ik zou graag foto’s/verhalen/ervaringen over je leven, hoe je mooie looks maakt!

 • Avatar van bonny
  Reply bonny 4 maart 2015 at 09:26

  oh die zou ik wel graag willen winnen :) ook zou ik het leuk vinden wat vaker outfit foto’s te zien en dan met name van de plus size dingen van de grotere hippe ketens waarbij ik altijd mijn twijfels heb zoals primark of forever 21.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 4 maart 2015 at 09:23

  Prachtig palette , zeker in de zomer staan deze kleurtjes mooi bij een gebruinde huid. Ik loot heeel graag mee !
  Wat ik graag meer zou lezen op je blog zijn eigen ervaringen/verhaaltjes uit je ‘normale’ leven, bijv. consultatiebureau, lekker eten met je complete gezin (alle leeftijden dus)+ receptideeen.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 4 maart 2015 at 08:48

  Echt mat die lipstick! Prachtige kleuren. Mijn tip als je je makeup niet niet netjes aangebracht of gesmeerd heb met mascara doe dan een beetje foundation op een wattenstaafje en haal daar de mascara of oogschaduw meeweg.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 4 maart 2015 at 08:38

  Ik vind dat je altijd prachtige looks maakt! Het zou heel leuk zijn als je af en toe een look laat zien in een stappenplan, in een filmpje of fotoreeks :D

 • Avatar van carolien
  Reply carolien 4 maart 2015 at 08:25

  Die kleuren zijn echt heel erg mooi! Ook de 2 looks die je maakte zijn erg mooi!

  Mijn tip is ; ik zou het echt heel erg leuk vinden als je vaker artikelen schrijft
  over kinderen. Ik zit altijd te genieten als je een stukje schrijft over je kleine meid shae.
  Onderwerpen zoals eten, speelgoed, kleding.

  Liefs Carolien

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 4 maart 2015 at 07:54

  Ik vind t een superactie en sleek heeft echt super makeup.. Ik vind je artiekelen altijd super leuk en interessant om te lezen dus daar heb ik geen tip over wat meer of minder zou moeten.
  Heb miss wel een handige makeup tip :-)
  Voor de dames die oogpotloodjes gebruiken en het slijpen daarvan niet zo goed afgaat. Als je ze even in de vriezer legt gaat t een stuk handiger :-)
  Ga zo door meid
  groetjes Ilona

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 4 maart 2015 at 07:50

  Wauw I love Sleek!
  Doe graag mee!
  Tip? Je doet het geweldig… Zou zelf wat terug willen zien wat gadgets voor kinderen, tips wat je met je kleintje kan doen.
  Ik weet dat je geen mama blogger bent, maar ooit word ik oma en goed voorbereid zijn is toch wel leuk.
  Eventueel ook wat je met je tienerdochter/moederdochter kunt doen qua make-up. Wellness zeg maar, voor thuis.

 • Avatar van Emy
  Reply Emy 4 maart 2015 at 07:45

  Mooie kleurtjes inderdaad die mooi staan bij blauwgrijze ogen (die heb ik ook).
  Mijn tip? Is meer een algemene tip. Ik vind het altijd leuk om meer te weten over bepaalde onderwerpen Door te verwijzen naar andere blogs ,websites en boeken.

 • Avatar van agneta
  Reply agneta 4 maart 2015 at 07:41

  I love sleek! En die paarse en blauwe kleur

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 4 maart 2015 at 07:33

  Nog meer lippenstick zou ik wel zo fijn vinden. Ik hou gewoon op mijn leeftijd van lipstick. Maar deze make-up pallette is super!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 maart 2015 at 07:16

  Wat leuk!
  Wat een zeer goed gepigmenteerde kleuren in de palette.
  Mijn tip:
  Als je een wing maakt hou dan wattenstaafjes bij je omdat men direct kan corrigeren als het mis gaat en je bijvoorbeeld uitschiet.
  Je zou er eventueel een klein beetje babyolie op kunnen doen dan is het goed verdwenen.

  Xoxo

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 maart 2015 at 07:05

  Wat leuk!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 4 maart 2015 at 06:53

  De tweede look vind ik je het mooiste staan :) ik sla de winactie over, ik heb net een prachtige armband gewonnen, succes iedereen ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.