Beauty Mama & Kind

Burt’s Bees | Tips and toes kit & Baby Bee getting started kit

12 april 2015

Burt's Bees kit review
Wat in 1984 begon als een idee om kaarsen te gaan maken uit restjes bijenwas van bijenhouder Burt Shavitz werd een groot succesverhaal toen hij samen met serveerster Roxanne Quimby in 1991 de eerste Burt’s Bees lippenbalsem op de markt bracht. De focus werd verlegd naar het maken van natuurlijke cosmetica en zo ontstond het merk Burt’s Bees zoals we het vandaag kennen. Ik laat je vandaag twee erg leuke en handige setjes zien uit de Burt’s Bees lijn voor volwassenen en eentje uit de Baby Bee lijn voor baby’s en kinderen; de Burt’s Bees tips and toes kit & Baby Bee getting started kit.

Burt's Bees kit review
Burt's Bees kit review

Burt’s Bees tips and toes kit €15,95
Deze leuke cadeauverpakking bevat 6 verschillende producten om kennis te maken met enkele topproducten van het merk:

– amandelmelk handcrème 7,5gr
– handzalf 8,9gr
– honing en druivenpit handcrème 22,2gr
– kokos voetencrème 22,2gr
– citroenboter nagelriemcrème 7,5gr
– getinte lippenbalsem 4,4gr.

De set vind ik perfect om bijvoorbeeld het merk te leren kennen of om bij je travel essentials te stoppen voor als je een weekendje weg of op vakantie gaat. Hier liggen de producten naast mijn bed om zo ’s avonds voor het slapen gaan te kunnen gebruiken, behalve de getinte lippenbalsem want deze heb ik in mijn tas gestopt.

Mijn absolute aanraders uit deze kit zijn toch zeker de getinte lippenbalsem, honing en druivenpit handcrème en de citroenboter nagelriemcrème. Stuk voor stuk producten die doen wat ze beloven.

Burt's Bees kit review
Burt's Bees kit review
Burt’s Bees Baby Bee getting started kit €15,95
Deze cadeauverpakking maakt een perfect kraamcadeautje of is een leuke manier om voor je eigen (aankomende) kindje kennis te maken met een ander merk en producten. De set bevat de volgende 4 producten:

– plantaardige karnemelk zeep
– verzorgende lotion 25gr
– 2-in-1 shampoo en wasgel 50ml
– billencrème 20gr
– baby olie 30ml.

De producten hebben allemaal een heel subtiele en zachte, romige geur. Shae’s huidje reageert er heel erg goed op en wordt er lekker zacht van. Het valt me op hoe zuinig de producten in gebruik zijn, dus met zo’n kitje kan je wat betreft deze producten in ieder geval even vooruit. Echt één favoriet uit deze kit heb ik niet, want alle producten hieruit zijn prettig in gebruik en doen wat ze moeten doen. De zeep zou ik wellicht zelf niet aanschaffen, omdat ik gewoonweg geen fan ben van zeep in vaste vorm.

Burt's Bees kit review

De producten zitten bomvol verzorgende ingrediënten zoals glycerine, amandelolie, olijfolie, bijenwas, soja olie, zonnebloemolie, extracten en oliën van lavendel, druiven, citroen, grapefruit, rozemarijn en eucalyptus, vitamine E, aloë vera, kaoline klei, melk, cacaoboter, havermout, kokosolie en macadamiaolie. Fijn om te weten: de producten zijn niet op dieren getest, alle producten zijn 99-100% natuurlijk en bevatten geen parabenen en siliconen.

Tip: bij de webwinkel Big Green Smile betaal je tijdelijk bij Burt’s Bees bestellingen boven de €15,00 geen verzendkosten. Je kan hier terecht voor meer ‘groene’ merken zoals Badger, Balm Balm, Dr. Hauschka, ECO Cosmetics, ecover, EOS, Hairwonder, Human+Kind, Hurraw!, Inecto, trilogy, Yes to, Urtekram, Weleda en method. Pssst.. doe je trouwens al mee met de Method winactie voor één van de twee detox kits?

Ik ben benieuwd of jij ervaring hebt met Burt’s Bees en wat jouw favoriete product van dit merk is?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 19 april 2015 at 02:17

  Ik ben fan en heb het setje voor handen en voeten ook. Aanrader.

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 12 april 2015 at 21:57

  Ik ben fan van de lippenbalsem, die met de paarse dopje.

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 12 april 2015 at 21:46

  Ik wist helemaal niet dat ze setjes hebben! Super leuk om te zien!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 april 2015 at 15:07

  Ik ken Burt’s Bees heel goed :-) Sinds ik de documentaire over Burt gezien heb heb ik weer zin iets van het merk te proberen. Leuke set, dit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2015 at 14:25

   Die documentaire wil ik ook nog zien, kreeg de tip al door en nu hoor ik jou er ook over :)

 • Avatar van Marie - You Beleza
  Reply Marie - You Beleza 12 april 2015 at 14:21

  wat een leuke setjes! Ik kende alleen de lipbalsems van het merk maar wat hebben ze veel! Liefs

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 12 april 2015 at 13:45

  Die tips & toes kit klinkt goed. Ga er eens naar uitkijken als ik in NL ben.

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 12 april 2015 at 11:53

  Wat leuk dat ze ook zo een kraamcadeau hebben! Origineel! Ben zelf niet bekend met dit merk, maar ben er toch wel nieuwsgierig naar geworden!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 april 2015 at 11:42

  Anders kun je de vaste zeep vloeibaar proberen te maken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2015 at 14:26

   Dat moet zeker kunnen! Maar dan nog zal het helaas wat uitdrogender werken dan veel zachte vloeibare varianten ben ik bang..

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 12 april 2015 at 11:32

  De Baby Bee producten zijn hier erg in trek. Ik heb al eens een uitgebreide review over ze geschreven. Ze zijn zo fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2015 at 14:26

   Wat leuk om te lezen dat jij er zo enthousiast over bent ook :)

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 12 april 2015 at 11:29

  Het product zelf trekt mij niet zo, dit heeft heel oppervlakkig met de look & feel van het merk te maken ;-) Het prikkelt mij absoluut. Toch lijkt het mij heerlijk verzorgend.

 • Avatar van beau
  Reply beau 12 april 2015 at 10:09

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar het lijkt me heerlijk. De site big green smile ga ik zeker bezoeken want ikben momenteel bezig om mijn huidige verzorgingsproducten allemaal te vervangen door het liefst zo groen mogelijke producten.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 april 2015 at 10:00

  Lijkt me een handig kitje, ik heb hier al best wel vaak iets goeds over gehoord

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 12 april 2015 at 09:31

  Hee dit is een leuke set zeg en ook helemaal niet duur! Ik ga even kijken in de webshop :)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 12 april 2015 at 09:27

  Oeh, lijkt me erg lekker en fijn in gebruik. Ik vind Burt’s Bees een fijn merk, en het ruikt zo heer-lijk!

  Ik heb je trouwens vandaag getagged, zou het leuk vinden als je ‘m zou doen :)
  Fijne zondag <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2015 at 14:26

   Bedankt voor het taggen, die ga ik zeker doen! :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 april 2015 at 08:47

  Dat klinkt wel heel goed! Ik ‘ken’ het eigenlijk alleen van de lippenbalsem en ben blij verrast dat er ook een babylijn is!
  Ik ben nog op zoek naar een verzorgingslijn voor onze dochter straks. Ik wil liever geen Zwitsal gebruiken maar ben er nog niet uit wat dan wel. Ik ga hier zeker eens even naar kijken:)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 april 2015 at 06:36

  Dat ziet er allemaal zo goed uit!
  Ze verkopen dit merk in een warenhuis en bij een parfumerie winkel.
  Zelf ben ik benieuwd naar de lippenbalsem.
  Deze verpakkingen met fijne producten zijn mooi om aan iemand kado te kunnen geven.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.