Beauty

Essie resort 2015 ‘Suite Retreat’ collectie

30 april 2015

essie resort 2015
Eén van mijn favoriete nagellakmerken blijft maar met nieuwe collecties uitkomen en aangezien de kleurtjes hierin altijd erg goed bij een (komend) seizoen passen kan je mij hier heel blij mee maken. De essie resort 2015 collectie ‘Suite Retreat’ is geïnspireerd op de zee, het strand en de zon. Ik laat je vandaag enkele kleuren uit deze collectie zien inclusief foto’s, swatches en reviews.

essie resort 2015
essie resort 2015
time for me time is een heel klassiek kleurtje nagellak die perfect geschikt is voor bruiloften, romantische dates of als je van een French manicure look houdt. Ik heb de nagellak hierboven in twee laagjes aangebracht waardoor hij bijna volledig dekt, maar stiekem vind ik de kleur veel mooier met één laagje waardoor het French manicure effect goed zichtbaar is. Het is een milky roze kleur met een parelmoer roségoudkleurige glans erin verwerkt.

essie resort 2015
essie resort 2015
stones n’roses is een koraalroze nagellak die heel iets terraccota-igs in zich heeft. Waar ik veel koraalroze kleurtjes voor mijn lichte huid en voorkeur net even iets te schreeuwerig, òf juist veel te pastellerig vind, is deze echt perfect en ik weet zeker dat ik deze kleur veel zal gaan dragen. Hij staat lekker fris en vrouwelijk en kan bij veel gelegenheden gedragen worden. De creamy finish dekt volledig in twee laagjes.

essie resort 2015
essie resort 2015
cacoa karma is een melkchocolade kleur nagellak met misschien net een tintje oranje erin verwerkt. Het is een creamy nagellak die in twee laagjes perfect dekt. Alhoewel de dekking en de glans erg mooi zijn en hij streeploos opdroogt, is een bruin kleurtje gewoonweg echt niet aan mij besteed..

essie resort 2015
essie resort 2015
De lakken van essie vind ik persoonlijk erg fijn, zo ook de kleuren uit de essie resort 2015 collectie. Het kwastje is een beetje smaller, platter en afgerond en de substantie is een beetje aan de dunnere kant en deze combinatie zorgt bij mij voor een redelijk netjes lakresultaat. Zonder topcoat gaan de kleuren gemakkelijk een redelijk aantal dagen mee, maar ik ben een fan van topcoats voor wat extra glans en dat ze nog wat langer meegaan en kan zo makkelijk richting een week van m’n manicure genieten :) De vierde kleur uit deze collectie, suite retreat, spreekt mij ook wel aan. De kleur zit volgens mij precies tussen blauw en paars in en ga ik zeker nog proberen te bemachtigen om het setje compleet te maken ♥

De essie resort 2015 collectie is te koop bij geselecteerde filialen van DA en Etos en via bijvoorbeeld Bol.com voor €9,99 per kleur (13,5ml).

Spreekt deze collectie qua kleuren jou aan of ga je toch voor meer uitgesproken kleuren op zonnige dagen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sammy
  Reply Sammy 8 mei 2015 at 10:34

  Ik vind het super mooie kleurtjes! zo jammer dat ik voor mijn werk geen nagellak op mag :/

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 april 2015 at 22:15

  Stones n roses vind ik een erg mooie kleur en wat een leuke naam hebben ze gekozen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 april 2015 at 21:08

  De rozige tintjes spreken mij het meeste aan, maar ik heb wel gemerkt dat ik ook wel erg verrast kan worden door tinten die ik normaal niet snel uit zou kiezen..de paars blauwe zou ik zelf niet heel erg snel uitkiezen…

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 30 april 2015 at 20:17

  Oeh, Stones n Roses!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 30 april 2015 at 18:26

  Hele mooie kleuren. Vooral de paarse. Ze zijn alleen nog niet in de winkel te vinden Ik ga maar eens online shoppen, want uit de andere collectie wilde ik zo graag een paar kleuren hebben.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 30 april 2015 at 17:02

  Heel mooi! Essie is echt mijn favoriete nagellakmerk. Love it!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 april 2015 at 16:46

  Wat een fijne kleurtjes! Vooral de koraalroze. Hou ook erg van Essie. Koop ze vaak afgeprijsd.

 • Avatar van anna
  Reply anna 30 april 2015 at 15:22

  Wat een prachtige, zachte kleuren! X

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 30 april 2015 at 14:00

  Ik vind het koraalkleurige lakje ook het mooist. In de zomer wil ik weleens uitpakken met hele felle kleurtjes, maar de rustigere kleuren vind ik over het algemeen veel draagbaarder :)

 • Avatar van Beautypartner Holland
  Reply Beautypartner Holland 30 april 2015 at 13:55

  Essie blijft by far favoriete nagellak merk, super leuke review!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 30 april 2015 at 13:49

  Wat een mooie kleuren weer van Essie! Denk dat ik er een aantal ga bestellen bij Bol daar is nu de actie twee voor €15,-

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 17:16

   Oh, dankjewel voor het delen van de tip!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 30 april 2015 at 13:11

  Bij de eerste dacht ik: Dit wordt mijn favoriet! Bij de tweede dacht ik hetzelfde en bij de derde weer, haha. Allemaal echt heel mooi. Mooie kleuren en een mooie finish.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 30 april 2015 at 12:27

  Liefde voor de koraalroze kleur! Wat heb je je nagels netjes gelakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 13:00

   Dankjewel voor je compliment! Ik vind de kleur ook echt heerlijk, draag hem nu ook weer <3

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 30 april 2015 at 11:27

  Wat een mooie lakjes en práchtige foto’s!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 13:00

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 april 2015 at 11:07

  Ik vind de kleuren erg mooi , vooral de eerste 2

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 30 april 2015 at 10:56

  Lakjes!? Gave ring!

  De lakjes zijn ook erg mooi ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 13:01

   Haha! De ring is een leuke budgettopper, want ik kocht hem bij SIX :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 30 april 2015 at 10:00

  Wat een toffe ring draag je! Sorry, daar werd ik eventjes door afgeleid ;-) Ik vind de tinten erg mooi! Met name Cacao Karma vind ik heel bijzonder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 13:01

   De ring vond ik bij SIX, leuke budgettip misschien :)

 • Avatar van Lisa - ElisabethsMusthaves
  Reply Lisa - ElisabethsMusthaves 30 april 2015 at 09:56

  Wauw erg mooie kleuren, ben echt dol op Essie lakjes

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 30 april 2015 at 09:35

  oh wat een mooie nagellak, vooral die roze en past perfect bij de lente/ zomer

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 30 april 2015 at 09:17

  Oh jeej daar gaat mijn wishlist! Wat zijn ze leuk en ik heb toch het idee dat Essie de lakjes verbeterd heeft. Er is een tijd geweest dat ze zo tegenvielen ook kwa swatchen, erg dun bijvoorbeeld. Maar er komen zoveel leuke kleuren en lijnen uit dat ik toch weer overstag ga om ze te kopen haha. Mooie foto’s trouwens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 09:25

   In de tijd dat ze omschakelden naar ‘eindelijk ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn’ leek het inderdaad even alsof er iets was met de textuur/substantie, maar ik ben zeker de laatste jaren erg tevreden :) En.. bedankt voor je compliment!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 april 2015 at 09:15

  Wat een leuke en lieflijke kleurtjes! Zo schattig!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 april 2015 at 09:05

  De laatste twee kleurtjes zijn leuk! :) Hele lieve kleurtjes. Die eerste kan ik wel gebruiken voor een bruiloft binnenkort.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 april 2015 at 09:01

  Ik hou echt van essie! De eerste vind ik het mooist:) maar doet me wel een beetje denken aan Essie romper room. Zo op de foto. In de winkel eerst maar eens even vergelijken dan haha, want ik heb al zóveel roze lakjes… ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 09:03

   Ter vergelijking is deze meer wittig/milky dan romper room en heeft die laatste geen parelmoer glansje erin.. Mocht het helpen :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 april 2015 at 07:23

  Leuke kleurtjes, vooral de eerste twee! Zulke lieve tinten doen het nog altijd goed bij mij. Leuke collectie!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 30 april 2015 at 07:08

  Ik ga voor bruin en blauw! Helemaal mijn kleuren! Love it! Andere zijn ook mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 april 2015 at 07:01

  Mooie kleuren!
  Goed merk en jij hebt de nagels mooi gelakt.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 08:56

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 30 april 2015 at 07:00

  Oeh ik vind Stones ’n Roses wel heel erg mooi. Ik was van plan vandaag te gaan kijken voor een nieuw lakje van Catrice. Zal me moeten inhouden om deze van Essie niet mee te nemen!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 30 april 2015 at 06:39

  Het blijven fijne nagellakjes van Essie :) de bruine kleur zou ikzelf ook nooit kopen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.