Eten & drinken Lifestyle

Tip | Gratis boodschappen

11 april 2015

gratis boodschappen - Tip | Gratis boodschappen
Dit is geen gesponsord artikel, maar gewoon een handige en leuke tip tussendoor die ik graag met je wil delen. Ik plaatste namelijk afgelopen week deze foto op Instagram en kreeg naar aanleiding van deze foto zo ontzettend veel vragen hierover dat ik bedacht dat het handiger was om in een artikel uit te leggen. Kijk mee naar mijn tip waarmee je gratis boodschappen kan doen. Het leven is al duur genoeg tenslotte :)

Ik had vooraf de voor mij meest interessante acties verzameld op mijn boodschappenlijstje en heb deze meegenomen met de wekelijkse boodschappen bij Albert Heijn. Je ziet hier producten van Optimel, Chio, Coca Cola, Beckers, Uncle Ben’s, Unox, Schweppes, Sensodyne, Holy Soda, Knorr, Jean Baton, LIGA, Bolletje, Lassie, Kleenex en Blue Band en de producten hadden een gezamenlijke waarde van €31,37.

Na thuiskomst was het een kwestie van een foto van de bon maken en de volgende websites waar ik de acties vandaan had langs te gaan om zo de cashbackacties aan te maken:

Scoupy (deze doe ik via de app via de mobiele telefoon, werkt supersnel en betalen snel uit)
Gratis.nl
– Kortingsisleuk.nl

Er zijn ongetwijfeld veel meer van deze websites te vinden, maar ik denk dat je de beste acties zo zeker bij elkaar hebt. Voor bovenstaande boodschappen duurde het ongeveer 20 minuutjes om alles in te vullen, dus dat is makkelijk verdiend. Ik ben bang dat het hier een beetje een sport gaat worden, want ook al moet je het even voorschieten, je hebt na de terugbetaling toch maar mooi een flinke hoeveelheid gratis boodschappen in huis. En helemaal fijn: het zijn ook nog eens echt bruikbare producten en je probeert zo nog eens wat van andere merken uit. Leuk!

Ik ben zelf in ieder geval helemaal enthousiast over deze manier van gratis boodschappen doen en ben eigenlijk wel benieuwd of jij dit ook wel eens doet of wellicht nog andere slimme en handige tips hebt?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van SheBlogs
  Reply SheBlogs 15 april 2019 at 18:50

  Dat vind ik dan weer een beetje asociaal want het is op = op dus een ander heeft dan niets.

 • Avatar van Bianca Molenaar
  Reply Bianca Molenaar 14 juli 2015 at 13:36

  Oh thank you! Héél fijn dit soort berichten :-)

 • Avatar van marguerita
  Reply marguerita 11 juni 2015 at 10:20

  Yes, tips hierover lees je regelmatig op mijn blog ;-) heerlijk deze acties!

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 10 juni 2015 at 21:20

  Hartstikke leuk, die acties.. ik doe het sinds kort ook.. :-)

 • Avatar van suus
  Reply suus 10 juni 2015 at 21:04

  ik mag dit niet doen krijg ik gezeur met me bewind

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 10 juni 2015 at 20:25

  Ik ben gek op gratis boodschappen hahaha
  Scoupy is echt DE uitvinding..super makkelijk die app en idd meestal de volgende dag al terug betaald.
  Ik vind het leuk om zo nieuwe producten te proberen en producten die ik zelf niet gebruik geef ik aan de voedselbank.
  Kortingisleuk kijk ik ook regelmatig na en op Gratiz.nl kijk ik ook wekelijks of er nog iets nieuws bij staat.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 8 mei 2015 at 15:08

  Sinds dit artikel ben ik fanatiek gebruik gaan maken van Scoupy, maar toch nog even teruggekomen voor de andere sites. Ideaal voor de arme student!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2015 at 16:24

   Ah, top! Leuk dat je het ook echt gebruikt :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 17 april 2015 at 23:04

  Ik doe ook vaak op deze manier boodschappen, ideaal! Zo kun je gratis kennis maken met nieuwe producten, of je koopt je favoriete product een keertje gratis.

  • Avatar van Roxanne
   Reply Roxanne 17 april 2015 at 23:06

   Extra tip: proefmonsters.nl verzamelt ook veel van dit soort acties

 • Avatar van Leukemoeders
  Reply Leukemoeders 16 april 2015 at 19:52

  Leuke actie inderdaad. Het werkt erg gemakkelijk, foto van je bon maken, uploaden en klaar! En je hebt je geld echt razendsnel op je rekening staan! Echt een aanrader!

 • Avatar van Willeke Alting
  Reply Willeke Alting 12 april 2015 at 15:25

  Ga zeker deze ook aan de oudste 2 doorgeven . Scheelt voor hun ook in de portomonee ♡♡

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 11 april 2015 at 21:31

  Wat slim!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 april 2015 at 21:24

  Ik deed vroeger altijd mee met 100% terugbetaald acties

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 11 april 2015 at 21:12

  Ik doe altijd graag mee aan de geld terug acties, leuk om zo nieuwe producten te proberen!
  De Scoupy producten ga ik morgen nog even halen, is maar t/m 12 april zag ik.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Eten & drinken, Lifestyle
method detox set
Domestic Goddess Tag

Het is hier in huis over het algemeen altijd wel opgeruimd en schoon, maar ik ben absoluut niet veel tijd...

Close