Lifestyle Mama & Kind

Baby musthave | Het campingbedje

15 april 2015

campingbedje nuna sena
Er zijn een paar dingen waar je met een kleintje in huis gewoonweg echt niet onderuit komt, zoals een kinderstoel, een fijne kinderwagen en/of buggy en bijvoorbeeld een campingbedje. Deze laatste is niet alleen heel erg fijn om te gebruiken als logeerbedje als je eens een nachtje of weekendje weg bent of op vakantie gaat, maar hij is ook onmisbaar voor logeerpartijtjes bij opa en/of oma en als box in huis of zomers in de tuin. In dit artikel meer informatie, foto’s en onze ervaring met het NUNA SENA campingbedje.

campingbedje nuna sena
Wij waren in de veronderstelling dat we een campingbedje niet echt nodig zouden hebben dus hadden er nog niet echt voor rondgekeken, maar vanaf het moment dat we het campingbedje wat bij mijn ouders stond steeds vaker begonnen te lenen zagen we de praktische kant er toch wel van in. Precies rond dat moment kreeg ik de mogelijkheid de NUNA SENA te gaan testen dus dat kwam erg mooi uit.

Sinds we dit campingbedje in huis hebben hebben we hem al regelmatig gebruikt en meegenomen met nachtjes en weekendjes weg, op vakantie en als bedje en box voor waar dit nodig was. Het is fijn dat dit campingbedje in twee hoogtes te gebruiken is zodat je aan het begin met je kleintje niet steeds zo diep hoeft te bukken en deze hoger van de koude vloer af ligt. Daarnaast kennen wij geen enkel ander bedje wat sneller in- en uitgeklapt kan worden in zo’n snelle beweging zonder enkele moeite. Yay! Scheelt een boel tijd en ergernis die we ons van andere stellen kunnen herinneren ;)

nuna-sena-review-1

Het bedje kan gebruikt worden tot je kindje drie jaar is, of langer dan 94 cm. En hierbij kom je misschien aan het enige nadeel van dit campingbedje: het formaat. Deze is namelijk wel breder dan een standaardmatrasje, maar ook korter. De meest standaardmaat is 60x120cm en de matrasmaat van deze is 68x94cm. Je kan hem dus minder lang als bedvervanger gebruiken, maar door de rechthoekige vorm is hij wel als box heel prettig van formaat voor langere tijd. Met een beetje rekken past een normaal hoeslakentje wel enigszins, maar er zijn gelukkig ook bijpassende hoeslakentjes verkrijgbaar.

Het NUNA SENA campingbedje weegt inclusief verhoogdeel nog geen 10 kilo en past met gemak telkens weer in de opbergtas die erbij geleverd wordt. De NUNA SENA is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €159,-.

campingbedje nuna sena
Tip: gebruik je het campingbedje in de lente en zomer in de tuin als box, trek dan eens een wit hoeslakentje over de bovenkant. Zo heeft je kindje licht en schaduw èn kunnen er geen (vliegende) beestjes bij je kleintje.

Wat is/was voor jouw kleintje echt een onmisbaar product om in huis te hebben?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 21 april 2015 at 06:43

  Awhh wat een lieve foto’s van je kleine prinsesje! Het campingbedje ziet er mooi en praktisch uit.. ons kleine meisje in aantocht heeft op dit moment nog geen campingbedje omdat ik eigenlijk zoiets had.. overbodig misschien?! Maar sowieso kijkend naar het uiterlijk van dit campingbedje, hij is wel erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 april 2015 at 09:25

   Dat dachten wij ook lange tijd zoals je kon lezen ;) Ben wel benieuwd of jullie er nog eentje gaan aanschaffen of jullie misschien wel zonder kunnen haha!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 16 april 2015 at 23:58

  Wij hebben het campingbedje ook als box gebruikt. Heel handig.
  Wat ik echt onmisbaar vind zijn de speelmatten die we hebben liggen. Die hebben de kleine brokkenpiloot al heel wat blauwe plekken bespaard.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2015 at 09:10

   Oh ja, die dingen! Ik zie ze vaak op je Instagramfoto’s, lijkt me ook wel handig inderdaad :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 april 2015 at 22:18

  Heel handig!
  Echt een poppetje en zo schattig is jullie dochter ;-)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 15 april 2015 at 21:38

  Lijkt mij handig ! Wat heerlijk meisje…al veel tanden heeft ze

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 15 april 2015 at 21:16

  Ik heb echt zo vaak staan vechten met die flutbedjes, haha. Ik vind dit wel echt super klinken! Stel dat ik ooit nog eens aan de beurt ben voor een nieuw kindje, vind ik dit wel ideaal. Moet zeggen dat de prijs me wel een beetje tegen staat… Maar goed, dan moet ik op zoek naar aanbiedingen, haha.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 15 april 2015 at 19:31

  Ik vind Shae zo’n ontzettend lief koppie hebben!!! Ze laat me altijd glimlachen als ik een foto van haar voorbij zie komen hier of op Facebook <3

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 15 april 2015 at 17:42

  Wat een droppie, zo lekker vrolijk!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 15 april 2015 at 14:29

  Wat een leuke foto van je moppie.
  Vooral die bovenste zo lekker lachend.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 april 2015 at 14:36

   Haha, ja heerlijk he? Ze is ook echt een lekkere vrolijke meid <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.