Beauty

Essie resort 2015 ‘Suite Retreat’ collectie

30 april 2015

essie resort 2015
Eén van mijn favoriete nagellakmerken blijft maar met nieuwe collecties uitkomen en aangezien de kleurtjes hierin altijd erg goed bij een (komend) seizoen passen kan je mij hier heel blij mee maken. De essie resort 2015 collectie ‘Suite Retreat’ is geïnspireerd op de zee, het strand en de zon. Ik laat je vandaag enkele kleuren uit deze collectie zien inclusief foto’s, swatches en reviews.

essie resort 2015
essie resort 2015
time for me time is een heel klassiek kleurtje nagellak die perfect geschikt is voor bruiloften, romantische dates of als je van een French manicure look houdt. Ik heb de nagellak hierboven in twee laagjes aangebracht waardoor hij bijna volledig dekt, maar stiekem vind ik de kleur veel mooier met één laagje waardoor het French manicure effect goed zichtbaar is. Het is een milky roze kleur met een parelmoer roségoudkleurige glans erin verwerkt.

essie resort 2015
essie resort 2015
stones n’roses is een koraalroze nagellak die heel iets terraccota-igs in zich heeft. Waar ik veel koraalroze kleurtjes voor mijn lichte huid en voorkeur net even iets te schreeuwerig, òf juist veel te pastellerig vind, is deze echt perfect en ik weet zeker dat ik deze kleur veel zal gaan dragen. Hij staat lekker fris en vrouwelijk en kan bij veel gelegenheden gedragen worden. De creamy finish dekt volledig in twee laagjes.

essie resort 2015
essie resort 2015
cacoa karma is een melkchocolade kleur nagellak met misschien net een tintje oranje erin verwerkt. Het is een creamy nagellak die in twee laagjes perfect dekt. Alhoewel de dekking en de glans erg mooi zijn en hij streeploos opdroogt, is een bruin kleurtje gewoonweg echt niet aan mij besteed..

essie resort 2015
essie resort 2015
De lakken van essie vind ik persoonlijk erg fijn, zo ook de kleuren uit de essie resort 2015 collectie. Het kwastje is een beetje smaller, platter en afgerond en de substantie is een beetje aan de dunnere kant en deze combinatie zorgt bij mij voor een redelijk netjes lakresultaat. Zonder topcoat gaan de kleuren gemakkelijk een redelijk aantal dagen mee, maar ik ben een fan van topcoats voor wat extra glans en dat ze nog wat langer meegaan en kan zo makkelijk richting een week van m’n manicure genieten :) De vierde kleur uit deze collectie, suite retreat, spreekt mij ook wel aan. De kleur zit volgens mij precies tussen blauw en paars in en ga ik zeker nog proberen te bemachtigen om het setje compleet te maken ♥

De essie resort 2015 collectie is te koop bij geselecteerde filialen van DA en Etos en via bijvoorbeeld Bol.com voor €9,99 per kleur (13,5ml).

Spreekt deze collectie qua kleuren jou aan of ga je toch voor meer uitgesproken kleuren op zonnige dagen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sammy
  Reply Sammy 8 mei 2015 at 10:34

  Ik vind het super mooie kleurtjes! zo jammer dat ik voor mijn werk geen nagellak op mag :/

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 april 2015 at 22:15

  Stones n roses vind ik een erg mooie kleur en wat een leuke naam hebben ze gekozen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 april 2015 at 21:08

  De rozige tintjes spreken mij het meeste aan, maar ik heb wel gemerkt dat ik ook wel erg verrast kan worden door tinten die ik normaal niet snel uit zou kiezen..de paars blauwe zou ik zelf niet heel erg snel uitkiezen…

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 30 april 2015 at 20:17

  Oeh, Stones n Roses!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 30 april 2015 at 18:26

  Hele mooie kleuren. Vooral de paarse. Ze zijn alleen nog niet in de winkel te vinden Ik ga maar eens online shoppen, want uit de andere collectie wilde ik zo graag een paar kleuren hebben.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 30 april 2015 at 17:02

  Heel mooi! Essie is echt mijn favoriete nagellakmerk. Love it!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 april 2015 at 16:46

  Wat een fijne kleurtjes! Vooral de koraalroze. Hou ook erg van Essie. Koop ze vaak afgeprijsd.

 • Avatar van anna
  Reply anna 30 april 2015 at 15:22

  Wat een prachtige, zachte kleuren! X

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
happylist april
Happylist | Boeken van bloggers, Kneipp, Yves Rocher & Jil Sander

The Happylist, een reeks artikelen waarin ik echte blijmakers laat zien. Oftewel: producten die mij opvallen en een instant feel...

Sluiten