Beauty

Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams

4 maart 2015

sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 1 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van Sleek uitprobeerde en de oogschaduwpalettes waar ze zo bekend om staan hebben al tig keer op verschillende blogs gestaan, maar toch stond het i-Divine Bad Girl palette nog steeds op mijn wensenlijstje om eens te gaan proberen. Het palette is echt perfect als je van een smokey oogmake-up houdt, of het nu de klassieke zwart met grijze variant is of eentje met een pop of colour. Daarnaast spraken ook de Matte Me ultra smooth matte lip creams mij enorm aan en ik koos voor een nude kleurtje en een knalroze variant. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en looks.. Oh, èn een toffe winactie!

sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 3 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 2 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 4 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 5 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 6 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
Sleek i-Divine Bad Girl palette €9,99
Dit palette zit in de bekende platte en mat zwarte verpakking met hierop het logo in een glanzende opdruk. Voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld want er zitten maar liefst 10 kleuren oogschaduw in met een totale inhoud van 13,2g. De kleurtjes zijn zoals je kan zien op de swatches – droog gemaakt zonder oogschaduwbasis eronder – erg goed gepigmenteerd en er zit een mooie variatie in van glanzende en wat meer matte kleuren.

In combinatie met de koele en meer warme highlighters kan je er zelfs een subtiele make-uplook voor elke dag mee maken en ik vond het dan ook leuk om verderop in dit artikel twee verschillende looks aan je te laten zien. Leuk dat er in het palette naast de highlighters gekozen is om in paren van twee te werken in de kleuren grijs, zwart, groen, blauw en paars met telkens één mattere en één glanzende variant. Let er bij de blauwe kleuren trouwens wel op dat ze een klein beetje stainen op de huid, een goede oogschaduwbasis eronder is dus zeker aan te raden.

De oogschaduws werken heel erg prettig, laten zich goed blenden en de kleur blijft de hele dag door zo intens als wanneer ik hem aanbracht. Ik ben dus zeker blij met dit palette tussen mijn verzameling. Je hebt zo ongeveer een heel palette vol prachtige, intense en goede oogschaduws voor de prijs van bijvoorbeeld nog niet eens één refill oogschaduw van MAC. Wow!

sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 7 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 8 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 9 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
Sleek Matte Me ultra smooh matte lip cream €6,49
Ik zag deze balms en was direct heel nieuwsgierig. Een matte lipkleur in de vorm van een lipgloss verkrijgbaar in veel neutrale èn opvallende kleurtjes.. Dat begint alvast goed! Ik koos voor de mauve/oudroze kleur Petal en de superfelle roze neonkleur Brink Pink waarvan de camera helemaal vreemd ging doen. Als de kleur op de foto’s al enigszins fel overkomt, bedenk je dan dat hij in het echt nog veel en veel feller is.

Je brengt de lip cream aan met een sponsapplicator en door de combinatie met de dunnere substantie kan je dit gelukkig heel precies doen. Even wachten met de lippen iets van elkaar tot het droog is en de kleur is volledig matte opgedroogd en geeft vervolgens niet meer af. Hij is niet in de markt gezet als een langhoudend lipproduct, maar dat is het zeker wel want hij blijft superlang zitten en overleeft met gemak een hapje en een drankje.

Mocht je heel erg droge lippen van jezelf hebben dan zou ik wel van tevoren even je lippen scrubben en lichtjes insmeren, even wachten en het overtollige laagje van je lippen halen. Zo zullen de meeste velletjes verdwenen zijn en dat ziet er toch een stukje frisser uit.

sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 10 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 11 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
Hoe verschillend staan beide looks? Ik kan er soms maar niet over uit wat koele en warme kleuren make-up met je kunnen doen en ik kan niet aangeven of ik nu een favoriet tussen de bovenstaande looks heb. Voor de bovenste koos ik voor een wat zwaarder aangezette oogmake-up in grijs- en paarstinten in combinatie met de Petal lip cream, wat een zachtere maar toch ook partyproof geheel maakt. Om de neonroze Brink Pink goed tot zijn recht te laten komen liet ik hier verder de oogmake-up rustig door de champagnekleurige highlighter te combineren met een klein beetje grijs in de arcadeboog en een donkergrijze vervaagde subtiele wing te zetten. Zo krijg je een heel vrouwelijk en fris geheel, al zeg ik het zelf. Deze lipkleur is echt perfect voor de zomer ♥ Mocht iemand een bijpassende nagellak weten…?

sleek bad girl palette matte me petal brink pink review swatches 12 - Sleek Bad Girl palette & Matte Me lip creams
Winactie
In samenwerking met de V&D webwinkel, waar Sleek MakeUP nu ook wordt verkocht, mag ik het geweldige Bad Girl palette 3 x weggeven. Je maakt kans door een tip voor Curvacious.nl achter te laten in de reacties onder dit artikel. Is er iets wat je meer of juist minder voorbij zou willen zien komen? Iets wat je graag anders zou willen zien? Zou je het bijvoorbeeld leuk vinden om af en toe tussendoor een kort artikel met een leuk nieuwtje of een tip voorbij te zien komen? Ik ben heel benieuwd naar jouw tip, opmerking en/of feedback :) Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 10 maart 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 10 maart 2015 at 08:08

  Wat een mooie kleuren!
  Lippenstift kan je ook op je wangen gebruiken als een soort blush.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 maart 2015 at 22:47

  Ahhh, die matte lip cream’s zijn too die for! Ik heb niet echt tips voor je blog alleen. Dus ik kan ook niet meedoen met de winactie denk ik, haha. Ja misschien meer Lush? Nee heb echt geen idee. Hij is precies goed zo!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 9 maart 2015 at 20:24

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee! Ik zou graag meer fototutorials zien, bijvoorbeeld een how to smokey eyes!

 • Avatar van elize
  Reply elize 9 maart 2015 at 14:28

  Supertof paillette! Ik doe graag mee. Mijn tip? Lastig! Misschien een blog-artikel waarin je meer verteld over kleuren en stoffen die je slanker laten lijken?

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 9 maart 2015 at 10:55

  Wauw, wat een prachtige winactie mag je organiseren! Die producten zien er helemaal top uit. Op je blog heb ik eigenlijk niet echt iets op aan te merken. Je artikels zijn altijd super uitgebreid, duidelijk. Ook je reviews zijn heel eerlijk en dat kan ik enorm waarderen. Jouw foto’s zijn van een geweldige kwaliteit en de manier waarop je fotografeert is top! Misschien is het wel eens leuk om een bepaald product door een aantal personen te laten testen. Bijvoorbeeld als er een product geschikt is voor alle huidtypes dan ook echt opzoek gaan naar personen met een normale, gemengde, droge en vette huid en allemaal dat product testen om zo te weten te komen of het echt waar is dat het product geschikt is voor alle huidtypes. Daarnaast is het ook leuk om al die verschillende (of net allemaal dezelfde) meningen te lezen ;)

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 9 maart 2015 at 10:25

  Wat een mooi merk is sleek! Wat ik graag wel meer wil zien is huidverzorgingsproducten van jou, maar ook voor kleine kinderen.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 9 maart 2015 at 09:09

  Ik vind tips over make-up erg leuk, mag voor mij vaak voorbij komen !!.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 9 maart 2015 at 09:06

  Heel erg mooi, ik vind de kleuren prachtig, ik doe graag mee.
  :)

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 8 maart 2015 at 18:18

  Je blog is super leuk, en heeft een prachtige layout. Het lijkt me leuk om meer over je persoonlijke leven te weten te komen (maar ik snap het als je sommige dingen prive wilt houden) of leuke shoplogs, diy’s super leuk allemaal! Het pallette is trouwens prachtig en super goed gepigmenteerd!

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 8 maart 2015 at 15:01

  Wat een leuke actie graag doe ik mee! Volg je overal!
  voor een tip zou ik zeggen DIY beautyproducten misschien, bijvoorbeld een lipscrub of een budget challange (beste make up voor het laagste bedrag).
  :)
  groetjes

 • Avatar van Suzanne Blom
  Reply Suzanne Blom 8 maart 2015 at 09:43

  Pfoeh, een tip bedenken voor zo’n leuke site… moeilijk.
  Maar misschien wat meer over ‘volwassen-speelgoed’ Denk aan kleuren voor volwassenen, haken, breien etc… en ik weet niet of je zelf kunt haken enzo, maar anders misschien een leuk mutsje/sjaaltje maken, en die dan online posten met je favoriete make-up look!

 • Avatar van Jeannette de Jongh
  Reply Jeannette de Jongh 7 maart 2015 at 19:28

  de kleuren zijn echt prachtig, ik wil deze graag uit proberen.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 7 maart 2015 at 19:14

  Super leuke actie.. Je hebt een heel afwisselend blog, dat vind ik wel fijn.. niet iedere keer hetzelfde.. Wat ik misschien een beetje mis, zijn how-to’s.. Hoe jij die wing/ smokey eye / coupe etc nu gemaakt hebt. Mij lukt het namelijk zelden om het zo na te doen dat het ook lijkt op de foto :D

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 maart 2015 at 12:24

  Hoi! Super leuke actie!
  Als ik blogs lees ben ik vooral geïnteresseerd in swatches van beauty producten.
  Zou leuk zijn om die nog vaker voorbij te zien komen!
  Liefs

 • Avatar van Nancy Roos
  Reply Nancy Roos 6 maart 2015 at 23:05

  Mijn tip: doe wat lipgloss over de lippenstift, dan komen je lippen meer tot leven.
  De ogen van look 1 zijn het mooist maar de lippenstift is een beetje te flets erbij…
  Wel supermooie spullen!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 6 maart 2015 at 20:17

  Wat leuk,
  Mijn tip: het is altijd leuk om dingen te proberen
  Zo kom je er achter of die bruine lipstick jou toch
  Super leuk staat.

  Groetjes iris

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 6 maart 2015 at 20:15

  Wat staat deze make-up je erg mooie ik zou graag deze make-up winnen zodat ik er ook mooi en netjes eruit kan zien. Je doet het al goed genoeg je hoeft echt niks te veranderen gewoon wel zo door blijven gaan met deze mooie blog.

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
love toast happiness kit review 1 - Love & Toast happiness kit ♥
Love & Toast happiness kit ♥

De laatste tijd leer ik redelijk wat nieuwe merken kennen en ook vandaag deel ik mijn eerste kennismaking met een...

Sluiten