Beauty

Estée Lauder pure color envy shine lipstick | Inspiring

5 april 2015

Estée Lauder pure color envy shine lipstick Inspiring
De Estée Lauder pure color envy lipsticks zijn een grote hit. De romige en goed gepigmenteerde lipsticks voelen comfortabel aan op de lippen en geven een intense kleur mee die lang houdt. Tijd om het assortiment uit te breiden, want met de lente en zomer mogen de lippen wel een beetje meer glans krijgen. Daarom zijn er nu ook de Estée Lauder pure color envy shine lipsticks met toegevoegd een flinke dosis glans maar wel de intense kleur van een lipstick. Deze nieuwe lipsticks zijn verkrijgbaar in 16 kleuren en ik laat je vandaag Inspiring zien met informatie, foto’s, review, swatches en een look.

Estée Lauder pure color envy shine lipstick Inspiring
Estée Lauder pure color envy shine lipstick Inspiring
Estée Lauder pure color envy shine lipstick Inspiring
De lipstick komt in een prachtige en klassiek-ogende huls in heel donkerblauw met goudkleurige details en hij sluit door middel van een magneet. Je hoort bij het sluiten dus een duidelijk maar subtiel klikje en ik vind dit heel chique klinken. Qua uiterlijk zit het met deze lipstick dus wel goed! De lipstick voelt tijdens het aanbrengen heerlijk romig en zacht aan en ergens was ik bang dat dit er ook voor zou zorgen dat hij minder kleur zou hebben, maar niets is minder waar. Zoals je op de swatch op mijn hand kan zien is de kleurpigmentatie meer dan goed en lekker intens.

Inspiring is een oud-rode kleur, heel klassiek met een tintje bruin erin en toch niet tè warm van tint. De finish is zonder glittertjes maar met een diepe hoogglans. Het is niet een kleur waar ik zelf heel erg snel voor zou kiezen, omdat ik de koelere en rozere tinten gewoonweg meer ‘mijn ding’ vind, maar het is een kleur die mij aardig wist te verrassen.

estee-lauder-pure-color-envy-shine-lipstick-inspiring-review-swatches-5
Zoals je ziet staat de kleur helemaal niet zo verkeerd en is de glans erg mooi en laat het de lipstick een stukje frisser lijken. Het viel mij op dat na een uurtje dat ik de lipstick had aangebracht mijn lippen wat voller leken en de lijntjes minder zichtbaar leken, alsof ze een beetje werden opgevuld. Dit klink een beetje gek, maar wellicht was dit juist de bedoeling en heet de lipstick niet voor niks ‘sculpting’. De lipstick draagt de dag door heel prettig en blijft voor een glanzend lipproduct ook echt wel een tijd mooi zitten. Na een uurtje of 4 – of een hapje en een drankje – is bijwerken wel aan te raden voor het mooiste resultaat.

De Estée Lauder pure color envy sculpting shine lipstick is verkrijgbaar in 16 kleuren voor €32,00 per stuk bij de luxere warenhuizen en parfumerieën. Ik ga zeker nog eens snuffelen voor een wat lichtere en rozige my lips but better kleur, want de substantie en houdbaarheid vind ik erg prettig ♥

Ben jij meer fan van de matte lipproducten of die met een glansje?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 april 2015 at 21:47

  Vind dit echt een hele mooie lipsticks kende deze kleur nog niet, staat je goed!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 6 april 2015 at 11:48

  Vind de foto’s weer prachtig om te zien :) En toch vind ik de kleur je wel heel mooi staan :)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 6 april 2015 at 00:32

  Prachtige kleur. En ik ga denk ik voor iets in het midden. Matte lipproducten vind ik mooi, maar een beetje glans staat frisser en is gemakkelijker om te dragen. Ik ben geen fan van super gloss op mijn lippen.

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 5 april 2015 at 20:06

  Ik houd meer van glas lipsticks, als lipsticks te mat zijn loop ik steevast met mijn Labello na te smeren :) Ook vind ik zelf (ik ben 44) dat ik een beetje op moet passen met matte tinten, die willen nogal eens in de lijntjes lopen en dat ziet er niet fraai uit natuurlijk. Creme lipsticks zijn dus mijn favoriet.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 april 2015 at 16:10

  Mooi kleurtje!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 april 2015 at 14:45

  Toevallig, ik kocht vandeweek de insatiable ivory. Ben er zo blij mee. Deze kleur vind ik ook erg mooi!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 april 2015 at 12:49

  Ik heb Innocent en Blossom Bright, maar deze is anders ook wel heel mooi! Ik zet ‘m op de wish list.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:54

   Ik ben zelf ook al aan het kijken voor meerdere kleurtjes, ze zijn zo fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 april 2015 at 12:26

  prachtige tint! draagbaar maar toch opvallend :)

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 5 april 2015 at 12:12

  Mooie lipstick! Hou heel erg van de kleur!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 april 2015 at 11:02

  Wat een mooie en gepigmenteerde kleur

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 april 2015 at 10:23

  Ooooh jaaaaa! Te gekke kleur! Zelf ben ik het glans type. Dus let it shine!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 5 april 2015 at 09:53

  Super mooi kleurtje! Love it.

  Fijne Paasdagen :)

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 5 april 2015 at 09:25

  Ik vind het een mooie kleur, maar wel iets te glanzend voor mij. Ik hou meer van mat en goed gepgimenteerd.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 5 april 2015 at 08:20

  Mooi kleurtje, zou ik zelf ook kiezen. Staat je trouwens heel goed.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 5 april 2015 at 07:48

  Ik vind glans en mat beide mooi, het hangt bij mij van mijn eigen stemming of gelegenheid af wat ik draag ;)
  Fijne paasdagen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:55

   Dankjewel, ik wens jou ook heel fijne dagen. Het zonnetje werkt in ieder geval mee!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2015 at 06:53

  Dat is een prachtige glanzende kleur lipstick!
  Het staat je super goed.

  Ik wens jullie fijne paasdagen Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:56

   Jij ook heel fijne dagen gewenst :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.