Beauty Lifestyle Media

Happylist | Boeken van bloggers, Kneipp, Yves Rocher & Jil Sander

29 april 2015

happylist april
The Happylist, een reeks artikelen waarin ik echte blijmakers laat zien. Oftewel: producten die mij opvallen en een instant feel good gevoel geven. Dit kunnen voor mij echt heel erg afwisselende producten zijn van interieur tot aan wat mij opviel in de media, ‘vrolijke’ beautyproducten, accessoires en meer. Vandaag laat ik je 5 verschillende producten zien die de afgelopen week binnen zijn gekomen voor mijn werk of die ik zelf bestelde en waar ik erg vrolijk van word :) Kijk je mee voor meer informatie?

happylist april
Yves Rocher lanceert de Radiant Lip Crayon’s en eerlijk is eerlijk is dit niet heel erg vernieuwend meer, maar dit is wel alvast een voorproefje op een uitgebreide review die eraan zit te komen want ze verdienen zeker wat aandacht. Ze komen namelijk in zes verschillende kleuren, zijn lekker zacht op de lippen en zitten vol met heerlijke verzorgende ingrediënten zoals shea boter. Hierboven zie je alvast mijn twee favorieten: Parfait Rose Clair & Rose Sorbet. Perfect voor de zomer (of gewoon elke dag)!

happylist april
Ik heb een enorme zwak voor boeken die zijn geschreven door bloggers die mij op de één of andere manier weten te inspireren met hun blogs of websites. Zo liet ik al eerder verschillende boeken aan je zien die ik je zeker aan kan raden als je van het onderwerp bloggen en online ondernemen houdt, en kon ik het niet laten om deze twee nieuwe boeken te kopen.

On Top van Anna Nooshin (bekend van NSMB.nl) belooft een handboek voor online succes te zijn vol met inspiratie, humor en persoonlijke verhalen en foto’s van Anna zelf. Serena’s Stijlgids van Serena Verbon (bekend van Beautylab.nl) gaat niet zozeer over bloggen zelf, maar staat bomvol met tips, inspiratie, DIY’s, recepten en meer over onder andere beauty, mode, interieur en koken. Beide boeken zien er in ieder geval heel erg mooi uit qua vormgeving en de inhoudsopgaves zien er veelbelovend uit. Deze ga ik de komende tijd eens lekker doorlezen.

happylist april
Als laatste kwamen deze twee beautyproducten binnen en sinds ze binnen zijn betrap ik mijzelf erop ze al wel erg vaak te gebruiken. Heerlijke summer must haves van Kneipp en Jil Sander.

Kneipp douche foam Morning Kiss heeft een heerlijke zonnige en zoetige geur van oranjebloesem en er is aan de formule onder andere jojoba olie toegevoegd zodat het lekker verzorgend werkt. Het heerlijke rijke schuim, de zonnige geur.. echt heerlijk om in de ochtend wakker mee te worden onder de douche. Hij is vanaf mei verkrijgbaar voor €6,99 (200ml).

Ook een aanrader is de heerlijke nieuwe Jil Sander SUN Bath, de SUN-variant voor 2015, waarin je de warmte van de zon en het strand ruikt wat mooi afsteekt tegen het frisse van het zeewater. Denk aan aquatische geurnoten, gecombineerd met oranjebloesem, fresia, ylang-ylang, vanille en muskus. Lekker zomers zoet – maar niet tè – en ook weer wat fris ♥ Verkrijgbaar voor €33,25 per 100ml.

Welke producten van beauty tot aan interieur maken jou op dit moment helemaal happy?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 mei 2015 at 10:13

  Leuk een nieuwe Kneipp foam!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2015 at 10:08

   En hij is ook echt heerlijk! ♥

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 april 2015 at 20:58

  Oefff, deze Kneipp lijn lijkt mij echt heerlijk geuren, de uitstraling is zelfs al zomers…

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 29 april 2015 at 18:51

  Ik ben erg benieuwd naar het boek van Anna Nooshin!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 29 april 2015 at 12:18

  Die Jill Sander komt gelijk op mn wishlist!! Leuke afwisseling van mn standaard Sun zo te lezen!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 29 april 2015 at 11:37

  Heerlijke blijmakers! <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 29 april 2015 at 11:18

  Ik ben benieuwd naar het boek van Serena

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 29 april 2015 at 11:14

  Leukkk! Ik ben ook gek op boeken van Bloggers; inmiddels al een hele verzameling liggen. Maar deze twee had ik nog niet, die kunnen mooi op het wensenlijstje :)

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 29 april 2015 at 09:55

  Mooie foto’s en prachtige spullen weer. Serena’s Stijlgids heb ik en ben bezig met een review. Ik ben benieuwd wat jij van het boek gaat vinden.

  On Top is onderweg…Big Business met bol.com hier ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2015 at 10:42

   Heeeel herkenbaar, bol.com is zo’n beetje hofleverancier :P

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 april 2015 at 08:19

  Wat een leuke items. Ik ben zelf erg benieuwd naar de Yves rocher lip crayons

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 april 2015 at 08:05

  Ik ben erg benieuwd naar de boeken van de bloggers. Ga je er nog een recensie over schrijven? Ben wel benieuwd of ze het waard zijn om te kopen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2015 at 09:45

   Ik ga er zeker nog eens dieper op in binnenkort :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 29 april 2015 at 07:56

  Die boeken ga ik eens proberen te lezen , die lijken mij wel handig.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 29 april 2015 at 07:41

  Die douche foam is zooooo lekker! Echt liefde, haha. En ik ben ook fan van al die nieuwe bloggerboeken. Gotta catch them all!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 april 2015 at 07:28

  Ben zo benieuwd naar het boek!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 29 april 2015 at 07:25

  Ik ben druk bezig met het ontwikkelen van een aantal feelgood lifestyle producten exclusief voor Beauz en deze producten maken mij helemaal happy ;)
  Op het gebied van beauty word ik momenteel helemaal happy van de nieuwe producten van Rituals (Tao)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2015 at 09:46

   Oh, ja! Die TAO lijn is heerlijk he ♥

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 29 april 2015 at 07:23

  Momenteel ben ik helemaal happy met een flesje pure arganolie. Voor mij echt een lifesaver voor mijn huid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2015 at 09:47

   Arganolie blijft heerlijk! Ik ga je artikel over Mama Time Management trouwens gelijk even lezen :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 29 april 2015 at 07:19

  Heerlijk lijstje met blijmakers:) ik ben heel benieuwd naar het nieuwe geurtje van Jil Sander. Sun is echt mijn favoriet, ben benieuwd of ik deze ook zo lekker vind:)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.