Beauty

Favoriete beautyproducten maart 2015

1 april 2015

favoriete beautyproducten maart 2015
Wat vliegt de tijd toch voorbij, het is alweer april en de lente is officieel begonnen. Yay! Nog even en het gras wordt groener, de bomen komen weer vol met blaadjes en er komt weer wat kleur in de wereld met de mooie kleuren van bloemen en planten. Het gevoel van de zon op mijn huid en met zonnebril op het terras komt dichtbij ♥ Ook deze maand laat ik je weer mijn 5 favoriete beautyproducten van de maand ervoor zien, oftewel mijn favorieten van maart. Ik blijf het lastig vinden, maar deze vijf producten wil ik je zeker aanraden als je eenzelfde huid- en kleurtype als mij hebt.

favoriete beautyproducten maart 2015
favoriete beautyproducten maart 2015
Deze Kneipp beauty geheim sugar & oil scrub is er eentje om je huid perfect mee voor te bereiden op de zomer. Hij is best pittig in gebruik, maar zo raak je wel alle dode huidcellen goed kwijt, wordt de doorbloeding gestimuleerd en hou je achteraf een heerlijk zacht en soepel huidje over die geen bodylotion meer nodig heeft. De oliën in de scrub laten namelijk na het afdrogen een subtiel voedend laagje achter. En dan die heerlijke luxe wellnessgeur.. Love it!

favoriete beautyproducten maart 2015
favoriete beautyproducten maart 2015
De hele Lush lente/Pasen collectie van dit jaar wist mij erg vrolijk te maken, maar mijn favoriet hiervan moet toch wel de Pot O’Gold zijn: een heerlijk ruikende showerjelly met subtiele gouden glittertjes. Zeker in combinatie met een puff krijg je er een lekker vol schuim mee waarmee je jezelf goed in kan soppen en de geur blijft na het afdrogen ook nog een tijdje lang achter op de huid. De gelei-achtige substantie maakt het echt een uniek en fun doucheproduct.

favoriete beautyproducten maart 2015
Voor mijn haar en hoofdhuid blijf ik qua reiniging een fan van de ‘schonere’ haarproducten, dus toen deze Yves Rocher low shampoo binnenkwam was ik direct heel nieuwsgierig. Qua ingrediënten zeker een zachte reiniger te noemen en ondanks dat maakt hij de haren wel goed schoon en fris. Mijn hoofdhuid voelt na eventjes gebruik weer comfortabel aan, mijn haarkleur blijft langer mooi en mijn haar is lekker zacht en glanzend. Echt een aanrader voor als je een gevoeligere hoofdhuid hebt en op zoek bent naar een milde shampoo, maar ik denk dat hij ook voor krullend haar zo maar eens heel fijn zou kunnen zijn.

favoriete beautyproducten maart 2015
Als foundationjunkie kan ik het niet laten om regelmatig weer een nieuwe foundation aan te schaffen om uit te kunnen proberen. Deze Max Factor pan stik bestaat al enorm lang, heeft echt zo’n cultstatus in de beautywereld en ik moèst hem dan ook gewoon eens gaan proberen. En met succes! De kleur is perfect, de dekking is goed, hij laat mijn drogere huid er niet droger uit zien en werkt erg snel en handig. Ik heb – voor nu – een nieuwe favoriete foundation gevonden. Echt een aanrader voor de lichte huidjes met redelijk neutrale tot koele ondertoon die varieert tussen normaal en droog en een medium tot volledige dekking nodig hebben.

favoriete beautyproducten maart 2015
Als laatste kan ik deze MAC Diva-Ish lipstick uit de MAC is Beauty collectie niet overslaan. Niet alleen is de pigmentatie erg mooi en voelt hij lekker zacht en romig aan op de lippen, ook blijft hij redelijk lang zitten en is de fuchsiakleur met een koele ondertoon perfect voor bij mijn huid. Het klinkt gek, omdat de kleur best wel ‘in your face’ is, maar toch is het een perfecte fuchsiatint die niet tè is als je hem draagt omdat hij niet richting neon gaat zoals veel intens roze lipsticks wel doen. Zeker een blijvertje, voor zolang hij nog verkrijgbaar is..

Onder de linkjes in dit artikel kan je de complete artikelen en reviews van de genoemde producten vinden.

Tell me! Wat was jouw absolute beautyfavoriet de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 6 april 2015 at 01:03

  Heerlijke producten en die lipstick is prachtig

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 5 april 2015 at 15:11

  Die MAC lipstick! <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 april 2015 at 22:48

  De lipstick heb ik ook gezien in het artikel en vind hem echt zo mooi! Ik zit wel eens te denken om eens een MAC lipstick te bestellen, ondanks dat ik nooit lipstick draag. Ben zo benieuwd!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 1 april 2015 at 15:23

  Mooie favorieten! Ik ben heel benieuwd naar Diva-Ish, heb hem gisteren bij MAC besteld.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2015 at 08:58

   Ik ben alvast heel benieuwd hoe hij jou zal staan en of je hem ook zo fijn gaat vinden :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 april 2015 at 15:00

  Dat zijn mooie producten die je favorieten zijn!

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 1 april 2015 at 13:50

  Die lipstick van mac ziet er echt prachtig uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 april 2015 at 11:20

  awesome favorieten!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 april 2015 at 11:00

  Lekkere favorieten vooral die van Kneipp lijkt me lekker!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 1 april 2015 at 09:33

  Heerlijk artikel! Mijn favoriete product van Maart is denk ik wel de Dr Hauschka Gezichtslotion Speciaal.
  Ik gebruik ‘m OVER-AL voor! Als toner, om te verfrissen, op mijn foundationkwast of beautyblender om een mooie glow te geven terwijl ik mijn foundation aanbreng, na het poederen als setting spray. Ja, ik ben eraan verslaafd :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2015 at 10:00

   Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar dit product, die gaat op mijn ’te proberen’ wensenlijstje :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 april 2015 at 09:08

  Dit PotO Gold lijkt me supertof!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 april 2015 at 07:39

  Mooie producten,… Ik wil de shampoo echt eens proberen.
  Mijn favoriet,… Dat vind ik altijd zo moeilijk. Maar dan zeg ik de bodyspray van Treacle moon.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2015 at 10:00

   Treacle Moon heeft heerlijke producten, vooral de verschillende geuren… Zo lekker!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 1 april 2015 at 06:49

  Ik heb deze Mac ook, vind hem echt super :)
  Mijn favoriete product was in maart toch echt wel de budget huidolie van Diadermine.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.