Beauty

Lush yummy mummy showergel & body conditioner

3 april 2015

Lush yummy mummy
Lush komt voor Moederdag weer met een aantal erg leuke en nieuwe producten en vandaag ga ik je er enkele laten zien. De yummy mummy showergel en body conditioner spraken mij het meeste aan en deze ga ik dus wat uitgebreider aan jullie laten zien, maar ik zal verderop in het artikel ook een paar andere producten uit de Lush Moederdagcollectie laten zien. Bereid je in ieder geval voor op producten vol heerlijke oliën en geuren van de mooiste bloemen, mooie prints en zelfs echte bloemblaadjes. 

Lush yummy mummy
Lush yummy mummy showergel vanaf 100g, €7,95
“Pretty in pastels: deze lila showergel met zeewier-extract maakt je huid zijdezacht. Voor extra glamour voegden we zilveren glans toe. Perfect in combinatie met Yummy Mummy body conditioner!”

De kleur van de douchegel is pastelpaars en opvallend, vooral ook door de zilverkleurige glittertjes die er subtiel doorheen te vinden zijn. Qua ingrediënten eerlijk gezegd niet heel erg bijzonder, want er zit een ‘hardere’ reiniger, een uitdrogende soort alcohol, parabenen en parfum in, maar door het zeewierextract en de verschillende oliën voelt hij tijdens en na het douchen op mijn huid niet uitdrogend aan. Niet teveel gebruiken, sowieso schuimt de douchegel in combinatie met een puff al snel erg goed, en goed afspoelen en dan is er niks aan het handje. Zo kan je wel van de heerlijke bloemige en zoete geur genieten die na het douchen ook nog even op de huid na te ruiken is.

Lush yummy mummy
Lush yummy mummy
Lush yummy mummy body conditioner 250g, €31,95
“We vertrouwen op de bekendste moeder van allemaal: Moeder Natuur. Ze brengt ons onder andere vers aardbeiensap met zachte boters voor een verzorgde en perfect geurende huid. En daar we blij mee!”

Deze bodycrème is echt geschikt voor de moeders (of wie dan ook) met een droog huidje die wel wat extra’s kan gebruiken. Zo zit er onder andere amandelolie, glycerine, cacao boter, murumuru boter, aardbeiensap en verschillende oliën in. De geur hiervan is iets romiger en bloemiger dan die van de douchegel en ergens doet hij me ver weg wat denken aan de geur van jasmijn. Je kan hem op 2 manieren gebruiken: tijdens het douchen even onder de straal vandaan stappen, inmasseren en afspoelen is de originele manier maar ook op de droge huid is hij goed te gebruiken als een normale bodybutter. Een klein beetje is voldoende, want door de warmte van de huid smeert de crème verder goed uit. Hij trekt redelijk snel in maar laat wel een voedend laagje achter. Erg fijn om na het douchen of voor het naar bed gaan mee in te smeren en wakker te worden met een zachte, lekker ruikende en soepele huid.

Lush moederdag 2015
Verder zijn bovenstaande producten ook nog in de collectie te vinden:

– Mother Superior bubble bar met de geur van frisse kersenbloesem, €5,95
Rose Bombshell bath bomb met de romige geur van rozenhout, neroli en Turkse rozenolie, €5,25
Love You Mum zeep met de geur van verschillende bloemen en zwarte bessen, 100g, €6,75

Niet op de foto maar verder in de collectie zijn nog enkele badproducten en verschillende cadeausets. De collectie ligt op dit moment al in de winkels.

De badproducten die ik heb ontvangen ga ik binnenkort weer meenemen op vakantie als ik een bad tot mijn beschikking heb om zo lekker te kunnen gaan uitproberen. Het schattige blauwe nonnetje (mother superior) spreekt me heel erg aan en ik ben benieuwd of hij ook nog een beetje voedend zal zijn voor de huid.

Spreekt deze collectie jou aan? Welk product wil jij zeker gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 april 2015 at 13:54

  Ik heb hem toevallig al veel eerder geroken toen ik in Engeland was een ruime maand geleden :) toen ging ik het voor Evelien shoppen. Zijn echt heerlijke producten allemaal!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 3 april 2015 at 18:48

  De douchegel en body conditioner lijken me heerlijk ruiken!

 • Avatar van Annemijn
  Reply Annemijn 3 april 2015 at 15:39

  Ik heb zelf de douchegel en ik schrok wel een beetje van het kleurtje :p maar verder vind ik hem best lekker om af en toe te gebruiken.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 3 april 2015 at 13:07

  Vooe de naam alleen al wil ik ‘m voor mijn moeder kopen :-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 april 2015 at 11:32

  Mooie collectie is dit, ook al ben ik geen moeder!

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 3 april 2015 at 10:18

  Ik vind de naam grappig: yummy mummy!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 3 april 2015 at 10:01

  Wat een leuke collectie! Jammer dat ik in dit huis (nog) geen bad heb, anders dan kwam er zeker iet svan de badderspullen van Lush! Ik vind de body conditioner erg fijn klinken. De showergel opzicht ook maar jammer dat er wat ingrediënten inzitten die wat minder prettig zijn.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 3 april 2015 at 09:46

  Super leuke collectie! Ik baal echt dat ik geen bad heb, anders had ik de hele collectie bruisballen en bubble bars van Lush gekocht! :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 3 april 2015 at 09:31

  Aaah weer zo’n leuke en gezellige collectie. Helaas heb ik geen bad, ik geloof dat ik dan toch écht de halve Lush winkel leeg had gekocht <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2015 at 10:13

   Haha, heeeeel herkenbaar! Ik zou anders elke dag willen badderen met al die heerlijke producten ♥

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 april 2015 at 09:09

  Die mother superior bubble bar lijkt me super!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 3 april 2015 at 08:56

  Lush is zo’n lekker product!! alleen een beetje aan de prijzige kant :(. Ik wil graag de sheerzeep van lush uitproberen.

  elisabethsmusthaves.com

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 april 2015 at 08:37

  Hey dit ziet er uit als toffe producten! Ik ben zo blij dat ik eindelijk een bad heb, maar nu heb ik geen Lush in de buurt en moet ik het dus jammer genoeg online bestellen…
  De producten die mij het meest aanspreken zijn De bubblebar en de bathbomb;)
  Mooie foto’s heb je er van gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2015 at 10:12

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 3 april 2015 at 08:34

  Ook al ben ik geen moeder, die body conditioner lijkt mij ook wel fijn. Ik heb zo’n droge huid, met name mijn onderbenen.. Helaas heb ik geen bad meer in ons nieuwe huis. Lush heeft altijd fijne producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2015 at 10:13

   Ook voor niet-mama’s natuurlijk een heerlijke bodycrème ;) Herkenbaar trouwens, hier zijn de onderbenen ook enorm droog..

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 3 april 2015 at 07:38

  De bodycrème klinkt als echt iets voor mij!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 april 2015 at 07:17

  Yummy Mummy had ik al even geroken in de winkel maar ik vond ‘m stiekem heel vies, haha. Vind die Mother Superior bubble bar wel super schattig eruit zien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2015 at 10:14

   Haha, kan toch! Mother Superior ruikt heel anders, lekker zacht en fris ^^

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 3 april 2015 at 06:54

  Mooie producten, ik kan binnenkort weer heerlijk in mijn eigen bad na reperatie, bad liep steeds leeg en dan ga ik het liefste met een bathbomb van Lush badderen :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 april 2015 at 06:50

  Het ziet er allemaal heel fijn en schattig uit!
  De douchegel lijkt me fijn.
  Mooie en goede foto’s.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2015 at 10:14

   Dankjewel voor je compliment! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.